Találatok a következő kifejezésre: A szakálas hogy (1 db)

A szakálas agámát hogy kell tartani?

Mekkora hely kell neki pl vagy hogy lehet-e ?ket kis kedvencnek tartani? Ugy tudok róla minden mást csak még akinek van ilyen állatkája,kérem írja le egy napi étkezését.

Legjobb válasz: Jajj bocsánat szakállas*

A kérdező hozzászólása: Jajj bocsánat szakállas*


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Legyek szaporítása?

Békáknak szoktam venni lárvát ami be van dobozolva és abból kelnek ki a legyek. A terráriumba engedem be őket, onnan nem tudnak kijönni. Viszont elég drága egy doboz légy.
Jobb lenne ha magam szaporítanám, csak nem tudom hogy lehetne kivitelezni, hogy ne árasszam el az egész lakást legyekkel. Van rá ötlet? Akik szaporítják, hogy csinálják?

10

Hogyan lehet órvosolni leopárd gekkónál a parazita fertőzést?

szeretném megkérdezni hogy járt-e már valakinek a hüllője ilyen betegségben és ezt hogy és mivel lehet órvosolni ???
(jah és ez nem a külső parazita fertőzés hanem a bélrendszerben ami van )

1

Míért eszik homokot a leopárdgekkóm?

3

Mikor takaritsan a teknősömet? Többi alul!

Van egy másfél éves sárgafülű tekim, aki 15cm. Tegnap este hoztam el, evett is már tegnap szárított halat.Ma vettem több ételt neki. KÉRDÉSEM! Minden nap etessem, vagy csak 2 naponta? A vizet mikor cseréljen? Mivel tegnap lett, de most olyan zavaros! Mit tegyek?

9

A teknősök mennyire intelligensek? Mekkora lehet az agyuk, és milyen?

Miközben nézegettem a kis ékszerteknősömet elgondolkoztam azon, hogy milyen lehet az agya, mekkora lehet meg ilyenek! A válaszokat előre is köszi!

7

Heló! MIÉRT NEM ESZIK A TEKNÕSÖM?

még csak két napja hoztam haza a sárgafülű ékszertekimet tudom nem sok idő ahhoz hogy megszokja de nem eszik semmit egy falatot sem a tápokttól amiket lehet kapni szerintem hányna :) mondták a nyers húst a halat de azt sem akarja mit tegyek? +mindig menekül, elbújik és nem csinál semmit nem uszkál vagy nem is tudom segítsetek nekem pls :/

6

Leopárd Gekkónak szeretnék barlangot csinálni mivel az érak ilyesztően magasak, agyagból lehet neki barlangot csinálni? Vagy ti mit ajánlotok?

7

Segíteni kéne van egy Leopárd Gekkóm és hogy vettem neki tücsköt de mielött beadtam neki megöltem a tücsköket! Most pedig nem akarja megenni mit csináljak?

3

Ékszerteknős terráriumának díszítése, berendezése, hátterezése?

Olyan papírt,amit az akvárium hátuljára lehet ragasztani,ami mintás,hol tudok venni?
Nektek milyen az akváriumotok?
17/f

2

Kb. teljesen mekkorára kell nőnie egy ékszerteknősnek?

Sárgafülü, Akhilleusz névre hallgató ékszer teknős december óta van nálam most kb másfélszer lehet akkora mint amikor hozzám került. Most 5 cm és azt szeretném megtudni, hogy teljesen kifejlődött állapotára mekkora lesz és milyen időközönént fog mennyit nőni? 1-2 tipp is jó lenne a táplálék növelés/növés-ről is!

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!