Találatok a következő kifejezésre: A szüzességet lehet (172 db)

Egy hónapja vesztettem el a szüzességem lehet hogy ettõl késik?

egy hónapja lefeküdtünk a barátommal még szûz voltam használtunk gumit és nem szakadt ki. Azóta heti rendszerességgel élünk nemi életet. Terhes biztos nem vagyok de zavar hogy 5 napja késik lehet attól hogy már nem vagyok szûz és hogy rendszeressé vált az életemben a szex ? Vagy egyéb más oka lehet ennek fertõzés vagy hogy voltam lázas beteg 2 hete ?

Legjobb válasz: Attól biztosan nem késhet, hogy elveszítetted a szüzességedet, de attól, hogy beteg voltál szerintem igen, bár az is 2 hete volt. Ha rám hallgatsz, elmész egy nõgyógyászhoz ha továbbra sem jön meg a héten. Mindig védekeztetek? Végig? Nem volt pár percig anélkül?

Attól biztosan nem késhet, hogy elveszítetted a szüzességedet, de attól, hogy beteg voltál szerintem igen, bár az is 2 hete volt. Ha rám hallgatsz, elmész egy nõgyógyászhoz ha továbbra sem jön meg a héten. Mindig védekeztetek? Végig? Nem volt pár percig anélkül?
A kérdező hozzászólása: Nem, mindig védekeztünk! Most tegnap óta egy két vércsepp megjelent de nagyon kevés
Nekem is késett az elsõ után, de nem probléma, majd beáll.

Egy normális lány, aki gondolkozik az kb. hány évesen veszti el a szüzességét? (lehet hogy furcsa kérés, hát sajnálom).

Én mindig úgy képzeltem el,hogy 18 évesen veszíti el egy rendes lány a szüzességét.De most már kezdek kételkedni. Most lett barátom,és mivel vérbeli fiú,ezért majd le akar velem feküdni egyszer...de nem hiszem,hogy ennek 15 évesen kéne megtörténnie...vélemények? SOS! valaki!:(

Legjobb válasz: A normális lány akkor veszíti el a szüzességét, ha készen áll rá. Nincs korhoz kötve. Van aki már 16 évesen, van aki csak 20 felett. 16 alatt viszont mindenképp korai szerintem.

Az elsõ komolyabb párkapcsolatom 14 éves koromban volt, majd' egy évig együtt voltunk, de nem hogy nem feküdtem le vele, de még csak a pettingig se jutottunk el. Szerintem egyáltalán nem kell elsietni, ráérsz még, ha a srác szeret, akkor meg kibírja.:)
A normális lány akkor veszíti el a szüzességét, ha készen áll rá. Nincs korhoz kötve. Van aki már 16 évesen, van aki csak 20 felett. 16 alatt viszont mindenképp korai szerintem.
Szerintem is korai 16 alatt, de ha te késznek érzed rá magad akkor nyugodtan. A vérbeli fiúd pedig ha szeret fog tudni várni :)
"Én mindig úgy képzeltem el, hogy 18 évesen veszíti el egy rendes lány a szüzességét." Nem. Egy rendes lány akkor veszíti el, ha talál egy arra alkalmas partnert, akivel bíznak egymásban, szeretik egymást, és õ maga is elég érett rá. Hogy ez 16, 17, 18, 20, vagy 25 éves korban történik-e meg, az személytõl és helyzettõl függ. Nem is az életkor a lényeg, hanem hogy kivel és hogyan.
én úgy voltam vele, hogy amikor mindketten készen állunk. szerintem ezt nem lehet korhoz kötni, szellemi, érzelmi érettség kell hozzá. lehet valaki 18 évesen is gyerekes.. nem ezen múlik. a lényeg, hogy tudd, mit csinálsz és a legfontosabb: kivel csinálod. ez a ti dolgotok, ha készen állsz rá: hajrá. ha nem, szólj a barátodnak, ha rendes, megfogja érteni, ha szeret, várni fog rád. nem kell siettetni, de ne a korodhoz kösd. amikor úgy érzed, hagyd, h megtörténjen:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) Sok véleménnyel egyetértek, fõleg a 13.kommentelõjével!:) A 7. kommentelõn meg behaltam:D Igen, vannak még ilyen emberek:)
Az a csaj minek jár pasival, aki nem akar tõle semmit?
A kérdező hozzászólása: Kedves 15.kommentelõ! Ha a barátommal még nem szeretnék lefeküdni, az nem az jelenti hogy nem akarok tõle SEMMIT.Mert szeretem és mindent megtennék érte. De ha még nem állok késen rá, akkor meg kell értenie. Legalábbis az én szememben ez így mûködik..
És milyen az amikor a csaj készen áll?:)
Akkor ne feküdjetek le, szerintem egy normális lány tud várni egy olyan srácra aki nem csak kefélgetni akar. Normális srác is képes kéne legyen szerelembõl elveszíteni..
Várj 60 éves korodig.Aztán már úgysem kívánod.
Mi a barátnõimmel 11 évesen megbeszéltük, hogy egyikünk se szeretné 16 elõtt elveszíteni. Végül egyikük 15 volt (és megbánta, pedig szerelmes volt, és 3 évig együttvoltak) én és a másik lány pedig 18 évesen szexeltünk elõször. Én azt mondom, 16 alatt semmiképp, sõt, igazából amíg kétségeid vannak, addig ne feküdj le senkivel.
Ha nem akarsz nem fekszel le vele meg kell értenie
Én is úgy gondolom, hogy 18 évesen az ideális én is akkor szeretném.. és aki nem vár rád.. az nem szeret igazán!
Egy normális humanois leányzó :O Normális gondolkodással :O http://www.youtube.com/watch?v=manNnAlf4nY
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) Még egyáltalán nem érzem hogy készen állnék egy ekkora mérföldkõre...
15 évesen, még a fiúknak se ezen kellene gondolkodniuk... 17és a fölött már ideális fiúnak és lánynak egyaránt. 16 még belefér esetleg, de alatta semmiképpen. Egyetértek azzal, hogy az a korai, ha nem áll rá készen. Nem kell vele sietni.
séf bácsi szerint az ideális kor 17.
Gondolkozz és várj még.17 év elõtt semmiképp.Ez egy jótanács.

A szüzességnek lehet a tünete?

20 éves srác vagyok és sajnos sz?z még. De ennek meg van az oka miért... de nagyon zavar mert az a baj, hogy igen csak kívánom a szexet és sokat jár a fejemben hogy milyen jó lenne ha épp egy lány engem szopna vagy én nyalnám ?t és szeretkeznénk utána egy jót... valahogy a tanulásban is zavar mert a f?sulin az egyik tanár nagyon dögös és ha nála van órám akkor se tudok másra gondolni csak ezekre f?leg ha kilátszik a bugyija a gatyából vagy a gatyán keresztül és mellettem sétál el máris kezdek beindulni... Hogyan segítsek ezen? A szüzesség tünete ez hogy ennyire kanos vagyok már? Szoktam önkielégíteni de az már kevés nekem úgy érzem... help girls

Legjobb válasz: A szüzesség nem betegség, ezért nincs "tünete". Viszont ez a "kangörcs" tünete... :-)

A szüzesség nem betegség, ezért nincs "tünete". Viszont ez a "kangörcs" tünete... :-)
Nem a szüzesség tünete BOY!!!!!! :) majd ha már nem leszel szûz, ezek lesznek az elvonási tüneteid :) addig csak kíváncsi vagy. Bár azt nem értem , hogy miért nem keresel vérmérsékletednek megfelelõ lányt. Úgy értem, ha a komoly kapcsolatok híve vagy akkor barátnõt, ha nem akkor, sajnos-nem sajnos vannak olyan csajok, akik szintén úgy éreznek mint te, és kaphatóak egyalkalmas szexre. Sok sikert...
persze rengeteg!!! zsíros pattanásos fej, szódásszifon szemüveg, többet ül a gép elõtt mint 14óra. ha ezek közül bármelyik fenn áll nálad akkor szûz vagy és ha így fojtatod az is maradsz!!!!
A kérdező hozzászólása: ehhez képest kondiba is járok és egy pattanásom sincs eléggé oda figyelek magamra... sokkal inkább a családi háttér az oka ha már felhoztad az okokat... de ezt te úgysem értenéd meg, mert akkor nem ezzel indítanál stb... de köszi a választ.
Jó nekem is van egy olyan fiú ismerõsöm aki 19 évesen még szûz volt. Nem voltak ahogyan te írtad tünetei:D Igazából elég normális. Te meg ha már kicsit jobban mennek a családi ügyeid és ha akarsz vagy ha már most is akarsz tuti találsz olyan lányt akivel csak szex......Ha nem akarod akkor meg várj amíg jónak látod. A lényeg hogy találd meg a lukat XD Ha meg túl hamar mennél el csináld kézzel. Van aki örül hogy elveheti egy fiu szüzességét. L/19
Jah elõzõ vagyok azt el felejtettem hogy addig örülj amig a nõkre indulsz így be;):D
Ja.
ja ja ja
Ja ja-ja ja
Jajajajajaja! Szerintem lehet, fõleg a mai világban ahol már 14 évesen 10 pasin vannak túl...
Hû de jó! Akkor még várok vele.:)
Ja.
ja-ja.
én azt mondom, hogy 18 éves korig igenis erény (27 fölött már kicsit gáz, de ettõl nem lesz kevesebb)
Igen az, egy bizonyos korig mindenképpen, utána viszont már lehet inkább csak 'kereszt'.
A kérdező hozzászólása: Sokan erre az esetre nem is gondoltak, ebböl is látszik mennyi felszines ember van..
Na
Kincs ami nincs...
25-év alatt ha esze nincs csak ez lehet egy lány erénye. De 25 után el kéne gondolkodni a biologiai órán és nem a sexszen.
Abszolút erény. Nem kell a nagy átlagot követni.
Tökéletesen mindegy, lehetsz egy ostoba igénytelen primitív nõ úgy is, hogy szûz vagy. Nem ettõl leszel értékes.
Közvélemény kutatásom eredménye: ha egy lány 30 fölött még szûz, akkor attól menekülnek a férfiak, mert valószínû valami nagyon nem stimmel vele. Kivétel ha vallási okokból õrizgeti.
A kérdező hozzászólása: ..vagy ha megeröszakolták gyerekorában..
Akit megerõszakoltak gyerekkorában az biológiailag nem szûz. Amúgy ha ez történt veled, akkor részvétem.
A kérdező hozzászólása: ma 20:29 Elég ellenszenves a stilusod.. Bunkó az anyukád!
30 éves koromban szültem. Õ a 3. pasim. Nem, nem mindenkivel. Csak azzal, akivel azt hittem örökre szól. És ha bunkó vagy, akkor nem fognak neked válaszolni. Bleeee
A kérdező hozzászólása: ma 20:22 Gondolom te mindenkivel lefeküdnél..
A kérdező hozzászólása: 20-30 év között is? esetleg fölötte?
Szerintem a már ciki. Olyan mintha egy tábla lenne a homlokodon: már 30 elmúltam, de még senki nem akart meg..szeretkezni velem. Kell a tapasztalat, hidd el! ;) 31L
Szerintem 17 körül ideális. Akkor már tudja is mit csinál, nem csak csinálja. Na jó, persze iszonyat nagy szerelembe, csak azért hogy megtörténjen nem szabad. Sajnos a mai világ nem ezt diktálja.
"de még senki nem akart meg" Vagy: még senkit nem akartam meg...
Jaj lelkecskéim, hogy lehettek ilyenek, hát az még 90 évesen is erény! Én még most is féltve õrizgetem leányságom virágát! Gizi néne
Ez nagyon yo volt! :D
A kérdező hozzászólása: ma 20:08 Vannak lányok akik önértékelési hibákkal küzdenek, és ezeknek hiába beszélsz, nem lehet rájuk hatni..(tapasztalat) Az ilyenek egész életükben szüzek maradnak, mert félnek a "minden pasi disznó" efektustól..
Ez kicsit olyan mint a 40 éves agglegény. Felmerül az emberben hogy miért nem nõs.. Annyira gáz vagy meleg..? Szerintem.Gumicsirke :)
A mai világban a szex nagyon fontos. Minden errõl szól. Ha valaki kibírja 30 éves koráig hogy nem szexel, az szerintem kibírja Gizi néni korig is.
Nem feltétlenül felszínes az, aki nem vesz számításba olyan dolgot, ami egy emberrel történik meg az ötezerbõl.

Nemrég vesztettem el a szüzességemet. Lehet olyan, h nem szakad el végig a szűzhártya rögtön az első alkalommal? A barátomnak elég vastag a szerszáma.

Legjobb válasz: Igen, még több alkalommal is fájhat. Nem biztos hogy teljesen "elszakad" lehet h csak tágul, vagy második-harmadik alkalommal "szakad"- addig marad egy fura érzés.

Igen, még több alkalommal is fájhat. Nem biztos hogy teljesen "elszakad" lehet h csak tágul, vagy második-harmadik alkalommal "szakad"- addig marad egy fura érzés.
Ha nagyon kívántad a barátod mielõtt megtörtént a dolog valószínû, hogy csak tágult a szûzhártya és nem szakadt el, és legközelebb, ha kevésbé felajzott állapotban történik meg a behatolás fájni fog. Majd meglátod. Kibírod.
Nekem a hatodik együttlét után szakadt el. Vagyis nekem addig fájt, és utána már nem... gondolom, akkor ez volt az oka:)

Március 25-én volt az utolsó menstruációm.8 napja késik.3 hete vesztettem el a szüzességem. Lehet összefüggés a 2 között? Mennyi az az idő ami elfogadhatónak számít?

Mindig védekeztünk óvszerrel és nem szakadt ki, legalábbis nem volt semmi ráutaló jel. Kicsit félek h terhes vagyok mert 1 hete fáj a mellem. Más tünetem nincs. Köszi a segítséget

Legjobb válasz: Csinálj tesztet, akkor megnyugszol, de legalábbis biztos lehetsz.

Csinálj tesztet, akkor megnyugszol, de legalábbis biztos lehetsz.
Szia! Sok lánynak késik az elsõ szex után. a mellfeszülés gondolom már arra utal h a menstruáciod hamarosan megjön. terhességnél ilyenkor még kizárt h a melled is feszüljön. Ha nagyon ideges vagy attol is késhet. Neizgulj! vagy mint az elõzõ hozzászolo mondta. tesztelj. Az biztos.
Persze, hogy lehet, barátnõmnek én vettem el, és kimaradt egy teljes ciklusa. Szóval no para:) De ha nem bírsz várni, ahogy az elõttem szóló ajánlotta, teszt!
Szia! Nyugodj meg, nekem rögtön miután elvesztettem megjött, pedig akkor 9 napja múlt el. Ne görcsölj, attól jobb nem elsz. Ha nem történt probéma akkor valószínüleg a hormonháztartásod rakoncátlankodik. Nyugii =)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindjájótoknak a nyugtatást!:) ma voltam dokinál és megállapította, hogy nem vagyok terhes:) ennél biztosabb nekem nem kell:) most olyan boldog vagyok ettõl viszont rájöttem h a sex tényleg nem játék... mégegyszer köszi aki írt:)

A barátnőmnek felelőtlenül elvettem a szüzességét lehet terhes?

Az aktusunk után 6 nap telt el,gumi nélkül csináltuk az úgynevezett megszakításos szexel és hát meg jött neki csak jóval hamarabb mint kéne 14 nappal ami nem tudom hogy jó vagy rossz mert úgyhallottam akkor lenne baj ha kimarad.

Legjobb válasz: Gratulálok! Használjátok egészséggel ezt a "módszert", egészen addig, amíg véletlenül majd terhes nem lesz.

Gratulálok! Használjátok egészséggel ezt a "módszert", egészen addig, amíg véletlenül majd terhes nem lesz.
nem lesz gond..
A kérdező hozzászólása: már védekezünk csak az érdekel hogy az is jele ha hamarabb jön meg neki
Lehet beágyazódási vérzés is, szóval elõfordulhat, hogy terhes. Csináljatok tesztet, az a biztos. Jah, és vegyél egy csomag óvszert!
mert ez izgalommal is járt, meg stb.. csak ettõl lehet.. nyugi!!
csinaljatok majd hazassag utan. egyedul az 100% biztos :)
igen következménye:itt sok oltás, a barátnõd meg terhes lesz
Nem lehet nagy következménye! Max egy gyerek, na de mi az manapság 14-15 évesen! sose azt nézd!
Lehet e baja? Jah nemi betegség és teherbe esés, de mit számít ez ott, hogy te milyen férfi vagy. :D
A fenti válaszból a második fele a nagyobb a gáz, amire így nagyobb esély, mint gumival. De a gyerek aranyos és pillanatok alatt felnõ, alig 20-30 év mire a mai fiatalok önellátóak lesznek. Ne parázz, nem sok idõ az! :D
"Ha ti is abba az idõben nõnétek fel mint mi akkor tudnátok, hogy miért teszünk fel ilyen kérdéseket." Miért milyen idõbe nõttél fel, ember???? A mi idõnkben nem volt internet, de mielõtt pinát láttam, azért olvasgattam könyveket, pláne a védekezésrõl... Na igen, ebben a sanyarú világban, amikor két kattintás minden infó tényleg k.rva nehéz abba a r.hadt googl-be beírni, hogy szexuális védekezés, ha már nem állsz le a szüleiddel beszélgetni ilyenekrõl, hanem maximum a veled egy szinten - alsó szinten - lévõ barátaitokkal beszélitek meg ezen fontos dolgokat is. Jó ennél még ez is jobb, hogy itt megkérdezed. De ne gyere a mai idõkkel, mert ez egy kicsit "gáz"...
Ide járok röhögni. Ez ma is sikerült. KÖSZÖNÖM NEKTEK!
Mi a ráknak a gumi? Nem ér semmit, csak azért találták ki, hogy a sok hülye megvegye és meggazdagodjanak rajta. Az óvszerek 99.9%-át gyártás közben kilyukasztják, de elõfordulnak hibásak is, amik nem lyukasak. Ezért vannak annyian, akik nem esnek teherbe rögtön az elsõ alkalommal. Szóval eszedbe ne jusson óvszert venni, hogy a sok k.öcsögöt gazdagítsd vele. Durr a p.unciba, a végén meg szívószállal kiszívjátok, az a legjobb megoldás.Ha nem hiszed el guglizz rá.
Jó sok segg.fej van itt! Ha ti is abba az idõben nõnétek fel mint mi akkor tudnátok, hogy miért teszünk fel ilyen kérdéseket.Akik normális válaszokat írtak azoktól elnézést kérek.
miért te milyen idõben nõttél fel? szerintem a védekezés az elmúlt 40 évben már bõven jelen volt kishazánkban régebben jóanyáinktól meg könyvekbõl most meg a gugli a barátod ha már bioszórán b.szol odafigyelni
Szerintem neki maximum természetismeret órája van, nem hiszem hogy betöltötte már a 13-at.
Bravo! :D Nagyon okos és tapasztalt lehetsz! Olvass már utána, mit-hogy-mikor mivel..-.-"
Milyen idõben idióta??? Van internet, van szátok kérdezni, van felvilágosítás, tudtok olvasni vannak könyvek, újságok! Mi a francról beszélsz, én azt látom hogy taknyos 12-15-16 éves gyerekeknek fogalmuk sincs semmirõl, de azért szexelnek, pettingelnek, megy az orális szex, az anális szex, helyesen nem tudtok írni, a védekezés is ritka, nem használjátok az eszeteket már ha van, azt hiszitek ha gyerekként szexeltek felnõttek, és érettek lesztek, udvariatlanok, tiszteletlenek vagytok a kiknek még normális stílusuk sincs se ízlésük, lesz.rjátok a szülõk és a tanárok véleményét beképzeltek vagytok, közületek rengeteg birka és buta tini van, mennek a többi után de nem gondolkoznak aztán majd jönnek sírni meg "jaj veszékelni". Ilyenek vagytok ti '91-92' után születettek, tisztelet az igen kevés kivételnek akik nem bagzanak mint a nyulak 13-15 évesen és értelmesek is.
12-es válasszal 110%-ig egyetértek...

Ha egy lány 25 év felett veszti el a szüzességét, lehet, hogy nehezen szakad át a szűzhártyája? (cikk a noilapozo-ról)

Egy 26 éves lányról szól a cikk, aki még sz?z.

Legjobb válasz: Nem igaz. ez alkat és egyén függõ, nem korfüggõ!

Nem igaz. ez alkat és egyén függõ, nem korfüggõ!
A szûzhártya nem növény, nem nõ!!!!
Ez nem biztos hogy így van, van akinek alapból vastagabb a szûzhártyája és tök mindegy hogy 16 vagy 26 évesen veszíti el a szüzességét, a szûzhártya nem vastagszik idõvel... Egy kis off: A cikket olvasva szörnyû érzések törtek rám, én 22 éves koromig pontosan ilyen voltam, pontosan ilyen lelki tusát vívtam magammal és addig nem is volt párom, a szüzességemet is 22 évesen vesztettem el. Az egyetlen különbség hogy nekem nem voltak jó barátaim akik aggódtak volna értem, egyedül szenvedtem... 25/N
Én vagyok az, aki a másik topicba belinkeltem ezt a cikket. Én a magam részérõl nem szeretem Csides Katát, mert sokkal okosabbnak hiszi magát, mint amilyen valójában. Anno Veres Pali bácsi ezerszer jobban megértette és átérezte a tinik lelkivilágát, emellet nagyon jó fej is volt az öreg. Ez a Csides Kata még utánzatnak is gyenge, ráadásul amint itt is látható, hülyeségeket beszél. Van olyan nõ, aki a harmincas vagy akár a negyvenes éveiben vesztette el, mert úgy alakult az élete, annak vajon hogyan sikerült a szüzessége elvesztése? Szóval, a Cool Tv helyében én nem mutogatnám ezt az úgynevezett "szakértõt".
a 26 éves lányok azért szûzek még, mert ilyen ostoba oldalakat olvasgatnak.
aham... riogassuk csak a lányokat, had legyenek ribik és nyomják magukat, hogy már 11 évesen szexeljenek. Hülyeség. Alkati kérdés.
Ökörség ez a cikk. Van olyan eset, amikor a serdülõ kor hajnalán avatkozik be a nõgyógyász és picit tágít. Muszáj. De ez nem szûzesség elvétel.

Még szűz vagyok, de nemsokára készülök elveszteni a szüzességem. Lehet tágítani a 'bejáratot'?

Már ujjaztam meg magam, de egyszerre 2ujjam alig fért be, és nem érzem, hogy jobban ki akarna tágulni. Attól félek, ha eljön a szex a pasival, lesz valami gáz, hogy 'nem fér belém' vagy ilyesmi. Hülyeség, de eléggé parázok. Tippek, ötletek ? 16/L

Legjobb válasz: ha kellõen felizgulsz, akkor egy asztal is befér :D lásd: mikor az anyuka megszüli a gyerekét, nagyon ki tud tágulni a vagina :D

ha kellõen felizgulsz, akkor egy asztal is befér :D lásd: mikor az anyuka megszüli a gyerekét, nagyon ki tud tágulni a vagina :D
Szerintem fontos!
A kérdező hozzászólása: köszönöööm :) de az fontos, hogy már hetekkel elõbb megujjazzon meg ilyesmik? hogy 1-2héttel elõtte már pettingeljünk, és nem csak közvetlen szex elõtt?
mondanék olyat hogy büdös rib..a nc de nem teszem meg. ehelyett csk lazulj el, és beléd megy a szerszám:D
mit akarsz tágítani, addig örülj, amíg szûk vagy :) és érzel is valamit
nem lesz gond. egyébként meg szex hatására tágul. :)
Kell is tágítani! De nem neked, hanem a barátodnak. Még mielõtt nekiállnátok a szexnek jó lenne ha pettingelnétek. Orál, ujjazás, ilyesmi, de nem csak közvetlenül a szex elõtt, hanem már elõtte hetekkel, hónapokkal el lehet kezdeni és ha szépen fokozatosan csináljátok, akkor kellõképpen ki fog tágulni és nem lesz gond a behatolással.
"ha kellõen felizgulsz, akkor egy asztal is befér :D lásd: mikor az anyuka megszüli a gyerekét, nagyon ki tud tágulni a vagina :D" Ez elég béna így együtt. Olyan mintha az anyuka felizgulna attól h gyxereket szül.
A kérdező hozzászólása: :D:D köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam :D
a sok elõjáték a titka ha kellõen felizgulsz nem lesz gond
persze hogy lehet. én 45x23mm-es ajtókeretet ajánlanék. ha ezsem jön be cseréld le az alapot. ha mûködik akkor már egy kamion is beléd fog tudni parkolni . emiatt neizgulj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!