Találatok a következő kifejezésre: A szüzesség után (141 db)

Tartom akkor is az álláspontom. :) Ne haragudj ezért meg rá, a szüzességet többnyire nehezen adják, neked jutott...
Rákapott a jóra.
Egyébként az ember fél az ismeretlentõl, de ha már egyszer tapasztalta, belevág többször és gyakrabban.
Hogy miért? A pár hét ismeretség utáni szex felnõtt korban egy nõnek hagy engedtesség már meg. köszi.
Tudod, hogy elég lehet pár hét kiismerni annyira a másikat, hogy eldöntsd a kérdést, meg szeretnéd-e ismerni az ágyban is. Ott is meg kell ismerkedni ugyan úgy, alappillér és nem is érdemes tovább halogatni. Tökéletesen csinálod szerintem. 23F
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, bármelyik késõbbi pasijával.
A kérdező hozzászólása: Én pasi vagyok. És arról van szó, hogy a lány, akivel jártam, én vettem el a szüzességét, és másfél év járás után. Utánam 3 hónap alatt két pasival is lefeküdt. Még csak 18 éves lesz.
Emberfüggõ, nem mindenki ilyen, én továbbra is igényes maradtam a párválasztásnál, pár hét még nem ismertség. Neki úgy látszik tök mindegy, ilyen is van.

6 hónap után nem korai a szüzesség elvesztése?

A barátommal 6 hónapja vagyunk együtt. Én késznek érzem magam. Véleményem szerint ő is. Nem korai ez? Vagy van olyan, hogy meghatározott idő? 19L / 20F

Legjobb válasz: Én a szüzességemet több, mint 1 év járás után adtam oda (már több, mint 3 éve járunk :) ), de 16 voltam, amikor megtörtént! Ahogy érzitek! De szerintem 19-20 évesen fél év jó. de te ismered a párodat, és csakis te tudhatod! :)

Én a szüzességemet több, mint 1 év járás után adtam oda (már több, mint 3 éve járunk :) ), de 16 voltam, amikor megtörtént! Ahogy érzitek! De szerintem 19-20 évesen fél év jó. de te ismered a párodat, és csakis te tudhatod! :)
Ezért nem fog soha kelleni szûz bnõ.
Ha készen álltok rá akkor mehet a menet, nem idõfüggõ a dolog.
Ezt egyedül ti tudhatjátok... ha úgy érzitek, hogy akarjátok, hajrá.
bumsákáláká bumsákábum
Állítólag este 8-ig azért érdemes várni... :)
ó de bikicsunáj, vicsáj
Nem. Várjatok házasságig.. IDIÓTA.
Szia! Én is 19 voltam, a barátom meg 20, amikor összejöttünk. Bár én eleve egy kicsit konzervatív családból származom, mégis úgy alakultak a dolgok, hogy 2 hónap után megtörtént a dolog. Félni féltem egy kicsit, de inkább a lehetséges fizikai fájdalomtól. Lelkileg teljesen készen álltam. Egyáltalán nem bántam meg, még inkább összehozott, összehangolt bennünket. :) Szóval, ha úgy érzed, lelkileg készen állsz, akkor hajrá! :) (Bár nem tudom, mennyire aktuális még a válaszom)
Figy ha szeretitek egymást és nem vitáztok annyit mint 2 rühes lotyo egy néger dákoért, akkor simán.
Mi 3 és fél hónapot vártunk. 18L 19F Nagyon jó volt mert szerettük egymást, de akkor úgy éreztem kivárhattuk volna a 6. hónapot. Csak h jobban ismerjük egymást és összehangolódjunk.Végül is nem bántam meg de így gondolom most is. Szerintem 3-4 hónapot illik várni. (min. 2) A 6 pont jó. Egyáltalán nem korai. Ahogy érzitek, nem vagy pisis 14 éves, el tudod dönteni.Nyugi.
Akkor ad neki oda a tested, ha teljesen biztos vagy benne és nem fordulnak meg ilyen kérdések a fejedben.
Felháborító egy kicsit, hogy az értelmetlen válaszokat felpontozzák, míg az értelmeseket, akik tényleg segíteni akarnak meg le!
Én a legelsõ pasimmal 6hónap után feküdtem le elõször, persze elõtte azért már volt minden. Viszont Én döntöttem el, hogy mikor történjen meg a dolog a pasim pedig hát kivárta mert nagyon szeretett(szeret). Szerintem egyáltalán nem korai, persze ha Te is úgy érzed. A barátoddal is beszélhetnétek errõl : ) úgy még tisztább lenne a dolog.
Ha 6 hónapja vagytok eggyütt, és ha szeretitek egymást, akkor szerintem ez a legreálisabb idõpont a kapcsolatban, amikor közelebbrõl is megismerjétek egymást. :)
Semmi nem korai, ha egyikõtök sem érzi annak.
6 hónap? hát az még semmi... sztem korai még
Én 2-3 hónapot jártam hozzá. Ha nem akarsz az esküvõig várni vele, akkor szerintem itt az ideje, hogy megismerjétek egymás testét.
A kérdező hozzászólása: Tudom.. :D de én nagyon bizonytalan vagyok^^ De valahol el kell kezdeni:D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.
Ebben nem értem mi volt a felháborító : ) melyikre gondoltál mégis?

Vesztette el már valaki disco után valakivel a szüzességét?

Legjobb válasz: én eccer voltam diszkóban, és utána el is vesztettem a szüzességem 2 évvel késõbb...

én eccer voltam diszkóban, és utána el is vesztettem a szüzességem 2 évvel késõbb...
22:00-es hova mész discoba, megyek én is:) Amúgy én is így disco után vesztettem el, kb 1, 5 évvel, szóval van ilyen.
22:00 hol rugsz be? megyek oda.:D
"Én ezt tervezem. :( 20 éves lány vagyok, és már nagyon zavar, hogy mindenki elvesztette a környezetemben, csak én nem. :( Úgy döntöttem egy szombati napon jól berúgok, és aki megtetszik, elmegyek vele... már nem bírom ezt az örökös csesztetést. :S" AZONNAL ÍRJ NEKEM!!! Romantikus vacsival és odaadó hozzáállással és felejthetetlen szexuális élménnyel várlak!
Egyik barátnõm így veszítette el diszkó után. De másnap délelõtt visszament és megtalálta....
merre laksz, pont ilyen fiatal fiúka kéne nekem :D
ja , a takarítóval :)
:D:D:D
:D én ugyanevvel a gonddal küzködöm:) énis szûz vagyok...16 éves budapesti fiúú.. vmi iesmit tervezek énis:)
Én igen vesztettem már így el !!! De nem tartott sokáig a dolog.. épp, hogy párat húzott rajtam, tovább nem folytattuk csak pár héttel utána. Azóta is vele vagyok együtt 4 hónapja :-)
amugy ha meg diszkoba, simulgatsz a csajokhoz, minden tizediket lehet agyba vinni.
Kérdezõ, te merre laksz? :-D Jó pasinak tûnsz így méretek alapján. :-D
Miskolc is messze van Szolnoktól, ez van. :D Majd találok valakit úgyis, valami retket. :D (Vicceltem, adok azért arra, hogy milyen emberrel fekszem le, még akkor is, ha részeg leszek.)
A kérdező hozzászólása: 2 évvel késõbb?? mi volt?.. Jó mert én is ezt tervezem, hogy discoba 17 éves fiú vagyok 185 centi 82 kiló edzek még sincs csajom és szûz vagyok és idegesít. Az is, hogy sokan megszólnak, hogy jól nézek ki meg minden még sincs csajom ez GÁZ GÁZ GÁZ már fáj tõle a fejem. Lehet be nézek szolnokra:D
Miskolc ;-)
gyongyos. de most jut eszembe, hogy nemjo a szombat, mert Barany lesz egyik szorakozohelyen, es ott bäszok be:(
22:02, Szolnokon... Te merre laksz? :D
1000% hogy van. ezen kivul 1 lehetoseg van meg: disco elott. en nagyon regen voltam disoba, nemreg meg elvesztettem.
Én ezt tervezem. :( 20 éves lány vagyok, és már nagyon zavar, hogy mindenki elvesztette a környezetemben, csak én nem. :( Úgy döntöttem egy szombati napon jól berúgok, és aki megtetszik, elmegyek vele... már nem bírom ezt az örökös csesztetést. :S
A kérdező hozzászólása: Nagyatádon lakok :D kicsit messze szolnoktól és már nagyon akarok. Nem sok idõm van a csajokhoz a sport miatt kosarazok legalább ott fejleszhetem a lyuk érzékem. :D az aki azt írta, hogy azonnal írjak õ hol lakik ?????? mert a távkapcsolat nekem sajnos nem fa*a
Gondolom Te vagy az, aki pár kérdéssel ez elõtt kérdezett. Ott is írtam, itt is írom, igen. Bezavar mint állat.
ha még nem rendszeres a menzeszed napra pontosan akkor késhet amennyit csak akar, vagy jöhet hamarabb. és nem is szükséges h a szüzesség elvesztésétõl legyen, bármi elõidézheti a rendszertelenséget.
A kérdező hozzászólása: oké, köszi!! megpróbálok megnyugodni kicsit! :) csak az ember annyi mindent hall..
amikor elvesztettem a szüzességem, nekem is 30 nap helyett 20 napra jött meg, pedig nekem rendesen 30 napos szabályos volt
Igen, lehetséges! Nálam is igy volt. Amikor elvesztettem a szüzességem, még két hetem lett volna a menzeszemig, de már aznap megjött. Elöször én is azt hittem, hogy a szüzhártya szakadt át ilyen durván, de mivel 1 hétig tartott, igy biztos menzesz.
A kérdező hozzászólása: oké, köszi, a doki is azt mondta, hogy ez korai menzesz.. na és a terhesség esélye akkor ezzel minimális, ugye? :S csak mert ha vérzel, az még semmit nem jelent sajnos, nem de?
Ha a fiú nem élvezett beléd akkor nem vagy terhes nagy valószinûséggel. De ez a vérzés ebbõl a szempontból nem jelent semmit. Menj nõgyógyászhoz és kérj vizeletvizsgálatot, vagy végy egy terhességi tesztet, úgy egy hét mulva, akkor már ki lehet mutatni az eredményt.

Buta kérdésnek tűnhet, de a szüzesség elvesztése után megváltozik a menstruáció állaga illetve enyhül a vele járó hasi fájdalom stb?

Legjobb válasz: én úgy tudom, ez a szüléstõl szokott megváltozni. meg annyi lehet benne, de szerintem nem erre gondoltál, hogy szokták mondani, hogy ha menstruációkor szexel az ember, akkor az enyhítheti a hasi görcsöket. csak a szüzesség elvesztésétõl nem fog megváltozni semmi, sajnos.

én úgy tudom, ez a szüléstõl szokott megváltozni. meg annyi lehet benne, de szerintem nem erre gondoltál, hogy szokták mondani, hogy ha menstruációkor szexel az ember, akkor az enyhítheti a hasi görcsöket. csak a szüzesség elvesztésétõl nem fog megváltozni semmi, sajnos.
Ha szûk volt a szûzhártyádon a lyuk akkor tényleg megváltozik és nem fáj annyira a hasad mikor megjön.
Hogyan változott meg? Mármint mit értesz az alatt pontosan, hogy megváltozott az állaga?
Nem, sajnos egyáltalán nem lesz más a menstruáció :(
Igen, jól látod! Buta kérdés!Mondjuk annyi köze van az egyiknek a másikhoz, mintha azt kérdeznéd, hogyha egy autóba a sofõr mellé beszáll valaki másodiknak, akkor megváltozik a motor mûködési elve? Egy dolog azonban lehet! ha éppen akkor jött meg a menstruációd is, amikor ez történt, akkor a szûzhártya elszakadása miatti vérzés és a menstruációs vérzés keveredhetett és ez okozhatja, hogy te más állagúnak gondold!
Nem változik semmi, a hasi fájdalom sem múlik el sajnos.

Kb. egy hónapja vesztettem el a szüzességemet. Védekeztünk, és az óvszer nem szakadt el, nem csúszott le, és semmi egyéb malőr sem történt, de nem jött meg a menstruációm. Ez normális a szüzesség elvesztése után?

Legjobb válasz: Vegyél egy tesztet a biztonság kedvéért, de az, hogy nem jön meg még rendszeresen, inkább a koroddal lehet összefüggésben, nem azzal, hogy szûz voltál.

Vegyél egy tesztet a biztonság kedvéért, de az, hogy nem jön meg még rendszeresen, inkább a koroddal lehet összefüggésben, nem azzal, hogy szûz voltál.
Szerintem vegyél egy tesztet, h megnyugodj. De egyébként mennyi idõs vagy, és mennyire volt rendszeres a ciklusod? Mert én pl 15 éves korom óta menstruálok, de még mindig vannak pár napos csúszásaim. Egy idõben 23 napos volt a ciklusom, aztán hirtelen 30, most meg hol 28, hol 26, hol 30 nap... Szóval ezeket fontos lenne tudni, h többet tudjunk mondani. De tényleg, ha gyanakszol, menj el tesztet venni, vagy nõgyógyászhoz. De ha teherbe estél volna, sztem már lennének tüneteid. (Mellfeszülés, rossz közérzet, rosszullétek, ilyesmik. A kimaradó vérzés csak az egyik tünet.) 24L
Terhes vagy :(
Anya vagy :S
Terhes vagy.
Terhes vagy.
volt olyan amikor én csináltam a barátommal hogy utánna nekem 1 hónapotkésett. de biztonság kedvéért vegyél tesztet!!
Miert kell egybol halalra remiteni szegeny lanyt? Nem tudom, hogy hany eves, de az az o dolga, ha mar elvesztette a szuzesseget. En husz eves vagyok, es nekem van ugy, hogy neha tobb mint 1 hetet kesik. Es Nem vagyok terhes. Ha idegeskedel, attol is keshet par napot. De szerintem is vegyel egy tesztes, es akkor megnyugodsz. U.i. szerintem nem kell mitol tartanod..:)
Hány napja késik?
Lehetek majd a kereszt apja?
Az is számít, hogy eddig rendszeres volt e a mensesed. Amikor elvesztetted a szüzességed akkor utána nem véreztél?
a gumi sem 100% rá is van írva unokatesóm használt gumit és terhes lett de ott se volt semmi malõr és ne mondjátok h mással is volt közben mert nem és abban a 3 hónapban csak egyszer szexelt szerintem te terhes vagy

Igaz, hogy az első szexuális együttlét után még jobban ragaszkodunk a párunkhoz? (főleg ha akkor veszítjük el a szüzességünket)

Én úgy vettem észre hogy igen, és kíváncsi lennék, hogy ti hogy gondoljátok!

Legjobb válasz: "Ezért fekszik össze a sok kis kamasz fûvel-fával.:S Õk úgy látszik nem éreznek semmit." ne általánosítsunk kérem:D amúgy nállam is igy van..a mostani párommal vesztettem el a szüzességem, és õ is szûz volt még.. És annyira ragaszkodunk egymáshoz azóta is:$ amikor tehetjük mindig együtt vagyunk... /Még else mentél már hiányzol eset:D/ 16/L

"Ezért fekszik össze a sok kis kamasz fûvel-fával.:S Õk úgy látszik nem éreznek semmit." ne általánosítsunk kérem:D amúgy nállam is igy van..a mostani párommal vesztettem el a szüzességem, és õ is szûz volt még.. És annyira ragaszkodunk egymáshoz azóta is:$ amikor tehetjük mindig együtt vagyunk... /Még else mentél már hiányzol eset:D/ 16/L
Én is így vagyok ezzel, az elsõ együttlét után jobban ragaszkodom hozzá.
Én pont így vagyok vele, ahogy te. Megtörtént az elsõ, aztán egyre jobban összemelegedtünk. Mai napig nem járunk, de nagyon jóban vagyunk.
2.01-es vagyok: 20f
Én is így vagyok vele. Csak az a baj, hogy egyre kevesebben vannak így ezzel. Ezért fekszik össze a sok kis kamasz fûvel-fával.:S Õk úgy látszik nem éreznek semmit.
rám nem igazán vonatkozik. persze minden ember más...:)
A kérdező hozzászólása: Azért jó, hogy más is így van ezzel!:-) További válaszokat várok!
énis ígyvagyok vele:) már 7 hónapja történt és azóta is együtt vagyunk:) és nemnagyon tudom elképzelni nélküle:$
nálam is ez a helyzet:) 15 éves voltam, mikor járni kezdtünk, 17, mikor vele vesztettem el a szüzességem, most 21 vagyok és együtt élünk talán még szerelmesebben mint régen:)
A kérdező hozzászólása: Úgy látom, nem sok ember van akinél ez nem így van!:)

A szüzesség elvesztése után mennyi idővel élveznek el először a lányok?

Egy hónapja veszitette el bn?m a szüzességét, azóta hetente 2-3 alkalommal vagyunk eggyütt, de alkalmanként több ,,menetet" is lejátszunk....Ha akarom sokáig huzom, multkor 10-15 percig bírtam.De bn?m nem élvezett el!Tudom ,hogy a szüzesség elvesztése után egyböl nem megy el..kell hozzá pár hét esetleg hónap.Ezért kérdésem els?sorban lányokhoz szól,hogy ?k mennyi id? után élveztek el el?ször!El?re is köszi az infokat!

Legjobb válasz: Én errõl nem hallottam, sõt baromságnak tartom. Vannak nõk, akik egész életükben nem élik át a hüvelyi orgazmust. A csiklóorgazmus meg a szüzesség elvesztése nélkül is megy. Ne azt várd, hogy elmenjen, hanem tegyél érte. http://www.noi-praktikak.com/?kat=Orgazmus

Én errõl nem hallottam, sõt baromságnak tartom. Vannak nõk, akik egész életükben nem élik át a hüvelyi orgazmust. A csiklóorgazmus meg a szüzesség elvesztése nélkül is megy. Ne azt várd, hogy elmenjen, hanem tegyél érte. http://www.noi-praktikak.com/?kat=Orgazmus
miért olyan nagy cucc, hogy bírod 10-15 percig? annyi idõ alatt én nem mennék el. edzeni kell magad, hogy tovább bírd, és olvasd el az elõzõ hozzászóló által beírt linket, hasznos.
Szia! Ez nagyon változó mindenkinél és egy hónap az még nagyon rövid idõ. Attól hogy nem élvez el még élvezheti a szexet veled és ne erõltesd meg õ se, valamint ne okold magad. A lányoknak is meg kell tanulniuk használni a saját testüket és hogy mi jó nekik és hogy hogyan tudnak eljutni. Ne ez legyen a középpontban hanem hogy szeretitek egymást és hogy jó legyen együtt. Aztán majd jönni fog. Nekem pl kb. 1 év rendszeres szexuális élet után ment, de egyik barátnõmnek már néhány (3-4) hónap után sikerült. De azt tényleg megpróbálhatod, hogy olyan pózban vagytok hogy a testeddel vagy kezeddel izgatod a csiklóját szex közben, mert ez nagyon intenzív tud lenni.
Én õszinte leszek eleinte én se mentem el elsõre kellett egy kis idõnek eltelnie hogy a párommal összehangolódjunk.Szerintem az a legfontosabb hogy a két ember megismerje egymás testét (kinek mi a jó)és megbeszéljék mindezeket.Gondolom mindketten elég fiatalok lehettek még és idõvel minden menni fog nem kell siettetni, hiszen nem sorverseny hogy ki hányszor megy el akár naponta.A minõségre kell törekedni és ha a barátnõd is teljesen el tud lazulni elõbb utóbb nem marad el az orgazmus sem.
kb 10-20 év, addig várhatsz
Miért nagy cucc a 15 perc? Mert sok pasi, csak 1-5 percig birja. Tudom sajnos...
Az utolsó válaszolót nem igazán értem, miért ne lehetne olyan lány/nõ akinek elsõre orgazmusa lett? Nekem volt, azóta is van, és már a babánkat várjuk.
Én 2-3 éve kezdtem, kb 15 évesen. Én az elsõnél elmentem. Azóta több (nem rövid) kapcsolatom volt és minden barátommal elsõre elmentem. Azót is minden alkalommal elmegyek. Hogy meddig tart, az változó. Van amikor 4-5 perc, de olyan is van, amikor akár 1-2 óra(ilyenkor persze mindkettem többször elélvezünk). :-) És mindenféle pózban szoktuk csinálni. Engem az se befolyásol, hogy alul v. felül vagyok, estleg állunk-e.
Szerintem az egész kérdés egy nagy hülyeség! Nincs sehol leírva, hogy mennyi idõ után élveznek el a szüzesség elvesztése után a lányok! Pár hét, pár, hónap, de leginkább pár év!!! 10-15 perc alatt biztos, hogy nem! És jól jegyezd meg, nem a mennyiség a lényeg, hanem a minõség!!! Több, mint 4 éve vagyok együtt a párommal, és nekem 3 év után volt az elsõ igazi orgazmusom! Ez nem azt jelenti, hogy soha nem élveztem vele a szexet, csak soha nem volt orgazmusom addig!! Annak a kiscsajnak pedig nem igazán lehet hinni, aki azt írta, hogy már az elsõ alkalommal orgazmusa volt, meg azóta is minden partnerével! Csak a szája nagy!
A kérdező hozzászólása: Az 1.2. illetve a 8. hozzászolo kivételével mindenkinek megköszönöm válaszát, tanácsát!
Én sem igazán értem, nekem is volt orgazmusom már az elsõnél is, és azóta sincs gondom vele. Miért lenne ez lehetetlen? Nem vagyunk egyformák, és a partneren is sok múlik. Szerencsére ösztönösen megérzem egy pasin, hogy milyen magas az érzelmi és szexuális IQ-ja, mert igenis ez utóbbi is létezik. :)
Mindent meg kell tanulni. Fõleg az elején, a lányok többsége még nem él át orgazmust. Két dolgot tehetsz: - rögtön utána kézzel folytatod, így õ is eljuthat odáig, - ha még soha nem volt orgazmusa, akkor másik alkalommal, amikor nem hatolsz bele, is megpróbálod úgy simogatni, hogy eljusson az orgazmushoz. Egyáltalán nem kötelezõ, hogy mindig legyen orgazmusa, vagy hogy mindketten egyszerre jussatok el odáig. A lényeg az, hogy mindketten jól érezzétek magatokat. Ezekhez persze mindkettõtöknek meg kell tanulni, hogy érezzétek egymást: mi a jó, mikor, hogyan, mennyire...

Az normális hogy valaki szakítás után 2hétre becsajozik, féléves kapcsolat után, elvileg szeretett és én dobtam, összevesztem vele, azóta félév telt el és több lányt hülyít, velem vesztette el a szüzességét ( és énis vele )?

van rá esély hogy még szeret ?:S övönalulian viselkedtem vele :/ és ott vannak a haverjai akik már teli beszélhették a fejét ellenem ugyanis nem bírtak..én még mindig szeretem , mindennap eszembe jut és hiányzik..

Legjobb válasz: ha más csajjal van nem szeret, nem nincs esélyed, ezt buktad, miért olyan nehéz felfogni ... 21

ha más csajjal van nem szeret, nem nincs esélyed, ezt buktad, miért olyan nehéz felfogni ... 21
Ha már csajozik, akkor nincs rá esély szerintem...Hagyd békén ... :S
Te cseszted el. Most örökké sírnia kellene utánad? Ha így viselkedtél vele, akkor talán joggal nem bírtak a barátai.
A kérdező hozzászólása: azt meg kihagytam hogy van a legjobb haverja meg annak a bnõje akik nem bírnak és állandóan belefolytak a dolgokba, amik egyáltalán nem tartoztak rájuk , legutóbbi veszekedésnél is ...
A kérdező hozzászólása: õ 16 én 17 , tudom nem nagy dolog félév , nyáron 1hónapig nem tudtunk találkozni várt rám , nem csajozott akkor (ahogy tudtam , sokat veszekedtünk mindig kibékültünk . viszont a végén nagyon túlléptem a dolgokat veszekedés terén , féléve nem beszéltünk már :S de akkor haragudtam rá :S viszont most egy olyan lányt hülyít aki 2évvel fiatalabb nála ráadásul nekem lehordta mindennek ..
Tudok válaszolni, de ahhoz meg kéne tudnom menyni idõsek vagytok (van 2 ismerõsöm, 1 év járás után szakítottak és együtt veszítették el a szüzességüket... 13 évesen...) úgyhogy kéne a korod. Én jártam egy fiúval, szakítottunk, de én halálosan szerelmes voltam belé. 2 év 2 hónapot vártam rá, és most vagyunk együtt másfél éve (és örökre tervezünk)Szóval semmi nem reménytelen. És még egy dolog. Fél év járás nem nagy dolog. 1 év járás se. És szerintem a mi másfél évünk se az, mivel ez csak a töredéke a majd együtt töltött idõnek. Lehet még túl gyerekek vagytok. De még bármi megeshet. 16/L
még is meddig várjon?? évekig? erre nincs szabály! és az hogy feledni tudjuk a másikat illetve nem gondolni rá arra a legjobb egy másik ember
Hát, sok idõ telt el. Ha megint összejönnétek, akkor is maximum egy alkalom lenne. Keress mást.
Most tulajdonképpen hány kérdést tettél fel?:D Normális egyébként. Így akar elfelejteni. És nem fog menni neki. De majd rájön.
hagyd a francba..keress mást! :) tanulópénznek jó volt..:)
A kérdező hozzászólása: tudom hogy én csesztem el ezzel tisztában vagyok :/ de nagyon szeretem .. elõtte kb.4évig nem volt senkim mert kivoltam az exem miatt , benne sikerült megbíznom mégis elrontottam és most megint nem birok 1pasira sem nézni / gondolni rajta kívül ..

A szüzesség elvesztése után is panaszaim vannak? (a többi lent)

7.31-én lefeküdtem a párommal először, és 7.30-án múlt el a menstruációm. Persze szűz voltam még és védekeztünk is, gumi szakadás nem volt-csúszás sem és nem is bennem èlvezett el. Szóval a terhesség azt hiszem ki van csukva, vagy mégsem?! Alhasi panaszaim vannak, (tompán fájdogál és érzékeny) és a derekam is fáj már 1-2 napja (de nem úgy mintha megakarna jönni, nem az a "Majd le szakad" érzés, igazából alig tudom megfogalmazni). Szerintetek mi a probléma? Kidörzsölt volna? vagy valami más baj van ? vagy csak annyira félek, hogy nehogy terhes legyek, hogy beképzelem magamnak?? Aki tapasztalt hasonlót a szüzessége elvesztése után az írjon légyszíves!! Fontos lenne! Hülye válaszokat nem kérek! 17/L

Legjobb válasz: Pontosan azért, mert közvetlenül menstruáció után megzavart a barátod. Hiszen nem tudom mekkora méretei vannak egy nagybb lökés után, ami a vezeték tetejéhez is felérhet és ezzel késõbbiekben fájdalmakat okozhat.

Pontosan azért, mert közvetlenül menstruáció után megzavart a barátod. Hiszen nem tudom mekkora méretei vannak egy nagybb lökés után, ami a vezeték tetejéhez is felérhet és ezzel késõbbiekben fájdalmakat okozhat.
nekem is ugyan ezek a panaszaim voltak miután elveszítettem , de nem lettem terhes csak egyszerûen nemtudom..:D de az a lényeg h nem kell félned.:) minden rendben van.:)
Nem terhesség ez, hanem olyankor vesztetted el, amikor az ivarszerveid még elég kényes és érzékeny állapotban voltak. Elképzelhetõnek tartom, hogy esetleg valami fertõzést összeszedhettél azért. Ha pár nap alatt nem múlik el, vagy rosszabbodik, akkor ajánlatos volna nõgyógyász segítségét kérned.
A kérdező hozzászólása: 16cm neki nyugalomban :) ) de az elõtt nagyon sokat pettingeltünk is és az az igazság, hogy mikor sor került erre, kellõen fel voltam készítve szoval nem fájt, olyan volt mintha már a 20-ik szeretkezésünknél jártunk volna és hát mivel nem fájt csak élveztem így nem tartittuk annyira fontosnak azt hogy lassan csinálja és a legóvatosabban. De a végén már kedett dörzsölni és fájni. Egyébként köszönöm a válaszokat, remélem elmúlik!! :)
A kérdező hozzászólása: Az alhasi fájdalom majdnem 1 hetes, a derékfájás 1-2 napos ://
Nem vagy terhes, de ilyenekre ne gondolj már légyszíves ha védekeztetek és nem is benned ment el! Képtelenség! Az meg biztos, hogy a derékfájás nem ezzel köthetõ össze :DD Nekem is fáj a derekam, elfeküdtem... -.- Mostantól mindent a szexhez fogsz kötni? :D
A kérdező hozzászólása: Bocsi igazad van :DD csak annyira parás vagyok:DD a szüleim péppé vernének ha terhes lennék és ezt olastam h a derék ezért is fájhat:// szóval most be vagyok zsongva :DD :/
Ha nõgyógyászati kételyeid támadnak, akkor azért van a nõgyógyász, hogy felkeresd. Ha elkaptál valamit, kell hozzá, hogy megvizsgáljon és felírjon neked valamit rá. De egyéb okok is közrejátszhatnak, szóval mindenképpen ajánlatos elmenned hozzá. Mellesleg nem kell vigyél magaddal szülõt az orvoshoz, de jól jöhet a lelki támogatás a barátod vagy legjobb barátnõd részérõl, ha elõször mész ilyen helyre.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm szépen! Remélem sikerül eljutnom hozzá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!