Találatok a következő kifejezésre: A szűzhártya tud (8 db)

Ujjazásnál ki tud szakadni a szűzhártya? Ha kiszakad akkor mindenféleképpen vérzik?

Legjobb válasz: Persze hogy ki tud,de nem feltétlenül vérzik,fõleg ha óvatosan csináljátok.

Persze hogy ki tud, de nem feltétlenül vérzik, fõleg ha óvatosan csináljátok.
Egyetértek, igen, ki tud szakadni, de nem törvényszerû, hogy vérezzen.

Tükörrel hogy tudom megnézni hogy meg van-e a szűzhártyám?

írták hogy meg lehet de mit nézzek valami hártya félét? sportolok és ezért kérdem

Legjobb válasz: Úgy, hogy a tükröt nekem adod és majd én megvizsgálom :) Egyébként szerintem tükörrel nem lehet megvizsgálni magadnak, de ha még szûz vagy, akkor meg kell lennie. Persze az extrém sporttól úgy tudom "sérülhet".

Úgy, hogy a tükröt nekem adod és majd én megvizsgálom :) Egyébként szerintem tükörrel nem lehet megvizsgálni magadnak, de ha még szûz vagy, akkor meg kell lennie. Persze az extrém sporttól úgy tudom "sérülhet".
a milka jobb
"azt sem tudom milyen az akinek nincsen" Feltehetõen csak észre tudod venni, hogy átfér-e rajta egy f*sz vagy sem. Mindegy, ez kezd komikus lenni...
Meg lehet nézni, mivel közvetlenül a hüvelybemenetnél található (nem beljebb, mint ahogy sokan hiszik).
A kérdező hozzászólása: nem mivel azt sem tudom milyen az akinek nincsen
És akkor ezt most értsük úgy, hogy kitapintani se tudod... nagyon hihetõ.
Webkamerával, esetleg telefonnal egyszerûbb. És hogy néz ki? Nos a http://dofiga.net http://xhamster.com sokat segíthet! Ne lepõdj meg pornó oldalak, de különösen az orosz lapon rendszeresen feltûnnek ilyen fotók!
A kérdező hozzászólása: mert akkor kevésbé fog fájni az elsõ alkalom szerintem
miért érdekel, hogy megvan-e?
A kérdező hozzászólása: azt nem tom..nõgyógyász is mondta hogy elszakadhat tõle
meghát! de a sportnak mi köze hozzá? ui.: üdv újra emberek :D
A kérdező hozzászólása: szûz vagyok még csak érdekelt.. csak sokat kell nyújtani spárgára meg ilyenek és azért hátha elszakadt
Mindenkinek más, az is lehet, hogy csak egy alig észrevehetõ (vagy semekkora) szûkület. Túl van lihegve a téma, ne foglalkozz vele.
A kérdező hozzászólása: van jobb dolgom is mint hogy azt nézegessem hogy át fér egy f.asz rajta vagy sem..ne magadból indulj ki :)

A szűzhártya mennyire tud tágulni anélkül hogy kiszakadna?

a barátom 2ujjam ami olyan vastag (kb 4 cm) mint a pénisze teljesen bemegy.Szerintetek amúgy a sz?zhártyám kiszakadt már vagy csak nyúlékony?

Legjobb válasz: Eléggé tud tágulni, sõt valakinek nem is beszakad csak egyszerûen kitágul. Ezt úgy lehet elérni, hogy a fiú szépen finoman "puhatolózik", és nem azonnal "bevágja". De ujjazástól nem fog annyira tágulni..

A szüzesség elvesztése nem egy nagy fájdalom, és nem is tart csak egy pillanatig. Van olyan is aki nem vérzik, olyan is hogy csak pár cseppet.
Eléggé tud tágulni, sõt valakinek nem is beszakad csak egyszerûen kitágul. Ezt úgy lehet elérni, hogy a fiú szépen finoman "puhatolózik", és nem azonnal "bevágja". De ujjazástól nem fog annyira tágulni..
Van akinek nagyon rugalmas es annyira kitagul, hogy szuleskor szakad at. De szerintem tokmindegy, hogy atszakadt vagy sem addig vfagy erintetlen amig nem kozosultel.
Igen, lehetséges. De azért ne lepõdj meg, ha az igazi behatolásnál is lesz egy kisebb vérzés.
Lehetséges hogy kitágul annyira hogy nem szakad át, én vagyok az élõ példa:) Én sosem veszítettem el úgymond a szüzességemet ha így nézzük mert sosem szakadt át a hártyám. A barátom sokat tágított, ujjazott az elsõ behatolás elõtt és így a szex során sem szakadt át, simán átfért rajta pedig nincsen kis mérete. Van akinek nagy nyílás van rajta és nagyon rugalmas és csak a szülés alkalmával szakad el.
Ha nem nagyon fájt, amikor elõször ujjazott 2 ujjal, akkor valószínûleg annyira tágul a szûzhártyád. Ha fájni fog az elsõ szex, akkor szakad át a szûzhártyád és akkor veszíted el a szüzességed.
hat a baratod ujjaval biztos nem veszited el a szuzesegedet...
Sziasztokkk Csajszik! En azt szeretném megkérdezni hogy szuzz vagyok még mert a baratom megujazottt 2szer éss nagyon véreztem akor szuzz vagyokk meg?
A kérdező hozzászólása: *a barátom 2 ujja olyan vastag bocsika
A kérdező hozzászólása: Am amikor kiszakad lehetséges h nagyon gyenge alhasi fájdalom van de csak egy pillanatra és csupán kb 3 pici csepp vér?
Lehet, hogy atszakadt a szuzhartyad es azert vereztel. Van akinek nagyon konnyen atszakad. De a szuzessegedet, artatlansagodat akkor veszted el ha mar lefekszel valakivel. Barmitol atszakadhat a szuzhartya meg kislanyoknak is, de attol meg erintetlenek.

Létezik hogy valaki nem tud elmenni szex közben? Illetve hogy nem szakad át a szűzhártya?

Legjobb válasz: Igen, sõt nem is ritka az elején egy ideig. Igen, bár ez azért jóval ritkábban fordul elõ.

Igen, sõt nem is ritka az elején egy ideig. Igen, bár ez azért jóval ritkábban fordul elõ.
Rengeteg nõ van, aki nem tud mindig elmenni, olyan is van, aki soha. Ennek több oka is lehet. Nem tudom miért kérdezted, de így nem lehet megfelelõ választ adni. A szûzhártya sokféle lehet, nekem pl nagyon kicsi holdacska az hüvelyem alján. 14 év aktív, több partnerrel való nemi élet után is ép. Ez szerintem ritkaság, de semmi jelentõsége.
Azért az nem olyan nagy katasztrófa, ha 4bõl egyszer sem ment el. Vkinek csak több év után sikerül az orgazmus, vagy akkor sem. Én pl már 5 éve élek szexuális életet, szex közben még is csak akkor van orgazmusom, ha a csiklóm is ingerelve van. Hüvelyi nincs. Legyél türelmes, és ha nem megy szex közben, akkor segíts neki utána...
Annyira rövid nem lehet, hogy el sem éri a szûzhártyát, mivel az közvetlenül a hüvelybemenet mögött található... Akkor nem szakad át, ha rugalmas, vagy elég tág rajta a lyuk.
Igen, ez elõfordul. Nem akarlak megijeszteni, de olyan is van, hogy apró sebészeti beavatkozással kell elvégezni a deflorációt. Ez teljes érzéstelenítésben történik. Utána nem lesz semmi gondod vele. Szexelhetsz, amennyit csak akarsz és soha nem fog fájni.
Az utolsó hülyeség, viszont a lányoknak igazuk van. Ha négy alkalom után nem volt még orgazmusa, az egyáltalán nem tragédia. Egyébként magának szokta csinálni, és masztival megy neki?
Igen, azért nem szakad át a szûzhártya mert a srácnak rövid a farka!
A kérdező hozzászólása: Kinga79 ! Köszönöm a válaszodat. Hát a barátnõmmel már 4-szer feküdtünk le de még 1x-sem ment el...:( neki sem volt elõtte pasija és nekem sem barátnõm.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ! :)

A hímivarsejtek át tudnak "menni" a szűzhártyán? Képesek önálló mozgásra?

Legjobb válasz: Szia! A szûzhártya nem teljesen "zárt", van akinél középen van rajta egy kisebb lyuk, másoknál elszórtan több (gondolj bele, a menstruációs vérnek is kell jönnie valahogy, akkor is, ha még szûz vagy). A hímivarsejtek természetesen képesek önálló mozgásra, ez a megtermékenyítés lényege: a hímivarsejtek megkeresik az õket fogadni képes petesejtet. És végezetül, igen, a hímivarsejtek a fentiek miatt át tudnak menni a szûzhártyán: természetesen vannak olyan nõk, akik az elsõ szeretkezésbõl "szûzen" esnek teherbe. Üdv.: 21 hetes kismami

Szia! A szûzhártya nem teljesen "zárt", van akinél középen van rajta egy kisebb lyuk, másoknál elszórtan több (gondolj bele, a menstruációs vérnek is kell jönnie valahogy, akkor is, ha még szûz vagy). A hímivarsejtek természetesen képesek önálló mozgásra, ez a megtermékenyítés lényege: a hímivarsejtek megkeresik az õket fogadni képes petesejtet. És végezetül, igen, a hímivarsejtek a fentiek miatt át tudnak menni a szûzhártyán: természetesen vannak olyan nõk, akik az elsõ szeretkezésbõl "szûzen" esnek teherbe. Üdv.: 21 hetes kismami
Teljesen egyetértek az elõttem szólóval. A szûzhártya nem teljesen zárt, hiszen akkor a szûz lányok hogyan menstruálnának? A teherbeesés meg hogyan jönne létre ha a spermiumok nem mozognának? Olyan ügyesen úsznak a farkukal, mint egy kis halacska.
Veszélyes úton jársz! A hüvely bemeneténél történõ pettingelés okozhat meglepetéseket...

A menstruációtól ki tud szakadni a szűzhártya?

Legjobb válasz: Szerintem nem. Te úgy érzed h ez történt veled?

Szerintem nem. Te úgy érzed h ez történt veled?
Magától a menstruációtól miért szakadna ki? Az csak folyadék. Max tampon használattól, de attól is csak ha túl nagy vagy ügyetlen vagy.
A kérdező hozzászólása: nem, csak kíváncsi voltam, és hülye válaszokat nem kérek...
Magától a menstruációtól miért szakadna ki? Az csak folyadék. Max tampon használattól, de attól is csak ha túl nagy vagy ügyetlen vagy.
bocs, véletlenül kétszer ment el a válaszom.
Attól nem tud átszakadni mert van neki hely ahol kifojjon aminek ki kell de mástól igen. http://www.csakmiketten.hu/index.php?option=com_content&task..
Kedvesem. A mensi kifele tavozik, a szuzhartyahoz behatolas szukseges, hogy atszakadjon pl.
A szûzhártyán kell lennie egy pici nyílásnak, amin ki tud folyni a menstruációs vér.

Előfordulhat, hogy a szűzhártya miatt egy lány nem tud tampont használni?

kérem a bunkó beszólásokat hagyjátok.nem tudom felrakni a tampont magamnak.úgymond nincs hova.mit tehetnék?nagyon kellemetlen,kérlek segítsetek.

Legjobb válasz: Igen, nekem is ez volt a problémám. A szüzességem elvesztése után tudtam csak tampont használni.

Igen, nekem is ez volt a problémám. A szüzességem elvesztése után tudtam csak tampont használni.
Feltételezem, fog.gátlót nem szedsz...azzal szükséghelyzetben lehet pár napot csalni. Azt nem javaslom, hogy betéttel menj vízbe, egyrészt nagy valószínûséggel látszik, akármilyen fürdõruhát, bikinit hordasz, másrészt pedig a vízben tuti elereszt a ragasztójuk. Tapasztalat :s Szóval a vizeskedõs részt én nem tudtam megoldani, és mint írtam, a nehezebb napokon még most is problémás vagyok strandolásügyileg...
Igen, létezik, hogy olyan vastag a hártya, vagy olyan az alakja.
olyan van, hogy úgy átvágja az orvos, annyira, hogy tudjál tampont használn, de hogy szûz maradsz, vagyis marad ott valami, ami majd átszakad az elsõ együttlétkor.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.:) még ma este beszélek anyukámmal.:)
Nem mintha nem xarnám le magasról, de a lepontozó szemében mely része nem volt értékelhetõ annak, amit saját tapasztalatom alapján leírtam?
A kérdező hozzászólása: mert kedves hangnemben írtál egy 16 éves lánynak, nm pedig kigúnyoltad.ez sok ember szemében hatalmas probléma lehet.:) ha szeretnéd én helyette visszapontozlak, mert segítettél nekem.:)
:-) Köszönöm, de a pontok nem érdekelnek. Csak tudni szeretném, hogy mi a probléma.
A kérdező hozzászólása: szerintem ne keresd az okát.mindenhol vannak bunkó rosszakarók, akik ok nélkül leszólják az embereket
ne röhögj, nem bunkóskodásból írom, de ha ennyire fontos a nyaralás, és nem tudsz tampont használni ... nem kéred meg az egyik kedves fiúbarátodat hogy segítsen neked a lyukasztásban? nem vagyok egy perverz állat de mégiscsak jobb mint az átvágás! és 16 évesen nem bûn /szerintem/ gondolom most mindenki lepontoz
A kérdező hozzászólása: azért, mert csak ilyen miatt nem fogok lefeküdni egy olyannal, akit nem is szeretek.ettõl függetlenül köszönöm a válaszod és az õszinteségedet!
Nem ajánlatos strandolni, míg vérzel! Ha tudsz tampont használni, ha nem, úszni nem jó ilyenkor!
A kérdező hozzászólása: na errõl még nem hallottam.:) miért nem?
Az elõzõnek igaza van.A fertõzésveszély miatt nem ajánlott az úszás, anyukám mondta.
A kérdező hozzászólása: a tampon lezárja a hüvelyt.miért ne lehetne?amíg bent van nincs fertõzésveszély.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.:) úgy néz ki, szégyenemre maradhatok itthon...
Azt csak akkor csinálják meg, ha egyáltalán nincs lyuk rajta, így orvosilag indokolt.
A kérdező hozzászólása: kedves 2. addig hogy oldottad meg a strandolást?
Nem strandoltam :) Ami azt illeti, most is csak az elsõ és az utolsó napon tudok tamponnal strandolni, erõs a menzeszem.
én sem tudtam amiatt tampont használni mivel osztott szûzhártyám volt, ráadásul nagyon erõs, hát nagyon szar volt. :/ én úgy oldottam meg hogy nem mentem strandolni...ki lehet bírni pár napot strandolás nélkül. de ha mégis mentünk akkor nem mentem vízbe, és nem vettem le a gatyámat sem, mert akkor látszott volna a betét :/
A kérdező hozzászólása: de ha a család épp akkor megy nyaralni?:S ráadásul jön barátnõm is.nem tudom mit csináljak.nõgyógyász tud kezdeni vele valamit?
Esetleg egy jól tartó, szûkebb farmer forrónadrágban még el tudnám képzelni a vízbemenést, betéttel...
A kérdező hozzászólása: hát köszönöm szépen a válaszokat.szerintetek orvos tud vele csinálni valamit?nem tudom mi mást tehetnék.ötleted esetleg van rá?mármint hogy orvos tud-e csinálni valamit.
Orvos fel tud írni hormont, amíg szeded, nem jön meg. Nem tudom hány éves vagy, de szerintem neked még nem kéne hormont szedni.
A kérdező hozzászólása: 16...
A kérdező hozzászólása: így semmi lehetõségem nincs ugye?
Csak a hormon.
A kérdező hozzászólása: lehet nagyon hülye kérdés.de ilyen, hogy átvágni?tudom, késõbb biztos megbánom és hülye ötlet és minden.de ilyen valami?
A kérdező hozzászólása: persze nem egyedül.csak orvost megkérdezni ilyenrõl
Ha betartod a szabályokat, akkor semmi bajod nem lesz a tamponnal fürdéstõl.

A sperma át tud jutni közösülés nélkül a szűzhártyán? (pl: ha kiverem valakinek, és utána valahogy a lepedőre. Hasonlókra kerül. )

Legjobb válasz: Vagy ha úgynevezett osonó petesejt érésed van. Akkor a petesejted kirohan, elkap egy spermát majd visszabújik.

Vagy ha úgynevezett osonó petesejt érésed van. Akkor a petesejted kirohan, elkap egy spermát majd visszabújik.
jah, elindul...ravasz és fondorlatos módon megkeresi a hüvelyt, és felmászik.
Idióták... Szerintetek miért van a férfiaknak külsõ nemi szerve amit BE KELL JUTTATNI 10-14 cm mélyre a nõbe úgy, hogy még spriccel is a péniszbõl kifele? Na miért? Kap egy csokit aki megoldja mielõtt továbbolvas.... Azért, mert a spermium egy istenverte sejt. NEM TUD méterekt úszni, sem ugrálni, sem semmi. A hüvely savas közege nem megfelelõ élettér számára. Olyan díjnyertes sperma meg nincs, aki a HÜVELY BEMENETÉTÕL el tud úszni a teljes hüvelyen és méhnyakon át a petesejtig. Elpusztulna mire odaérne. Azt értsük már meg, hogy ha telibe élveznek kb 5 ML spermiummal, abból megközelítõleg 0, 1% jut el a petesejtig. Namost ha a lepedõrõl 0, 01 ml spermium rákenõdik a hüvelybementre akkor szerinted mennyi jut el a petesejtig, mikor kb 20 centit kéne felfele úszniuk? Termékeny nõnek peteéréskor is csak 3-5% esélye van a teherbeesésre, ha direkt arra megy ki a sex. Arra, hogy a lepedõrõl szûzhártyán át bemásszon egy spermium és megtermékenyítsen annyi esély van, mint arra, hogy a hátsókertedben landol Kirk Kapitány az Enterprise csillaghajóval... Szóval nem kell izgulni egy percig sem, a nagytudású 8. ált. iskola biológiát végzett zseniket meg ignorálni kell, mert irtó nagy baromságokat tudnak írni néha. Ha a debil elképzeléseik igazak lennének, akkor nem 14 terhességmegszakítás lenne MO-n naponta, hanem kb 14.000....
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.:)
A kérdező hozzászólása: de a havi az lefele jön azrt tud kijutni, viszont a spermának felfele kéne mennie ezért nem tud nem?
és mi köze van a menstruációnak a spermához?? Talán az is egy sejt szted?!?! xd xd
ööö nem... A havi az vérzés, egyszer majd a gravitációnak nevezett csoda folyamán kijön. Szegény kis spermium meg egy apró kis sejt. Nem igazán érinti a gravitáció, mivel minimális a tömege. Egyszerûen arról van szó, hogy az a kb 5 centi, amit jóesetben a petesejtig meg kell tennie is lemorzsolja a 99%-ukat, és csak a legrátermettebb jut el annyit. A hüvelybemenet viszont kb 15-20 centire van a céltól, ennyit nem bír úszni a doppingos sperma sem... Magyarul hacsak nem ondóban tocsogó lepedõt dugtatok fel a barátnõdnek tövig akkor nemigen lehet gond...
XD XD XD!!!! Megszakadok a röhögéstõl!! Komolyan mondom itt fogom a hasamat már 5 perce! Ezek a dumák... Nem leszel így terhes, nyugi, ez 100 % .
Utolsóknak: nagyon józanul hangzik, amit írtatok, és tényleg nem jellemzõ, hogy ilyesmi bekövetkezne. DE MÁR ELÕFORDULT ILYEN! Eltérõek a képességeink, és van, akinek összejön néha.
A kérdező hozzászólása: remélem nem az én esetem lesz az :D
Jah, én egyszer hallottam, hogy egy fickó kisétált a kertjébe és egy diónyi méretûá meteor agyonütötte. Ilyen is elõfordult már, akkor életveszélyes kimenni a kertbe?! Mérlegelni kell. Aminek kisebb az esélye, mint a lottóötösnek azt meg ignorálni...
21:03 - Mikor?? Dokumentálnád az esetet? Sok mindenki sok mindent hallott, meg látott, olvasott! A meteoros jó példa erre. De arra nem lesz semmikor precedens, hogy a külvilágtól távol levõ petesejtet egy testen kívül elhelyezkedõ ondósejt megtermékenyítsen! Abszurd, és a maga nemében groteszk! Ha összeszed a lány kb 80 liter spermát, megtölt vele egy fürdõkádat, és pancsikol benne, akkor nagyobb az esélye, de az is szinte nulla, ugyanis az a kis g.ci nem bírja a levegõt, gyorsan kifingik.
Ha a lány a nedves puncijával nem ûl bele akkor nem lesz semmi, mert a nedvességen kereszül még pár msp-ig be tud jutni a sperma, de így is elég kicsi az esélye a teherbe esének, mert a levegõn hamar elpusztul.Ha a hasára élvezel vagy csak a combjára akkor nincs para.
A szûzhártya nem zárja el a teljes hüvelyt, csak egy részét. Gondolkozz már, akkor a szûz lányok hogy menstruálnának? A többit az elõttem lévõk leírták.
nem
le kell nyelni akkor biztos elpuszul!!
Naná. Átdiffundál a métervastag acélrúdon is.
A kérdező hozzászólása: :D könnyû ebbõl viccet csinálni, de a kedves barátaimnak teljesen más volt a véleménye, és ezért kicsit megijedtem. :D köszönöm a válaszokat.
Akkor a kedves barátaid küldd be a biológia órára...:D -ReapeR-23/F
a spermiumok aljas kis g*cik, mindenre képesek. Egyszer megtörtént, hogy egy nõnek becsöngettek a lakásába, kinyitotta az ajtót, és mire észbe kapott, már terhes is volt.
A kérdező hozzászólása: be fogom õket küldeni bioszra, rájuk fér. :D:D 23.18-as kommentelõ... :""DDDDDD
A spermának erõs tépõfogai vannak. Ezzel rágja át magát a szûzhártyán, ezzel kapaszkodik meg hüvely falán és a tépõfogakkal nyit rést a petesejten is, hogy egyesülni tudjanak.
Szórakozik itt a sok IQ-csökkentett vitéz... A sperma ÁT TUD JUTNI a szûzhártyán. Ahol a havi vérzés ki tud jutni, ott a sperma meg be tud jutni. Az kell hozzá, hogy nedves legyél... szex alatt ugye nedvesedni szoktál, szóval ez megvan. Ez a nedvesség ráadásul lúgos, ami kicsit megkönnyíti a dolgukat. Nem árt valami potens fickó sem, mert ugye végig kell verekedniük magukat a savas hüvelyen is - de ez nem lehetetlen, csak nehéz. Szóval, ha jó idõben spricceltek téged, akkor tesztet javasolok 2-3 hétre rá.
Ha a lepedõre, nincs gáz. Amúgyis könnyen halnak:P de megfelelõ környezetben már igen sokáig elélnek. szóval, ha bejut a hüvelyedbe akkor az már cikis, inkább vigyázz vele, a spermás kézzel is. elhülyülték, de vannak nonszensz esetek!
Szórakoztok szegény kis csajjal. Szégyelli bevallani, hogy a srác a bugyijába élvezett. Szóval kislány, nem árt majd egy terhességi tesztet csinálni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!