Találatok a következő kifejezésre: A szüzesség jobban fáj (10 db)

Szüzesség elvesztéskor nagyon fáj? és jobban fáj ha a fiu pénisze nagy? Olyan is lehet hogy nem vérzik első alkalomkor?

Legjobb válasz: Hát fájni fáj, hogy milyen mértékben, az maga az illetõtõl is. Pl hogy mennyire tûri a fájdalmat. 16/F

Hát fájni fáj, hogy milyen mértékben, az maga az illetõtõl is. Pl hogy mennyire tûri a fájdalmat. 16/F
Csak a második alkalommal vérzik! Minél kisebb a pénisz annál jobban fáj! Csak is roccoval szabad elveszíteni!
Én nem véreztem. És a pasi méretétõl is sok függ. Én olyan pasival vesztettem el a szüzességem, akinek 22 centis volt és nagyon vastag, de nem fájt annyira csak meg kellett szoknom a méretét. De mondjuk nagyon be voltam pörögve, lehet, hogy ezért.
En meg sem ereztem. Egyenfuggo.
mekkora a nagy?
A kérdező hozzászólása: köszi :)
hát nekem eléggé fájt, csinálhatta akármilyen lassan! :( de nem véreztem.. eléggé be is nedvesedtem, úgyhogy nem azzal volt a baj... ki milyen alkat.. :)
Tényleg nem fáj annyira ha el vagy lazulva!!!
A kérdező hozzászólása: és ténleg nem fáj annyira ha jol felvagy izgulva, ellazulva?
hát a lánynak nemigazán fejt inkább nekem még olyan szûk puncit a világ nem látott :D
maga az illetõtõl is függ.*
Nekem kicsi a cerkám !Ugy hogy rögtön próbáljuk ki a popódba hogy illeszkedik. No vazelin !Nem fog fájni !

Miért van az, hogy a barátnőm most vesztette el a szüzességét, de a 2. alkalom jobban fájt neki és nem is bírta?

3 napja vesztettük el mindketten a szüzességünket egymással. Nagyon nehezen ment be, de végül sikerült elég jól betenni. Utána kihúztam és csurom vér volt minden, nagyon vérzett. Nem is szexeltünk úgy igazán, csak annyi volt, hogy betettem meg kivettem. Szerencsére a vérzés elmúlt neki és már nem is fájt neki. Ma eljött, gondoltuk most már jobb lesz... Alig ment be félig és azt mondta, hogy sokkal rosszabb, mint az els?. Ezután vérzett is neki megint egy picit. Ez miért van? Biztosan elvesztette az 1. alkalommal a szüzességét? Rengeteg vér kifolyt. Lehet arról szó, hogy még nem gyógyult be neki?

Legjobb válasz: A gyógyulási idõ= 0 perc! És ez nem vicc! Nem kellett volna az elsõ alkalommal félbehagynod a dolgot!Hiszen ami fáj, az nem szûzhártya elszakadása (mert azon nincsenek érzõidegek!) hanem a hüvely bejáratának szokatlan tágulása feszít! Ezt enyhíti a "gyakorlat", amit elmulasztottál elsõre. A második alkalomkor meg az volt a baj, hogy a lány már jobban tartott a dologtól az elsõ alkalom tapasztalatai (bõ vérzés, stb) miatt és nem volt eléggé ellazulva. És a legkisebb feszültségtõl is a hüvely összehúzódik. Sajnos most ott vagytok, ahol a kezdetkor. Nem kell erõltetni!Ha úgy meg tudod oldani, hogy csak pettingnek induljon a dolog és amikor már eléggé bele van a lány melegedve (nedvesedve), akkor simogasd a makkal a csiklóját, aztán meg dugd be. meg fogsz lepõdni, hogy, ha nem is számít rá, akkor sokkal, de sokkal könnyebben fog bemenni, mert nem elõzi meg stressz a dolgokat. Ezt konkrét tapasztalat alapján mondom, nem kitaláció!

A gyógyulási idõ= 0 perc! És ez nem vicc! Nem kellett volna az elsõ alkalommal félbehagynod a dolgot!Hiszen ami fáj, az nem szûzhártya elszakadása (mert azon nincsenek érzõidegek!) hanem a hüvely bejáratának szokatlan tágulása feszít! Ezt enyhíti a "gyakorlat", amit elmulasztottál elsõre. A második alkalomkor meg az volt a baj, hogy a lány már jobban tartott a dologtól az elsõ alkalom tapasztalatai (bõ vérzés, stb) miatt és nem volt eléggé ellazulva. És a legkisebb feszültségtõl is a hüvely összehúzódik. Sajnos most ott vagytok, ahol a kezdetkor. Nem kell erõltetni!Ha úgy meg tudod oldani, hogy csak pettingnek induljon a dolog és amikor már eléggé bele van a lány melegedve (nedvesedve), akkor simogasd a makkal a csiklóját, aztán meg dugd be. meg fogsz lepõdni, hogy, ha nem is számít rá, akkor sokkal, de sokkal könnyebben fog bemenni, mert nem elõzi meg stressz a dolgokat. Ezt konkrét tapasztalat alapján mondom, nem kitaláció!
Ferikeee, te ne beszélj hülyeségeket arról amihez nem értesz. Nem akarlak megbántani, de tényleg ne riogasd már szerencsétlen kérdezõt a találgatásaiddal. Nincs ott semmilyen nyílt seb. Kérdezõ, minden nõnek másmilyen szûzhártyája van, és a párodé valószínûleg egy vastagabb volt, ami amikor megszakadt, jobban vérzett mint egy átlagos vastagságú. Megértem, hogy nem igazán volt gusztusotok folytatni, de ne aggódj semmi gond. Ami viszont a teendõ, hogy legközelebb a barátnõdet minél inkább felizgasd, illetve biztosítsd, hogy el tudjon lazulni. Pár korty bor vagy valami jót tehet neki, vagy esetleg használjatok síkosítót. Legyél vele óvatos és gyengéd, ugyanis bár nincs szûzhártyája, a hüvelye nem tágult még ki, így fájhat neki amikor behelyezed, de ha van síkosító, el van lazulva, fel van izgulva, és te óvatos vagy, akkor nem lesz gond :) Szóval elõször csak kicsiket mozogj benne, ha sikerült berakni, és ahogy látod, hogy kezd hozzászokni, akkor lehet a tempót gyorsítani, de lehet, hogy az elsõ igazi alkalom még nem lesz neki kellemes. Meg kell szoknia, csak annyit tehetsz, hogy mellette állsz, figyelsz rá, óvatos vagy vele, és gondoskodsz róla, hogy érzi, hogy szereted, támogatod, és a legjobbat akarod neki.
Hát igen, meg a vér "síkosítóként" is funkcionált. Most, hogy kevesebb volt a vér, szárazabb volt a hüvelye, és olyankor elég kellemetlen. Gondolom, félt is tõle. Ha veszel síkosítót, az is hasznos lehet, akkor nem fog annyira fájni neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez hasznos volt!
1. Nem gyógyult be 2. Nem lazult el eléggé
A kérdező hozzászólása: Mármint amikor már nem fáj neki.
1 év
A kérdező hozzászólása: És ha csak könnyebb sérülés volt odabenn? Mennyi a normál gyógyulási idõ?
Szerintem a hártyával együtt jött a hüvely faláról egy pici bõr is, szal most konkrétan ott egy nyílt seb van, nem csoda hogy fájt neki.. Várjatok még vele egy kicsit.. mondjuk egy 1, 5-2 hét után próbáljátok meg újra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

A szüzesség elvesztésénél jobban fáj ha vastagabb a férfi hímvesszője? Vagy ugyanannyira fáj mint ha vékony lenne?

Legjobb válasz: hogy érted vékony?elõbb meg nézed mekkora vastag és utána jõssz vele õssze?

hogy érted vékony?elõbb meg nézed mekkora vastag és utána jõssz vele õssze?
17 évesen lehetne több eszed...
Ha abban sem vagy vele õszinte, hogy szûz vagy e, szerinted jó lesz a szex?ennyi gátlással és félelemmel mindegy mekkora afarka, egy rossz élmény lesz az egész
Csatlakozva az elõttem szólókhoz: Õszinteség! A fiúk amugy is nagy dolognak tartják, ha bevezethetnek valakit a "mûvészet" rejtelmeibe...uh nyugi;) A pénisz vastagságáról annyit, hogy: ha megfelelõ izgalomban vagytok mindketten, és a pasidnak nem egy dorongja van:D - a európai átlag 14, 7 cm - akkor ez nem fog számítani, mert a szûzhártyád, ami érzékeny lehet. Ne ess kétségbe, mert ez is változó: van akinek vastagabb, vékonyabb:) És ha gyakran maszturbálsz úgy, hogy mélyebben a hüvelyedbe nyulsz, vagy sportolsz erõteljesebben, talán már meg is repedt. A lényeg, hogy mondd el neki, és hogy ne siessetek. Egy jó alapos pettinghancúrt nyomjatok le, aztán meg elõre...de csak ha késznek érzed magad! Az ágyban az õszinteség/természetesség a legfontosabb. Úgyhogy mondd el neki, hogy bízni tudj benne, és õ meg ismerje a szituációt... Tényleg ne aggódj emiatt, én pl nagy dolognak érezném ha egy lány ezt elmondaná nekem és velem szeretne elõször életében szeretkezni:D Szurkolok;)
Szerintem örül neki a legtöbb pasi, hogyha elveheti egy lány szüzességét!!!!A lényeg, hogy hosszú legyen az elõjáték!Pettingeltek már?mert ha nem nagyon, akkor nem rögtön a sexxel kéne kezdeni.
Szóval ezt az befolyásolja, hogy mennyire leszel gátlásos, mennyire tudod elengedni magad, mennyire nedvesedsz be. Mindenképpen mond el a párodnak hogy szûz vagy, mert akkor óvatosabban, odafigyelve kell elkezdeni a dolgot, sok elõjátékkal, és lehet hogy egy kis síkosító is segítene. Mindenképpen tudnia kell a párodnak hogy te még szûz vagy.
Teljesen mindegy, ha nem leszel eléggé felizgulva és benedvesedve, akkor fájni fog ha vastag, ha vékony!
Mért nem mondasz el neki mindent? Hogy hibát követtél el, mert már az elején el kellett volna mondanod. Dehát az vagy. És félsz.. AZ õszinteség jóó!!!
Szerintem igen!
rá fog jönni ugy is! ülj le vele és mond el neki inkább elötte!
Szia úgyis észreveszi rajtad hogy szûz vagy ! Amúgy meg neked nem lenen jobb érzés hogy odafigyelve gyengéden bánna veled mindha úgy hogy jaj már tudja mit kell csinálni és nem kell annyi elõjáték?
Szia! Én írtam, h szerintem mondd meg neki, h szûz vagy! Szerinted nem fog magától rájönni? De miért is kellene ezt titkolni? Attól, h azt mondtad neki, h nem vagy az és most megtudja, h mégis, egy normális pasi nem fog dobni. Ha pedig abban a tudatban fekszik le veled, h tudod, mit csinálsz, aztán meg mégsem, szerintem rosszabb, mintha õszinte lennél hozzá. Hidd el, örülni fog neki :-)
A kérdező hozzászólása: De én azt mondtam neki hogy nem vagyok az!És az milyen lenne ha most meg mondanám neki hogy az vagyok?! El se hinné szerintem!:S:S
Szia! Mindenképp mondd meg neki, h szûz vagy. Szerintem még örülni is fog neki. Ez nem ciki, az lenne az, ha már 20 pasi átment volna rajtad :-P Teljesen máképp fog bánni veled, pozitív értelemben!
A kérdező hozzászólása: Nah akkor elmondom! 17 éves vagyok, és szüz! Van már 2 hónapja egy barátom! Már nagyon szeretnénk egymással lefeküdni, de félek!:S Pedig már nagyon kívánom! De õ nem tudja hogy szûz vagyok! És a kérdésem azt takarja, hogy ha a nemi szerve vékonyabb, akkor nem fáj annyira a szüzességem elvesztése, minha vastagabb lenne? Bocsi, de ennél jobban nemtudom elmagyarázni!
Hát nem mind1...bár az én barátomnak 21cm!-és nekem egyáltalán enm fájt, csak annyira amíg tágultam, mert nem voltam eléggé benedvesedve.
miért nem kérdésre válaszoltok? amm én nem tudom , sajnos...még szûz vagyok.de szerintem vastagabbal jobban fájhat, de tényleg nem tudom:) jaa most látom milyen régi már a kérdés akkor mindegy. amm milyen volt?:)

Tisztelt Doktor Úr! 19 éves vagyok és nemrég vesztettem el a szüzességem. Még csak 3-szor voltunk együtt a párommal, de a két utolsó alkalom jobban fájt, mint az első. A hüvely bemenetelénél nagyon fájt, aztán már nem annyira. Utolsó együttlétünk kb 2 het

Tisztelt Doktor Úr! 19 éves vagyok és nemrég vesztettem el a szüzességem. Még csak 3-szor voltunk együtt a párommal, de a két utolsó alkalom jobban fájt, mint az első. A hüvely bemenetelénél nagyon fájt, aztán már nem annyira. Utolsó együttlétünk kb 2 hete volt, és úgy egy hete sok a fehér folyásom, aminek kellemetlen szaga van, égő, viszkető érzést érzek. Lehet ez gombás fertőzés? És lehet, hogy a barátomtol kaptam el? Használhatok erre Canesten kombit? Nem szeretnék nögyógyászhoz menni. Elöre is köszönöm válaszát! Üdv Brigi

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben semmiképpen sem szeretne orvoshoz menni, első lépésben megpróbálkozhat valamilyen gombaellenes készítménnyel, ami vény nélkül kapható. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben semmiképpen sem szeretne orvoshoz menni, első lépésben megpróbálkozhat valamilyen gombaellenes készítménnyel, ami vény nélkül kapható. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 19 éves vagyok és nemrég vesztettem el a szüzességem. Még csak 3-szor voltunk együtt a párommal, de a két utolsó alkalom jobban fájt, mint az első. A hüvely bemenetelénél nagyon fájt, aztán már nem annyira. Utolsó együttlétünk kb 2 het

Tisztelt Doktor Úr! 19 éves vagyok és nemrég vesztettem el a szüzességem. Még csak 3-szor voltunk együtt a párommal, de a két utolsó alkalom jobban fájt, mint az első. A hüvely bemenetelénél nagyon fájt, aztán már nem annyira. Utolsó együttlétünk kb 2 hete volt, és úgy egy hete sok a fehér folyásom, aminek kellemetlen szaga van, égő, viszkető érzést érzek. Lehet ez gombás fertőzés? És lehet, hogy a barátomtol kaptam el? Használhatok erre Canesten kombit? Nem szeretnék nögyógyászhoz menni. Elöre is köszönöm válaszát! Üdv Brigi

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben semmiképpen sem szeretne orvoshoz menni, első lépésben megpróbálkozhat valamilyen gombaellenes készítménnyel, ami vény nélkül kapható. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben semmiképpen sem szeretne orvoshoz menni, első lépésben megpróbálkozhat valamilyen gombaellenes készítménnyel, ami vény nélkül kapható. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Jobban fáj a szüzesség elvesztése ha még soha nem ujjazták meg a lányt vagy ez ember függő?

Legjobb válasz: Ez szerintem teljesen egyén függõ. Mikor én vesztettem el akkor nekem nem fájt annyira, mint a barátnõm ahogy elmondta annak idején. A vérzés is egyén függõ.29/N.

Ez szerintem teljesen egyén függõ. Mikor én vesztettem el akkor nekem nem fájt annyira, mint a barátnõm ahogy elmondta annak idején. A vérzés is egyén függõ.29/N.
igen jobban fáj

Mi fáj jobban a nemi szerv epilálása, vagy a szüzesség elvesztése?

Egy buta kérdés, de mégis érdekelne!Komolyan kérdezem!:D:)

Legjobb válasz: Hát az epilálás!:)amúgy nekem pl nem is fájt,mert rendesen felizgatott a barátom,és meg is ujjazott,így kitágultam...

Hát az epilálás!:) amúgy nekem pl nem is fájt, mert rendesen felizgatott a barátom, és meg is ujjazott, így kitágultam...
Nekem a szüzességem elveszítése csodás volt, pont miint az elõzõ válaszoló, jól benedvesített a párom és se nem véreztem se nem fájt, semmi. Így az epilálást mondanám fájdalmasabbnak bár én arra sem panaszkodom :)
Na én vagyok a 3. akinek az epilálás fáj jobban, ugyanis a szüzesség elvesztése egyáltalán nem fájt, sõt! :)
még sosem próbáltam az epilálást, de biztos jobban fáj az elsõ, mint a szüzességes elsõ :D
szerintem a szüzesség elvesztése de azért picit más szerintem a kettõ

A barátnőmnek egyre jobban fáj, mikor szeretkezünk, pedig már lassan fél éve elvesztette a szüzességét. Mi lehet a gond?

Rendesen nedvesedik, nem hiszem, hogy azzal van a gond (legalábbis tapasztalatom szerint), ha óvszert használunk viszont eléggé kiszárad, mostanában ezért mell?ztük, viszont mára ott tart a dolog, hogy annyira fáj neki, hogy nem tudunk szexelni. Eléggé vad, gyors, mármár durva szexet szeret, lehet hogy attól van? Nekem is van egy folt a péniszemen, ami úgy néz ki, mintha kidörzsölte volna valami. Soha nem hallottam még ilyenr?l,és nem hinném, hogy betegség, hiszen csak egymással szeretkeztünk, és mindketten szüzek voltunk még, mikor belekezdtünk. lehet hogy összeszedett valahol valamiféle fert?zést?(most volt kint horvátországban egy hetet) remélem van biztatóbb ötletetek! El?re is köszi

Legjobb válasz: Ha fertõzés, akkor nem most szedte össze, mert elmondásod szerint ez az állapot már régebb óta tart. Lehetséges, hogy a vadság miatt annyira kidörzsölõdött, hogy már nagyon fáj neki, ha hozzáérsz. Én mindenképpen javaslom a nõgyógyászt, mert csak õ tudja pontosan megmondani, hogy mit kell tennie, mitõl lehet és hogyan kezelje. Menj el vele te is a dokihoz, ha nagyon fél. Igaz, hogy a vizsgálatnál nem lehetsz jelen, de elõtte-utána jól fog eni neki, hogy vele vagy.

Ha fertõzés, akkor nem most szedte össze, mert elmondásod szerint ez az állapot már régebb óta tart. Lehetséges, hogy a vadság miatt annyira kidörzsölõdött, hogy már nagyon fáj neki, ha hozzáérsz. Én mindenképpen javaslom a nõgyógyászt, mert csak õ tudja pontosan megmondani, hogy mit kell tennie, mitõl lehet és hogyan kezelje. Menj el vele te is a dokihoz, ha nagyon fél. Igaz, hogy a vizsgálatnál nem lehetsz jelen, de elõtte-utána jól fog eni neki, hogy vele vagy.
Sajnos nem vagyunk orvosok így nem nagyon tudunk pontos választ adni a kérdéseidre, csak a személyes véleményünket mondhatjuk el. Az én véleményem szerint ez egy körforgás. A barátnõd nem tud rendesen benedvesedni így a szex egyre durvább lesz, ami csak még jobban ront az állapotán. Szerintem minél hamarabb menjetek orvoshoz és mutassátok meg magatokat nehogy baj legyen s addig is szüneteltessétek az eggyütlétet. Ez mindkettõtöknek érdeke! Lehet, hogy kaptatok valamilyen fertõzést és az okozza. Személy szerint egy sürgõs orvosi kivizsgálást javasolnék mindkettõtöknek.-szexmentesen a ti érdeketekben(ha nem kaptál ott elég választ felkereshetsz egy szexológust)
Én is szeretem a durva szexet, de már csak az orgazmus után, mert addigra kellõen ellazulok, bevadulok.Ha elõtte nekem nem volt jó, akkor nem jó a szex sem.A nõk nagy része nem élvezi a hüvelyi szexet.Próbáltad már úgy, hogy elõször önzetlenül kielégíted majd utánna csinálod? Lehet, hogy megsérült a hám a hüvelyében, akkor pihentetni kéne pár napot v.allergiás is lehet a gumira v.a síkosítóra.
A kérdező hozzászólása: Furán fogalmaztam, nem régóta tart, amióta visszajött horvátországból, egy párszor voltunk együtt, de az utolsónál már beraktam, és nem is tudtuk folytatni. Mint mondtam, a nedvesedésével nincs probléma. Ebben teljesen biztos vagyok, max a vadsággal lehet a gond. Mindig kielégítem szex elõtt, ha nem, akkor nem is szokta élvezni. Egyébként a 15-20 perc elõjáték után nálam természetes az orális szex, és a rendes szex után is ki szoktam elégíteni. Nem szeretem, ha nem élvezi az együttléteinket, épp ezért szeretkezünk durvábban, mert azt élvezi. A gumiban lehet valami, ugyanis a Maskulan óvszerektõl teljesen kiszárad, de ahogy mondtam, mellõzzük mostanában. Remélem tényleg csak hámsérülés, de már tervezzük az orvost. Köszi szépen a segítséget
Naggyon felelõsségteljes pasi vagy :) DE jó lenne ha az összes pasi ilyen lenne... ! Remélem azóta már rendbejöttetek! ;)
Van egy ötletem.Az egyik hogy minden agyban dõl el hogy fáj neki.Lehet hogy nem mûködik úgy valami ahogy kéne és nem engedi el magát annyira.Ezt minden csaj tudja akkor kegyetlenül tud fájni még ha nedves is...Hameg minden oké köztetek akkor egyértelmû hogy nõgyógyáz.Magad miatt meg ne aggódj az csak egy zsír folt.Errõl már beszéltünk itt egy másik kérdésben még megtalálod ha nagyon keresed.Sokszor hallottam már ezt a bajt.

Ha lassan és óvatosan teszi be, vagy ha gyorsan hogy túl legyen rajta, akkor fáj jobban a szüzesség elvesztése?

Kicsit zavaros a kérdés, bocsi :D Persze tudom, hogy nincs aki kétszer vesztette el a szüzességét, de érdekelne ki mit gondol. Mert ha lassan csinálja, akkor tovább fáj, nem? De ha gyorsan akkor kevésbé, mert akkor hamarabb túl lesz rajta? Vagy ez most egy hülye női logika? xD

Legjobb válasz: Szerintem lassan akkor is jobb. De igazad van, nem lesz aki meg tudja mondani. :D

Szerintem lassan akkor is jobb. De igazad van, nem lesz aki meg tudja mondani. :D
A lényeg, hogy a puncid tocsogjon a nedvességtõl!
Nekem a lasdu sokkal jobban bejött az elsõnél, mint a durvább :)
nekem az elso nagyon lassu volt. elotte sokat pettingeltunk es beszelgettunk hogy ilyenkor kevesbe fontos hogy a fiunak (illetve a nrm kezdo felnek ) mennyire jo hisz o mar attol is.bolldog ha a lany "megajandekozza" ezzel a lenyeg hogy minnel kevesebb kellemetlenseggel ill. fajdalommal jarjon a dolog, netan meg elvezze is a lany. szemely szerint en eltudtam annyira lazulni hogy csak az eleje fajt egy picit aztan mar nem is.. mi ezt ugy oldottuk meg hogy en voltam fellul igy en iranyitottam hogy mennyire jo es mennyire faj. ezt tudom ajanlani mert nekem ez felejthetetlen volt :) remelem neked is igy sikerul :) 18/L
Nem egy pillanatig fáj, hanem percekig, van akinek napokig. Szval sztem a lassu ovatos a jobb.
Én srácként úgy gondolom, hogy a lassan, nagyon lassan sokkal célravezetõbb. Nyugodt környezet, baromi hosszú petting és elõjáték, hogy a párom még véletlenül se legyen görcsös. Zene, gyertya, satöbbi. Viszont sok lány ennek ellenére is rástresszel behatolás elõtt. Érdemes belenézni egy két Pierre Woodman casting videóba, õ nagy profi a témában. ;)
Lassan szerintem jobb.
Lassan!:)

Tényleg igaz, hogy a vékonyabb lányoknak jobban fáj a szüzesség elvesztése? Én nagyon félek tőle. :/

Legjobb válasz: Ez inkább egyéni fájdalomküszöb kérdése,mint testtömegé :) De nem vészes.

Ez inkább egyéni fájdalomküszöb kérdése, mint testtömegé :) De nem vészes.
Ez butaság. Nincs összefüggés!!
Nincsen összefüggés. És nagyon fontos, hogy megértsd, hogy a szüzesség kérdése csak egy hülye mítosz. Persze, lehet hogy kellemetlen lesz, vagy fájni fog, de erre nem szabad rágörcsölni, mert akkor még annyira sem fogod élvezni, mint amennyire a problémázás nélkül élveznéd a dolgot. Nem szabad az elsõ szextõl csodát várni - semmilyen értelemben. Valószínûleg nem a legjobb szexuális élményed lesz, de ha úgy állsz hozzá, mint most, hogy félsz tõle, akkor csak a saját dolgodat nehezíted meg. A szüzesség elvesztését manapság túldramatizálják. Ehhez kötik, hogy milyen ember vagy, mennyit érsz - lányként, mert a férifakat nem kategorizálják be ez alapján. Ha túl korán elveszted, könnyûvérû, ha túl késõn, akkor meg frigid vagy, legalábbis az emberek szerint. Vagy azt is hallhatod, hogy ha még 20 évesen is szûz vagy, akkor az mennyire értékes személyiséget rejt. Ez is baromság. Egy szûz lány semmivel sem értékesebb, mint egy nem szûz, a mai világban már nem ez alapján megy a párválasztás - a legtöbb esetben. Az, hogy ki mennyire értékes, mint személy, nem az határozza meg, hogy lefeküdt-e már valakivel, vagy nem, hanem az, hogy milyen, mint ember. Aztán elterjedt ez is, hogy borzasztóan fáj. Persze, biztos van, akinek nagyon fáj. De egy odafigyelõ, gyengéd partnerrel, kellõ tudással és odafigyeléssel közel sem lesz akkora borzalmas dolog, mint amilyennek gondolod.
Szerintem egyforma. Nekem az összes szûz csajomat úgy kellett lefognom, mert menekülni akart, pedig vékony is volt meg vaskosabb is. Ne félj, egyszer meg kell történnie, de készülj fel, hogy minden tiszta vér lesz!
Inkább a félelem növeli a fájdalmat, de a testalkathoz semmi köze.
nekem nagyon fájt de nem vagyok egy vékony se egy nagy viziló. :D valahol a kettõ között, és nem a barátom fogott le engem, hanem én szorítottam õt de nagyon nyugtatott és gyorsan elmúlt a fájdalom :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!