Találatok a következő kifejezésre: A szüzesség jobban (25 db)

Igaz, hogy jobban fájna a szüzesség elvesztése ha akkor történik meg mielött megjönn?

Kinek volt igy?

Legjobb válasz: Szerintem erre seki nem fog neked ertelmes valaszt adni, hisz senki nem tudta 2szer elvesziteni a szuzesseget, es igy viszonyitasi alap sincs. De nem hiszem hogy lenne koze a menstruaciohoz.

Szerintem erre seki nem fog neked ertelmes valaszt adni, hisz senki nem tudta 2szer elvesziteni a szuzesseget, es igy viszonyitasi alap sincs. De nem hiszem hogy lenne koze a menstruaciohoz.

Minél fiatalabb egy lány annál jobban fájhat a szüzesség elvesztése és a szex? Vagy nincs ilyen kor vagy fejlettségi szint?

Legjobb válasz: Honnan tudjuk? Nem hiszem hogy lenne errõl kutatás. Továbbá mindenki csak egyszer veszti el a szüzességét, és nem tudjuk, kinek milyen érzés...-.-

Honnan tudjuk? Nem hiszem hogy lenne errõl kutatás. Továbbá mindenki csak egyszer veszti el a szüzességét, és nem tudjuk, kinek milyen érzés...-.-
Ezt a baromságot hol hallottad? :'D
A kérdező hozzászólása: Arra gondoltam hogy 18 éves korig még növekedés van és például a hüvely is nõhet vagy akármi...
a két dolog nem függ össze
Nem fizikailag fáj jobban, hanem a lelki sérülés veszélye nagyobb, minél fiatalabb korban történik a szexuális kapcsolat.
hát én meg mondom neked a frankót én egy 9éves lányal vesztetem el a szüzeségem

Ha valki később veszti el a szűzességét az tapasztaltabban tud hozzá álni a dologhoz és jobban megy? F18

Vagy az els? mindig gázos.

Legjobb válasz: Aki késõbb veszti el általában már úgy túlmisztifikálja az egész szüzesség témát és/vagy szétizgulja a nemiszervét, hogy mikor jut már szexhez, hogy saját magának gátlásokat, meg irreális elvárásokat kreál és amiatt nehezebben jut el addig, vagy a saját hülyesége miatt nem megy neki.

Aki késõbb veszti el általában már úgy túlmisztifikálja az egész szüzesség témát és/vagy szétizgulja a nemiszervét, hogy mikor jut már szexhez, hogy saját magának gátlásokat, meg irreális elvárásokat kreál és amiatt nehezebben jut el addig, vagy a saját hülyesége miatt nem megy neki.
Érettebben állhat hozzá a dolgokhoz. De ez nem törvényszerû, embere válogatja. De az elsõ mindig "gázos" :)
Mióta nem vagyok szûz mindig szexelni akarok....akár egy nap négyszer is...rám csak ilyen hatással van. 18L
nem egyáltalán nem ettõl függ hanem magától a személytõl.

Fiúk, ha szerelmesek vagytok egy lányba, akkor számotokra pozitív dolog az, ha nektek adja a szüzességét, vagy hogy kevesebb legyen vele a gond, jobban örültök neki, ha már túl van ezen valakivel?

Csak kiváncsiságból kérdezem. :)

Legjobb válasz: Persze ez egy pozitív dolog. Minden szerelmes férfi örül neki ha a párja neki adja a szüzességét. Ezzel is bizonyítva a szerelmét. Hisz ez nem egy olyan dolog amit csak úgy oda lehet dobni valakinek

Persze ez egy pozitív dolog. Minden szerelmes férfi örül neki ha a párja neki adja a szüzességét. Ezzel is bizonyítva a szerelmét. Hisz ez nem egy olyan dolog amit csak úgy oda lehet dobni valakinek
abszolúte pozitiv annál nagyobb megtiszteltetés;)
Számomra legfeljebb annyiban bír jelentõsséggel hogy mindent megtennék hogy gyönyört és örömet okozzak neki, még ha én nekem nem is lenne jó. 32f
nekem pozitív dolog volt! 21F
Hát jobb, ha inkább nekem adja... Nehogy elmenj valakivel, csak azért, hogy a barátodnak ne legyen gond a szüzesség elvétele... Neked is jobban esne, ha azzal a fiúval veszted el aki igazán szeret Téged és akit Te is igazán szeretsz, ha nem így teszel csalódás lesz az elvesztése... Arról nem is beszélve, hogy tudat alatt minden férfinek jól esik tudni, ha egy lány elõtte senkié sem volt. Ha már elvesztetted ne hazudd a fiúnak, hogy még szûz vagy, mert iszonyatos károkat tud okozni, ha utólag kiderül, hogy ez valójában nem így történt... Aki kíváncsi hamar megöregszik :DDD
nincs jelentõsége. a szüzességet csak eccer lehet odaadni vkinek, és kicsi az esélye h örökre együtt is maradnak. elsõre persze nagydolog, de utána már nemlényeges h szûz e még a lány az idõsebb korosztálynál. egy 16-17 éves szerelmes fiú biztosan örü neki, de pl egy 20-25 éves pasi már sztem inkább jobban örül egy nemszûznek.
számomra ennek nincs jelentõsége
Az a baj, hogy a lányok már 16 17 évesen fiúznak és elõbb utobb le is fekszenek a fiúval. Mire megtalálja az igazit addig lefekszik 6-7 fiúval és az aki számára az igazi annak már nem tudja adni a szûzességét.Nekem nem számított!Mire én megtaláltam a páromat addig 6 lánnyal voltam.
Szerintem csak a baj van vele. Nekem az jön be, ha egy csaj tudja a dolgát:D.
Nekem aztán tökmindegy, túl van spilázva a nõknél nagyon ez a szüzesség dolog, mintha nem is tudom milyen nagy dolog lenne, hát nem az! 22/F

Igaz, hogy az első szexuális együttlét után még jobban ragaszkodunk a párunkhoz? (főleg ha akkor veszítjük el a szüzességünket)

Én úgy vettem észre hogy igen, és kíváncsi lennék, hogy ti hogy gondoljátok!

Legjobb válasz: "Ezért fekszik össze a sok kis kamasz fûvel-fával.:S Õk úgy látszik nem éreznek semmit." ne általánosítsunk kérem:D amúgy nállam is igy van..a mostani párommal vesztettem el a szüzességem, és õ is szûz volt még.. És annyira ragaszkodunk egymáshoz azóta is:$ amikor tehetjük mindig együtt vagyunk... /Még else mentél már hiányzol eset:D/ 16/L

"Ezért fekszik össze a sok kis kamasz fûvel-fával.:S Õk úgy látszik nem éreznek semmit." ne általánosítsunk kérem:D amúgy nállam is igy van..a mostani párommal vesztettem el a szüzességem, és õ is szûz volt még.. És annyira ragaszkodunk egymáshoz azóta is:$ amikor tehetjük mindig együtt vagyunk... /Még else mentél már hiányzol eset:D/ 16/L
Én is így vagyok ezzel, az elsõ együttlét után jobban ragaszkodom hozzá.
Én pont így vagyok vele, ahogy te. Megtörtént az elsõ, aztán egyre jobban összemelegedtünk. Mai napig nem járunk, de nagyon jóban vagyunk.
2.01-es vagyok: 20f
Én is így vagyok vele. Csak az a baj, hogy egyre kevesebben vannak így ezzel. Ezért fekszik össze a sok kis kamasz fûvel-fával.:S Õk úgy látszik nem éreznek semmit.
rám nem igazán vonatkozik. persze minden ember más...:)
A kérdező hozzászólása: Azért jó, hogy más is így van ezzel!:-) További válaszokat várok!
énis ígyvagyok vele:) már 7 hónapja történt és azóta is együtt vagyunk:) és nemnagyon tudom elképzelni nélküle:$
nálam is ez a helyzet:) 15 éves voltam, mikor járni kezdtünk, 17, mikor vele vesztettem el a szüzességem, most 21 vagyok és együtt élünk talán még szerelmesebben mint régen:)
A kérdező hozzászólása: Úgy látom, nem sok ember van akinél ez nem így van!:)

Ha elvesztem a szüzességemet akkor megelégszem vele hosszabb időre vagy még jobban fogok rá vágyni?

Szűz vagyok de nagyon nehezen bírom :D Most fennáll egy lehetőség hogy egy barátommal (lány) egymáson veszitsük el-amolyan kölcsönös baráti szivességképpen :D De félek hogy utána már egyétalán nem fogom bírni szex nélkül -mivelugye szingli vagyok .

Legjobb válasz: Asszem többet fogok barátkozni lányokkal.

Asszem többet fogok barátkozni lányokkal.
"Baráti" xDDD jólvan! Ez csodásan hangzik. Elárulom nem tévedsz de tévedsz is. Ez emberenként más. Valakinek a szex varázsa új marad ugyanúgy és ezért még sokkal jobban kívánni fogja elvesztés után. Valakinél pedig nem történik semmi.
Elõre szólok, nem fogod bírni szex nélkül. Szüzen elég a recska, de ha egyszer megkóstoltad a puncit akkor már nehezen leszel meg nélküle. :)

Ha lassan és óvatosan teszi be, vagy ha gyorsan hogy túl legyen rajta, akkor fáj jobban a szüzesség elvesztése?

Kicsit zavaros a kérdés, bocsi :D Persze tudom, hogy nincs aki kétszer vesztette el a szüzességét, de érdekelne ki mit gondol. Mert ha lassan csinálja, akkor tovább fáj, nem? De ha gyorsan akkor kevésbé, mert akkor hamarabb túl lesz rajta? Vagy ez most egy hülye női logika? xD

Legjobb válasz: Szerintem lassan akkor is jobb. De igazad van, nem lesz aki meg tudja mondani. :D

Szerintem lassan akkor is jobb. De igazad van, nem lesz aki meg tudja mondani. :D
A lényeg, hogy a puncid tocsogjon a nedvességtõl!
Nekem a lasdu sokkal jobban bejött az elsõnél, mint a durvább :)
nekem az elso nagyon lassu volt. elotte sokat pettingeltunk es beszelgettunk hogy ilyenkor kevesbe fontos hogy a fiunak (illetve a nrm kezdo felnek ) mennyire jo hisz o mar attol is.bolldog ha a lany "megajandekozza" ezzel a lenyeg hogy minnel kevesebb kellemetlenseggel ill. fajdalommal jarjon a dolog, netan meg elvezze is a lany. szemely szerint en eltudtam annyira lazulni hogy csak az eleje fajt egy picit aztan mar nem is.. mi ezt ugy oldottuk meg hogy en voltam fellul igy en iranyitottam hogy mennyire jo es mennyire faj. ezt tudom ajanlani mert nekem ez felejthetetlen volt :) remelem neked is igy sikerul :) 18/L
Nem egy pillanatig fáj, hanem percekig, van akinek napokig. Szval sztem a lassu ovatos a jobb.
Én srácként úgy gondolom, hogy a lassan, nagyon lassan sokkal célravezetõbb. Nyugodt környezet, baromi hosszú petting és elõjáték, hogy a párom még véletlenül se legyen görcsös. Zene, gyertya, satöbbi. Viszont sok lány ennek ellenére is rástresszel behatolás elõtt. Érdemes belenézni egy két Pierre Woodman casting videóba, õ nagy profi a témában. ;)
Lassan szerintem jobb.
Lassan!:)

Miért van az, hogy mióta elvesztettem a szüzességem, sokkal jobban görcsölök menzeszkor?

Lehet e között összefüggés? És ráadásul nem csak az első napokban fáj, hanem már napokkal előbb érzem, holott ez régebben nem volt jellemző. Most meg az első két napon 3 gyógyszer alatt nem állok meg :(

Legjobb válasz: Nem feltétlen van összefüggés. Meg aztán azóta eltelt kis idõ is. Bármi megváltozhatott. Szerintem itt sem jön be, az "ez után, tehát ezért" elv.

Nem feltétlen van összefüggés. Meg aztán azóta eltelt kis idõ is. Bármi megváltozhatott. Szerintem itt sem jön be, az "ez után, tehát ezért" elv.
Ez nálam is így volt. Nem tudom sajnos az okát, de ugyan ezt vettem észre. Azt hittem, hogy nincs összefüggés. 18/L
Ha tampont használsz, amiatt is görcsölhetsz.
nekem is ugyan ez és hányinger is kiséri és olyan érzésem is volt mint ha egy kést vágtak volna a méhembe :/
A legrosszabb ami lehet az, hogy az együttlétkor sikerült valami kórokozót felgyömöszkélni a méh üregébe és ott vígan él és fájdít! A legkönnyebb a klamídiára szert tenni ilyenkor, és az ráadásul szinte teljesen tünetmentes. Siess nõgyógyászhoz, ( akár nyomatékként felnõtt hozzátartozóval, ha tini vagy), hogy a tenyésztésig meg se álljon a vizsgálattal. Rámehet a késõbbi termékenységed, ha fertõzés. Nagyon izgulok Érted, és remélem, hogy nincs igazam, de ez csak akkor derül ki, ha megvizsgálnak. Mielõbb derítsd ki, hogy nincs miért aggódni!
A kérdező hozzászólása: Utolsó, nagyon aranyos vagy, hogy aggódsz :) Nem tartom valószínûnek, mert óvszerrel védekezünk. De azért lehet, hogy elmegyek megkérdezni az orvost, hogy mitõl fájhat. Abban bízom, hogy csak simán ilyen típus vagyok...
Az aggódó vagyok: nem kívánlak stresszelni, de ha ide írtál, talán nem akarsz errõl személyesen vkivel beszélni, vagy tudomisén, szóval az óvszer attól véd, amit a fiúd a hógycsövében hordoz, de a saját kintebbi (külsõ nõi nemi szervekrõl) ilyenkor besodorható baciktól nem. Ráadásul 21éves korig -nem tudom mennyi vagy- a legtöbbünknek a külsõ méhszáj területén még nem a kórokozóknak ellenálló laphám, hanem a méhbõl kikukucskáló hengerhám van, ezért a szervezet egyszerûen fogékonyabb a szex "mellékhatásaira".

Miért van az, hogy a barátnőm most vesztette el a szüzességét, de a 2. alkalom jobban fájt neki és nem is bírta?

3 napja vesztettük el mindketten a szüzességünket egymással. Nagyon nehezen ment be, de végül sikerült elég jól betenni. Utána kihúztam és csurom vér volt minden, nagyon vérzett. Nem is szexeltünk úgy igazán, csak annyi volt, hogy betettem meg kivettem. Szerencsére a vérzés elmúlt neki és már nem is fájt neki. Ma eljött, gondoltuk most már jobb lesz... Alig ment be félig és azt mondta, hogy sokkal rosszabb, mint az els?. Ezután vérzett is neki megint egy picit. Ez miért van? Biztosan elvesztette az 1. alkalommal a szüzességét? Rengeteg vér kifolyt. Lehet arról szó, hogy még nem gyógyult be neki?

Legjobb válasz: A gyógyulási idõ= 0 perc! És ez nem vicc! Nem kellett volna az elsõ alkalommal félbehagynod a dolgot!Hiszen ami fáj, az nem szûzhártya elszakadása (mert azon nincsenek érzõidegek!) hanem a hüvely bejáratának szokatlan tágulása feszít! Ezt enyhíti a "gyakorlat", amit elmulasztottál elsõre. A második alkalomkor meg az volt a baj, hogy a lány már jobban tartott a dologtól az elsõ alkalom tapasztalatai (bõ vérzés, stb) miatt és nem volt eléggé ellazulva. És a legkisebb feszültségtõl is a hüvely összehúzódik. Sajnos most ott vagytok, ahol a kezdetkor. Nem kell erõltetni!Ha úgy meg tudod oldani, hogy csak pettingnek induljon a dolog és amikor már eléggé bele van a lány melegedve (nedvesedve), akkor simogasd a makkal a csiklóját, aztán meg dugd be. meg fogsz lepõdni, hogy, ha nem is számít rá, akkor sokkal, de sokkal könnyebben fog bemenni, mert nem elõzi meg stressz a dolgokat. Ezt konkrét tapasztalat alapján mondom, nem kitaláció!

A gyógyulási idõ= 0 perc! És ez nem vicc! Nem kellett volna az elsõ alkalommal félbehagynod a dolgot!Hiszen ami fáj, az nem szûzhártya elszakadása (mert azon nincsenek érzõidegek!) hanem a hüvely bejáratának szokatlan tágulása feszít! Ezt enyhíti a "gyakorlat", amit elmulasztottál elsõre. A második alkalomkor meg az volt a baj, hogy a lány már jobban tartott a dologtól az elsõ alkalom tapasztalatai (bõ vérzés, stb) miatt és nem volt eléggé ellazulva. És a legkisebb feszültségtõl is a hüvely összehúzódik. Sajnos most ott vagytok, ahol a kezdetkor. Nem kell erõltetni!Ha úgy meg tudod oldani, hogy csak pettingnek induljon a dolog és amikor már eléggé bele van a lány melegedve (nedvesedve), akkor simogasd a makkal a csiklóját, aztán meg dugd be. meg fogsz lepõdni, hogy, ha nem is számít rá, akkor sokkal, de sokkal könnyebben fog bemenni, mert nem elõzi meg stressz a dolgokat. Ezt konkrét tapasztalat alapján mondom, nem kitaláció!
Ferikeee, te ne beszélj hülyeségeket arról amihez nem értesz. Nem akarlak megbántani, de tényleg ne riogasd már szerencsétlen kérdezõt a találgatásaiddal. Nincs ott semmilyen nyílt seb. Kérdezõ, minden nõnek másmilyen szûzhártyája van, és a párodé valószínûleg egy vastagabb volt, ami amikor megszakadt, jobban vérzett mint egy átlagos vastagságú. Megértem, hogy nem igazán volt gusztusotok folytatni, de ne aggódj semmi gond. Ami viszont a teendõ, hogy legközelebb a barátnõdet minél inkább felizgasd, illetve biztosítsd, hogy el tudjon lazulni. Pár korty bor vagy valami jót tehet neki, vagy esetleg használjatok síkosítót. Legyél vele óvatos és gyengéd, ugyanis bár nincs szûzhártyája, a hüvelye nem tágult még ki, így fájhat neki amikor behelyezed, de ha van síkosító, el van lazulva, fel van izgulva, és te óvatos vagy, akkor nem lesz gond :) Szóval elõször csak kicsiket mozogj benne, ha sikerült berakni, és ahogy látod, hogy kezd hozzászokni, akkor lehet a tempót gyorsítani, de lehet, hogy az elsõ igazi alkalom még nem lesz neki kellemes. Meg kell szoknia, csak annyit tehetsz, hogy mellette állsz, figyelsz rá, óvatos vagy vele, és gondoskodsz róla, hogy érzi, hogy szereted, támogatod, és a legjobbat akarod neki.
Hát igen, meg a vér "síkosítóként" is funkcionált. Most, hogy kevesebb volt a vér, szárazabb volt a hüvelye, és olyankor elég kellemetlen. Gondolom, félt is tõle. Ha veszel síkosítót, az is hasznos lehet, akkor nem fog annyira fájni neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez hasznos volt!
1. Nem gyógyult be 2. Nem lazult el eléggé
A kérdező hozzászólása: Mármint amikor már nem fáj neki.
1 év
A kérdező hozzászólása: És ha csak könnyebb sérülés volt odabenn? Mennyi a normál gyógyulási idõ?
Szerintem a hártyával együtt jött a hüvely faláról egy pici bõr is, szal most konkrétan ott egy nyílt seb van, nem csoda hogy fájt neki.. Várjatok még vele egy kicsit.. mondjuk egy 1, 5-2 hét után próbáljátok meg újra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Tapasztalt lánnyal fogom elveszíteni a szüzességem. Nem tudja rólam, szed tablettát, és gumi nélkül akarja csinálni. Szerintetek gumi nélkül nem fogok jobban besülni? Előbb elmenni. Vagy nincs összefüggés?

fiúk, lányok, saját tapasztalatot is írjatok, ha van, ne csak jótanácsot. tartós kapcsolata volt, fert?zések kizárva... 20F

Legjobb válasz: használj gumit! sosem tudhatod, h csiperkéje van vagy pedig gyilkos galócája :)

használj gumit! sosem tudhatod, h csiperkéje van vagy pedig gyilkos galócája :)
Ha jó és izgató a csaj akkor hozzád sem fog érni és elmész! De akárhogy is lesz, legyél odaadó kedves és nyald ki úgy ahogy szereti!
csatlakozom az elõttem szólóhoz...megesik, hogy a pasi be sem tette, de már el is ment. embere válogatja
Én voltam szûz fiúval. Ahogy berakta, elélvezett. Tudtam, hogy szûz, számítottam ilyesmire. Ha nem tudtam volna, nem biztos, hogy örülök neki. Én azt tanácsolom, hogy mielõtt beraknád, említsd meg neki ezt az aprócska részletkérdést.
Amon- nak igaza van, ha tudja, hogy még szûz vagy, Õ is úgy áll Hozzád és emlékezetessé fogja tenni. Sajna én csak utána (orgazmusa után )tudtam meg, hogy szûz volt még. Nagyon bánom, hogy nem tudtam elõbb, mert akkor sokkal jobban figyeltem volna rá, hogy emlékezetes maradjon számára. Bár így is az valamennyire, csak együtt élünk több, mint egy éve. Közös életet, családot tervezünk már! :)
"tartós kapcsolata volt, fertõzések kizárva..." És ha félrelépett az elõzõ párja? Nem tudhatod. Fertõzések egy része nem is látszik. (Tudom, hogy most úgy sem fogod megkérni vérvételre, de egyáltalán nem árt. Nem kerül semmibe. Nekem is sok évbe telt rávenni magam, és minden partnerem arra, hogy tesztet csináljon, de visszagondolva, hamarabb se ártott volna.) Amúgy nem a gumitól függ, hogy hamarabb elmész, vagy sem, hanem a lánytól. (Nálam egyik lánnyal gumival 2-5 perc, nagyon zavart. Másikkal gumival és gumi nélkül, fél óra.)
11:19 vagyok ma 11:17 Nagyon jól írtad le, pontosan így van. Ha nem tudja a dolgot és hamar elmész bármi rosszra is gondolhat, hogy miért történt. De , ha megbeszélitek, mindkettõtöknek jobb lesz. Neked emlékezetes, neki pláne, mert vezethet - taníthat! :)
*Amúgy nem a gumitól függ, hogy hamarabb elmész, vagy sem, hanem a lánytól. Kifejtenéd ezt bõvebben? Nagyon érdekelne. Mitõl függ? Mit kell csinálnia a lánynak vagy mit nem?
"Kifejtenéd ezt bõvebben? Nagyon érdekelne. Mitõl függ? Mit kell csinálnia a lánynak vagy mit nem?" Minden lánynak más a hüvelye - hol, és mennyire szûkül, tágul. Pontosítok: nem "csak a lánytól" függ ilyen szempontból, hanem hogy hogyan illetek össze. (Elsõ és leghosszabb kapcsolatomban mindig nagyon hamar elmentem, elkönyveltem magam szerencsétlennek. Utána jöttem rá a többi lánynál, hogy csak vele voltak "gondjaim": túlságosan ingerelte a szerszámom, bármilyen pozícióban, pedig nem volt különösebben szûk a partnerem.) Ebbõl a hozzászólásomból a kérdezõ ne vonjon le még következtetéseket: ahogy többen is írták hamar el fogsz menni elsõ (jó)pár alkalommal :) Csak a lány tudjon róla, hogy még tapasztatlan vagy.
11, 33 vagyok. Jó, de mit csináljak, ez az igazság. :) Akkor mondom másképp: igen, volt (van) folytatás, majdnem 3 éve együtt vagyunk. Elvileg jobb gumi nélkül, de ha úgy hamar elmész, óvszerrel meg csak a nõ után, akkor az utóbbi a jobb. De hidd el, tapasztalat, hogy az elsõ 1-2 alkalommal nagyon mindegy, nem fog sokáig tartani. De ha nem mondod el ennek az okát a csajnak, nem lesz folytatás, mert nem fogja érteni, azt hiszi, simán nem vagy jó. Pedig lehetsz jó, csak bele kell jönnöd. Arról nem beszélve, hogy ha tapasztalt és tapasztalatlan partner kerül össze, akkor a tapasztaltnak kell vezetni, akkor is, ha õ a lány. Ha ezt nem tudja, tõled fogja várni a csodát, ami 100%, hogy elmarad. Ha pedig tudja, akkor jobban odafigyel rád, elnézõbb, türelmesebb. Ha nektek csak egy d*gás kell, akkor essetek egymásnak. Ha tartósabb és mélyebb dolgot szeretnétek, muszáj beszélni a dologról. Úgy hallottam (nálunk ilyen nem volt), néha az is elõfordul, hogy a pasi "leblokkol". Ha a partnered nem tudja, hogy szûz vagy, ez baromi kínos mindkettõtöknek. Ha tudja, akkor semmi gáz, természetes az ilyen, türelemmel át lehet segíteni a partnert, nem marad kudarcélmény, ami késõbb lelkileg hátráltatná az eseményeket.
recsizz párat mielõtt odamész/odajön
Gumi nélkül elõbb elmész, az tuti. De minek is használnál, ha tutira "tiszta" a Nõ? Ha elmondod, neki, akkor több mint valószínû, hogy mindent meg fog tenni neked, hogy emlékezetessé tegye az elsõt. Úgyhogy ez meggondolandó... :) Már csak azért is, mert tuti lebuksz.
A kérdező hozzászólása: gumi nélkül nem gáz, hogy rövidebb ideig tart elvileg..? vagy a lánynak jobb igy? (gondolom tabletta nélkül nem ajánlatos)
ma 11:33 Azért ennyire nem kellett volna megvígasztalnod!! :D
Anélkül. És igen, volt "fogytatás". Hozzámentem feleségül.
Hello Én is most fogom elveszteni egy tapasztalt lánnyal, de én megmondtam neki elõre. Akár hiszed akár nem még örült is neki hogy "taníthat" :D Amúgy meg gumi nélkül lesz, azt is megbeszéltük hogy ha túl gyorsan 'végem lesz' nem baj, mert számít rá, majd jobb lesz másodszorra. De az elõttem szólónak igaza van, vesd be minden nyelvtudásod :)
A kérdező hozzászólása: gumival, vagy nélküle csináltátok? volt fogytatás?
Ha hosszabb távú kapcsolatban gondolkoztok, még össze is fog kötni Benneteket az elsõ szeretkezés. Ha emlékezetessé teszi a Barátnõd.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!