Találatok a következő kifejezésre: A szüzesség a (2425 db)

Ha valaki eladja a szüzességét a pénzt utalással kapja meg?

Félreértés ne essék, nem szeretném eladni (már nincs is mit eladni) csak puszta kíváncsiság, mivel manapság elég felkapott a téma és nem értem, hogy hogyan oldják meg.

Legjobb válasz: mivel a szüzesség eladása személyes találkozást igényel, gondolom megoldható akkor a tranzakció is :)

mivel a szüzesség eladása személyes találkozást igényel, gondolom megoldható akkor a tranzakció is :)
OKés, ez igaz, de szerinted az érintett hölgyek a fenti tranzakció kedvéért kiváltanák a vállalkozóit? :)
Nyilván nem. Csak azért írtam, hogy elmondjam, hogy maga a prostitúció Magyarországon alapesetben még nem bûncselekmény. Egyébként hallottam már olyant, hogy valaki ki akarta váltani, erre amikor az ügyintézõ megtudta, hogy mire, elszaladt. Az osztályvezetõ kezelte a helyzetet. :D Ja és rendszeres szûrõvizsgálaton kell részt venni, amit igazolni is kell tudni.
A kérdező hozzászólása: Én nem hiszek semmit: Új Zélandon egy tini eladta egy idegennek a szüzességét $45, 000-ért. Egy másik: amerikai csajszi £2.5millióért. Román csajszika £8, 800-ért. Linkeljem a cikkeket? :) Igen, készpénzzel fizetik, de azért nehezen hiszem el, hogy ennyi pénzzel sétáljon hazáig. Miért is vagyok sötét? :) Egyébként nem azt kérdeztem, hogy kiét lehet megkapni és mennyiért, sõt azt sem, hogy vajon miért fizetnének neki, de még azt sem, hogy szerinted mennyit ér, csupán az "üzleti" része/megoldása érdekelt :)
Te tényleg azt hiszed, hogy ilyen sokat ér egy csaj szüzessége?:) Ingyen meg lehet kapni szinte bárkijét. Aki fizet érte, az is csak maximum azért fizet hogy ne várjon rá egy-két hetet mire befûzné a kiscsajt, hanem egybõl tegye szét neki. Ez ha ér egy félhavi fizut akkor lehet hogy sokat is mondtam. Bár az ilyeneket a legjobb átverni. Aztán pisloghat a kis hülye. Amúgy a k*rvákat készpénzzel szokták kifizetni. Te nagyon sötét lehetsz!:D Még hogy nem minõsül prostitúciónak?:D Ilyet kérdezni... Beszarok:D:D Büszke lehetsz magadra:D
akkor hát marad - egy harmadik személy közremûködésével - történet
Elmondom kedves, miért nem mûködne nálunk az átutlás téma. Ad1: a bank minden asszem 2 M ft fölötti pénzmozgást köteles jelenteni a NAV-nak(adóhatóság). Az azonnal kijön és meg fogja kérdezni a pénz forrását, és ha nincs róla számlád, mert ugye hogy lenne, akkor mindjárt jöhet az adócsalád vádja. Ha meg megmondod a frankót honnan van akkor meg prostitúcióért (is) bevarrhatnak. Szóval akinek itt van egy kis esze, az készpénzben éri, ha nagyon fosik, érdemes egy bank mellett lévõ hotelben megejtenie a dolgot. Vagy otton és utána bezárnia házitrezorba. :) Egyébként megsúgom neked: grasszálna emberek 2M forintokkal a zsebükben manapság is, mi is, mert építkezünk. Persze igyekszünk minél hamarabb építõanyagra váltani a kp-t, mielõtt valaki megneszelné. De most igazából ha téged a pénzügyi/adóelkerülési oldala érdekel, akkor miért itt teszed fel a kérdést? :) Amúgy meg szerzõdést kell kötni. :) Egymás között. Úgyse mer tegyik sem bírósághoz fordulni, de valamelyest megnyugtatják vele egymást. :D
A prostitúció önmagában még nem bûncselekmény. Lehet rá vállalkozóit kiváltani, adózni, stb. A pr. elõsegítése, futtatás, arra való kényszerítés, stb. a bûncselekmény. Van még néhány dolog, amire oda kell figyelni (tiltott zónák pl. iskolák, templomok, nagykövetségi épületek x méteres körzete.)
A kérdező hozzászólása: Tételezzük fel, hogy akkor oldják meg, pl. a csajszi szeme láttára utalja át, akkor is több nap is lehet akár míg átér... ha meg kézpénz akkor az veszélyes is lehet, mert annyi pénzzel grasszálni...
Nézd, a csaj megkapja készpénzben, és elmegy a bankba, aztán jónapot
Gondolom Te vagy az, aki pár kérdéssel ez elõtt kérdezett. Ott is írtam, itt is írom, igen. Bezavar mint állat.
ha még nem rendszeres a menzeszed napra pontosan akkor késhet amennyit csak akar, vagy jöhet hamarabb. és nem is szükséges h a szüzesség elvesztésétõl legyen, bármi elõidézheti a rendszertelenséget.
A kérdező hozzászólása: oké, köszi!! megpróbálok megnyugodni kicsit! :) csak az ember annyi mindent hall..
amikor elvesztettem a szüzességem, nekem is 30 nap helyett 20 napra jött meg, pedig nekem rendesen 30 napos szabályos volt
Igen, lehetséges! Nálam is igy volt. Amikor elvesztettem a szüzességem, még két hetem lett volna a menzeszemig, de már aznap megjött. Elöször én is azt hittem, hogy a szüzhártya szakadt át ilyen durván, de mivel 1 hétig tartott, igy biztos menzesz.
A kérdező hozzászólása: oké, köszi, a doki is azt mondta, hogy ez korai menzesz.. na és a terhesség esélye akkor ezzel minimális, ugye? :S csak mert ha vérzel, az még semmit nem jelent sajnos, nem de?
Ha a fiú nem élvezett beléd akkor nem vagy terhes nagy valószinûséggel. De ez a vérzés ebbõl a szempontból nem jelent semmit. Menj nõgyógyászhoz és kérj vizeletvizsgálatot, vagy végy egy terhességi tesztet, úgy egy hét mulva, akkor már ki lehet mutatni az eredményt.

Elveszthettem a szüzességem a sportolás miatt?

Most voltam először nőgyógyásznál és azt mondta hogy nem vagyok szűz. De még nem voltam férfival és semmi olyat nem csináltam ami miatt már ne lennék az. Viszont versenyszerűen sportolok. (karate) Lehet hogy van bármi összefüggés a kettő között? Igen láttam a többi kiírást ebben a témában, de ott főleg a balettra meg efélékre tértek ki...

Legjobb válasz: Így olvastam a kérdést: Elveszthettem a szüzességem sz.pás miatt? :DD Tampont használsz? Ha igen, akkor azzal is átszakíthattad a szûzhártyád.

Így olvastam a kérdést: Elveszthettem a szüzességem sz.pás miatt? :DD Tampont használsz? Ha igen, akkor azzal is átszakíthattad a szûzhártyád.
Természetesen igen.
Csak a szûzhártyád szakadhatott el, de még szûz vagy:) Nem tudom milyen karatét csinálsz, de mi rengeteget nyújtottunk és rúgtunk fejre..attól sztem simán elszakadhat.
A kérdező hozzászólása: :D de nem nem használok/ használtam tampont...
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm. Kyokushinozok :) és a fejrúgás az erõsségem :) mondjuk nem gondoltam volna hogy ettõl.... na mindegy... köszönöm a válaszokat!
Akkor veszíted el a szüzességed, amikor elõször szexuális kapcsolatot folytatsz valakivel és nem csak pettingeltek.. Taekwondo jobb szerintem, mint a karate!
Simán lehet bármilyen sprottól és a tampon használattól is. Fizikálisan, testileg nem vagy szûz de amugy igen, mivel még nem votlál fiúval. Ettõl még lehet majd kellemetlen az elsõ alkalom mivel azért ahhoz a táguláshoz nincs hozzá szokva a hüvelyed.
Nem sok szerintem. A barátom ötször ment el, mikor elvettem a szüzességét :)
nah gyere leh a cucról mert nagyon csapongg a fantáziád kevesebb drog kevesebb videójáték!
KAMU!! nincs olyan hogy 4x egy más után és még csak ki sem veszed a férfiak nem képesek ilyenre kis hülye !
De kamu
fúúú :D és ezt ki hiszi el??????
Csak szeretnéd....Ezt álmodtad?
max. 2...utána kikészül a kuki???nem??19/L!
Értem...én idáig kettõt tudtam elérni pasijaimnál...utána már szerintem ha menne sem olyan jó...:)
általában 2 szokott lenni de van hogy 3 de ahoz kell pihenni egy kicsit. de a második elõtt is kell pihenni de egyéntõl függõ és edzetségtõl de olyan hogy egymás után 4 nincs!!
Ked vas fiúk! Ha nektek csak 2-3 menet megy, az a ti bajotok, de miért kell kamut kiálltani, ha valakinek több megy? Nekem pl. a múltkor a barátnõmmel 4x volt meg egymás után, pihenõ nélkül, utána meg cumizott egy sort, és nem azért hagytuk abba, mert lekonyult, hanem mert elálmosodtunk. Kedves lányok!Ha nem hiszitek el, hogy 2-nél több menet lehetséges egymás után, irjatok privibe, szivesen találkoznék veletek és megmutatnám, hogy mi a magyar virtus. Nem nagy a farkam, csak teljesen átlagos, de olyan kemény, mint a villanyél. Kedves kérdezõ!Nem, egyáltalán nem sok, sõt, igen egészséges mennyiség. B*szottul irigyellek, mert 2 éve próbálom lefektetni a volt, most 27 éves biosztanárnõmet, de nem sikerül. Csak így tovább!!
hát ez vicc :D:D 4x elmentél hát ha más nem a biosz tanárnak tudnia kéne mennyit bir a bré :D:D nehogy aztán kikészuljon és soha többet nem fog felállni. mellesleg ha szuz vagy kb fél oran at nem birod beteszed a kapun és már el is mentél, max ha eros vagy és kibirod :D vagy ha elotte lepipálnak xd
Ha nagyon fel vagyok húzva 2x megy egymás után akár pihi nélkül is. Kis pihenõvel talán 3 is de utána pár ÓRA szünet kell és akkor sem biztos, hogy a következõnél is ugyanennyit tudok teljesíteni.
A kérdező hozzászólása: nem biosz volt hanem német
"kedves lányok, gyertek én megmutatom"!HAHAHA!Bomba jó a duma!Bocs Béby!Tévedtem, csak egyszer sikerült, de jót élveztem a hiszékenységed miatt:) )))))
Nem, ez nem sok. Én 83x élveztem el, mialatt elolvastam. :)
És ki ez a tanárnõ? Ha ilyen jó, én is megismerném!
egy leendõ orvos véleménye: Lehetséges, egy-két nap ön megtartóztatás után. sõt volt egy kísérlet miszerint az egymás után 10 is sikerülhet. Viszont ezzel vigyázni kell, mert a túl sok ejakuláció fel hígíthatja a spermát amitõl a férfi meddõvé válik.
:D:D ez kamu:D eddig a legtöbb amit pasijaimnál elértem 3volt és már a 3. nem is volt olyan élvezetes és még ha vki el is éri a 4et biztos nem 1szûz kisfiú lesz =D de azért vicces volt olvasni;)
HEHEHEEEE, nekem ma sikerült elõször 3szor egymás után, pihi nélkül a barátnõmmel!!! (Csak dicsekedni jöttem amúgy, király voltXD)
A kérdező hozzászólása: pedig ez így történt
amikor 3 éve összejöttünk a most már férjemmel, ritkán tudtunk talizni(kb 2x hetente)egész este szerelmeskedtünk és volt, hogy 5x6xvoltunk együtt .szuper volt.most se rossz:)
Ez hülyeség, hogy 2.Én 4-et is bírtam eddig, de volt h közte 15 perc pihi is volt.TUdom, hogy egyénfüggõ de akkor én szerencsés egyén vagyok.:)
HEHE:D:D Hát nekem sikerült 3szor elmennem egymás után úgy hogy még éreztem hogy jön a negyedik de abba kellett hagyni az idõ szûke miatt. Bevallom nem szex hanem orális szex közben volt ez, szegény bnõm tûrte is a sok...mindegy túlbeszéltük. Az biztos hogy szex közben is el lehet ezt érni sõt "multiorgazmusossá" is lehet válni kellõ sok gyakorlás árán. Szóval nem gáz örülj neki:D:D (hihetetlen hogy ilyenen problémázik valaki ahelyett hogy örülne:) nembaj elõfordul! Aki meg nemhiszi hát nem kötelezõ elhinni!!!)
Biztosan 100-as szeget tolt a farkába!
ez mekkora kamu!!:D egyébként nekem volt olyan h 5x - 6x egymás után pihi nélkül volt szex.szóval nem lehetetlen, de ez nagyon vicces kérdés volt:D
KAAAMUU.... pszichológia... :D nem írnád ki hogy kivel és mikor... :)
Nem írtad el véletlenül?Nem a csípõjét rángatta, hanem a cipõjét!Nem sok, sõt szégyelld magad, mert minimum tízszer kellett volna elélvezni....
16:39-röhögj nyugodtan, gondolj, amit akarsz, de nekem akkoris megy a négy egymás után.Ha jó a csaj, akár még több is.Hogy mi a titka?Szex elõtt pár napig ne masztizz és olyannyira be leszel izgulva, hogy megdugnád a patás ördögöt is.

18 napja elveszítettem a szüzességemet. A szűzhártyám átszakadt ezért mindjárt abbahagytuk, lehetséges, hogy terhes lettem?

Csak értelmes válaszokat.

Legjobb válasz: ugyanmar...hany eves vagy?mivel idonap elott abbahagytatok biztos hogy nem vagy terhes!sot elsore nagyon ritka hogy valaki teherbe eski!Beled sem elvezett akkor mibol gondolod hogy terhes lennel?

ugyanmar...hany eves vagy?mivel idonap elott abbahagytatok biztos hogy nem vagy terhes!sot elsore nagyon ritka hogy valaki teherbe eski!Beled sem elvezett akkor mibol gondolod hogy terhes lennel?
gumival? akkor nem!
Hámy éves vagy? Gumi? Tabi?
Óvszer....?
-_-''
# 5/5 Idõpont ma 12:57 Te mibõl gondolod hogy az elõváladéktól nem lehet terhes?:D Na húzzál vissza biosz órára. Erre a kérdésre nem lehet értelmes választ adni, ha annyi eszetek sincs mint egy nyúlnak. Úgy veszem ki belõle, hogy védekezés nem volt.
gratulálok hozz. ennyi eszetek nem volt, hogy gumit húzzon a srác. igen lehetsz terhes, elõváladék is tartalmaz spermiumot, ami tuti jött ki neki közben
Az elõváladék tartalamazHAT spermiumot, nem kötelezõ. Attól hogy tartalmaz nem jelenti azt, hogy bejut a méhbe. fõleg ha csak akkor szakították ki a hártyát. és még az sem biztos hogy a lány abban a szakaszban volt. Az esélye persze megvan, de kisebb, mintha megszakítással éles szakaszban csinálták volna már nem szûzen. Én mindenesetre vennék egy csíkot, és megnézném. Az biztos.
vegyél neki egyet

Készen állok elveszíteni a szüzességemet a pasimmal, csak félek, hogy mivel ő tapasztaltabb és idősebb, esetleg kinevetne?

én 15 vagyok, ő 20 éves és picit félek mert eddig idősebb csajai voltak.. mi van, ha esetleg kinevet mert valamit elbénázok?:S

Legjobb válasz: Szóval mégsem vagy készen...

Szóval mégsem vagy készen...
...és ezért ne legyen 20 éves pasid 15 évesen :D
ezzel elkéstél.. most a 12 évesen vesztem el a divat
kinevetni nem fog max otthagyni sex után am mióta vagytok együtt ?
Ha ilyen gondolatok jutnak eszedbe a pasiddal kapcsolatban, akkor még nem állsz készen elveszíteni a szüzességed vele. :) A tapasztalat és az életkor nem mindig jár együtt tapintatossággal, de elsõ lépésként az is megteszi, ha elmondod neki, hogy Te még szûz vagy. Ha tudja, és esélyes, hogy kinevetne, akkor talán nem õ az a partner, akinek elõször oda kellene adnod Magad.
Kinevetni biztosan nem fog. De, nehogy aztán sírás legyen a vége, kislány! És te sírsz. Felnõttél már ehhez?

Általában hány éves korukban vesztik el manapság a szüzességüket a lányok fiúk?

Legjobb válasz: barátnõm 13 évesen már szopott, de am 13+ os átlag van olyan ismerõsöm aki még 22 évesen is az

barátnõm 13 évesen már szopott, de am 13+ os átlag van olyan ismerõsöm aki még 22 évesen is az
Fiuk úgy 17-18 évesen! Lányok úgy 15-16 évesen! Kb ez az átlag.
Én 20 éves voltam, és nagyon jó emlék lett. Igazából az, hogy a szüzesség elvesztése mennyire jó élmény, inkább függ attól, hogy kivel csinálod mint attól, hogy hány éves vagy. Ha 16 évesen jöttem volna össze ezzel a barátommal, valószínûleg akkor veszítem el... Ennyi az egész. De az átlag szerintem olyan 14 és 17 között van manapság. Persze az is lehet, hogy én élek álomvilágban.:D
Én most 27/f vagyok.. 19 és fél voltam, de nem éreztem h kész vagyok rá. Egy csaj rendesen megerõszakolt:-)
Én 18 éves voltam akkor, és szerintem talán még az is korai volt nekem. Talán késõn érõ típus vagyok, de szerintem ez még mindig jobb, mint 14-15 évesen. Amit látok, hogy a 13-14 éves lányok bulizni járnak, isznak és úgy öltöznek, mint egy sokkal idõsebb lány. Én mikor 13 voltam, bicikliztem, és gyöngyöt fûztem, és életemben elõször 16 évesen sminkeltem ki az arcom. 20 éves vagyok most, de mindig fiatalabbnak néznek :D és cseppet se bánom, én még úgy lennék gyerek! hova siet mindenki?
Én 18/F vagyok és eddig úgy gondoltam, nem akarom elsietni, ráérek majd azzal túlesni rajta, akit majd szeretek is, hisz az elsõ alkalom mégis csak fontos(abb, mint a többi egyesek szerint). Azóta volt pár csalódásom és más típusú nehézségeim az életben, így már nem érdekelne, hogy szeretem-e vagy nem, összejönnék vele úgymond csak ezért. Nem vagyok rá büszke egyáltalán, hogy így gondolkozom errõl, de tényleg nem érdekel, hogy elsõ alkalom meg szerelem hülyeség. Bár volt, aki azt mondta így gyakorlatot szerezhetek arra az idõre, amikor már komolyabb kapcsolatom lesz és így a lánynak is jobb lesz, meg hogy inkább most, ebben a korban éljem ki magam, mint majd a házasságban. Sajnos eddig nincs "jelentkezõ", de tényleg szívesen megtenném...
szerintem nincsenek gondok... nyílván kíváncsi vagyok de ha nem èrezzük úgy ... egyèbkènt van olyan pillanat egyre gyakrabban amikor kívánom ... de ha nem tudunk az alkalomra semmijen hejet mert naluk ès nàlunk is mindig vannak akkor èn nem idegesitem ezen magam
#9 Valljuk be inkább õ nem érzi úgy. Ne érts félre tiszteletre méltó hogy vártok, de ha nem kívánod akkor ott gondok vannak.
sajnos manapság 13-15(16) évesen, és ez nagyon szomorú, értelmes, normálisan neveltek 17 után
én most 15vagyok nagyon szeretem a barátnöm ö is szeret engem már lassan másfèl ève együtt vagyunk. de még nem èrezzük ùgy hogy szexelni szeretnènk...
Maj' ha 24 leszek.
Én 17 voltam. Férfi.
Én19 (férfi) Tudom lehet hogy késõi. De örülök hogy az igazival volt.
Az átlag állítólag 16 év körül van mind a két nemnél.
13-15(16), ami elég elszomorító. Legalább is a 13.
nagy többség szerintem a 13-20 közötti intervallumban.
én 16 éves lány vagyok, de még egyelõre nem is nagyon szeretném... majd egyszer csak azzal, akit nagyon szeretek! :)

Szerintetek 6 hónap után 16 évesen korai lenne oda adni a szüzességem a barátomnak?

Tudni kell,hogy nagyon szeretjük egymást,és hosszú távra tervezünk egymással,és még késznek is érzem magam rá! Nem sokat befolyásol a véleményetek,de azért kíváncsi vagyok rá!!Nagyon sokat foglalkozik velem,és tudom,hogy bármit meg tenne értem!! Ha ez számít ? egy évvel id?sebb.

Legjobb válasz: Ha úgy érzed itt az ideje akkor nem

Ha úgy érzed itt az ideje akkor nem
Ezt csak Te tudhatod. Nem csak az a lényeg hogy mipta vagytok együtt hanme hogy te érettnek érzed-e magadat a nemi életre? Ez az egyik legfontosabb szempont. Csak azért ne menj bele mert már fél éve és mert szertitek egymást. Ezer más módja van a kénysztetésnek az aktuson kívül is.Még az a nagyon fontos hogy ha oda juttok mindneképp védekezzetek.
"kedves" Lsci. Ez nálad lehet hogy igy megy épp ezért nem is kell szûz lánynal kezdened. Viszont nem egy lány van akinek az hogy az elhamarodottan megkezdett nemi élet miatt késöbb komoly szexuális problémái vannak. Gondolom ez téged se nem érdekel sem nem jut eszedbe a lényeg hogy kiüríthesd magad. Te a tipikus éretlen kanos srác vagy aki csak b.szik. fogalma sincs róla mi a szeretkezés. A lányoknak igenis ez máshogy megy, Nem véletlen hogy sok nõ nem is képes az egyéjszakás kapcsolatra mivel a nõk sokkal emocionálisabb beállítottságuak, õk nem csak azért csinálják mert szükséglet hanem ez annál sokkal több. Neked csak ugyanolyan szükséglet mint a sz.rás. De egyszer reméljük fel fogsz nõni a dologhoz.
hát ami azt illeti, szerintem várjatok még 4-6 hónapot megmondom miért: a fiatalkori kapcsolatok több mint fele (statisztikailag kimutatva) fél év környékén tönkremennek minden kapcsolat hullámvölgyként jelemezhetõ, és jó esetben a völgy után a hullám magasabbra megy, mint elõtte.. de a fiatalok nagyrésze az elsõ nagyobb hullámnál azt mondja, hogy ez így szar, nem mehet tovább, és vége a kapcsolatnak nagyon szeretitek egymást, bármit megtenne érted, és ez jól van így:) eegyrészt amúgy szokták ugye a szerelmeket leírni, hogy a csillagot lehozza az égrõl meg mittudomén, csak épp várni és kitartani nem mindig tudnak.. a nagy tett nem tükröz hosszútávon semmit, csak egy adott pillanatban.. de ezt csak mondom, nem árt megjegyezni:D szerintem várd meg, míg völgybe értek, jól összevesztek, kibékültök, és majd utána add neki:) sokkal jobb lesz, hidd el:)
Ha már úgyis kiírtad, hogy nem sokat befolyásol a véleményünk, akkor tudod mit: nem írok neked semmit! Azt csinálsz, amit akarsz!
Szerintem fogalmunk sincs, neked mi a korai.
ha a völgy megvolt, akkor jó:) úgy még esetleg 2-3 hetet adj szerintem a dolognak, és közben felejtsd el a tervezést, mert spontánan jobb:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!! Azt hiszem már jó sok völgyben voltunk:( Szóval szerintem a völgyek legalját már megjártuk, hogy úgy mondjam!!:S
Szerintem becsulendo ez a tav, ennyi ido utan mar lehet minden, mert mar kiismerted, tudod, h erdemes e ra. Ma mar a nok tobbsegenel eleg ket randi, hogy ... Sok boldogsagot
Ha szeretnéd igen
A kérdező hozzászólása: laci...ha egy hónapig alig tudsz várni egy csajra, már bocsánat de neked nem való barátnõ, nõj fel egy kicsit....-.-
igen, add nekem :D
Bàrmikor oda adhatok magad....max lesz màs férfi nem értem miért verik ilyen nagy dobra a szûzessèget....az embereknek van testi vàgyaik amit ki kell elègíteni mert különben nem lesz boldog....ez ilyen sajnàlom a baràtodat.....6hónap....nàllam 1 hónap és fel robbantam volna....nàllam nem lenne olyan , hogy nèzegetni.....
ez nem rakétakilövés b+ h tervezz, kalkulálj..

Bánkódhatok amiatt, hogy 1 év után adtam oda a szüzességem a barátomnak?

A barátn?im mind fél év alatt le is rendezték... kicsit bánom, hogy eddig húztuk a dolgot, ugyanakkor nem, mert bennem volt ennyi tartás... Nektek mi a véleményetek? Fölösleges volt eddig húznom, vagy tényleg nincs okom a megbánásra? 18/L

Legjobb válasz: ez nem tartás kérdése, hanem, h mikor vagy rá érett, te ekkor voltál

ez nem tartás kérdése, hanem, h mikor vagy rá érett, te ekkor voltál
"hanem, h mikor vagy rá érett, te ekkor voltál" Mer aszondod csak így, hogy a barátnõi érettek voltak rá biztosan. Ez h.lyeség... Ezzel az erõvel az se gáz, hogy 14-15évesek szexelnek... Ekkor voltak rá érettek -.-'' Megéri bánkódni? Tudsz változtatni? NEM! Akkor meg? :DD
ne bánkódj, a te szüzességed volt, azt csináltál vele, amit akartál
Ami megtörtént megtörtént, nem kell vele foglalkozni.
szerintem túl gyors volt ...
Ne a barátnõiddel foglalkozz, hogy fél év ez az. Nézd azt, hogy a barátod szeret és nem erre ment ki a játék hanem várt veled :) . Nincs okod a megbánásra.
Ha szereted a barátod, nincs miért bánkódj. Ha nem, akkor van bõven, de ebben az esetben nyilván nem járnál vele 1 évig.
Szóval értem! Az a mérce, hogy barátnõid mit csináltak. Igen, bánkódj... amiatt, hogy neked ez a színvonal. Ha barátnõid 2 nap után odaadták volna, te is bánkódnál, hogy miért nem lettél te is ribi? Hová fajul a világ?... Hol van az megírva, hogy meddig kell "húzni"? Szerintem sehová. Ahogy mondani szokták, a megfelelõ idõben kell rá sort keríteni. Ez nem egy teher, amitõl meg kell szabadulni. Amikor már úgy érzed, hogy szívesen lefeküdnél vele, megbízol benne annyira, és elég érett már a kapcsolatotok, akkor lehet rá sort keríteni. Hogy ez mennyi idõ, 2 hónap, fél év, egy év, két év, az egyénenként és kapcsolatonként változó. Inkább azt kéne sokaknak bánni, hogy túl hamar odaadják magukat. Meg mellesleg utólag már mi értelme bánkódni rajta?
én ilyet nem írtam, 5.ös!
A kérdező hozzászólása: Kedves "tegnap 23:29" válaszoló! Nem értek veled egyet... nekem nem az a színvonal. Szerintem erre rájöhettél volna, ha már 1 évet vártam arra. Igazából csak azon töprengtem, hogy lehetett volna hamarább is. Azért is vártam ennyit, mert a barátom tõlem 6 évvel idõsebb és féltem, hogy csak arra kellek neki. Végül kiderült, hogy nem, mert még együtt vagyunk.

Hogyan veszítsem el a szüzességem a világvége előtt?

Emme kérdést tette fel egy ismer?söm és szegényt egy luzernak képzeljétek el :P

Legjobb válasz: Ui: neménvótam'. De tényleg. :Ð

Ui: neménvótam'. De tényleg. :Ð
A haverod nem véletlen te vagy? :D Nyugi, megértem a skizofrénokat...
Ja persze. Az ismerõsöd ... Akkor nyugtasd meg, hogy még ráér.
Most oszinten, ha vilagvege jon akkor mar nem mindegy?
puskaporos befejezés lenne, ha magadévá tennél egy azonos nemû reptoidot (feltéve, ha õk okozzák majd a világvégét :D)
A pálinka nagy mennyiségben csodákra képes...
Prosti?:D:D:D:D
A kérdező hozzászólása: SZAKADOK KU...Va JÓÓÓ xD
hagyd kinn az állomáson, vagy dobd el valahová... világ vége kamu szöveg
Mit nem lehet azon megérteni hogy nem világvége jön el hanem a Halak korából átlépünk a vízöntõjébe?
Erõszakolj meg egy kecskét.
GUMINÕ

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!