Találatok a következő kifejezésre: A szűzhártya szakadhat (5 db)

A szűzhártya csak szex közben szakadhat szét?

Azthallottam,hogy aki táncol és sokat nyújt,lent vannak a spárgái annak a sz?zhártyája szét szakadhat közbe?Én sokat lazítok megy ilyemi és azért kérdezem.Mert ha ez igaz akkor ha szétszakad a sz?zhártya akkor a lány elveszti a szüzzeségét?

Legjobb válasz: nem, nem csak szex közben szakadhat el. De a szüzesség attól függ, hogy egy fiú betette vagy nem! Nem a szûzhártyától! Ha nem feküdtél le senkivel, szûz vagy, szûzhártyától függetlenül.

nem, nem csak szex közben szakadhat el. De a szüzesség attól függ, hogy egy fiú betette vagy nem! Nem a szûzhártyától! Ha nem feküdtél le senkivel, szûz vagy, szûzhártyától függetlenül.
Akkor nem vagy már szûz, ha lefeküdtél egy férfival. A szûzhártyád állapotának semmi köze a szüzességedhez. Pl én elsõ alkalommal nem véreztem és nem is fájt. Ennyi erõvel mondhatnánk, hogy akkor biztos nem voltam szûz. De az voltam, mert akkor voltam együtt valakivel elõször.
A kérdező hozzászólása: Igen, pont ezért kérdeztem, hogy, ha mondjuk elõször fogok lefeküdni valakivel, és már mondjuk szétszakadt akkor nem fog fájni?
ha már elszakadt a szûzhártyád más okból kifolyólag ( nem szex során) akkor valószinû ( sõt biztos) hogy nem fog fájni az elsõ szeretkezés sem, mert akkor már nem a pénisz kell utat törjön magának :)
így van, nem fog fájni, legalábbis nekem sem fájt az elsõ...és én is szintén táncolok, már gyerek korom ótta, és a barátom még csodálkozott is, h nem fájt, azt hitte h már nem vagyok szûz, de aztán mi is erre a gondolatra jutottunk, h már az elsõ alkalom elõtt átszakadt a szûzhártyám!
ujjazástol is simán átszakadhat

Hol helyezkedik el a szűzhártya? Maszturbálással mennyire könnyen lehet elszakítani? Mitől szakadhat még el?

Legjobb válasz: Ird be a google-be vagy olvasd el a kamaszpanasz.hu oldalon. Ha rendesen felnyúlsz magadnak, akkor már rég átszakítottad.

Ird be a google-be vagy olvasd el a kamaszpanasz.hu oldalon. Ha rendesen felnyúlsz magadnak, akkor már rég átszakítottad.
a hüvelybemenetnél van, van akinek könnyen átszakad, akár sportolástól, de van akinek még az elsõ szex után sem
Egy férfi nemi szerv!!! :)

A szűzhártya hogy szakadhat át sport közben?

sok helyen olvasom ezt , de számomra vhogy ez elképzelhetetlen ... de lehet h csak én vagyok ilyen tájékozatlan .. :)

Legjobb válasz: A szûzhártya egy laza szövet.valahogy sport közben megerõlteted magad, vagy pont ugy mozogsz és akkor eászakadhat. de ha ez valakivel elõfordul, akkor nem jár fájdalommal mert minden egyen nõnek más a szûzhártyája, vagyis neki lehet lazább vagy vékonyabb.

A szûzhártya egy laza szövet.valahogy sport közben megerõlteted magad, vagy pont ugy mozogsz és akkor eászakadhat. de ha ez valakivel elõfordul, akkor nem jár fájdalommal mert minden egyen nõnek más a szûzhártyája, vagyis neki lehet lazább vagy vékonyabb.
én ugy tudom h a leggyakoribb ilyen esetek lovaglás, tánc közben fordulnak elõ (spárga)
én nekem sport közben szakadt át.a spárga nem nagyon tsz jót neki:)
Ha feldudsz egy teniszütõt magadnak, akkor simán, de egy floorball ütõtõl még nem.Én kiskoromban hokiütõt nyomtam fel magamnak a koronggal együtt, és még most is bennem van!!!!!!

Hogyan szakadhat el a szűzhártya? Csak Sex hatására lehetséges ez?

Egy lány megérzi ,hogy ha elszakadt a sz?zhártyája? A fiúknak ez milyen érzés?

Legjobb válasz: Ha feldugsz egy merülõforralót,akkor is elszakadhat...sportolás közben is... Igen.A nõ érzi.Olyan érzés,mintha 3 lila póni hegesztene a hátadon állva egy történelem atlaszt. Igen.A férfi is érzi.Neki meg olyan érzés,mint mikor anyukája segít neki kifújni az orrát.

Ha feldugsz egy merülõforralót, akkor is elszakadhat...sportolás közben is... Igen.A nõ érzi.Olyan érzés, mintha 3 lila póni hegesztene a hátadon állva egy történelem atlaszt. Igen.A férfi is érzi.Neki meg olyan érzés, mint mikor anyukája segít neki kifújni az orrát.
Nem csak szex hatására szakadhat el. Idegen testtõl is, megerõltetõ, vagy akár kevésbé megerõltetõ sportgyakorlatoktól is. A fiú jó eséllyel nem érzi meg, ha õ szakítja át.

Milyen sport közben szakadhat fel a szűzhártya, leírnátok nagyon részletesen?

Legjobb válasz: A legéletszerûbb szituáció. Két meztelen lány sakkozik egy méretes sakk készlettel. Az egyik feláll és indulatosan üti a futót, majd maga mögé teszi a székre. A futónak szép kerek feje és hullámos teste van ebben a sakk készletben. A következõ lépésben sakkot kap. Teljesen ledöbben, és indulatosan leül. A futó a szûzhártyát átszakítva belé hatol. A lány szeme felcsillan. Igaz a játszma elveszett, de ilyen érzése még nem volt.

A legéletszerûbb szituáció. Két meztelen lány sakkozik egy méretes sakk készlettel. Az egyik feláll és indulatosan üti a futót, majd maga mögé teszi a székre. A futónak szép kerek feje és hullámos teste van ebben a sakk készletben. A következõ lépésben sakkot kap. Teljesen ledöbben, és indulatosan leül. A futó a szûzhártyát átszakítva belé hatol. A lány szeme felcsillan. Igaz a játszma elveszett, de ilyen érzése még nem volt.
Nem is hallottam ilyenrõl, h sport közben is elszakadhat. Max. ha vmi olyasmi sportág mikor el kell dugnod magadnak valamit. Egyébként esélytelen.
de van ilyen.... amit biztosra tudok...lovaglás...ott azért mert ügye ülsz a lovon és vágtázol vagy ilyenek akkor viiszaülsz...de ezt így nemtudom elmondani meg balett..a sok spárga miatt ...meg az olyan táncok amiben a lábat magasra kell emelgetni stb..
ilyen nincs
Rodeo egy srác farkán.
Rúdugrás
amúgy komolyra fordítva a szót állítólag tényleg kiszakadhat sportolási baleset során, nekünk ezt tanították általánosban, de nem emlékszem, pontosan miben, mert valaki benyögte a rúdugrást, aztán az órának ilyen formában vége lett.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!