Találatok a következő kifejezésre: A szűzhártya a (728 db)

Milyen mélyen van a szűzhártya? A szűzhártyán kívűl mi az amiről lehet tudni hogy a lány szűz?

Legjobb válasz: Nem minden szûz lány vérzik úgy mint egy ló akit kettévágtak. Van aki egyáltalán nem vérzik, és mégis szûz volt az aktus elõtt. De ez, most komolyan, ennyire lényeges? Nem mindegy ha jó vele?

Nem minden szûz lány vérzik úgy mint egy ló akit kettévágtak. Van aki egyáltalán nem vérzik, és mégis szûz volt az aktus elõtt. De ez, most komolyan, ennyire lényeges? Nem mindegy ha jó vele?
én nem véreztem, de szerencsére a párom elégé felvilágosult ahhoz hogy ne gondolja azt hogy csak horrorfilmbe illõ vérveszteséggel lehet szûz egy lány, tehát nem volt gond
kérdezd meg anyádat
Én sem véreztem az elsõnél..de sztm akkor ha szûz akkor még nagyon szûk és még lehet hogy nkd is fáj..:)
(és ismét csak olyan válaszok jöttek, amik nem a kérdésre kívánnak válaszolni... gratulálok)
Akk kerdezd anyadat v huzzal nogyogyaszhoz ;)
Születésed pillanatába a reptoidok a méhedbe ültettek egy kristálygömböt. :D
Nacui, õ itt Viki, Viki, õ itt Nacui. Ismerkedjetek meg egymással. http://hu.wikipedia.org
Nincs mit! :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a normális választ. :)
Ha a gömb alakot szemben érezted kis lyukkal a közepén, akkor az a méhszájad volt, igen. Ha pedig a hüvelyed hasfal felöli falán találkoztál vele, akkor pedig a g- pontodat tapiztad! 30F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a 2 értelmes válaszolónak.
Ha már ujjazod magad, attól is átszakadhat. És igen az a méhszájat.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de nem élek az ajánlatoddal. Van rá alkalmas ember. Am az eddigi idióták között, te írtad a legnagyobb hülyeséget..
Hát baszátok meg mi a szart csinàl itt ojan aki ennyire gyerekes? Na takarofjon innen az aki ijen hülyeséget ir! Am bocs fiu vagyok csak gondoltam itt is lesznek ijen gyökerek bocsi ènegnéznèm szivesen xd meg el is venném a szûzességedet aranyom xd mégegyszer bocs de a ezek ne itt szorakozzanak
Nem kellene üveggolyót lopni a játékboltból aztán meg elfelejteni...
A kérdező hozzászólása: szánalmasak vagytok...
Leszbi show lesz? :DDD
A szûzhártya a hüvely nyílástól 1-2 cm-re található, és akár valamilyen sport is elszakíthatja.A méhszáj meg kb. 15 cm mélyen van, bár kinek hogy...Lehet, hogy a G pontod duzzadt meg.Bár lehet, hogy hülyeséget írtam.Sztem meg kéne néznie egy orvosnak. 15/L
A kérdező hozzászólása: Megköszönném, ha az ennyire pihent agyúak, akiknek mások csesztetésén kívül semmi dolguk sincs, nem válaszolnának -.-"
22:29 egyet értek veled de ajànlom neked kérdezõ a nõgyógyàszt. inkb nézesd meg h mi lehet az mert ha mégse a gpont vagy a méhszàj akkor legalàbb tudj róla. szal ajànlom az orvost. õõ ezzel persze nem megijeszteni akarlak. csak jobb félni mint megijedni :)
Biológia órán megmondják...
ha az ujjaiddal óvatosan szétnyitod a kisajkaidat, akkor tükörben láthatod a szûzhártyádat (ha még megvan) a hüvely bejárat elõtt! Igen ujjal át lehet szakítani, de ha megnézed, láthatod van-e akkor rés rajta, hogy beférjen az ujjad. (vadabb ujjazásnál még mindig teljesen átszakadhat) Sikerült megnézni? ;) G-pont hüvely hasi oldalán belül van, változó hogy milyen mélyen és hogy van-e egyáltalán. Ha már felizgult állapotban vagy ott érzékenyebb a hüvely.
bemenettõl 2-3 centi NEM 20L
Összegezzük: - másodjára teszed fel a kérdést, mert ahhoz túl hülye vagy, hogy az elsõ kérdésnél elolvasd a válaszokat. -eddigi X éved alatt mosakvás közben egyszer sem sikerült kitapintanod, azért ehhez tehetség kell. -google-en elsõ találat még képpel is illusztrálva, de még ahhoz is nyominger vagy, hogy egy szót beírjál. Téged is biztos az eszedért szeret mindenki.
"Dögölj meg te köcsög egy hülye tud hülye választ adni ennyih majom vagy és kész biztos fejre ejtettek kis korodban. Jah és ha olyan messze laknál mint amilyen hülye vagy akkor soha a büdös életbe nem érnél haza szal kussojál el és tûnjél el de nagyon gyorsan!!!!!! Nyominger!!!!!!" Na kislány. Ahelyett, hogy a pasiddal ujjaztatod magadat, inkább tanulj egy kis nyelvtant, és moderáld magadat, mert ez nem stílus. A magyar nyelvben a szavak végére nem írunk h-t, illetve már egy ideje a vesszõket is feltalálták. A primitív megnyilvánulásodból ítélve kb. 14 éves vagy, szóval ezúton is gratulálok, hogy ennyi idõsen már megujjaztak. :)
Nem.
Rögtön a hüvely elején van. Van akinek nagyon tágulékony, ezért nem fáj, vagy vérzik. Valószínûleg nálad is ez a helyzet. Ezek szerint még szûz vagy.
A hüvelybemenet belsõ szélén 1-3 cm-re van.
A kérdező hozzászólása: Dögölj meg te köcsög egy hülye tud hülye választ adni ennyih majom vagy és kész biztos fejre ejtettek kis korodban. Jah és ha olyan messze laknál mint amilyen hülye vagy akkor soha a büdös életbe nem érnél haza szal kussojál el és tûnjél el de nagyon gyorsan!!!!!! Nyominger!!!!!!
15.58-as, hát én se tapintottam ki soha mosakodás alatt...sõt, nem is véreztem elsõ együttlétkor, na mit szólsz?
Észosztásnál is ezen gondolkodtál?
Csináld vibrátorral.
A szûzhártya nem átszakad, hanem megreped.Átszakadni csak az tud, ami teljesen zárt, míg a szûzhártyán van nyílás.Ezen keresztül távozik a menstruációs vér.Többféle szûzhártya van és ez genetikai dolog, hogy kinek mennyire fájdalmas az elsõ és mennyire vérzik.Attól, hogy feldugsz magadnak valamit, ami legalább olyan vastag, mint egy pénisz, attól sem tapasztalt nem leszel, sem garanciát nem kapsz arra, hogy az elsõ szexuális együttléted behatolásakor nem fog fájni.Nekem például kb.15-20 aktusig minde behatolás fájt.Aztán elmúltés ma már nincsenek ilyen gondjaim. Arról nem is beszélve, hogy ettõl még szûz maradsz, maximum csak egy kínos momentum lesz az életedben, hogy feldugtál magadnak valamit, hogy megrepedjen a szûzhártyád, ahelyett, hogy kivártad volna, hogy egy férfi pénisze tegye ezt meg.Hidd el, ha ez olyan elviselhetetlen valami lenne, már rég kihalt volna az emberiség.Egy menstruációs görcs ezerszer jobban fáj és az ráadásul még havonta is jelentkezik, szóval, ha azt kibírod, akkor ettõl sem kell félned.
Akár sportolás közben is átszakadhat. :) Nem feltétlenül szex közben fog..
tampon használatakor szépen kitágul. nem is fog szakadni az elsõ szexnél
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
Szûzhártyából is többféle van, van akinek vékonyabb, van akinek vastag stb. Pár példa: http://img.wikio-experts.com/0/00/27/34/2011-01/4bcf1956a8a3.. Van akinek szüléskor is csak kitágul és van akinek már a sporttól is ki tud szakadni. Van aki vérzik, van aki nem. Van akinek nem fáj, van akinek abba kell hagynia az elsõt mert annyira.
ujjal is átszakíthatod, vagy valami kisebb tárggyal
Miért akarod, hogy elszakadjon?

Átszakadhat a szűzhártyám a tampon használattól?

Legjobb válasz: Nem szakítja át!

Nem szakítja át!

Kiszakadhat a szűzhártya a tampontól?

Röplabdázok is. Nem vettem észre,hogy kiszakadt,de nem olyn (ott lent) mint fél éve volt..Azaz látok egy kis lyukat ott belül :D Lehetséges,hogy kiszakadt? (sz?z vagyok)

Legjobb válasz: Amennyiben nem veszed ki a dobozból,mindenképp.:D Válassz valami nagyon miniatûr fajtát,vagy inkább betét,ha attól félsz,h megsérül.

Amennyiben nem veszed ki a dobozból, mindenképp.:D Válassz valami nagyon miniatûr fajtát, vagy inkább betét, ha attól félsz, h megsérül.
A kérdező hozzászólása: De nem félek semmitõl :D Olvasd el a kérdés alatt is :D
Azon mit értesz, hogy látsz egy kis lyukat.
Honnan a [email protected]ól tudjam, fiú vagyok.:D A tampon felsérti a hüvelyt, ezt minden fiú tudja.Van interneted, miért nem használod, keresõvel barátkozzál meg, megkönnyíti az életedet..
20:19 az elsõ voltam.
Persze, hogy kiszakadhat. Ugyan van egy lyuk a hártyán, és ruganyos is, de egy nagyobb terpesztõl is kiszakadhat. És a tampontól is elég könnyen. De ne aggódj, nem attól veszted el a szüzességed, hogy egy tampon kiszakítja a szûzhártyád.
Jah, és hogy milyen lukat látsz. Háát passz, megmondom õszintén. És ettõl nem lehet több fehér folyásod, annak más oka van. Rossz esetben fertõzés, de egy adott mennyiség teljesen egészséges.
Fertõzést tampontól is összeszedhet..
A kérdező hozzászólása: Amúgy azt tudom, hogy ettõl még szûz vagyok -.-" köszönöm a válazsokat.

A szűzhártya a vagina melyik részén van?

Legjobb válasz: a "bejárattól" kb 3cm-re

a "bejárattól" kb 3cm-re
Mág három centi sincs. Közvetlenül a bejárat mögött. http://lovelifelikeyourself.files.wordpress.com/2010/04/hyme..
Közvetlen a bejáratnál.
az az ajtó

Milyen mélyen van a szűzhártya a hüvelyben?

Lehet, hogy hülye kérdés, de nekem ez nem teljesen világos. Amiket olvastam abból az derült ki, hogy kb 3-4 cm-re van a hüvelybemenett?l. Akkor hogy lehet az, hogy az ujjazástól nem veszítem el a szüzességem? A félreértések elkerülése végett..nem ujjazástól szeretném elveszteni a szüzességem. Én értem, hogy tágul, de ennyire? Köszi. L/16

Legjobb válasz: Közvetlenül a hüvelybemenet után van. Egy ujjnyira simán tágul, (hiszen sok szûz használ tampont is),van akinek sokkal jobban, alkati kérdés. Nagyon ritkán, de megeshet, hogy valaki csak szülés közben veszti el a szüzességét fizikailag.

Közvetlenül a hüvelybemenet után van. Egy ujjnyira simán tágul, (hiszen sok szûz használ tampont is), van akinek sokkal jobban, alkati kérdés. Nagyon ritkán, de megeshet, hogy valaki csak szülés közben veszti el a szüzességét fizikailag.
Így van, nem attól vagy szûz hogy még nem szakadt be, hanem lefeküdtél-e valakivel. Hüvelyen kívül van, közvetlenül a hüvely bejáratánál. Valaki úgy születik hogy nincs sz. hártyája, de attól még szûz.
3-4 centitõl mélyebben van . kb 7-9 centi , és nem akkor veszted el a szüzességed ha átszakad , mert pl aki táncol és spárgázik attól is átszakadhat , és akkor már õ nem szûz ? attól veszted el a férfi nemi szerv lesz benned :)
én így olvastam cikken , hogy 7-9 cm de akkor frissítem a memóriám :)

Lehetek terhes, ha nem szakította át a szűzhártyám a közösülés és nem élvezett belém?

A közösülést megel?z? 4-5 napban a fiúm 3szor 'verte ki', és miel?tt szexeltünk volna is elment egyszer.

Legjobb válasz: uh, kislány, de beetettek téged... legalább húzott gumit ez az agytröszt? amúgy nyugi, a szûzhártyád átszakadt és az meg tökmindegy, hogy tövig nyomja vagy sem, a lényeg, h benned volt... szívbõl remélem, hogy nem vagy terhes - az ilyeneknek nem kéne szaporodniuk...

uh, kislány, de beetettek téged... legalább húzott gumit ez az agytröszt? amúgy nyugi, a szûzhártyád átszakadt és az meg tökmindegy, hogy tövig nyomja vagy sem, a lényeg, h benned volt... szívbõl remélem, hogy nem vagy terhes - az ilyeneknek nem kéne szaporodniuk...
Te hulla hulye vagy? Hány éves vagy?5?
"nem szakította át a szûzhártyám a közösülés" Akkor az milyen közösülés volt? Ha betette, akkor átszakadt... "az ondó 3nap alatt regenerálódik" Ezt még csak próbálom megérteni... "úgy hogy nem 'termelõdött vissza', kevesebb mûködõképes ondósejtje lesz." A gyerekhez EGY "mûködõképes" ondósejt elég. Egy cseppben meg több százezer is lehet... Azért csak olvasgassál ebben a témában, mielõtt nekiállsz...
Na akkor drága nézz jobban utána a dolgoknak ... :D Ügyes vagy komolyan mondom ... :D Nem is lenne csoda ha terhes lennél, mert annyi eszed van, mint egy tojós tyúknak ....
ha nem szakitotta át, akkor hogy szexeltél?
A kérdező hozzászólása: Hát.. bedugta de nem teljesen... -Amúgy van köze hozzá, mert az ondó 3nap alatt regenerálódik. És ha sokszor csinálja, úgy hogy nem 'termelõdött vissza', kevesebb mûködõképes ondósejtje lesz.
Csak maszatoltatok? :) Nyugi, nem vagy terhes!
Ha sexeltél akkor átvan az szakadva, nyugi. És ha nem élvezett beléd akkor miért aggódasz? Meg mi köze van ahhoz, hogy a abrátod napi 3x veri ki? Értelmes vagy komolyan ......
NEM!!!!
Kb annyinak felel meg ... Nem értem hogy az ilyen minek sexel egyáltalán?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!