Találatok a következő kifejezésre: A szalay mennyire (3 db)

Mennyire gyakori a Noel név? Szerintetek hogy hangzik a Szalay Noel?

Legjobb válasz: Nagyon jól hangzik. A Noel mostanában gyakori név.

Nagyon jól hangzik. A Noel mostanában gyakori név.
Szalay Nemere Szalay Nimród Szalay Nándor Ezekhez mit szólsz?
A kérdező hozzászólása: Joel nagyon nem...Nimrod meg már van a családban:)
Szerintem az Ákos is jó, nekem a Márk is tetszik.
Az én fiam Noel 6 éves, eddig összesen 3 Noellal találkoztam a 6 év alatt, de egyre többen választják. Sosem tudhatod, hogy a következô néhány évben mennyire lesz kedvelt egy név, én sem gondoltam, de mit tudsz tenni ;) Amúgy ma is ezt választanám!
Szerintem béna. Magyar, ráadásul régiesen írott vezetéknévhez idegen keresztnevet? Nekem nem fér össze, persze ízlések és pofonok.
A kérdező hozzászólása: Eddig nem gondoltam, hogy vannak modern vezetéknevek:) Kár, hogy saját ötletet nem írtál
En is ismerek Szalay Noelt! Egy tanárnõ unokája az apuka foci bíró! :-) Szerintem szép név de valóban gyakori!
Hol olvastál te modern vezetéknevet???? A régies írásmódot meg nyelvtan órán tanítják. A szövegértéssel együtt :) . Én el tudtam nevezni a gyerekeimet :D. IDEGEN (tehát nem feltétlenül magyar vagy magyarOSÍTOTT) névhez nem rossz a Noel. De hívhatod Bélának is :) ))).
A kérdező hozzászólása: Ja....hogy Te csak kellemetlenkedni jársz ide?:) sajnálom, hogy jobb szórakozási nincs:)
Kedves Kérdezõ! Bunkókkal ne törõdj. Gyönyörû név a Noel. Gyakori, igen, de ha meg túl ritka, abba kötnek bele.:) Nálunk a túl ritka felállás történt, néznek is, mint a birka.:) Szóval, ami tetszik, azt add, a Noel pedig egy különösen szerethetõ név.
Ha véleményekre vagy kíváncsi, akkor azt is illik elviselni, ha nem csak bólogatnak. De hàt ehhez is kell egy kis intelligencia. Az ezelõtti válaszoló pedig a mamszikáját illesse ilyen jelzõkkel. Amúgy meg ne fájjon már, hogy mivel ütöm el az idõt a budin :) ))
A kérdező hozzászólása: A modern a régi ellentéte...szerintem...."szövegértés" Csinálsz amit akarsz, csak akkor Te se vedd zokon ha szánalmasnak tatartanak:)
Hát te tényleg nagyon sötét egy nõ vagy ne is haragudj. Nem is csoda, ha szegény gyerek apja "lefarolt"... jesszus. Na további minden szépet és jót!
A kérdező hozzászólása: "szövegértés": láttál olyan részt a kérdésemben, hogy rólám mi a véleményed?:) kívánom, történjen valami jó Veled, hogy ne mások piszkálásában kelljen örömöt keresned A többi választ köszönöm:)
A Noel igenis szep nev :) A vezeteknevvel is tok jol passzol :) Az en kisfiamat is Noelnek fogjak hivni, mar barmikor megerkezhet:) es szinten Sz-betus a vezeteknevunk hozza. 38h kismama
A kérdező hozzászólása: Én novemberben szülok:) gyûlnek a babaholmik:)
Nekem is tetszik a Noel, de én sem szeretnék tömegnevet adni. Mit szólsz a Joel-hez?
Nagyon gyakori név mostanában a Noel.
Jól hangzik, de egybõl Szalai Nóri jutott eszembe.:D
Szerintem nagyon gyakori, de nagyon szépen hangzik.
A kérdező hozzászólása: Attól félek, sok Noel lesz, mert divat lett. A másik fiam apja orosz volt, így az õ neve különleges.
Nekem kimondottan tetszik a Noel név.
A Noel 23. a 100 leggyakoribb férfinév 2012-es listájában. 2012-ben 618-an adták elsõ és 194-en második névnek a gyermeküknek.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam rá én is, ha ilyen gyakori, akkor csak másodiknak adom....
Én ismerek egy Szalay Noelt :)
A kérdező hozzászólása: És jóképû, jófej, sikeres, boldog?:) ))
Ha megkérdezhetem milyen nevekre gondoltál még?Biztos, hogy kisfiú lesz, kislány néven nem is gondolkodtál?
A kérdező hozzászólása: Tuti fiú:) már a 12. Uh-n látszott:) Nincs ötletem ez is más ötléte László tetszik még a szalayhoz Nem könnyu a névválasztás idõm meg már nem sok:) )
Nekem még tetszene a Szalay Ákos kombináció is. Ez a név nem tetszik? Esetleg Szalay Balázs :) 16 hkm
Én valamiért "A" betûs nevet tudnék elképzelni. Kedves Kérdezõ, az apának nincs ötlete?
Szalay Áron?Dallamosabb, mint a Szalay Noel...bár nekem az is nagyooooon tetszik.3 gyerekes anyuka
Ès a Noè nem tetszene? Hasonló hangzàsú, de közel sem annyira gyakori...
Szerintem nagyon szép, és jól is hangzik a vezetéknévvel :) Mondjuk tényleg sokan adják mostanában a gyereküknek ezt a nevet, de mondjuk Lászlóból is rengeteg van. Akkor már inkább Noel legyen szerintem :)
A kérdező hozzászólása: Apa lefarolt Köszönöm az ötleteléseket, olyan jó olvasni:) )) Áron valahogy nem...Ákos már felmerült.
Kedves Kérdezõ!A 14.-3 gyerekes-válaszoló vagyok.Szerintem kicsit félre értelmezted, nem akart megsérteni a válaszoló.Ezt írta:Magyar, ráadásul régiesen írott vezetéknévhez idegen keresztnevet? Nem azt, hogy RÉGI névhez MODERN nevet adsz.Az én nevem is régies írásmóddal íródik, mivel czy-ra végzõdik.Igaz, visszanézvén a családfánkat nemesi felmenõink is akadnak.A Szalay valóban magyar név, régies írásmóddal.Ne bántsátok egymást!

A szalay autósiskola mennyire drága?

A honlapjukon nincsen fent egy ár sem, de jónak t?nik és közel van...

Legjobb válasz: ...ez meg milyen kérdééééés?...ha nincs fent az ára, akkor mibõl mérted le, hogy jónak tûnik??...és ha jóna tûnik, minek kérdezõsködsz?...hívj fel még hármat, és az a legjobb, amelyik a legolcsóbb...nincs más szempont...

...ez meg milyen kérdééééés?...ha nincs fent az ára, akkor mibõl mérted le, hogy jónak tûnik??...és ha jóna tûnik, minek kérdezõsködsz?...hívj fel még hármat, és az a legjobb, amelyik a legolcsóbb...nincs más szempont...
A kérdező hozzászólása: Már hogyne lenne más szempont!!! Ha olcsót akarok, mehetnék a csigavérhez is, csak nincsen kedvem 30szor megbukni azért, hogy õk ezen gazdagodjanak meg és közben ne tanítsanak meg jól vezetni.... Szóval sokat tudsz tényleg, köszi a választ
...a kérdésed az árra utalt...a csiga a legjobb a legendák szerint...azt, hogy megbuktatnak-e vagy nem, tényleg csak tõled függ (nnnah, jó, egy kicsit a tanártól is)...ilyeneket ritkán írnak be a reklámokba...
A kérdező hozzászólása: Köszi, de közben már megszereztem a jogsit:)

Mennyire hatásos rák ellen a Dr. Szalay Füredi pH9 többszörösen szűrt, tisztított, csírátlanított lúgos ivóvize?

Hol lehet megvásárolni?

Legjobb válasz: 5 liter/1100.- 2 liter/470.- Gyógynövény boltok,Lenkei üzletek

5 liter/1100.- 2 liter/470.- Gyógynövény boltok, Lenkei üzletek
Ha valaki lúgosítani, vagy gyomorsavat semlegesíteni akar, igyon szénsavmentes ásáványvizet, vagy egyen zöldségeket, amiknek lúgosító hatása van(paprika és társai).
A kérdező hozzászólása: Fontos lenen nagyon.
Semennyire. A Preventát vegyétek, azt hiszem, preventa.hu vagy írd be a google-be. Családtag használja.
Sz*rt se ér. Alapvetõ kémia, sav a lúggal semlegesítési reakciót produkál. Bármeny lúgos víz elõször a gyomorSAVval találkozik, és reagál is. Ez azért is király, mert amúgy a gyomor azon kevés helyek egyike, ahol pont erõsen savas közeg szükségeltetik. Természetesen lúg azon jut át. Igaz ez BÁRMELY lúgosítóként reklámozott termékre is!
Marhaság az egész nem érdemes rá pénzt költeni. Prvenetáról meg csak ennyit: http://hvg.hu/egeszseg/20090326_gvh_birsag_nem_gyogyhatasu_i.. Egyszerûen felfordul a gyomrom mikor rákos betegeken nyerészkednek.
Miért van akkor, hogy annyi(személyes ismerõsök)ember fogyassza folyamatosan a Lúgos vizet, és fogyástól az energiaszint növekedéséig, refluxos panaszok megszûntén át a székrekedés elmulasztásában is hatást értek el?!? Természetesen nem kifejezetten rák gyógyítására találták ki, de ha lúgosítjuk a szervezetet, akkor az egész test könnyebben veszi fel a harcot.Étkezés közben nem javasolt lúgos vizet inni, hogy ne higítsuk a rendkívül fontos gyomorsavat, de étkezések elõtt, közben nyugodtan.Furcsa lenne, hogy ennyi embernek csupán a hite által múltak el problémái.Néha az az érzésem túl gyorsan reagálunk elítélõ módon arra, amit nem ismerünk közelebbrõl.
*Étkezések között inni--két étkezés között.
Ha semmire se jó, akkor is nagyon sokat számit EGY VALAMI: hogy a beteg HISZ benne.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!