Találatok a következő kifejezésre: A szűztea befolyásolja a fogamzásgátló (2 db)

Szűztea fogyasztása befolyásolja a fogamzásgátló tabletta hatását?

Tabit szedek, és most akarom elkezdeni a méregtelenítést...

Legjobb válasz: Sajnos igen! De ha a kúra alatt óvszerrel is védekeztek pluszban, akkor nincs gond!

Sajnos igen! De ha a kúra alatt óvszerrel is védekeztek pluszban, akkor nincs gond!
nemtudom ezt honnan szedted, kedves 1. válaszoló. én fél éve szedem a szüztea kapszulát, 2 év tablettával védekezem és eddig még semmilyen hatáscsökkenést nem tapasztaltam
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)

A szűztea kapszula befolyásolja a fogamzásgátló hatását?

Reggel szedem be mindig a fogamzásgátlómat, és általába dél körül veszek be egy kapszulát. Befolyásolja ez valamennyire a védettséget???

Legjobb válasz: Én vagyok az elsõ hozzászóló. Az elõttem szólóval annyiban nem értek egyet, hogy csak kúraszerüen lehet szedni. A szüzteában pont az a jó, hogy gyógynövényeket tartalmaz leginkább, és ha nem viszi tulzásba az ember akkor lehet évekig is szedni. Erre példa pl az enyém, 2naponta 1 szemet beveszek, és nem megy a hasam tõle (2tõl már igen) de megkönyiti a nagydolgozást és ez nekem nagy könyebbség, mert mindig is rossz volt az anyagcserém. Kitartok amellett, hogyha a kérdezõnek anyagcsere problémái vannak akkor szedje nyugodtan, de kb úgy mint én, naponta vagy kétnaponta 1 szemet, mert õ attól úgy fog járni WC-re mint egy normális ember aki nem is szedi, tehát baja nem lehet belõle. De ha nincsenek anyagcsere problémái, hanem pl fogyókõrából csinálja, akkor ne szedje semmiképp.

Én vagyok az elsõ hozzászóló. Az elõttem szólóval annyiban nem értek egyet, hogy csak kúraszerüen lehet szedni. A szüzteában pont az a jó, hogy gyógynövényeket tartalmaz leginkább, és ha nem viszi tulzásba az ember akkor lehet évekig is szedni. Erre példa pl az enyém, 2naponta 1 szemet beveszek, és nem megy a hasam tõle (2tõl már igen) de megkönyiti a nagydolgozást és ez nekem nagy könyebbség, mert mindig is rossz volt az anyagcserém. Kitartok amellett, hogyha a kérdezõnek anyagcsere problémái vannak akkor szedje nyugodtan, de kb úgy mint én, naponta vagy kétnaponta 1 szemet, mert õ attól úgy fog járni WC-re mint egy normális ember aki nem is szedi, tehát baja nem lehet belõle. De ha nincsenek anyagcsere problémái, hanem pl fogyókõrából csinálja, akkor ne szedje semmiképp.
Szia! Az attól függ hogy mennyire jársz WC-re. Én is szedem a szüztea kapszit, mert sajnos nekem elég ramaty az anyagcserém. Tehát én nem fogyókúrából szedem hanem az egészséges bélmozgások miatt, ami sajnos magától nem teljesül. A szüzteára napi 6 szemet írnak elõ ami iszonyatos mennyiség, mert nekem már 2-tõl olyan hasmenésem van mint a baj. Én 1 szemet szedek és azt se mindennap mert 1 szemtõl is eléggé megy a hasam bár nem annyira vészes. Ha úgy látod hogy nem 5ször rohangálsz a budira miatta akkor szedheted szeintem. De a fogamzásgátló miatt lehet elég lenne 2naponta bevenni 1 szemet, én is nagyjából igy csinálom. Ha az anyagcseréd miatt csinálod akkor oké, de ha fogyókúrából akkor felejtsd el, mert akkor többet kéne szedned belõle és az kiviszi a szervezetedbõl a fogamzásgátlót is. Szóval csak óvatosan vele!
A szûztea azon az elven mûködik, hogy rengeteg székletlazító és vízhajtó, szélhajtó kivonat van benne, így többet jársz "nagydologra", tehát a szervezetedbõl könnyebben ürülnek a méreganyagok. Ezért a szûztea kapszula szedése kb. olyan hatással van a szervezetre, mint egy léböjtkúra. A fogamzásgátlónál viszont nem lehet elégszer megjegyezni, hogy ha a bevétel után 12 órával bezárólag hánytál, vagy hasmenésed volt, már nem véd 100%-osan. A szûztea pedig ugye hasmenést okoz (persze csak egy bizonyos mérték felett). A szûztea kapszulát egyébként is csak kúraszerûen szabad szedni, hiszen a folyamatos erõltetett anyagcsere nagyon megterheli a szervezetet. Összességében én nem bíznék így a hatékonyságban, de ez csak egy magánvélemény.
Én is szedtem szûztea kapszulát, viszont arra mindig figyeltem, hogy a fogamzásgátló bevételétõl számítva legalább 8 óráig ne kelljen "nagy wc-re" mennem. Tehát estefelé vettem be a fogamzásgátlót, éjjel így volt elég ideje, hogy felszívódjon, és reggel mentem nagy wc-re. Így nem befolyásolta a fogamzásgátló hatását.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!