Találatok a következő kifejezésre: A szüzesség jobban fáj ha (4 db)

Szüzesség elvesztéskor nagyon fáj? és jobban fáj ha a fiu pénisze nagy? Olyan is lehet hogy nem vérzik első alkalomkor?

Legjobb válasz: Hát fájni fáj, hogy milyen mértékben, az maga az illetõtõl is. Pl hogy mennyire tûri a fájdalmat. 16/F

Hát fájni fáj, hogy milyen mértékben, az maga az illetõtõl is. Pl hogy mennyire tûri a fájdalmat. 16/F
Csak a második alkalommal vérzik! Minél kisebb a pénisz annál jobban fáj! Csak is roccoval szabad elveszíteni!
Én nem véreztem. És a pasi méretétõl is sok függ. Én olyan pasival vesztettem el a szüzességem, akinek 22 centis volt és nagyon vastag, de nem fájt annyira csak meg kellett szoknom a méretét. De mondjuk nagyon be voltam pörögve, lehet, hogy ezért.
En meg sem ereztem. Egyenfuggo.
mekkora a nagy?
A kérdező hozzászólása: köszi :)
hát nekem eléggé fájt, csinálhatta akármilyen lassan! :( de nem véreztem.. eléggé be is nedvesedtem, úgyhogy nem azzal volt a baj... ki milyen alkat.. :)
Tényleg nem fáj annyira ha el vagy lazulva!!!
A kérdező hozzászólása: és ténleg nem fáj annyira ha jol felvagy izgulva, ellazulva?
hát a lánynak nemigazán fejt inkább nekem még olyan szûk puncit a világ nem látott :D
maga az illetõtõl is függ.*
Nekem kicsi a cerkám !Ugy hogy rögtön próbáljuk ki a popódba hogy illeszkedik. No vazelin !Nem fog fájni !

A szüzesség elvesztésénél jobban fáj ha vastagabb a férfi hímvesszője? Vagy ugyanannyira fáj mint ha vékony lenne?

Legjobb válasz: hogy érted vékony?elõbb meg nézed mekkora vastag és utána jõssz vele õssze?

hogy érted vékony?elõbb meg nézed mekkora vastag és utána jõssz vele õssze?
17 évesen lehetne több eszed...
Ha abban sem vagy vele õszinte, hogy szûz vagy e, szerinted jó lesz a szex?ennyi gátlással és félelemmel mindegy mekkora afarka, egy rossz élmény lesz az egész
Csatlakozva az elõttem szólókhoz: Õszinteség! A fiúk amugy is nagy dolognak tartják, ha bevezethetnek valakit a "mûvészet" rejtelmeibe...uh nyugi;) A pénisz vastagságáról annyit, hogy: ha megfelelõ izgalomban vagytok mindketten, és a pasidnak nem egy dorongja van:D - a európai átlag 14, 7 cm - akkor ez nem fog számítani, mert a szûzhártyád, ami érzékeny lehet. Ne ess kétségbe, mert ez is változó: van akinek vastagabb, vékonyabb:) És ha gyakran maszturbálsz úgy, hogy mélyebben a hüvelyedbe nyulsz, vagy sportolsz erõteljesebben, talán már meg is repedt. A lényeg, hogy mondd el neki, és hogy ne siessetek. Egy jó alapos pettinghancúrt nyomjatok le, aztán meg elõre...de csak ha késznek érzed magad! Az ágyban az õszinteség/természetesség a legfontosabb. Úgyhogy mondd el neki, hogy bízni tudj benne, és õ meg ismerje a szituációt... Tényleg ne aggódj emiatt, én pl nagy dolognak érezném ha egy lány ezt elmondaná nekem és velem szeretne elõször életében szeretkezni:D Szurkolok;)
Szerintem örül neki a legtöbb pasi, hogyha elveheti egy lány szüzességét!!!!A lényeg, hogy hosszú legyen az elõjáték!Pettingeltek már?mert ha nem nagyon, akkor nem rögtön a sexxel kéne kezdeni.
Szóval ezt az befolyásolja, hogy mennyire leszel gátlásos, mennyire tudod elengedni magad, mennyire nedvesedsz be. Mindenképpen mond el a párodnak hogy szûz vagy, mert akkor óvatosabban, odafigyelve kell elkezdeni a dolgot, sok elõjátékkal, és lehet hogy egy kis síkosító is segítene. Mindenképpen tudnia kell a párodnak hogy te még szûz vagy.
Teljesen mindegy, ha nem leszel eléggé felizgulva és benedvesedve, akkor fájni fog ha vastag, ha vékony!
Mért nem mondasz el neki mindent? Hogy hibát követtél el, mert már az elején el kellett volna mondanod. Dehát az vagy. És félsz.. AZ õszinteség jóó!!!
Szerintem igen!
rá fog jönni ugy is! ülj le vele és mond el neki inkább elötte!
Szia úgyis észreveszi rajtad hogy szûz vagy ! Amúgy meg neked nem lenen jobb érzés hogy odafigyelve gyengéden bánna veled mindha úgy hogy jaj már tudja mit kell csinálni és nem kell annyi elõjáték?
Szia! Én írtam, h szerintem mondd meg neki, h szûz vagy! Szerinted nem fog magától rájönni? De miért is kellene ezt titkolni? Attól, h azt mondtad neki, h nem vagy az és most megtudja, h mégis, egy normális pasi nem fog dobni. Ha pedig abban a tudatban fekszik le veled, h tudod, mit csinálsz, aztán meg mégsem, szerintem rosszabb, mintha õszinte lennél hozzá. Hidd el, örülni fog neki :-)
A kérdező hozzászólása: De én azt mondtam neki hogy nem vagyok az!És az milyen lenne ha most meg mondanám neki hogy az vagyok?! El se hinné szerintem!:S:S
Szia! Mindenképp mondd meg neki, h szûz vagy. Szerintem még örülni is fog neki. Ez nem ciki, az lenne az, ha már 20 pasi átment volna rajtad :-P Teljesen máképp fog bánni veled, pozitív értelemben!
A kérdező hozzászólása: Nah akkor elmondom! 17 éves vagyok, és szüz! Van már 2 hónapja egy barátom! Már nagyon szeretnénk egymással lefeküdni, de félek!:S Pedig már nagyon kívánom! De õ nem tudja hogy szûz vagyok! És a kérdésem azt takarja, hogy ha a nemi szerve vékonyabb, akkor nem fáj annyira a szüzességem elvesztése, minha vastagabb lenne? Bocsi, de ennél jobban nemtudom elmagyarázni!
Hát nem mind1...bár az én barátomnak 21cm!-és nekem egyáltalán enm fájt, csak annyira amíg tágultam, mert nem voltam eléggé benedvesedve.
miért nem kérdésre válaszoltok? amm én nem tudom , sajnos...még szûz vagyok.de szerintem vastagabbal jobban fájhat, de tényleg nem tudom:) jaa most látom milyen régi már a kérdés akkor mindegy. amm milyen volt?:)

Jobban fáj a szüzesség elvesztése ha még soha nem ujjazták meg a lányt vagy ez ember függő?

Legjobb válasz: Ez szerintem teljesen egyén függõ. Mikor én vesztettem el akkor nekem nem fájt annyira, mint a barátnõm ahogy elmondta annak idején. A vérzés is egyén függõ.29/N.

Ez szerintem teljesen egyén függõ. Mikor én vesztettem el akkor nekem nem fájt annyira, mint a barátnõm ahogy elmondta annak idején. A vérzés is egyén függõ.29/N.
igen jobban fáj

Ha lassan és óvatosan teszi be, vagy ha gyorsan hogy túl legyen rajta, akkor fáj jobban a szüzesség elvesztése?

Kicsit zavaros a kérdés, bocsi :D Persze tudom, hogy nincs aki kétszer vesztette el a szüzességét, de érdekelne ki mit gondol. Mert ha lassan csinálja, akkor tovább fáj, nem? De ha gyorsan akkor kevésbé, mert akkor hamarabb túl lesz rajta? Vagy ez most egy hülye női logika? xD

Legjobb válasz: Szerintem lassan akkor is jobb. De igazad van, nem lesz aki meg tudja mondani. :D

Szerintem lassan akkor is jobb. De igazad van, nem lesz aki meg tudja mondani. :D
A lényeg, hogy a puncid tocsogjon a nedvességtõl!
Nekem a lasdu sokkal jobban bejött az elsõnél, mint a durvább :)
nekem az elso nagyon lassu volt. elotte sokat pettingeltunk es beszelgettunk hogy ilyenkor kevesbe fontos hogy a fiunak (illetve a nrm kezdo felnek ) mennyire jo hisz o mar attol is.bolldog ha a lany "megajandekozza" ezzel a lenyeg hogy minnel kevesebb kellemetlenseggel ill. fajdalommal jarjon a dolog, netan meg elvezze is a lany. szemely szerint en eltudtam annyira lazulni hogy csak az eleje fajt egy picit aztan mar nem is.. mi ezt ugy oldottuk meg hogy en voltam fellul igy en iranyitottam hogy mennyire jo es mennyire faj. ezt tudom ajanlani mert nekem ez felejthetetlen volt :) remelem neked is igy sikerul :) 18/L
Nem egy pillanatig fáj, hanem percekig, van akinek napokig. Szval sztem a lassu ovatos a jobb.
Én srácként úgy gondolom, hogy a lassan, nagyon lassan sokkal célravezetõbb. Nyugodt környezet, baromi hosszú petting és elõjáték, hogy a párom még véletlenül se legyen görcsös. Zene, gyertya, satöbbi. Viszont sok lány ennek ellenére is rástresszel behatolás elõtt. Érdemes belenézni egy két Pierre Woodman casting videóba, õ nagy profi a témában. ;)
Lassan szerintem jobb.
Lassan!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!