Találatok a következő kifejezésre: A szüzességet lehet elveszteni (6 db)

Még szűz vagyok, de nemsokára készülök elveszteni a szüzességem. Lehet tágítani a 'bejáratot'?

Már ujjaztam meg magam, de egyszerre 2ujjam alig fért be, és nem érzem, hogy jobban ki akarna tágulni. Attól félek, ha eljön a szex a pasival, lesz valami gáz, hogy 'nem fér belém' vagy ilyesmi. Hülyeség, de eléggé parázok. Tippek, ötletek ? 16/L

Legjobb válasz: ha kellõen felizgulsz, akkor egy asztal is befér :D lásd: mikor az anyuka megszüli a gyerekét, nagyon ki tud tágulni a vagina :D

ha kellõen felizgulsz, akkor egy asztal is befér :D lásd: mikor az anyuka megszüli a gyerekét, nagyon ki tud tágulni a vagina :D
Szerintem fontos!
A kérdező hozzászólása: köszönöööm :) de az fontos, hogy már hetekkel elõbb megujjazzon meg ilyesmik? hogy 1-2héttel elõtte már pettingeljünk, és nem csak közvetlen szex elõtt?
mondanék olyat hogy büdös rib..a nc de nem teszem meg. ehelyett csk lazulj el, és beléd megy a szerszám:D
mit akarsz tágítani, addig örülj, amíg szûk vagy :) és érzel is valamit
nem lesz gond. egyébként meg szex hatására tágul. :)
Kell is tágítani! De nem neked, hanem a barátodnak. Még mielõtt nekiállnátok a szexnek jó lenne ha pettingelnétek. Orál, ujjazás, ilyesmi, de nem csak közvetlenül a szex elõtt, hanem már elõtte hetekkel, hónapokkal el lehet kezdeni és ha szépen fokozatosan csináljátok, akkor kellõképpen ki fog tágulni és nem lesz gond a behatolással.
"ha kellõen felizgulsz, akkor egy asztal is befér :D lásd: mikor az anyuka megszüli a gyerekét, nagyon ki tud tágulni a vagina :D" Ez elég béna így együtt. Olyan mintha az anyuka felizgulna attól h gyxereket szül.
A kérdező hozzászólása: :D:D köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam :D
a sok elõjáték a titka ha kellõen felizgulsz nem lesz gond
persze hogy lehet. én 45x23mm-es ajtókeretet ajánlanék. ha ezsem jön be cseréld le az alapot. ha mûködik akkor már egy kamion is beléd fog tudni parkolni . emiatt neizgulj.

A szüzességet hányszor lehet elveszteni?

Legjobb válasz: háááát, hivatalosan, ha már megvolt az elsõ aktus, már nem vagy szûz. Viszont elõfordul hogy elsõre a szûzhártya nem szakad át, és olyankor az orvosok "veszik el" a szüzességet.

háááát, hivatalosan, ha már megvolt az elsõ aktus, már nem vagy szûz. Viszont elõfordul hogy elsõre a szûzhártya nem szakad át, és olyankor az orvosok "veszik el" a szüzességet.
1-szer
Szia! Szerintem háromszor. Száj, nõi nemiszerv és a végbélnyílás.:-)) Mindhárom szûz amíg nem csináltad, szûzhártya azonban csak az egyiknél van.
Szerintem meg háromnál is többször :DD Ott van ugye még a telefonszex, a netes szex... és biztos van amit én sem próbáltam, úgyhogy lehet olyan terület ahol én is szûz vagyok. Jajdejó! :) ))
1x csak is 1x...
Te hulye vagy...
Te is gyantaszûz vagy még ?
Én úgy tudtam naponta 37-szer lehet elveszíteni a szüzességem, akkor ez kamu? :)
tetszik a britneys meg a nagymamis válasz :DDD poén ez a topic xDDDD
Ha britney spears vagy többször is elvesztheted...
egyszer s az orok eletre! gondold meg kivel teszed mert ha nem a megfelelo fiuval teszed orok eletre banni fogod
Ez most egy komoly kérdés? Egyszer. Illetve úgy tudom, mûtéttel vissza lehet varratni. Ebben az esetben annyiszor veszted el, ahányra pénzed van. Normál körülmények között azonban szüzességedet egyszer vesztíheted el.
Én olvastam valahol hogyha egyszer elveszted és utána jó hosszú ideig nem csinálja az ember visszanõhet de ehhez télleg hosszú idõ kell...am sztem is csak egyszer lehet mert azt az egyet nem felejted el soha a többi pedig múlandó.
A nagymamam mindig azt mondja:a becsuletet es a szuzesseget csak egyszer lehet elvesziteni!:D
Egyszer, de vannak kivételek.Például ha nem szexuális együttlét közben szakad el a szûzhártya hanem mondjuk ujjazás közben.Ez szerintem kivétel.
?! visszavarrathatod a szûzhártyádat (plasztikai sebész csinálja), de attól nem leszel újra szûz, csak lesz megint szûzhártyád, az nagyon nem ugyanaz! de amíg ilyeneket kérdezel, macival aludj, ne pasival...
Egyszer. Ezért kell gondolkodni elõtte, hogy kinek adod oda a legféltettebb kincsedet...
egyszer se , vagy akárhányszor, de hogy csk 1szer az kizárt... a válasz : gyakorlatilag akárhányszor, hisz az orvosok csinálnak olyat h szûzhártyavisszavarrás szal csak a saját, vagy a pasid, vagy az egyéb dolgokon ( 51 es ufók fogmosásán) múlik, szal a $en... ha sok pénzed van sok szûzességed is...

Miskolcon, hol lehet melyik "hölgynél" elveszteni a szüzességet?

Legjobb válasz: Azt nem tudom, de a pénztárcámat én a 14H buszon vesztettem el.

Azt nem tudom, de a pénztárcámat én a 14H buszon vesztettem el.

Hogyan lehet úgy elveszteni a szüzességet, hogy nem létesít egy lány egy fiúval nemi kapcsolatot?

Legjobb válasz: Nagyon egyszerû. Akkor a fiú létesítsen a lánnyal, és mehet.

Nagyon egyszerû. Akkor a fiú létesítsen a lánnyal, és mehet.
Jó nehezen!
sehogy vagy velem és nem áruljuk el senkinek mi történt szia
Zoofíliáról hallottál már? Egyre elterjedtebb és bizonyos körökben ínyencségnek számít.
A szûzhártya átszakadhat másképp is de ez nem egyenlõ a szüzesség elvesztésével. 16/L
Sehogy.
Sehogy.
Keress egy ufót.
A fiú levágja a péniszét, s aztán a csaj megdugja azzal magát :D amugy szerintem nem lehet
Mivel az a szüzesség elvesztésének azt nevezik, amikor nemi kapcsolat során a szûzhártya elszakad, ezért sehogy. Ha sportolás vagy bármi más által megy szét a hártya, attól az illetõ még elviekben szûz marad, csak fizikailag nem.

Hogyan lehet valamelyik 14 évesnek csak a gondolata is a szüzesség elvesztésének, miért akarják annyira elveszteni miért nem érnek rá még 2-3 évet?

Legjobb válasz: Sztem azért mert azt hiszik attól ha nem lesznek már szûzek attól nagylányok lesznek... a szex nem tesz felnõtté...

Szerintem az teljesen hülyeség h elöbb érnek a fiatalok! Sztem ha megkérdezel egy 13-14 éves lányt vagy fiút h mi az a szex vagy hogy kell védekezni, milyen betegségeket ismernek stbstb akkor ott fog állni mint fasz a lakodalomban. Itt nem érettségrõl van szó hanem divatról. Persze tisztelet a kivételnek!! De az kb 100-ból 2!
Sztem azért mert azt hiszik attól ha nem lesznek már szûzek attól nagylányok lesznek... a szex nem tesz felnõtté...
Mert már elõbb érnek a fiatalok mint régebben, én 15évesen vesztettem el, szerettem az illetõt, nem vagyunk együtt, és nem is 2hónapot voltunk együtt (1, 5évet) és most 17 vagyok és fél éve van egy csodálatos barátom ;) Ma már nem kortól függ. Oké, ne 12-13-14 évesen veszítse el valaki, de a világ rohan, õk meg már nem értik mit jelentett ez régen.
vagy túl korán érnek, vagy ez a divat sajnos. ÉN amondó vagyok h 18 fölött , , érdemes" elveszíteni:)
Ez a korábban érés tényleg hülyeség...mert hiába fejlett vki testileg, a többség (sztem minden 14 év alatti) még nem érett lelkileg erre! Csak ezt sugallja minden h ez trendi, ciki ha vki szûzen megy középsuliba!! Ez óriási butaság, s én azt sem értem a fiúk fõleg a huszonévesek miért kezdenek ki kislányokkal....ezek érdekes kérdések engem is foglalkoztat és jérdeztem is rá pár kislánytól és hogy mért ne, csak egyszer élnek? de valójában azt sem tudják tényleg mi a szex valójában, milyen szeretni s várni valakit, s a védekezésrõl, meg hasonlók meg aztán fogalmuk sincs!!! Ilyeneknek még nem való a szex..nagyon nem!!!! egy 20 éves lány
Tényleg bele kell törõdni, hogy korábban érnek a fiatalok. Nekem anyám azt mondta, hogy amikor õ volt fiatal, akkor kb. 16-17 évesen vesztették el a lányok. És akkor az õ anyja, a nagymamám ezt tartotta korainak, szerinte meg kellett volna várnia, amíg leérettségizik. De nagymamám pl. még szüzen ment férjhez. A másik nagymamám nem, de 22 évesen veszítette el. Én mondjuk ezt nagyon szeretem a nagyszüleimben, hogy bár nem mindenben egyezik a véleményünk, de ilyesmirõl is tudunk nyíltan beszélgetni. Én 15 voltam, amikor elveszítettem, de ha mondjuk egy évvel hamarabb már együtt lettünk voltan az akkori párommal, akkor simán megtettem volna 14 évesen is. Ja, csak úgy mellesleg, 18 éves koromig vele voltam együtt. Emlékszem, anyukám meg ezt tartotta korainak.
14 évesen már törvényes, pár száz éve már akkor divat volt szülni is. Volt egy idõ, amíg ez újra tabu lett, most elmúlt.
A kérdező hozzászólása: jól van én konkértan a max 14 évre gondoltam mert akkor még a többség általános-ba jár és én igy nem tom elképzelni hogy egy általános iskolás hogy képes erre
akkor a 2-bol en vagyok az elso...na ki lesz a masodik? hehe :) mivel en ilyesmiket tudok, nem annyira mint egy 25 eves pl: de akkor is...es en tenyleg koran erek, .osztalytarsaim pedsig nem...de ez van
Akkor én megint kivétel vagyok :) Én nem azért vesztettem el 15évesen, mert az volt a trendi, és nem is 2nap járás után. Félévet várt rám a fiú, mindketten akartuk, és én már akkor fontosnak tartottam a védekezést és most is normális életet élek. Sajnos tényleg vannak kis r*bancok, de mindig is voltak :S Ezt sugározza nekik a média is .. (egy elõzõ hozzászóló)
én 14 és fél évesen vesztetem el.5 hónapig jártam vele.szentem nem a kortól függ hanem hogy mennyire vagy felkészülve rá meg hogy szeresed .vagyis szeressétek egymást.na mind1 én igy gondlom.ennnyih na sziasztok

Hol vagy hogyan lehet a legkönnyebben nőt felszedni? És szüzességet elveszteni.

17 éves vagyok volt már pár barátnőm de kiváncsi vagyok a véleményetekre.

Legjobb válasz: Bordélyházban:D

Bordélyházban:D
Nézzél ki jól, legyen sok pénzed, jó autód, többi már megy magától utána!
Szerezz barátnõt.
Én a helyedben nem a szüzesség elvesztésére pályáznék egybõl, hanem egy tartós vagy normálisnak induló kapcsolatra.. Szóval barátnõt keresnék elsõsorban, nem egy spontán nõt, akivel elveszthetem. De lehet, hogy csak azért fogom így fel, mert lány vagyok.. Mindenesetre kicsit figyelhetnél a dolgok "minõségére" is, az élményükre, nem csak kutyafuttában átrohanni az egészen.. De ha komolyan ez a célod, hát jó, nem papolok mindenrõl: házibuli, szórakozóhelyek, "haver haverjának az ismerõse", társkeresõ, stb stb... :D Egy egyéjszakásat nyilván egyszerûbb összehozni, mint valami maradandót, szóval nincs olyan nehéz dolgod. :) 16l
A kérdező hozzászólása: Egyébként hosszú távú kapcsolatot szeretnék.Csak kiváncsí voltam a véleményekre.Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Egyébként teljesen igazad van lány kommentelõ ha nem baj hogy így hívlak:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!