Találatok a következő kifejezésre: A szűzhártyán a spermiumok (1 db)

A szűzhártyán átjuthatnak a spermiumok?

Legjobb válasz: Ez csupán elméleti kérdés, mivel a fiúk biztosan mélyebbre dugják, mint ahol a szûzhártya van. Ha tudományos értelemben kérdezed, passz.

Ez csupán elméleti kérdés, mivel a fiúk biztosan mélyebbre dugják, mint ahol a szûzhártya van. Ha tudományos értelemben kérdezed, passz.
Szia! Én úgy tudom, igen. Volt olyan ismerõsöm, aki szüzen szült.Ám nyílván jóval kisebb az esélye nekik bejutni oda, hiszen egy erõs gát állja útjukat, de ha nagyon életrevalóak, akkor átjuthatnak rajta.
De át ám! sõt, ha nem vigyázol, akár kézrõl is véletlen bejuthat a hüvelybe a spermium, és kész a baj (ugyan kicsi az esélye, de elõfordulhat)
Átjuthatnak, hiszen van rajta egy lyuk, amin a menstruáció is távozik. A hüvely közege eléggé savas, így kicsi az esélye, hogy életképesek is maradnak a hosszú út során. Aki teherbe akar esni, annak is azt javasolják, hogy a spermiumok minél közelebb jussanak a méhszájhoz, elkerülve így a savas közeget. Szóval átjuthatnak, de kicsi az esélye, hogy eljuthatnak a méh-be.
Hat figyelj abba beleegyezek hogy a szuzhartyanak ritka a szrekezete hogy at juthason rajta a menstruacio soran eltavolodo folyadek de az durva kifejezes hogy lyuk van rajta ha lyuk lenne rajta akkor szeretnem megtudni miert szakadna at szeretkezes kozbe akkor maradhatna ott is ahogy van eltunk vegeig de most nem?
ajaj, senki nem járt biológia órára? a szûzhártya nem olyan valami, ami a hüvelyt teljesen elzárja. Ami azt jelenti, hogy nem lyuk van rajta, csak a hüvelyt hagyja szabadon. Ennyi. És a válasz igen, átjuthat a spermium, de igen kicsi az esélye. És igen az ujjunkkal is bejuthat.
Sõt, ami ennél is borzasztóbb, még a vécédeszkáról is...
nos át juthatnak, de érdekes lenne ha teherbe esnél:P és ha mária a neved akor uj szüz mária lenne:D(aki terhes)vicc:P

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Petérés után 10 nappal, esetleg terhes lennék a testhöm emelkedne? Vagy mikortól emelkedik?

Nagyon félek hogy az lehetek. Minél előbb tudni szeretném.

1

Mi történhetett itt?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/41c958f2fadb74fd96eeed..

4

Terhesség alatt milyen vastag a méhnyálkahártya?

2

Hüvelyi ultrahangon meddig látszik a terhesség?

3

Ha egy leszbikus pár otthon, fecskendővel, egy ismerőstől kapott spermával próbál teherbe esni, az legális?

9

Szerintetek ez mar valos eredmeny? (negativ)

Ket napja kesik,ma du csinaltam tesztet,negativ lett,van meg ertelme h csinaljak masikat reggel ha addig nem jon meg,vagy nyugodjak bele h nincs baba,ja es a teszt 20-as erzekenysegu volt.

6

Mitől lehet az, hogy halvány pozitív lett két terhességi tesztem is, aztán pár nap múlva már negatív, és még meg is jött?

Még augusztusban volt olyan, hogy egyszer nem védekeztünk... de ha rendszertelen a menzeszem, lehetséges ilyen késői megfoganás?

2

Aki vett X-epil tesztet mennyiért vette?

3

Megnéznétek a tesztem?

Még sosem teszteltem és nem tudom, hogy ez most pozitív-e vagy csak odaképzem.

6

12. napon ovuláció után a vérből nézett Hcg eredményem 38. Jelenthet ez terhességet?

Inszeminációm volt 12 napja.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!