Találatok a következő kifejezésre: A szőrtelenítő használata (7 db)

A szőrtelenítő krém használata nem árt terhesség alatt?

Legjobb válasz: Én a hasamra akartam,de nem ajánlották.

Én a hasamra akartam, de nem ajánlották.
A kérdező hozzászólása: Kár, hogy nem elõbb kérdeztem, mert már túl vagyok rajta. De nem nagy baj, ugye?
Sztem nem egyszeritõl nem lesz baj, csak a felszívódás miatt inkább gyantázz.

A szőrtelenítő krém használata meddig tartós?

Legjobb válasz: nekem 2-3 nap múlva kicsi szõrök lettek a lábamon ami engem nagyon zavart! (és egy helyen sebes lett tõle a lábam kimarta vagy nemtom..:S )

nekem 2-3 nap múlva kicsi szõrök lettek a lábamon ami engem nagyon zavart! (és egy helyen sebes lett tõle a lábam kimarta vagy nemtom..:S )
Nekem néha egy hétig is bírja. Ami kis szõr nõ addig, az nem látszik.
A kérdező hozzászólása: uhh 1 hét :O az akkor jó
nekem kb 4-5 nap :/
utolsó válaszoló, szerintem ne használd a szõrtelenítõ krémet, mert sokak allergiásak rá.. keress másik szõrtelenítõ krémet! A szõrtelenítõ krém hatása 4 nap!
Ugyanúgy csak a felszín felett távolítja el a szõrt, mint a borotva is, tehát nem tartós. Nekem gyorsan nõ a szõröm, szóval másnapra már borostás vagyok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat akkor már inkább gyanta : /
2. hozzászóló vagyok én is már gyantát használok, mert attól vékonyodnak szõrszálak, de a borotvától(és azt hiszem a szõrtelenítõkrémtõl is) erõsödik... :S

Mi kell a szőrtelenítő krém használatához? Krém, amit adnak hozzá és kell még valami, amit külön kell megvenni? Szúnyogcsípésrs lábakkal nem lehet haszn álni?

Legjobb válasz: A krém dobozában van a hozzá szükséges spatula is, ezen kivül csak viz/zuhanyzó kell hozzá, más nem. Ha sebek vannak a lábadon, akkor amig nem gyógyulnak be, addig nem szabad használni, mert nagyon csúnyán felmarja.

A krém dobozában van a hozzá szükséges spatula is, ezen kivül csak viz/zuhanyzó kell hozzá, más nem. Ha sebek vannak a lábadon, akkor amig nem gyógyulnak be, addig nem szabad használni, mert nagyon csúnyán felmarja.
Sebes felületen ne használd. Nagyon komoly vegyi anyag. Nagyon lugos, gondolj csak bele hogy hat a börre amikor a ször is szétmállik töle.... Ha használod fontos hogy utána mindig visszaállitsd a böröd PH-ját ezért kend át utána krémmel.


A szőrtelenítő krém használata után nem erősödik meg a szőr és nem lesz olyan, mint a borotválás után?

Legjobb válasz: Pont olyan lesz mint borotválás után. Nem hagymástól távolítja el a szõrszálakat(mint a gyanta) és pár nap múlva borostás lesz. + mivel elég erõs vegyszer még irritációt is okozhat.

Pont olyan lesz mint borotválás után. Nem hagymástól távolítja el a szõrszálakat(mint a gyanta) és pár nap múlva borostás lesz. + mivel elég erõs vegyszer még irritációt is okozhat.
Én azt használok. Nekem nem erõsödik és 3-4 hasznlat után már sokkal ritkult
A kérdező hozzászólása: (fenéken használnám)
A szõrtelenítõ krém ugyanazt teszi amit a borotva, csak a szõr látható részét távolítja el. Ráadásul erõs vegyi anyag, így intim területen jobb nem használni, igazából máshol sem ajánlatos.

Miért lehetséges, hogy a kozmetikus azt mondja terhesség alatt engedett a szőrtelenítő krém használata (bikini vonalra), az orvosom meg, hogy csak a lábon?

A kozmetikus a gyanta´za´st nem va´llalja be, rizikó miat,a borotva´lás egye nehezebb,na meg nem tudom rendesen megcsina´lni a pocakomto´l.26 hetes terhes vagyok.

Legjobb válasz: Érdekes a kozmetikusod,az enyém simán legyantázott,volt amikor meg magamnak gyantáztam.A borotva a legegyszerûbb,ha jó éles még kipattogni sem fogsz.A bikinivonalat én tükörbõl borotváltam,ill. a párom szivesen megcsinálta.Próbáld ki!

Érdekes a kozmetikusod, az enyém simán legyantázott, volt amikor meg magamnak gyantáztam.A borotva a legegyszerûbb, ha jó éles még kipattogni sem fogsz.A bikinivonalat én tükörbõl borotváltam, ill. a párom szivesen megcsinálta.Próbáld ki!
Az én kozmetikusom azt mondta, hogy szülés elõtt alló nõket is gyantázott már, annyi volt a kellemtlensége az egésznek, hogy a baba nem díjazta a fájdalom érzését és mozgékonyabb volt. A nõgyógyászomat mikor kérdeztem azt mondta, hogy nyugodtan gyantáztathatok, igaz akkor meg csak 2 hónapos voltam. Szerintem keress meg egy másik kozmetikust és kerd ki az õ véleményét is. A krém talán ártalmasabb mint a gyanta.
Kozmetikushoz nem járok, ebben nem tudok segíteni, de nekem is a párom szokta leborotválni:-) Kismamának nagy könnyebbség, a párom meg még élvezi is.-) Próbáljátok meg.-)
Én szülés elõtt 1 héttel voltam teljes alsó gyantázáson és a szülész is jobban örült, hogy nem kellett ezzel foglalkoznia. Szerintem semmilyen veszélye nincsen.

Biztonságos-e a Veet szőrtelenítő krém használata?

Valakit?l azt hallottam, hogy nem biztonságos, mert 10 év múlva ronda lesz t?le a b?röm (ráncos meg ilyenek). Tényleg így van, vagy hülyeség?

Legjobb válasz: Ilyet még nem hallottam, kérdezz meg egy bõrgyógyászt! Én évekig szõrtelenítõ krémmel szõrtelenítettem a lábam, ennek már vagy 8 éve és semmi bajom nem lett tõle.

Ilyet még nem hallottam, kérdezz meg egy bõrgyógyászt! Én évekig szõrtelenítõ krémmel szõrtelenítettem a lábam, ennek már vagy 8 éve és semmi bajom nem lett tõle.

Kalo végleges szőrtelenítő krém használatával kapcsolatos tapasztalatokat szeretnék kérdezni. Valóban pár használat után eltünteti végleg a nem kívánatos szőröket?

Legjobb válasz: Én kipróbáltam ezt a KALO szõrtelenítõt, de semmi változást nem tapasztaltam, még csak nem is csökkentette a szõrnövekedést! Kamu... Ja, és kipróbáltam a krémet is, folyadékot is : egyformán hatástalan!!! Nehogy megvedd a "Leila Titka" nevû borzalmat!!! Na, az sem csinál semmit, viszont minden sárga lesz tõle... Kipróbáltam = kamu! Amellett a meséje is egy jó nagy kamu, mert vannak egyiptomi és szíriai ismerõseim, direkt megkérdeztem õket : életükben nem hallottak ilyenrõl! Itt Mo-on kutyulta össze valaki ezt a borzalmat és gyártott hozzá egy egzotikus mesét az egyiptomi nagyanyjáról... (Ja, nekem meg a hongkongi nagynénikém feltalálta az Örök Élet Elixírjét.) :-P Viszont a HAIRFREE GEL hatásosnak látszik : végleg ettõl sem tûntek el a szõreim, de ha ezt használom hetente 1-2 alkalommal és szõrtelenítés után, akkor egészen piheforma lesz a szõröm és nagyon-nagyon lassan nõ. (Hónaljon és bikinivonalon használom.) Lehet, ha mindennap használnám, akkor ez végleges lehetne? Az a baj, hogy nincs idõm minden nap ezzel vacakolni.

Én kipróbáltam ezt a KALO szõrtelenítõt, de semmi változást nem tapasztaltam, még csak nem is csökkentette a szõrnövekedést! Kamu... Ja, és kipróbáltam a krémet is, folyadékot is : egyformán hatástalan!!! Nehogy megvedd a "Leila Titka" nevû borzalmat!!! Na, az sem csinál semmit, viszont minden sárga lesz tõle... Kipróbáltam = kamu! Amellett a meséje is egy jó nagy kamu, mert vannak egyiptomi és szíriai ismerõseim, direkt megkérdeztem õket : életükben nem hallottak ilyenrõl! Itt Mo-on kutyulta össze valaki ezt a borzalmat és gyártott hozzá egy egzotikus mesét az egyiptomi nagyanyjáról... (Ja, nekem meg a hongkongi nagynénikém feltalálta az Örök Élet Elixírjét.) :-P Viszont a HAIRFREE GEL hatásosnak látszik : végleg ettõl sem tûntek el a szõreim, de ha ezt használom hetente 1-2 alkalommal és szõrtelenítés után, akkor egészen piheforma lesz a szõröm és nagyon-nagyon lassan nõ. (Hónaljon és bikinivonalon használom.) Lehet, ha mindennap használnám, akkor ez végleges lehetne? Az a baj, hogy nincs idõm minden nap ezzel vacakolni.
Hát nm tudom, de féléves haszna´lat még ha nem is válik be jó bevétel a gyártónak... Mennyibe kerül egy dobozzal?? hány alkalomra elég??
Hát mivel én hülye feledékeny vagyok és nem kenem be annyiszor és akkor amikor kéne ezért nekem még nem szüntette meg teljesen. Én szemöldökgyantázás után szoktam használni, és mikor használm TÉNYLEG lassabban nõ vissza! És ritkább is! De valami emlékeztetõt fogok beállítani, hogy ne felejtsem el annyiszor és akkor bekenni mikor kell, mert már máshol is gyantázok. És szerintem tényleg hatásos. Azóta valamilyen tapasztalat?
A kérdező hozzászólása: 05-11 21:17 Aztán beszámolót kérünk az eredményrõl! Amúgy a kaló szerintem nem rossz, lassítja a növekedést az biztos!
Köszike annak aki berakta a Leila titkás linket, mert láttam a játékot regisztráltam és nyertem is egy ajándék dobozzal :D
Ez a dolog engem is érdekel, mind szép és jó, de attól tartok, tényleg kamu. Pedig sokan nagyon szeretnénk megszabadulni véglegesen a nem kívánt szõrszálaktól.
Az egyik fórumon egy kozmetikus lány kanadából hozatott ilyen krémet, és õ írt arról, hogy semmi változást sem vett észre. De a Leila titkáról halottam már jókat. http://leilatitka.hu/index.php
sztem kamu
A kérdező hozzászólása: 6-7 ezer Ft és 60 ml.
Tudom, hogy ez egy régi kérdés itt és régi válaszok, de érdekelne, hogy vannak e új tapasztalatok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!