Találatok a következő kifejezésre: A szőrös a csupasz punci a (14 db)

Fiúk! Miert jobb nektek a csupasz punci. Tudom, jobb nyalni. De nem vonzobb egy fazonra nyirt vagy egy termeszetes, szőrös punci?

Legjobb válasz: Nekem vonzóbb és nõiesebb is :D Én nem szeretem annyira a kislány puncit :)

Nekem vonzóbb és nõiesebb is :D Én nem szeretem annyira a kislány puncit :)
Én a szõrõset szeretem.
Én a csupaszt szeretem. Ez van.
szerintem sem jobb a csupasz
Mert számomra az a vonzóbb, az tetszik abba rakom be szívesen arra áll fel jobban azt nyalom ki szívesen. Ennyi!:)
szép kis csupasz, max egy csík felül, de inkább csupasz. Egyáltalán nem vonzóbb a szõrös, és a szõrszálakat sem szeretem nyelni.
fazonra nyírt
Én a természeteset szõröst szeretem a legjobban!
* szõröset
Nekem nem csak a csupasz jön be.

Fiúk! Szőrösen vagy csupaszon tetszik a punci?

de ezt most komolyan írjátok le.azt amit igazából gondoltok.

Legjobb válasz: Csupaszon. Komolyan.

Csupaszon. Komolyan.
csupaszon
csupaszon!!
csakis csupasz :D
Szõrösen!!!
csupaszon
nekem 8, de inkább csupasz, mert akor jó nyalni 16/f
Teljesen komolyan csupaszon. ;)
CSUPASZON :D
Csupaszon, max nagyon rövidre nyirt csik még elmegy..
A kérdező hozzászólása: szerintem is úgy a jó:D
Csupaszon. Legfeljebb egy vékony csíkban maradhat szõröcske, amolyan fazonvágottként.
Nekem 8
Én a [email protected] szeretem
csupaszon!! Nem vagyunk mi majmok!(asszem)

Fiúk, ti a csupasz vagy a szőrös puncit kedvelitek?

Lányok ti hogyan szoktátok leborotválni?

Legjobb válasz: Enyém csupasz, eddig nem volt rá panasz:)

Enyém csupasz, eddig nem volt rá panasz:)
én a nyírt puncit és a nyírt farkat szeretem
csupasz, vagy maximum egy kevés szõr, a dzsungelt nem értem egyesek hogy szerethetik, egyébként egyénfüggõ...
Én a nagyon szõröset szeretem, amihez hozzá sincs nyúlva, teljesen natúr. Egyébként mindegyik jó, de ha már választhatnék akkor jó szõrös.
A sima suna az igazi!
Legyen rajta szõr! Sokkal izgatóbb nyalni is!
Csupasz punci legjobb punci. F
mindegy
Pici szõr, vagy teljesen sima.
Én a csupasz puncit szeretem és az én farkam is csupasz! 40+/F
Csupasz, vagy ha szõrös is, legyen karbantartva.
Inkább csupasz, de ha van egy kis szõr nem gáz. 35.f.
Mindegy , csak legyen! Nekem nincs!
szõrõs :D
Pici szõr de az is "karbantartva" ahogy föntebb írták 22F
szerintem a csupasz a legjobb, és talán kényelmesebb is.
A csupasz a legszebb. Képpel illusztrálhatod :P
Szõrös!!!!!!
Szõrmókos! :)
a fiatalabbak a kopaszt szeretik, az idõssebbek meg a szõröset.olyanra nyird ami bejön a csávóknak.én 35 vagyok de talán nem is láttam még szõröset:) nem is nagyon akarnék..
Én a teljes csupit szeretem. nem mutatnál képet nekem ?
A kérdező hozzászólása: Neem
[link] Nekem a fazon jön be, de a legtöbb barátnõmnek csupasz volt.
És Neked, kedves kérdezõ, melyik verzió a legkényelmesebb?
A kérdező hozzászólása: Csupasz :3
Szerintem is inkább magadnak döntsd el. Valaki így szereti, valaki úgy. A luxoron sírva röhögtem! 25L
akkor hogy döntöttél? azóta a megvalósításban gyanta, v borotva a megoldás?
A kérdező hozzászólása: borotva
Nyalás közben szerintem alaposabban, érzékibben lehet nyalni ha csupasz, bár nekem pl akkor sincs gond ha nem az. Igaz, nem csupasszal nem volt dolgom 1995 óta:)
kicsit visszarettentél a gyantázás fájdalmától? :-)
csupasz vagy szõrös :) nekem nem tetszik a fazon.
Természetes bozontos maradjon! Lehetne esetleg képet kérni róla? Nekem az a kedvencem! :)
Szõrös... hozzá ne nyúlj.. többet nem lesz fincs puha:)
csupika
Szõrös:D
de a legfontosabb akár õserdõ akár szikár puszta legyen ápolt
Dzsungel a király
Csupasz!
Fazonra nyírt!:-P (csík)
A kérdező hozzászólása: eddig 4 csupasz 3 szörös 1 fazonra nyírt és 1 mindegy csak ápolt legyen
Inkább a csupssz, de ha szépen fazonra nyírt az is teljesen oké :)
ha bírod a fájdalmat, akkor brazil, ha nem akkor csak borotvával csupasz
Szõrös.
Szõrösre szavazok
Szõr maradjon
Nekem a csupasz, vagy a csík, esetleg kis, lefelé mutató háromszög jön be.
Hány éves vagy kedves kérdezõ? Amúgy a csupaszra szavazok. Legszebb. Pláne ha babapuncid van :P

A szőrös vagy a csupasz punci a jobb a szexhez?

Legjobb válasz: Csupasz párt!

Szerintem mindenképp higiénikusabb, és nem kell a pasinak szõrszálakat szedegetni a nyelvérõl, ha csupasz vagy fazonírozott, de ugye mindig ott van az a pár, aki nem így gondolja, meg a másik, meg a sokadik...
Az én pasim nem szeretnio ha borotválom, neki jobb ha szõrös :) FDura ízlése van, de a kedvéért nem nyulok borotvához.(egyenlõre!) De minden pasinak más az izlése.Szerintem kérdezd meg a barátodat hogy szereti.
Csupasz párt!
Szõrös
csupasz :)
sztm fiataloknak csupasz öregebbeknek szõrös ... fiúknál is
Komoly a kérdés? Szerintem a szõrnek nem sok köze van ahhoz, hogy a szex milyen lesz. Az érzelmeken van a hangsúly. Ha nincs, akkor tök mindegy hogy szõrös, vagy csupasz az a bizonyos.
Nálam a csupasz jön be.
Beszéld meg a partnereddel, hogy õ hogy tudna téged jobban kívánni, de persze a legfontosabb: hogy te ugy jobban éreznég e magad. A sex a legintimebb dolog egy nõ számára a szülésen kívül, igy leginkább a te döntésed. De a csupasz egy nõt kívánatosabbá tehet, és praktikusabb is.
A szexet alapvetõen nem befolyásolja, hogy szõrös- e vagy nem. Ízlés dolga. Viszont ha a partnernek jobban tetszik csupaszon, akkor esetleg lehet jobb a szex emiatt- egy ideig, míg újdonság.
Ha a partnereket zavarja a szõrzet, akkor mindenképpen jobb, ha nincs rajta, és egyébként higiénikusabb is. Nálunk feldobta egy kicsit a dolgot, de elõtte se volt okom panaszra. Ki kell próbálni és akkor el tudod dönteni.
Igényes mértékig borotvált punci a jó.Szeméremdombon kell szõr, nekem fontos, hogy a partneremen legyen. Lehet huzigálni, meg spermát landoltatni rá, izgató. Amaz a full bõrõs punci olyan élményszegény valami, nekem nem tetszik.Ha már a két luka körül le van borotválva, akkor szerintem kizárt hogy a szájba menjen bunda. Felül meg igenis legyen szõrõs. Én ezt vallom.

A párom csupasz punci fan. Számomra viszont kényelmetlen sok szempotból is. Hogyan tudnám megszerettetni vele a szőrös verziót?

én biztos, hogy nem fogom rendszeresen sz?rteleníteni, mert pl: ha kopasz, nem tudok pisilni idegen helyen..(nem lehet ráülni a deszkára, fölékuporodva pedig sz?rhiányában nem találok bele) aztán irritál, mikor n? rajta a sz?r..stb.

Legjobb válasz: Én is ugyanebben a helyzetben voltam anno a barátommal, amikor még a kapcsolatunk elején voltunk. Többször említette, hogy õ a teljesen szõrtelent szereti, és petting után is többször mondta, hogy le kéne borotválnom csupaszra, de én kitartottam amellett, hogy fazonírozom, de nem borotválom le teljesen. Már csak azért sem, mert borzasztóan remegõs kezem van, így is rengetegszer megvágom magam. Másrészt engem is irritál, mint téged. A végén kicsit erélyesebben megmondtam neki, a fenti okokat felsorolva, hogy márpedig én így viselem. Lassan másfél éve vagyunk, és már egyáltalán nincs vele semmi baja, egészen megszerette :)

Én is ugyanebben a helyzetben voltam anno a barátommal, amikor még a kapcsolatunk elején voltunk. Többször említette, hogy õ a teljesen szõrtelent szereti, és petting után is többször mondta, hogy le kéne borotválnom csupaszra, de én kitartottam amellett, hogy fazonírozom, de nem borotválom le teljesen. Már csak azért sem, mert borzasztóan remegõs kezem van, így is rengetegszer megvágom magam. Másrészt engem is irritál, mint téged. A végén kicsit erélyesebben megmondtam neki, a fenti okokat felsorolva, hogy márpedig én így viselem. Lassan másfél éve vagyunk, és már egyáltalán nincs vele semmi baja, egészen megszerette :)
Utolsóval értek egyet. Kérdezõ, ha a pasid úgy áll hozzá a dologhoz, mint az elõttem 2-vel válaszoló, akkor nincs értelme a kapcsolatnak! Ha normálisabban, akkor megpróbálhatod vele megbeszélni vagy megszoktatni :) Szerintem ha egy pasi a punciszõr alapján válogat a csajok közül, az elég szánalmas, már bocs.. És a szõr épp hogy véd a fertõzésektõl! A tetvek meg nem teremnek a szõrben, hanem FERTÕZÉSSEL lehet elkapni. Tényleg azt gondolod, h akinak szõrös, annak tetves is?? Te jó ég! Ilyen erõvel a barátnõd haját is nyírd kopaszra :)
Tényleg annyira gusztusos egy csupasz? Engem a kis tinilányokra emlékeztet, szabályosan elkapna a hányinger... Kipróbáltam, forgott magamtól a gyomrom. Az más kérdés, hogy a férfiak nem szeretik a szájukban a szõrszálat... Szerintem egy érett, kívánatos nõ nem szõrtelen (ahol valóban szereti két ember egymást). A párom mellkasáról idõnként nekem is jut szõrszálacska...
A kérdező hozzászólása: hm. lehet, hogy ezt fogom tenni :D :D és akár milyen röhelyes, de nekem tényleg a szõrszálak irányítják a pisit. ciki, vicces de így van. ezért tartom teljesen tarthatatlan állapotnak a csupaszságot. a nyilvános wc-re meg papírral körberakva sem ülnék rá.
Bocsi, a dögkeselyû pont nem csupasz nyakú. De az összes többi fajtája igen. :P
Bocs, hogy belekotyogok... a fanszõrrel ülsz rá a WC deszkára? Nem a comboddal? Én epillálom ha van kedvem. Néha úgy van egy évig, néha meg szõrös. A változatosság kedvéért. :D De mindig tudtam pisilni. Idegen helyen (nyilvános WC) pedig spáci papírt használok amit a WC-re kell rakni. Kb 15 Ft egy darab belõle. :) Nem mondom, hogy az epillálás nem kellemetlen de a napi borotválás nekem rosszabb volt. A páromnak majdnem mindegy. A saját kedvemre csinálom a szõrtelenítést de a változatosság azért neki is tetszik.
9:52 vagyok. Bocs, csak a kérdésre nem válaszoltam :) )) Szerintem elég lehetetlen helyzetben vagy. Ugyanis ha a párod valóban a csupaszkát szereti, akkor mindig izgatni fogja a dolog. És ha nagyon ellenállsz, akkor bizony ez idõzített bombává válhat. El kell fogadnia, hogy te nem szeretnéd csupaszon. Egy komoly kapcsolatban enek is benne kell lennie. Meg annak is, hogy néha napján megajándékozod egy szõrtelenítéssel, már csak azért is, hogy a kielégítetlen vágyai ne vigyék másfelé. szvsz. De szerintem megszeretni nem fogja, ha nem szereti már eleve. Max elfogadja.
öö...mi a köze a szõrnek a pisiléshez már ne haragudj? a szõr épphogy a pisilésben is akadályoz, hisz csupa pisi lesz és hiába törlöd le, a szõrök között maradhat pár csepp...elég unhigiénikus.... és attól még nem véded meg magad a fertõzésektõl, h szõrös a punid, ugyanúgy rámennek a bacik a wc ülõkérõl... megoldás: rakd körbe papírral. És a beletalálást sem értem :D ha van szõröd akkor jobban célzol? mekkora hülyeség.... szerintem nyugodtan borotváld le, max hagyj középen egy vékony csíkot, hogy megnyugodjon a kis lelked... de a csupasz punci sokkal izgatóbb, tisztább, és esztétikusabb is... (20/L)
Mond a párodnak a következõt: Egy a lényeg, egy a fontos, a pina legyen JÓ BOZONTOS! Ki is írhatod a hálóban, hátha így hamarabb megbarátkozik!
Utolsónak: mi az, hogy a barátnõdnek nem engednéd? Ez érdekes hozzáállás, az biztos...talán megkérnéd, megpróbálnád rávzetni, de engdni? Ki beszél itt errõl...nem tudom, hogy melyik az a nõ, akit lehengerelhetsz ezzel az endeded- nem engeded dologgal. Természetesen ez csak az én véleményem. Kérdésre meg: pisi hova megy szõrrel meg anélkül, na ezt én is tapasztaltam...igaz! Azt gondolom (saját életemben ezt alkalmazom), hogy ha valakinek ez a kívánsága (páromnak is), mert ez izgatja, ezt szereti, szívesen megteszem, ha nekem nem okoz gondot(nekem nem), ha gondot okoz, megmondom, miért, és ehhez tartom magam...valószínûleg elfogadja (el kellene fogadnia a döntésedet).
Nem azért, de a szõr nem véd fertõzések ellen, sõt! A borotválkozás nem modern találmány és eredetileg nem is esztétikai célokat szolgált, hanem egészségügyit. Dögkeselyûnek szerinted miért csupasz a nyaka?
sztem undorító a szõrös punci. pláne amikor a párod ott köpköd az orál után..pfúj bmeg. mind1. én a párod helyében nem engedném h szõrös legyen. szerencsére a bnõm is kopasz fan. sõt manapság szinte mki. és ezerszer higiénikusabb. a szõrrel meg elkaphatsz qrva sok fertõzést meg tetveket meg hadd ne soroljam..
A hónaljamat viszont borotválom, mivel azért azt néha szembe tûnik.
Rengeteg olyan hozzászólást olvastam ebben a szõrös-nem szõrös témában, hogy komolyan mondom, teljesen elszomorodtam. Közel 20.000 éven át valahogy senkit sem érdekelt ez, olyan hülyeség az, hogy fertõzések melegágya meg gusztustalan, meg beleragad a menstruációs vér. Amíg betétet használtam valahogy én nem vettem észre, hogy véres lett volna. Lehet én voltam ilyen furcsa. Én sehol nem borotválom, viszont visszavágom olyan 1cm-re. Ez se nem gusztustalan, se nem kislányosan csupasz. Egyszer teljesen leborotváltam, de másnap már beállt a pöttyös túrórudi állapot. Még nem gyantáztattam és bevallom: nem is szándékozom. A pasimnak tetszett csupaszon, de szõrösen neki jobban tetszik. Mostanában felhoztam neki ezt a témát és komolyan mondom úgy lelombozott ez, hogy mindenki csupaszon szereti (nem csak itt, hanem az ismerõsi körömben is), hogy alig tudom neki elhinni. Nehéz elhinnem, hogy egy ilyen szõrös lényt elfogad, mint engem. Pedig nem tegnap óta vagyunk együtt, hanem 5 éve. Mindenki mondhatná, hogy próbáljam elfogadni magam így, vagy kezdjem el gyantáztatni. Eddig még sehogy se sikerült magam elfogadnom, az akkori borotválás utáni csupaszságom se segített ebben. Szóval ne gondolja senki egy pillanatig se, hogy mert ez menõ, ez a csupaszság meg fazon/kis csík, attól mindenkinek követnie kéne ezt. Én az ilyentõl rosszul vagyok. Nekem olyan rövid a szõröm, hogy nem szúr, viszont nem lesz tõle bajusza a barátomnak. És szörnyû, hogy sokan csak a két végletet ismerik (dzsungel - csupasz/kis csík). 26/N
Ha a párod felhozza a csupasz punci témát, mond meg neki, hogy a pedofilok szeretik a csupasz puncit, mert az olyan mint a kislányoké.
Elnézést hogy irok. de fészket épiteni wc papirbol? iet se hallottam még. jo ötlet de ugyan kinek van rá ideje ? (én pl az iskolába örülök ha bejutoka wc be 1 percre, nm hogy még ott elkezdjek 'épitgetni')
mond meg neki h mi van pedofil vagy...a kislányoknak csupasz teljesen a puncija...megijeszted hogy biztos elnyom valami udi belsö kényszert kislányokfelé és talán észheztér...
Egy kicsit legyünk már büszkébbek mi nõk. Nem minden bõr bírja, pattanások, begyulladás, sérülékenység, egy nagyon érzékeny nõi hely amit állandóan irritálás érne. Borotválják ezek a férfiak az orrlyukukat, majd megtudják.
Nagyokosok -akik szerint a szõrnek nincs szerepe- ajánlom figyelmetekbe: http://www.hazipatika.com/articles/Intim_higienia_huvelyeges..
1. A szõr véd a fertõzésektõl, mivel nehezebben jutnak be a kórokozók a hüvelybe, mivel át kell jutniuk a "dzsungelen". A szõr csak akkor unhigiénikus, ha nem tisztálkodik rendszeresen az illetõ. A tetû meg...valljuk be, nem túl gyakori. 2. Én is össze-vissza pisilek, ha nincs szõr, folyik mindenfelé és nem tehetem meg, hogy minden pisi után fürödjek, mert az alsó fertájam merõ pisi. 3. Még szõrös puncival sem szabad nyilvános helyen ráülni a WC-deszkára. Azt is kimutatták, hogy ha felhajtod az ülõkét, még nagyobb veszélynek teszed ki magad (mivel a trutyi/víz oda csapódik fel, mikor lehúzod a WC-t, másrészt meg a kezed már nem tiszta, ha hozzáértél és ugye kitörölni meg ki kell magad...). A megoldás: "fészket" építeni WC-papírból, vagy lehet külön e célra készült papírt venni a drogériákban. 4. Nekem is volt olyan párom, aki az õrületbe kergetett a csupaszítással. A vége szakítás lett. A pasi ne a csupasz puncit szeresse bennem, hanem engem mindenestõl! Azt nevezik igazi kapcsolatnak! 5. Szerintem nem dõl össze a világ, ha nem olyan a puncid mint egy kis pisisé (ez csak az én magánvéleményem, én nõnek akarok kinézni, nem kislánynak). Bõven elég rövidre nyírni az ajkakon, a szeméremdombon meg fazonírozni. Akkor köpködni sem kell a szõrt, és nem ragad a fogak közé. Köszi a lepontozást!
Szerintem ez nem akkora nagy kérés, ha õ ezt szereti, hogy kb 10 perc alatt leszõrtelenitsd..ha a borotvát nemszereted van másmilyen eszköz is.Egy kapcsolatban meg kell ennél nagyobb áldoztatokat is hozni, nem hiszem el, hogy ez rohadtúl megerõltetõ, vagy esetleg meg akarna téged változattni..én leszedném a helyedben, ha tudnám, hogy a paism örül neki:-)
Meg a lábam.
én szõrösen
Csupaszon! Legyen kislányos! ;)
Tojással!
Szõrösen!!!
Csupasz, de maximum csak egy vékony csík
A barátom csupaszon szereti. Bár szerintem szexibb ha van rajta mondjuk egy kis csík vagy valamilyen fazon, így simán olyan kislányos, dehát istenem, ha így szereti... :)
szõrösen
csupaszon :)
csupaszon.. Nem a legfelemelõbb érzés az, mikor a fogaid közül húzod ki a szõrt.
csupaszon
Esztétikusan: valami kis pamacs legyen formázva, ne legyen se tök csupasz, se dzsungel! 24/f
szüzen
ha nedves ha csupasz vagy 1 huvejk ujnyi csik es en mar nyalnam is ;-)

Fiúk ti h szeretitek inkább, ha szőrős a punci vagy ha csupasz?

Legjobb válasz: az egyik kérdésnél olvastam egy jó hosszú hsz-t ami jól kifejtette a témát. nekem úgy is tetszik ahogy van, ha a viselõjének kényelmes úgy. pontozzatok le, de nem lesz borosta által végigszántott nyelvem....

az egyik kérdésnél olvastam egy jó hosszú hsz-t ami jól kifejtette a témát. nekem úgy is tetszik ahogy van, ha a viselõjének kényelmes úgy. pontozzatok le, de nem lesz borosta által végigszántott nyelvem....
dzsungel a király!
bocsi, de ez egy hüle kérdés, minden pasi a csupaszt-fazonosat szereti. nõ vagyok.
Nem szeretjük Csubakkát!
Hát sövénynyíró ne kelljen hozzá...XD
Csupasz, fazonírozott, borostás, max 1 cm hosszú szõrös. A dzsungelnyuszikat viszont nem szeretem! 27f
Legyen csupasz.....de ha kicsit borostás az még nem baj.....CSak karban legyen tartva! A nagy göndör dzsumbuj az nemjó!!!!!
Inkább csupasz mint szõrös!!!!
Egy kis csik nem baj ha megmarad a szõrbõl, de a dzsungelt már nem szeressük!
A szeméremdombon nem baj ha egy kicsit szõrös, sõt inkább jó.
hát ha a macidnak van kedve keresgélni a lyukat a málnásban akk legyen szõrös ..
Nekem szõrösen tetszik!!!

A kicsit szőrös puncit ugyanúgy fel lehet izgatni mint a csupaszt?

Legjobb válasz: A medvét is fellehet izgatni pedig az nagyon szõrös.

A medvét is fellehet izgatni pedig az nagyon szõrös.
Nem drágám, meg se próbáld... Nem reagál semmire... Te tényleg ilyen hülye vagy?? Menj, játssz még a babáiddal/kisautóiddal!
Nem lehet, logikus, minden lány azért borotválja, hogy egyáltalán érezze, amikor megdugják:D
Jesszus. Persze hogy fel lehet.
Persze, a bõr alatt futnak az idegek, nem pedig a szõrben.
Természet esen.Mért ne lehetne...?
igen, de csak búvárfelszerelésben 18L tapasztalat
jaaaaajjjjj xD
Szia! Jó sok bunkó van itt! Igen ugyan úgy fel lehet izgatni szõrösen vagy csupaszon!;-D Remélem, hogy Segítettem!;-D
Úgyanúgy mint a WC kefét.
Te inkább hozzá se érj, mert az ilyeneket mint te megharapja.
aaaaa hagyj fek minden reménnyel nem fog menni...
Igen, fel lehet, de téged lehet nem fog! :D Vagy ha elsõ lesz akkor fel fog. De késõbb undorodni fogsz tõle. :D (vagy csak magamból indulok ki ^o) )

Fiúk! Ti melyiket szeretitek? 1. a szőrös puncit 2. a fazonra vágottat 3. a csupaszt?

Legjobb válasz: Mostanság a szõrös izgat a legjobban :)

Egyértelmûen a szõrõs punci a nyerõ nálam is. Egy igazi felnõtt nõnek legyen már szõrõs a szeméremdombja. A többit nyugodtan ledúrhatja, úgy higiénikus is, de felül kell, sokkal szexisebb. Kopasz nuni az elég unalmas, minden lányank mostanában olyan van, beásítok tõle, annyira ingerszegény, gyerekes kinézetelû. Semmi extra.
Mostanság a szõrös izgat a legjobban :)
A dombon legyen egy kis szõr. Az olyan nõies. De az ajkakon nem szeretem. Nyalás után furt tele volt vele a szám. Nem kellemes!
Szõrös, hogy érezhetõ is legyen, hogy nem kislány, hanem nõ. De egyiket se kergetném el az ágyból.
Szõröset...többi már uncsi, ez meg érdekes, izgató, természetes. Elég má a mû dolgokból!
a csupaszt :D 15/F
csakis szõrös punci!!! semmilyen más már nem tetszik :S 24/F na jó, nem vagyok meleg, így csupasz puncit se zavarnék el, de azért milliószor jobb a szõrös
Szõröset!
Nekem már mindegy...
2 vagy 3.
3.
mind3at egyszerre
A csupaszt :PP

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!