Találatok a következő kifejezésre: A szabadtéri mennyire (6 db)

A szabadtéri szex mennyire rizikós?

Hallottam már olyat, hogy szex pl. a Margit-szigeten... Ott ellehet úgy vonulni, hogy ne lásson meg senki?

Legjobb válasz: a szabadteri szex jo rizkos naon de az a jo bene az meg izgat is h barki meglat:P en is szeretem sok helyen

a szabadteri szex jo rizkos naon de az a jo bene az meg izgat is h barki meglat:P en is szeretem sok helyen
ha valaki meglátna titeket, akkor szerintem inkább elfordítják a tekintetüket, vagy kinevetnek titeket. nem az õ véleményükkel kell foglalkozni, mindenesetre ha jól elrejtõztök, akkor nem rizikós, van azonban egy másik veszély: hogy felszedtek valami fertõzést. szóval semmiképpen se közvetlenül földön csináljátok, hanem inkább egy pléden, vagy akármin. szóval, ha jól esik, akkor csak tessék, egyébként én is nagyon szívesen kipróbálnám;)
Megfázol, hangyabolyba fekszel... :D Menj és élvezd!
pl. nyáron este simán el lehet bújni. A cirkáló rendõrökre viszont vigyázni kell, mert ha nincsenek humoruknál, akkor simán közszemérem sértés.
a mostani maximában van egy cikk a szabadtér szexrõl. Olvasd el. Ez itt a reklám helye...=)
Szia ! Szerintem a szabadtéri szex nagyon rizikós de pont ez benne az izgató :D Például egy ellaposodó párkapcsolatot nagyon fel lehet dobni egy kis szabadtéri szexel . Szerintem mindenkinek ki kell próbálni :D mert nagyon jóóó XD :P
Ha a lányra nagyon ráijesztenek, hüvelygörcsöt kaphat. Nem biztos, hogy a legjobb mulatság... neki is fájdalmas, de a fiú mit csinál? Szabadulni nem fog, az biztos :-/ Orvos, injekcióval tud segíteni ilyenkor. Esetleg görcsoldó tabletta... majd, ha hat. Egy rendõr kedélyét biztos nem dobja fel ez az eset. A Margit-szigeten meg éjjel túl sok a hontalan és elkeseredett ember. Nem a legjobb környezet erre.
Mi szinte csak szabadban csináljuk, az a legjobb. Csak télen volulunk be a szobába.
Nem hogy rizikós, de tilos is. A másik az, hogy a Margit-sziget közkedvelt a turisták szempontjából, és gondolj bele, ha látják, ki tudja, tönkre is teheted mások szórakozását ezzel.

A pasik mennyire szeretik a szabadtéri szexet?

A barátomat szeretném kicsit meglepni :) Csak nem tudom, mennyire díjazná, ha este, sétálgatás közben egy erdős parkban (miután már ugye a nép nagy része elment, és egy kicsit rejtetteb helyre vonulva) hirtelen letámadnám... Alapból nem nagyon szoktam kezdeményezni, nála legalábbis, szóval duplán meglepő lenne számára. Nekem volt már részem ilyen erdei-szexekben, csak nem vele. És azok napközben voltak, amikor nincs annyi bogár, meg leterítettünk valamit magunk alá, de így hogy a manóba vigyek magammal valami takarót, ha meglepinek szánom az egészet? És a bogarak nem zavarnának? Légyszi, valaki lásson el hasznos tanácsokkal :D Kezdeményezni azt tudok, meg én kitaláltam, hogy csinálnám, ha csinálnám, de arra kíváncsi vagyok, egyáltalán érdemes-e? Előre is köszönöm a hasznos válaszokat! :) 20 éves vagyok, a barátom 21.

Legjobb válasz: Nem értettelek félre. Elsõ "meglepetésazerdõben" típusú szexre gondoltam.

Nem értettelek félre. Elsõ "meglepetésazerdõben" típusú szexre gondoltam.
Keressetek egy aztalt, hátha van valahol az erdõben és már nem kell takaró vagy pokróc vagy akármi. Csak legyen nálad papirzsepkendo, mert én mindig beszivom :-) Esetleg a szunyogok lehetnek kellemetlenek ha lesznek... de nem kell 4óra hosszát idozní. Igy izgalmasabb, mert ott van az, hogy "mi lesz ha jon valaki?" hát semmi :-) Minden esetre ne monnd meg neki hogy te már csinaltad igy kinn... engem idegesitene :-/ A gumit nem szét dobalni :-)
Nem csináltam még, de nagoyn bejönne. Írjatok csajok, akinek igen :DDDD 16/F
Én szeretem.
A kérdező hozzászólása: Ó, akkor bocsánat :) És köszönöm a tippet :) Amúgy sem vagyok az a totojázós típus, szóval elnyújtani nagyon nem nyújtanám el a dolgot, általában fél órán, max 40 percen belül megvagyunk mindennel. A ruháira kényesebb, mintha õ szõtte volna az anyagát, így nem nagyon tudnám rávenni, hogy azokra feküdjön rá :D De nagyon köszönöm a válaszokat! :)
Pokrócnak megteszi a ruha is amit leszedsz róla, nem?
A kérdező hozzászólása: Ne érts félre, már 8 hónapja együtt vagyunk, nem ez lesz az elsõ szexünk :D csak meglepetést szeretnék neki, kicsit feldobni a dolgokat :)
Szerintem meg elsõre ne tervezz nagy szexet. Egy kis orál, egy gyors szex állva és kész. Nekem ez sokkal jobban tetszene mint valami nagy nekikészülõs, leülõs, lefekvõs hercehurca. Aztán lehet otthon folytatni, és máskor nekikészülni pokróccal, ilyesmivel. Szerintem elsõre erdõben úgysem fogja úgy átadni magát az élvezeteknek, de egy gyors kettyintés az nagyon fel tudja dobni a férfiembert :)
A kérdező hozzászólása: Szóval egyikõtöket se zavarná a pucér feneke alatt a fû, meg a körülöttük repkedõ szúnyogok... Ugye? Különben eddig biztatóak a válaszok :) Köszönöm szépen :D
A legjobb. Imádom
sz.tem mindenképpen orálisan kezdd...ha gondolod :) aztán már õ si tudni fogja hogy mit akarsz ah egyszerûen egy fának támaszkodsz és õ meg hátulról csináljon amit csak akar :D nekem mellesleg volt már álló és fekvõ szabadtéri élményem nekem mind2 bejön :) 20/L
Google...
http://www.simshungary.hu/webshop/The_Sims_3_Leszll_az_j_kie.. 13 másodpercembe került megkeresni ezt a google-n ugyhogy legközelebb próbáld meg te is


Mennyire intenzív érintkezéssel terjed a bárányhimlő? Kislányom tegnap a játszótéren a barátnőjével kb.20 percig babakocsiban babát tologatott, szabadtéren, nem bújtak össze, nem ölelkeztek, nem puszizkodtak.

Nem nyalogatnak már semmit. A kislányon ma kijött a bárányhimlő. Úgy tudom a pöttyök előtt 1-2 nappal fertőz. Elkaphattuk vajon? Tudom hogy csak 14-16 nap múlva derül ki, de azért mégis vajon így terjed e?

Legjobb válasz: nagy valószínûséggel, el... mert cseppfertõzéssel, légárammal terjed, használati tárgyak is közvetíthetik. Elég egy szobában lenni egy bárányhimlõssel, ahhoz hogy megfertõzõdj! :( De jobb hamar túlesni rajta!

nagy valószínûséggel, el... mert cseppfertõzéssel, légárammal terjed, használati tárgyak is közvetíthetik. Elég egy szobában lenni egy bárányhimlõssel, ahhoz hogy megfertõzõdj! :( De jobb hamar túlesni rajta!
AZ is elég hozzá, ha a babakocsit együtt tolták - a kislány kezérõl rákerült a vírus, át a lányodra. De egy csepp nyál is bõven elég a fertõzéshez.
A kérdező hozzászólása: A fenébe...az nagyon "jó" :((( pont 2 hét múlva mennénk nyaralni.
Nem kell egy szoba sem. A bárányhimlõ vándorvírus. Megcsinálja, hogy kimegy a szobából és a folyosó végén bemegy egy másikba.
A lappangási ideje 12-14 nap. Már a kiütések megjelenése elõtt is fertõz a bárányhimlõ.
Cáfolok. :) Kislányom négy éves. Az oviban volt bárányhimlõs kisfiú. Pont olyan idõben, hogy csak bent voltak, mert mindig esett. Nem kapta el. Aztán csütörtöki nap voltunk a kis barátjánál, akin szombaton kijött a bárányhimlõ. Egy szobában játszottak, sõt búcsúzáskor puszit is adott neki a lányom. Ezután - mivel már megbeszéltük - következõ csütörtökön, még aktív pöttyökkel eljöttek hozzánk, és ott is a szobában játszottak vagy két-három órát. És még így sem kapta el. Nincs beoltva.
Aztán egy csütörtöki napon... (ez már legalább két hónapja volt, ha nem több.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nálunk sincs semmi egyenlõre...dehát tudom hogy még nem nyugodhatunk meg. Érdekes amit mondasz nagyon nagy szerencsétek volt akkor, mert tegnap mondta az orvos hogy 99% os eséllyel fertõz tehát ha érintkezik valaki bárányhimlõssel úgy hogy még nem volt, 1% esélye van hogy megússza.

Szeretem a párom de mért van az ha nincs velem nem is tudok másra gondolni csak h mennyire hiányzik. Vagy fogadjam el, hagyjak neki szabadteret? Megértem csak mért esik nekem ilyen rosszul?

Mert neki van olyan h nem akar velem lenni, majd máskor. Megértem, elfogadom, csak el?tte kiakadok, de utána mindig mondja h nincs baj.

Legjobb válasz: Járj el többet a barátaiddal szórakozni, sportolni, sétálni.... Ne hagyd magad kihasználni csak a szexért van veled ha nem akkar veled lenni igenis meny el valahova bulizni és fröltölj pár sráccal.

Járj el többet a barátaiddal szórakozni, sportolni, sétálni.... Ne hagyd magad kihasználni csak a szexért van veled ha nem akkar veled lenni igenis meny el valahova bulizni és fröltölj pár sráccal.
nekem is ilyen a barátom, és annyira idegesitõ -.- és igen menj el barátaiddal vásárolni, bárhova, foglald le magad, jó érzés lesz hidd el :) És ez még nem jelenti h nem szeret és csak a szexért van veled, legalábbis nem feltétlen.
majd akkor te ne érj rá ha õ mondja, egyszer max 2szer kibírod, és talán akkor valamivel jobban fogja értékelni a jelenlétedet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Nem mindig van ez így csak kb. havonta rájön az h semmihez sincs kedve, élni se. Persze nem mondja komolyan. Hiszti lenne? Mert egyébként normális és szeret, csak ilyenkor kiakaszt. Nagyon.

Voltál már a babáddal/gyermekeddel szabadtéri koncerten? Ha igen, mennyi idősen, és hogy viselte?

Legjobb válasz: Másfél évesen elvittem magammal az István, a király címû rock-opera elõadásra. Takarót nem vittem, de kellett volna, így a kabátommal takartam be, de nagyon jó fiú volt egy darabig, aztán 10 perc nyûgösség, de csendes volt így csak engem zavart a folyamatos ficergése, aztán elaludt, de annyira, hogy még az elõadás utáni tüzijátékra sem ébredt fel, sõt még akkor is aludt amikor majd egy kilóméter gyaloglás után hazaértünk, pedig közben 3 szor adtuk át egymásnak apával a csemetét.

Másfél évesen elvittem magammal az István, a király címû rock-opera elõadásra. Takarót nem vittem, de kellett volna, így a kabátommal takartam be, de nagyon jó fiú volt egy darabig, aztán 10 perc nyûgösség, de csendes volt így csak engem zavart a folyamatos ficergése, aztán elaludt, de annyira, hogy még az elõadás utáni tüzijátékra sem ébredt fel, sõt még akkor is aludt amikor majd egy kilóméter gyaloglás után hazaértünk, pedig közben 3 szor adtuk át egymásnak apával a csemetét.
Szia! A lakótelepünkön minden szeptemberben van mini vidámpark, programok minden korosztálynak és este koncert, tavaly elõtt Pa-Dö-Dö volt(akkor a pocakban volt még), tavaly Bikini koncert volt, akkor volt 10 hónapos, beraktam a kenguruba, és végig aludt, rá jellemzõ módon csak a akkor ébredt föl, amikor távolodtunk a hangtól:)
A kérdező hozzászólása: Hát nem nagy a tolongás.... Az én csemetém is 10 hós lesz akkor, amikor mennénk. Elvileg 18.30-kor kezdõdik, remélem, tartják is. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!