Találatok a következő kifejezésre: A szüzesség a vér az (3 db)

A szüzesség elvesztésekkor mennyi vér távozik, és mennyire fáj az első alkalom?

Legjobb válasz: nekem egyáltalán nem fájt, és kb annyi vér volt mint mikor menstruálsz és véletlenül átázol és picit olyan lesz a bugyid.vagy nem tudom h magyarázzam jobban:)

nekem egyáltalán nem fájt, és kb annyi vér volt mint mikor menstruálsz és véletlenül átázol és picit olyan lesz a bugyid.vagy nem tudom h magyarázzam jobban:)
Nyugi, az embernek 5-6 liter vére van, ebbõl ha k.b. 0, 5 litert vesztesz, szinte meg sem érzed...
Utolsó ha fél liter vért vesztenél azt azért eléggé megéreznéd...
Nekem nem fájt és nem is véreztem. Ilyen is elõfordul.
Attól függ, milyen gyorsan veszti el.
Nekem csak egy picit fájt:) El kell lazulni, ami nem nagy feladat :) Talán egy csepp vér volt...vagy annyi sem.
Nekem nem fájt, és nem is véreztem.. viszont a második fájt egy kicsit. biztos nagyobb Mr.Big :)
Ahány ember, annyi világ. Minden lánynak különbözõ a szûzhártyája. Akinek vastag, annak általában fáj. Akinek vékony, annak kicsit fáj, vagy abszolút nem. Nekem pl. az elsõ 5. alkalom is nagyon fájt, de egyáltalán nem véreztem. De ne izgulj, túl lehet élni! ;)

A szüzesség elvesztésekor, a vér az kb mekkora mennyiségű? És mennyivel az aktus után folyik ki a hüvelyből, vagy még aktus alat?

Legjobb válasz: Az aktus alatt kezdõdik, de az aktus után is tart. A mennyiség változó lehet, ahogy az is, hogy van-e várzás vagy nincs. Nem kell menstruáció mennyiségre gondolni. Van akinek csak egy-két csepp lesz a lepedõn és annyi, de van olyan is, akinek az aktus után pár napig pecsételõ vérzése van.

Az aktus alatt kezdõdik, de az aktus után is tart. A mennyiség változó lehet, ahogy az is, hogy van-e várzás vagy nincs. Nem kell menstruáció mennyiségre gondolni. Van akinek csak egy-két csepp lesz a lepedõn és annyi, de van olyan is, akinek az aktus után pár napig pecsételõ vérzése van.
Szerintem ha kiproblod megtudod.
A kérdező hozzászólása: Köszike a gyors választ :)
Én nem véreztem, sõt nem fájt, csak kicsit kellemetlen volt pár "lökésig".
Jujj, azt elfelejtettem: ha azzal a fiúval csinálod, akit szeretsz, nem a vérzésre és a fájdalomra fogsz gondolni, hanem rá!
Nem feltétlenül fogsz vérezni, ezzel nem árt tisztában lenni, mert sokan azt hiszik hogy ha valaki nem vérzik akkor már nem is szûz, de ez tévedés, nem mindenki vérzik.
Hát mindenkinél változo a mennyiség.Engem mindenki nyugtatott, hogy jaj csak pár csepp vér lesz, de tegnap megtörtént a dolog és elég sok vér, és még utána is véreztem, ma délelõttig, délutántól meg barna folyás.Remélem elmulik:s.Mi amikor kifolyott a vér, abbahagytuk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!