Találatok a következő kifejezésre: A szőkék, a (2389 db)

Nagyon világos bőrhöz és barna szemhez illik a szőke a haj?

A tónusaim alapján (nagyon világos b?r, barna szem, világosbarna haj) milyen árnyalatú sz?ke illenne ?

Legjobb válasz: Világos bõrhöz kifejezetten szép a szõke haj. Szerintem mézszõkével próbálkozz :)

Világos bõrhöz kifejezetten szép a szõke haj. Szerintem mézszõkével próbálkozz :)
Attól függ. Nekem is barna a szemem és nagyon világos a bõröm, de nagyon randa lennék szõkén, csak a sötét színek állnak jól. Viszont a te hajad eredetileg is világos, úgyhogy neked biztos jól áll. Elõször szerintem a természetes hajszínedhez közeli árnyalatot válassz, aztán majd látod.
Igen. Én is ilyen vagyok.

Szőke melír van a hajamban, és már annyi, hogy majdnem teljesen szőke vagyok. Most a szőke helyett barna csíkokat szeretnék. Mit csináljak?

Barna hajfestékkel fessem be a sz?ke tincseket, vagy barna melirral menjek a hajamra? Vagy hogy oldjam meg? Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: tetess barna csikokat bele.

tetess barna csikokat bele.
A kérdező hozzászólása: De a kérdés hogy hogyan? Barna melírozóval, vagy barna festékkel fessem be a szõkét? Vagy hogy.
döntsd el, hogy melírozott hajat szeretnél továbbra is, vagy teljesen barna hajat vagy esetleg teljesen szõkét. (én is így lettem szõke de nem bántam meg, szerintem a barna unalmas, melírozni kevés fodrász tud szépen, a szõke meg a kedvenc színem: feltûnõ és különleges) magadnak csinálnád otthon mindenféleképpen?

Igaz-e, hogy a szőke (eredeti, nem festett) szemöldökű/ezáltal a hajuk színe is, valamint a kezükön a pihe színe szőke - úgy a szőrszál vonalán elindulva, a fanszőrzetük is szőke? (vagy legalábbis inkább szőke mint barna)

ha esetleg tud valaki képpel szolgálni bármely oldalról legyen szíves linkelje, vagy küldje el mail címemre! (köszönöm)

Legjobb válasz: Nekem eredeti világos hajam van,a szõröm is világos,a szemöldököm is, de alul sötét, fekete. Valakinél igaz amit írtál, nálam sajnos nem. :)

Nekem eredeti világos hajam van, a szõröm is világos, a szemöldököm is, de alul sötét, fekete. Valakinél igaz amit írtál, nálam sajnos nem. :)
Hát pasiban láttam már odalent is szõkét, gondolom akkor csajban is van ilyen.
A hajam svédszõke, a szemöldököm szintén, sõt az összes pihe rajatm (amugyis fehér bõrtónüsú vagyok), de sajnos a alul, el kell hogy keseritselek barna. :) Nem sötétbarna de barna. Ugyhogy éppen az esztétika kedvéért igyekszem is likvidálni. :)
A kérdező hozzászólása: szóval akkor tényleg igaz, hogy vannak szõke pihés kiscsibék?:)
pihés kiscsibék :D igen vannak :)
Hát, lánynak éppen nem lány, de a bátyám szõke, viszont a fanszõrzete meg a szakálla is inkább vöröses. Sõt, ilyen-olyan táborokban zuhanyzás alatt is inkább ezt tapasztaltam lányoknál: szõke haj, és vöröses fanszõrzet. Na nem mint ha azt figyeltem volna. Egyébként akinek még a szempillája is szõke, tehát ez a fehérség, vagy albínó van nála jelen, annál nagy valószínûséggel a fanszõrzet is szõke. :)


Szőke hajam van, de kezdem megunni a szökét, átszereném szinezni valami más szinüre mondjuk egy kis vöröses árnyalata legyen! De ha nem lenne jo átlehetne ujra festeni szőkére vagy mit tegyek?

Legjobb válasz: A voros arnyalatot a legnehezebb eltuntetni,persze a fekete utan.Nekem sotetbarna volt a hajam,ketszer festettem ra enyhen voroses arnyalatut,ha hiszed ha nem legalabb 2 evig szenvedtem,mire nem volt voroses a fenye a barna hajamnak. Ha ugy erzed hogy neked jol allna a voroses probald ki,de az biztos hogy nagyon nehezen jon ki foleg a szoke hajbol! Probalkozhatsz esetlek egy kis barnaval,vagy a barna arnyalataival,rengeteg van-most nagy divat a szep fenyes barna haj!

A voros arnyalatot a legnehezebb eltuntetni, persze a fekete utan.Nekem sotetbarna volt a hajam, ketszer festettem ra enyhen voroses arnyalatut, ha hiszed ha nem legalabb 2 evig szenvedtem, mire nem volt voroses a fenye a barna hajamnak. Ha ugy erzed hogy neked jol allna a voroses probald ki, de az biztos hogy nagyon nehezen jon ki foleg a szoke hajbol! Probalkozhatsz esetlek egy kis barnaval, vagy a barna arnyalataival, rengeteg van-most nagy divat a szep fenyes barna haj!
Szerintem is nehét a vörösre ráfesteni, foltos lesz és ha szõkét festes rá inkább naracssárgás színe lesz (nem is tudom más színhez hasonlítani, mindenesetre elég fura szín)... nem mindenhol, csak helyenként. Csak akkor fesd át, ha biztos vagy a dolgodban és abban, hogy jól fog állni. Mert ha pl leszívatod, az meg nagyon roncsolja a hajad. De ez is lehet egy megoldás, ha vissza akarod festeni szõkére.
Nekem eredetileg szoke a hajam...es voros tincsek vannak de megvagyok elegedve ...es most azon gondolkozom hogy belul be festem feketere...de szerintem probald ki a voroset eloszor ilyen samponal(hajszinezo)es ha teccik befesthetted rendes hajfestekel..

Vilagos szoke a hajam. Akkor is nagyon karos a szoke festek ha erre sotetebb szoket festek?

unom mar ezta vilagos szint, gyongyszoket vagy hamvasszoket szeretnek....nagyon megroncsolja?

Legjobb válasz: Olyan hajfestékek,színezõk vannak már,amelyek nem roncsolják a hajat,használj rendszeresen balzsamot is.30 éve festem magam rendszeresen a hajamat szõkére,nem roncsolt,egészséges.Pedig a végét nagyobb idõközönként vágom csak.

Olyan hajfestékek, színezõk vannak már, amelyek nem roncsolják a hajat, használj rendszeresen balzsamot is.30 éve festem magam rendszeresen a hajamat szõkére, nem roncsolt, egészséges.Pedig a végét nagyobb idõközönként vágom csak.
ha félsz attól hogy rontod a hajad minõségét akkor olvasd el ezt; http://www.lysabetta_portalja.abbcenter.com/?id=57963&cim=1 ......vagy néz még utána a neten . Sok sikert.
én befestettem a szõke hajamat, amivel azelõtt soha semmi problémám nem volt. elõször vörösre, majd fodrász festette vissza fokozatosan szõkére, nem szívta ki. utána kb. fél évig festettem hamvasszõkére és letört az egyik oldalon pár nap alatt 5 centi. úgyhogy személyes tapasztalatom alapján nem javasolnám :) de nem csak a hajad színétõl függ, ahány ember annyi haj.

A barna hajú, barna szemű vagy a szőke kék szemű tetszik neked jobban (fiúkról van szó)?

Tehát mondjuk a latin jó kép? férfit (pl.:

Legjobb válasz: Az igazi latin ferfiak nekem sosem tetszettek, de ettol meg tetszettek kulsore barna haju vagy barna szemuek, de szoke haju, kek szemu fiuk is. A ferjem azsiai, szoval egyik kategoria sem igazan. Nem ez dominal a parvalasztasban ugysem. En szoke haju, zold szemu no vagyok.

Barna hajú barna szemû az plusz pont ha kreolos a bõre, de Bratt Pitt bármikor jöhet, szinte õ az egyetlen aki szõkén és kék szemûn is az esetem.
Barna hajú, barna szemû pasik egyértelmûen jobban tetszenek :) Fõleg azok, akik némi arcszõrzettel is rendelkeznek. Én magam: 24/L, barna haj, kék szem (amolyan hófehérke típus, nagyon világos bõrrel, nagyon világos szemmel, nagyon sötét barna hajjal).
a délibb típusok jönnek be jobban, de imádom a kék szemû pasikat is, viszont a szõkéket nem annyira... Randiztam szõke srácokkal és annyira nem jöttek be. Tudom hogy a belsõ a lényeg, de a kérdés a külsõre vonatkozik :)
Barba haj, barna szem, vagy barna haj, kék szem jön be nekem, bár biztos, hogy nem ezen fog múlni, de ha már ez volt a kérdés :) A szõke haj-kék szem párosítás számomra nem annyira férfias. barna hajú, kék szemû lány.
Az igazi latin ferfiak nekem sosem tetszettek, de ettol meg tetszettek kulsore barna haju vagy barna szemuek, de szoke haju, kek szemu fiuk is. A ferjem azsiai, szoval egyik kategoria sem igazan. Nem ez dominal a parvalasztasban ugysem. En szoke haju, zold szemu no vagyok.
Én azt mondom hogy mindenki magához illõ párt keressen magának. Tehát nyilván való hogy a Tiger Woods-Elin Nordgren, Seal-Heidi Klum stb. párosítások elég szerencsétlenek, nehogy ez legyen a példaképetek! http://cdn.woldcnews.com/files/2010/01/tiger-woods-elin-nord.. http://www.blackcelebkids.com/wp-content/uploads/2008/02/hed.. De van pozitív példa is, Dolph Lungrenéknek, Schweinsteigeréknek, Will Smithéknek és sokan másoknak nem ment el az esze. http://members.fortunecity.co.uk/tvsoapwed/lundgr2.jpg http://static1.purepeople.com/articles/3/16/65/3/@/83020-sar.. http://www.cnnsi.com/basketball/nba/2000/playoffs/news/2000/.. (Persze az nyilvánvaló hogy a haj és a a szem színe inkább csak egy támpont, de az átlag ember ha ennyit figyelembe vesz, az már önmagában is egy eredmény.)
„Azért ne aszerint válasszunk, hogy egy fényképen testvéreknek nézzünk ki.” Nem aszerint van. Homogén összetételû társadalomban ez nem lehet kérdés. Mondjuk ilyen már nem nagyon van manapság.
szõke hajú kék szemû pasik jönnek be 16/L szõke hajam van és zöldeskék szemem
Csak a szõke herceg, ha ez a két véglet van, taszítanak a "sötétek", árad belõlük a hûtlenség, megbízhatatlanság, néha agresszió...rájuk sem nézek. 23L festett fekete(sötétbarna)haj, barna szem, és magyar
Azért ne aszerint válasszunk, hogy egy fényképen testvéreknek nézzünk ki.
Fekete haj, szürke szem, én 24 vagyok, barna hajú és zöld szemû.
A kérdező hozzászólása: tehát az ilyen északibb, vagy a délibb, mediterránosabb?
Ezek közül mindegyik jöhet :D Sötétbarna hajú fiúk tetszenek, de nem feltétlenül a déliek, akkor inkább az északi világos hajúak. Svédek, dánok, esetleg németek, angolok. 15 lány vagyok, zöldes szemem van és barna hajam.
Én a délibb, mediterránosabb fiúkért vagyok jobban oda. Vagy ami a kedvencem fekete haj és kék szem. :) De a barna hajú barna szemû pasikat jobban megszoktam nézni. Nekem világosbarna a hajam, és zöld szemem van. 20L
A helyes párválasztás elõfeltétele az értékes és boldog életközösségnek.

Világos szőke a hajam de szeretném feketére festeni. Szerintetek ha veszek fekete hajfestéket befogja vagy mit kéne csináljak mert már meguntam a hajszínem (de nem eredeti szőke vagyok)?

Legjobb válasz: ha most szöke a hajad akk befogja.. valószinüleg azér szivják le minden festés elött a sötéthajúaknak különben nemfogná meg-.-

ha most szöke a hajad akk befogja.. valószinüleg azér szivják le minden festés elött a sötéthajúaknak különben nemfogná meg-.-
én azt ajálnlom h ha elsõnek festeted be feketére azt inkább fodrász csinálja ne magadnak vagy bnõd, mert nehogy a végén rosszul fogja be vagy vmi és a fodrásztól tanácsot is kérhestz, és utána már csinálhtaod magadnak otthon szóval h elsõnek szerintem mindenképp fodrász csinálja
Persze, a szõkét minden befogja. De jól gondold meg, mert a feketét viszont aztán nem tudod más színre befesteni, csak ha kiszõkíted, az pedig tönkrevágja a hajad.
az mesterséges intelligencia....
nekem is ugyanígy volt, elsõre mikor a szõkére ráfestették a barnát úgy nézett ki mintha melírozott lenne a hajam, és a végei pár hajmosás után vissza is világosodott már. Körülbelül a 3. vagy 4. befestésre sötétült be kellõen és tartósan.
80% olyan butaságot írt. Nos, ha festett szõkére festest feketét. Befogja, csak 2 tubus kell, ha hosszú a hajad. De egy baj van, minden hónapban bekell az egészet festeni (4 alkalommal) mert kopni fog, a szõke folyamatosan dobja le ezt a sötét színt. Lehet hogy ha nagyon szõke vagy, elõször szõkítõporral és 6%.os oxival színteleníteni a hajadat és erre rá a feketét. Ez azért jó, mert a fekete befogja ahajadat és nem fogja aszõke ledobni magáról. Bár inkább próbáld ki csak simán a feketét (ehhez nem kell fodrász csak egy barátnõ, aki látja hogy befogja mindenhol)és ha nem tetszik, akkor kikopik 2 hónap alatt.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :) a b.un..k.ó.a.k meg k.o.c.colja.n a k lefelé -_- mesterséges inteli.g e n c i a mikor alapból fekete a hajam csöves kis pi csa ;)
én régebben a platina szöke hajamat befestettem a legolcsobb festékkel és még az is befogta...mellesleg nincs olyan hajszin amit a fekete nem fogna be, rádásul nem kell ez miatt fodraszhoz menned ezért hülyeség plusz pénzt kiadni még a tizenkét éves kislanyok is betudjak festeni a hajukat annyira egyszerü.csakvalaki segitsen h hátul is mindenhol bekend...pussz
Én a helyedben nem tenném.Meg fogd bánni és onnan már nem nagyon van visszaút.Tudom, mert voltam fekete és majdnem a hajamba került mire újból kibarnultam.Szerintem elõbb egy barna színt próbálj ki, hogy hogy állna neked a sötétebb.És szerintem kérd ki egy fodrász véleményét, mert ha nagyon szõke vagy most, akkor az le fogja dobni a sötétebb színt és szürke lesz, azt meg gondolom nem szeretnéd.

Adott egy apa (barna haj, barna szem) egy anya (fekete haj, barna szem) nincs szőke a családban. Mégis 2 gyerek, az egyik szőke, kék szemű; a másik szőke, barna szemű. Arcilag sem hasonlók! Az apának új családból új gyerek, tiszta apja. Szerintetek?

Kérdésem az lenne a volt feleség lehetséges hogy megcsalta és mástól vannak a gyerekek?Elég csalfa asszonyka volt,szeretett félrelépni.

Legjobb válasz: Pusztán a külsõ hasonlóságra-vagy különbségre-elég veszélyes egy megcsalási vádat alapozni...pl rengeteg gyerek haja szõke kicsinek,és felnõttkorukra sötétedik be.A kék szem nem feltétlenül a szülõktõl,hanem távolabbi felmenõktõl is öröklõdhet.

Pusztán a külsõ hasonlóságra-vagy különbségre-elég veszélyes egy megcsalási vádat alapozni...pl rengeteg gyerek haja szõke kicsinek, és felnõttkorukra sötétedik be.A kék szem nem feltétlenül a szülõktõl, hanem távolabbi felmenõktõl is öröklõdhet.
Attól függetlenül, hogy az apa és az anya sötét hajú szemû még hordozhat olyan géneket ami a világos hajat és szemszínt örökítheti. Tehát nem biztos hogy volt félrelépés.
Az én szüleim sötét hajúak, szemüek, bõrüek a hugom szintén.Én kék szemû, világos barna (kisgyerekként szõke) hajú és elég világos bõrü vagyok.Ezeket a tulajdonságokat a nagyszülõktõl is lehet örökölni.
Apukám fekete hajú, barna szemû; anyukám barna hajú, barna szemû. Én szõke hajú, barna szemû vagyok; hugim szõke hajú, kék szemû. Apai nagyszüleim szõke hajúak és kék szemûek...
A kérdező hozzászólása: Ez így tényleg hihetõ.De viszont itt több geerációt visszamenve sincs egy szõke sem.Sem az anya sem az apa családjába. Az új kapcsolatból származó gyerek viszont barna hajú és barna szemû.És tiszta apja!!
A férjem fekete hajú barna szemû (gyerekkent és most is) én gyerekkeén szõke most barna hajú vagyok. Megszületett a lányunk fekete haj barna szem sötét bõr pont mint az apja.Erre az egész falu azt kérdezi biztos a férjedtõl van hisz nagyon fekete. Megszületett a fiunk, annya fajta, szõke kék szeme van ( kék szemét anyósomtól örökölte, a mi csaláunkban senkinek nincs és nem is volt kék szeme.) Erre megint megkérdezi biztos hogy a férjedtõl van nagyon szõke. nemrég (akék szemû) anyósom fogta, a szomszéd meg azzal kezdi honnan szedte az anyja ezt a kék szemû fiút :() Mindenki kötekedni akar
Apasági vizsgálat?
A kérdező hozzászólása: Gondolkozunk az apaságin, csak tudod 120ezer forint lenne, és hát nincs annyi pénzünk, hogy csak úgy kiadjunk ennyi pénzt...

Évek óta festetem a hajam barnáról szőkére, de egy hete visszafestettem a szőkét barnára, de már elég jól lekopott és most félig szőke, félig barna vagyok. Most menjek el újra festetni? Vagy hagyjam így?

Legjobb válasz: A szõkére barna festék nem egészen egy hónap alatt le fog kopni, mert ledobja a szõke! sztem fesd be mégegyszer barnára, és uána2-3 hét után mégegyszer, és akkor talán nem fog lekopni... az a lényeg, hogy többször és gyakoribban fesd be. Elõbb -utóbb már barna lesz.

A szõkére barna festék nem egészen egy hónap alatt le fog kopni, mert ledobja a szõke! sztem fesd be mégegyszer barnára, és uána2-3 hét után mégegyszer, és akkor talán nem fog lekopni... az a lényeg, hogy többször és gyakoribban fesd be. Elõbb -utóbb már barna lesz.
Nem értem! Barna a hajad, ami szõkére volt festve, most visszafestetted a szõkét barnára, és most hogy lehetsz félig barna, félig szõke, ha barnára van festve?
A kérdező hozzászólása: Úgy értem , hogy fennt lekopott, alul barna maradt szóval most összevissza vagyok.Majd suli elõtt augusztus végén megyek újra.
A kérdező hozzászólása: Amúgy köszi a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: és vmi vörös v lila?
melírt csak akkor ha nem nagyon elütõ az alapszíntõl, vagy pl. a te hajadba eltudnék képzelni 1, 2 lila vagy rózsasziin türkizkék stb..:) színût de csak pár csikot, ne az egészet
tuti jól néz ki :] igazából az mindenbe passzol.nefélj ^^
Szerintem már tök kiment a melír..:S
fúú szerintem gáz
szerintem tök jó nekem is festett barna hajam van és én is gondolkoztam rajta h tegyek bele szõke melírt biztos jó lesz:)
Szerintem gáz, nekem nem tetszik. Amúgy se divat már a diszharmónikus melír, az ami nagyon elüt az alapszíntõl, mert közönségesnek hat. Ezúton kérek elnézést azoktól, akiknek ilyen van, végülis mindenki úgy néz ki, ahogy akar, ez csak én véleményem:)
A kérdező hozzászólása: hehe hát köszi:D:D..
barnába jó a szõke melír :) és a szõke melír nem mindenbe jó..pl padlizsánba se jó mert abba vörös mutat jól inkább 15/L
Én inkább valami világosabb barnával kezdeném a világosítást.A szõke nagyon el fog ütni, nekem az nem tetszik.
szia, én is szeretnék..ha csináltál valamilyet..ird ám meg.szerintem középbarnát kellene elöször..aztán ha már mgszoktad, megszokták, akkor világositani, az arcszinedtõl és a szemed szinétõl is függ hogy milyen áll jól.de fodrászhoz menj


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!