Találatok a következő kifejezésre: A szüzesség a (2650 db)

Ez leginkább tõled és a körülményektõl függ.
Ki mondta, hogy a kérdezõ 15 éves? o.O
Már egy kérdést ki írtál csak közben megtanultad, hogy nem szeressük hanem szeretjük, de attól még egy 15 éves gyerek vagy akinek nem kéne még csak gondolkoznia sem azon, hogy elfeküdjön a barátjával, nemhogy 1 hónap után...
Életkortól függ, 30 évesen már nem várok egy hónapot sem, de 15 évesen még sokkal többet kéne.
Ilyen értéktelennek tartod magad, hogy képes vagy egy hónap után szét tenni a lábad?
Gügyü gügyü, honnan tudjuk neked mennyire fog fájni? Van akinek nem fáj, van akinek igen. De megsúgom, nem halsz bele. Inkább kívánd eléggé és akkor megteszed. De hát még nagyobb a félelem, akkor hagyd
De ha szakítotok vedd vissza tõle !
Fájhat is meg nem is. Nekem például nem fájt, csak kicsit véreztem utána. Lehet hogy neked fog de nem olyan vészes, és ha még is nagyon fájna akkor abba hagyjátok.
Még senki sem halt bele :D és ha olyan fájdalmas lenne akkor az emberiség már rég kihalt volna
Sõt, ha nagyon peches vagyok egy ideig még a többi aktus is fájni fog.
1 hónapja :D jó korán adod magad 13 éves :D XD

Ha valaki eladja a szüzességét a pénzt utalással kapja meg?

Félreértés ne essék, nem szeretném eladni (már nincs is mit eladni) csak puszta kíváncsiság, mivel manapság elég felkapott a téma és nem értem, hogy hogyan oldják meg.

Legjobb válasz: mivel a szüzesség eladása személyes találkozást igényel, gondolom megoldható akkor a tranzakció is :)

mivel a szüzesség eladása személyes találkozást igényel, gondolom megoldható akkor a tranzakció is :)
OKés, ez igaz, de szerinted az érintett hölgyek a fenti tranzakció kedvéért kiváltanák a vállalkozóit? :)
Nyilván nem. Csak azért írtam, hogy elmondjam, hogy maga a prostitúció Magyarországon alapesetben még nem bûncselekmény. Egyébként hallottam már olyant, hogy valaki ki akarta váltani, erre amikor az ügyintézõ megtudta, hogy mire, elszaladt. Az osztályvezetõ kezelte a helyzetet. :D Ja és rendszeres szûrõvizsgálaton kell részt venni, amit igazolni is kell tudni.
A kérdező hozzászólása: Én nem hiszek semmit: Új Zélandon egy tini eladta egy idegennek a szüzességét $45, 000-ért. Egy másik: amerikai csajszi £2.5millióért. Román csajszika £8, 800-ért. Linkeljem a cikkeket? :) Igen, készpénzzel fizetik, de azért nehezen hiszem el, hogy ennyi pénzzel sétáljon hazáig. Miért is vagyok sötét? :) Egyébként nem azt kérdeztem, hogy kiét lehet megkapni és mennyiért, sõt azt sem, hogy vajon miért fizetnének neki, de még azt sem, hogy szerinted mennyit ér, csupán az "üzleti" része/megoldása érdekelt :)
Te tényleg azt hiszed, hogy ilyen sokat ér egy csaj szüzessége?:) Ingyen meg lehet kapni szinte bárkijét. Aki fizet érte, az is csak maximum azért fizet hogy ne várjon rá egy-két hetet mire befûzné a kiscsajt, hanem egybõl tegye szét neki. Ez ha ér egy félhavi fizut akkor lehet hogy sokat is mondtam. Bár az ilyeneket a legjobb átverni. Aztán pisloghat a kis hülye. Amúgy a k*rvákat készpénzzel szokták kifizetni. Te nagyon sötét lehetsz!:D Még hogy nem minõsül prostitúciónak?:D Ilyet kérdezni... Beszarok:D:D Büszke lehetsz magadra:D
akkor hát marad - egy harmadik személy közremûködésével - történet
Elmondom kedves, miért nem mûködne nálunk az átutlás téma. Ad1: a bank minden asszem 2 M ft fölötti pénzmozgást köteles jelenteni a NAV-nak(adóhatóság). Az azonnal kijön és meg fogja kérdezni a pénz forrását, és ha nincs róla számlád, mert ugye hogy lenne, akkor mindjárt jöhet az adócsalád vádja. Ha meg megmondod a frankót honnan van akkor meg prostitúcióért (is) bevarrhatnak. Szóval akinek itt van egy kis esze, az készpénzben éri, ha nagyon fosik, érdemes egy bank mellett lévõ hotelben megejtenie a dolgot. Vagy otton és utána bezárnia házitrezorba. :) Egyébként megsúgom neked: grasszálna emberek 2M forintokkal a zsebükben manapság is, mi is, mert építkezünk. Persze igyekszünk minél hamarabb építõanyagra váltani a kp-t, mielõtt valaki megneszelné. De most igazából ha téged a pénzügyi/adóelkerülési oldala érdekel, akkor miért itt teszed fel a kérdést? :) Amúgy meg szerzõdést kell kötni. :) Egymás között. Úgyse mer tegyik sem bírósághoz fordulni, de valamelyest megnyugtatják vele egymást. :D
A prostitúció önmagában még nem bûncselekmény. Lehet rá vállalkozóit kiváltani, adózni, stb. A pr. elõsegítése, futtatás, arra való kényszerítés, stb. a bûncselekmény. Van még néhány dolog, amire oda kell figyelni (tiltott zónák pl. iskolák, templomok, nagykövetségi épületek x méteres körzete.)
A kérdező hozzászólása: Tételezzük fel, hogy akkor oldják meg, pl. a csajszi szeme láttára utalja át, akkor is több nap is lehet akár míg átér... ha meg kézpénz akkor az veszélyes is lehet, mert annyi pénzzel grasszálni...
Nézd, a csaj megkapja készpénzben, és elmegy a bankba, aztán jónapot
Gondolom Te vagy az, aki pár kérdéssel ez elõtt kérdezett. Ott is írtam, itt is írom, igen. Bezavar mint állat.
ha még nem rendszeres a menzeszed napra pontosan akkor késhet amennyit csak akar, vagy jöhet hamarabb. és nem is szükséges h a szüzesség elvesztésétõl legyen, bármi elõidézheti a rendszertelenséget.
A kérdező hozzászólása: oké, köszi!! megpróbálok megnyugodni kicsit! :) csak az ember annyi mindent hall..
amikor elvesztettem a szüzességem, nekem is 30 nap helyett 20 napra jött meg, pedig nekem rendesen 30 napos szabályos volt
Igen, lehetséges! Nálam is igy volt. Amikor elvesztettem a szüzességem, még két hetem lett volna a menzeszemig, de már aznap megjött. Elöször én is azt hittem, hogy a szüzhártya szakadt át ilyen durván, de mivel 1 hétig tartott, igy biztos menzesz.
A kérdező hozzászólása: oké, köszi, a doki is azt mondta, hogy ez korai menzesz.. na és a terhesség esélye akkor ezzel minimális, ugye? :S csak mert ha vérzel, az még semmit nem jelent sajnos, nem de?
Ha a fiú nem élvezett beléd akkor nem vagy terhes nagy valószinûséggel. De ez a vérzés ebbõl a szempontból nem jelent semmit. Menj nõgyógyászhoz és kérj vizeletvizsgálatot, vagy végy egy terhességi tesztet, úgy egy hét mulva, akkor már ki lehet mutatni az eredményt.

Elveszthettem a szüzességem a sportolás miatt?

Most voltam először nőgyógyásznál és azt mondta hogy nem vagyok szűz. De még nem voltam férfival és semmi olyat nem csináltam ami miatt már ne lennék az. Viszont versenyszerűen sportolok. (karate) Lehet hogy van bármi összefüggés a kettő között? Igen láttam a többi kiírást ebben a témában, de ott főleg a balettra meg efélékre tértek ki...

Legjobb válasz: Így olvastam a kérdést: Elveszthettem a szüzességem sz.pás miatt? :DD Tampont használsz? Ha igen, akkor azzal is átszakíthattad a szûzhártyád.

Így olvastam a kérdést: Elveszthettem a szüzességem sz.pás miatt? :DD Tampont használsz? Ha igen, akkor azzal is átszakíthattad a szûzhártyád.
Természetesen igen.
Csak a szûzhártyád szakadhatott el, de még szûz vagy:) Nem tudom milyen karatét csinálsz, de mi rengeteget nyújtottunk és rúgtunk fejre..attól sztem simán elszakadhat.
A kérdező hozzászólása: :D de nem nem használok/ használtam tampont...
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm. Kyokushinozok :) és a fejrúgás az erõsségem :) mondjuk nem gondoltam volna hogy ettõl.... na mindegy... köszönöm a válaszokat!
Akkor veszíted el a szüzességed, amikor elõször szexuális kapcsolatot folytatsz valakivel és nem csak pettingeltek.. Taekwondo jobb szerintem, mint a karate!
Simán lehet bármilyen sprottól és a tampon használattól is. Fizikálisan, testileg nem vagy szûz de amugy igen, mivel még nem votlál fiúval. Ettõl még lehet majd kellemetlen az elsõ alkalom mivel azért ahhoz a táguláshoz nincs hozzá szokva a hüvelyed.
Nem sok szerintem. A barátom ötször ment el, mikor elvettem a szüzességét :)
nah gyere leh a cucról mert nagyon csapongg a fantáziád kevesebb drog kevesebb videójáték!
KAMU!! nincs olyan hogy 4x egy más után és még csak ki sem veszed a férfiak nem képesek ilyenre kis hülye !
De kamu
fúúú :D és ezt ki hiszi el??????
Csak szeretnéd....Ezt álmodtad?
max. 2...utána kikészül a kuki???nem??19/L!
Értem...én idáig kettõt tudtam elérni pasijaimnál...utána már szerintem ha menne sem olyan jó...:)
általában 2 szokott lenni de van hogy 3 de ahoz kell pihenni egy kicsit. de a második elõtt is kell pihenni de egyéntõl függõ és edzetségtõl de olyan hogy egymás után 4 nincs!!
Ked vas fiúk! Ha nektek csak 2-3 menet megy, az a ti bajotok, de miért kell kamut kiálltani, ha valakinek több megy? Nekem pl. a múltkor a barátnõmmel 4x volt meg egymás után, pihenõ nélkül, utána meg cumizott egy sort, és nem azért hagytuk abba, mert lekonyult, hanem mert elálmosodtunk. Kedves lányok!Ha nem hiszitek el, hogy 2-nél több menet lehetséges egymás után, irjatok privibe, szivesen találkoznék veletek és megmutatnám, hogy mi a magyar virtus. Nem nagy a farkam, csak teljesen átlagos, de olyan kemény, mint a villanyél. Kedves kérdezõ!Nem, egyáltalán nem sok, sõt, igen egészséges mennyiség. B*szottul irigyellek, mert 2 éve próbálom lefektetni a volt, most 27 éves biosztanárnõmet, de nem sikerül. Csak így tovább!!
hát ez vicc :D:D 4x elmentél hát ha más nem a biosz tanárnak tudnia kéne mennyit bir a bré :D:D nehogy aztán kikészuljon és soha többet nem fog felállni. mellesleg ha szuz vagy kb fél oran at nem birod beteszed a kapun és már el is mentél, max ha eros vagy és kibirod :D vagy ha elotte lepipálnak xd
Ha nagyon fel vagyok húzva 2x megy egymás után akár pihi nélkül is. Kis pihenõvel talán 3 is de utána pár ÓRA szünet kell és akkor sem biztos, hogy a következõnél is ugyanennyit tudok teljesíteni.
A kérdező hozzászólása: nem biosz volt hanem német
"kedves lányok, gyertek én megmutatom"!HAHAHA!Bomba jó a duma!Bocs Béby!Tévedtem, csak egyszer sikerült, de jót élveztem a hiszékenységed miatt:) )))))
Nem, ez nem sok. Én 83x élveztem el, mialatt elolvastam. :)
És ki ez a tanárnõ? Ha ilyen jó, én is megismerném!
egy leendõ orvos véleménye: Lehetséges, egy-két nap ön megtartóztatás után. sõt volt egy kísérlet miszerint az egymás után 10 is sikerülhet. Viszont ezzel vigyázni kell, mert a túl sok ejakuláció fel hígíthatja a spermát amitõl a férfi meddõvé válik.
:D:D ez kamu:D eddig a legtöbb amit pasijaimnál elértem 3volt és már a 3. nem is volt olyan élvezetes és még ha vki el is éri a 4et biztos nem 1szûz kisfiú lesz =D de azért vicces volt olvasni;)
HEHEHEEEE, nekem ma sikerült elõször 3szor egymás után, pihi nélkül a barátnõmmel!!! (Csak dicsekedni jöttem amúgy, király voltXD)
A kérdező hozzászólása: pedig ez így történt
amikor 3 éve összejöttünk a most már férjemmel, ritkán tudtunk talizni(kb 2x hetente)egész este szerelmeskedtünk és volt, hogy 5x6xvoltunk együtt .szuper volt.most se rossz:)
Ez hülyeség, hogy 2.Én 4-et is bírtam eddig, de volt h közte 15 perc pihi is volt.TUdom, hogy egyénfüggõ de akkor én szerencsés egyén vagyok.:)
HEHE:D:D Hát nekem sikerült 3szor elmennem egymás után úgy hogy még éreztem hogy jön a negyedik de abba kellett hagyni az idõ szûke miatt. Bevallom nem szex hanem orális szex közben volt ez, szegény bnõm tûrte is a sok...mindegy túlbeszéltük. Az biztos hogy szex közben is el lehet ezt érni sõt "multiorgazmusossá" is lehet válni kellõ sok gyakorlás árán. Szóval nem gáz örülj neki:D:D (hihetetlen hogy ilyenen problémázik valaki ahelyett hogy örülne:) nembaj elõfordul! Aki meg nemhiszi hát nem kötelezõ elhinni!!!)
Biztosan 100-as szeget tolt a farkába!
ez mekkora kamu!!:D egyébként nekem volt olyan h 5x - 6x egymás után pihi nélkül volt szex.szóval nem lehetetlen, de ez nagyon vicces kérdés volt:D
KAAAMUU.... pszichológia... :D nem írnád ki hogy kivel és mikor... :)
Nem írtad el véletlenül?Nem a csípõjét rángatta, hanem a cipõjét!Nem sok, sõt szégyelld magad, mert minimum tízszer kellett volna elélvezni....
16:39-röhögj nyugodtan, gondolj, amit akarsz, de nekem akkoris megy a négy egymás után.Ha jó a csaj, akár még több is.Hogy mi a titka?Szex elõtt pár napig ne masztizz és olyannyira be leszel izgulva, hogy megdugnád a patás ördögöt is.

Veszítette már valaki a szüzességét a legjobb barátjával? Megbántátok?

A legjobb barátommal majdnem lefeküdtünk, de ke kellett lépnem, mert a buszt nem késhettem le. Legközelebb biztos újra próbálkozna. Mindkettõnk picit többet érez, mint barátság, de nem vagyunk szerelmesek. Volt már valaki hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: nem

nem
Ha nektek jól esik miértne?
lehet hogy ha belemennétek egy kapcsolatba szerelmesek lennétek. tudom nem ez volt a kérdés, de pl én régen összejöttem egy lánnyal, aki szerelmes volt belém, én szerelmes nem voltam, de éreztem iránta valamit. aztán ahogy telt az idõ rettentõen beleszerettem
egy barátság akkor mélyül el igaz barátsággá ha "elmélyültök" egymásban! Ha szeretnéd tedd meg, nem fog a barátság rovására menni, sõt igaz barátok lesztek. Elõbb utóbb ha nem történik meg a dolog akkor valamelyik félben kialakulnak érzelmek. De amíg egymásra kíváncsiak vagytok és engedtek a kíváncsiságnak úgy megmaradhat a 2 fél közt a barátság!
Én benne lennék!
Szerintem ez tök jó. Mármint én sokszor gondolkoztam már azon hogy így veszítsem el, fõleg ha õ már túl van rajta, szerintem ha ettõl még ugyanolyan jó barátságotok lesz akkor okés.
A kérdező hozzászólása: Õ már tapasztalt, én viszont szûz vagyok, és a barátságunk nem romlana szerintem miatta.
Akkor szerintem okés:)
szûzkurv4k :D
bolondság.
Azt h magánügy, az ö életük.
Szerintem elég nagy hiba ez! És utána derül ki hogy nem illenek össze szexuálisan. És már vége is!
Becsülöm a tartásukat ugyanakkor ésszerûtlen dolognak tartom, egy házasság szerintem nem játék és ha szexuális téren nem passzolnak a felek az a végét jelenti. Az hogy pont ezzel nincsenek tisztában elég nagy zsákbamacska.
Hát attól függ mennyi ideje vannak együtt, ha pl már 2 éve és még akkor sem volt szex akkor ez olyan morbid.Annyira már meg bízhatna a szíve választottjában.
Tisztelet illeti õket!
Az araboknál és a zsidóknál régen követelmény volt, hogy a nõ szûz legyen, ha nem volt szûz nem volt házasság.
téveszmék rabjai
Ha jó csajról van szó, és dõlnek utána a csávók, akkor becsülendõ a dolog, és jól fog járni a választottja. Viszont egy átlagos csajnak nem érdemes õrizgetni, az olyan semmilyen.
Mit gondoljunk? Szívük joga, ha ettõl lesznek boldogok, akkor tessék, nem kell mindenkivel ágybabújni.
Azt, hogy õk ilyenek, tiszteletben kell tartani. Az más kérdés, hogy aki ezt nem teszi milyen könnyen fogadna el egy ilyen párt magának.
egészségükre!
Azt nem tudom, hogy a keresztényeknél hogy szokás, elõször esküvõ és csak utána szex, de én úgy tudom, hogy a muszlimoknál és még sok vallásnál csak akkor lesz érvényes a házasság, ha sikerült elhálni a nászéjszakát. Ez a feltétel. Szerintem ez nem rossz és elég ésszerû is.

15 éves vagyok és szeretném elveszteni a szüzességem a szintén ennyi idös barátommal?

Mielött jönnének a kommentek, hogy fiatalok vagyunk még stb.. még nem most szeretném. Csak tudom, hogy vele szeretnék elöször szexelni. Nagyon szeretjük egymást. Már pettingeltünk és azt mondta, hogy ö nem akarja addig a szeretkezést, amíg én sem.

Legjobb válasz: Jó, hogy ketten legyetek! Miért, mit akartok, nézõközönséget?

Jó, hogy ketten legyetek! Miért, mit akartok, nézõközönséget?
Az elsõnél nem kell figyelnetek a romantikára, csak arra hogy igazán kívánjátok egymást és Te félsz nélkül merülj bele a dologba, ugyanis neked neccesebb, mert neked fájhat is (nem ijesztgetés képpen), mi a barátommal többször próbálkoztunk de nekem kegyetlenül fájt, de mielõtt megjött a menzeszem nem éreztem semmit... a barátom simán megujjazott nem éreztem semmit, de azért az óvszert ne felejtsétek el! :)
Nézõközönség nem kell. :D De figyeljetek arra, hogy olyan helyen történjen meg, ahol nyugodtan tudtok egymásra koncentrálni. :)
Ha ennyire felnõttest játszatok , oldjátok meg magatok. Ehhez is nõjetek már fel .Holnap után mit fogsz megkérdezni, milyen legyen a gyerekszoba színe . Jah, és legyen még más is otthon , netán segitségre is szûkségetek lesz .
Bocs kettes, neked aztán nagy élményeid maradtak az elsõrõl.Kicsit szánalmas is .
Ne ítéld el. Azt csinál, amit szeretne, és tudtommal ez egy olyan oldal ahol nyugodtan lehet kérdezni, szóval nincs értelme a beszólásodnak. Kérdezett, és értelmes válaszokat vár, nem olyanokat, amilyeneket te adtál. :)
Tudod nekem élmény, neked lehet hogy nem az volt. Nem engem kell oltogatni, hanem választ adni. :)
Zárjátok be az ajtót ja és védekezzetek.
Az elsõ valószínûleg neked nem lesz olyan jó, romantikázni nem ilyenkor kell mert az csak megzavar.

Nemrég veszítettem el a szüzességem a barátommal, és nagyon fájt véreztem is. Az mormális h nagyon véreztem?

6hónapja vagyunk együtt, de nagyon megbántam, hogy lefeküdtünk. Kinevetett azért mert nagyon véreztem és még a fal is véres lett. De hát én errõl nem tehetek. Ez nem az õ. Hibája volt, hogy véreztem? Mert nem vol gyengéd? És egyáltalán nem volt romantikus, nem így terveztem. Normális dolog hogy még a fal is véres lett?

Legjobb válasz: Ezért kinevetett?! Uristen szánalom lehet.-_-

Ezért kinevetett?! Uristen szánalom lehet.-_-
Kérdezõ, javaslom, hogy sürgõsen hagyd ott azt a vadállatot, mert a késõbbiekben még óriási problémáid lehetnek vele. Nagyon borzalmas, hogy kinvetetett, meg az is, hogy nem volt gyengéd. Egy önzõ ember, minden bizonnyal csak az érdekli, hogy neki jók legyenek a dolgok, és nagy ívben tesz arra, hogy másnak jó-e vagy sem. Én azt nem értem, hogy lehetsz együtt fél éve, egy ilyen emberrel, azt meg végképp nem, hogy hogy adhattad neki oda a szüzességed? Mindenesetre, ezen már nem lehet változtatni, viszont ha otthagyod azt az embert, akkor jóra fordulhatnak a dolgok. Tiszta szívbõl kívánok neked egy olyans srácot, aki majd megtanít arra, hogy mi a valódi szeretet.
Szerintem attól függ, h gáz-e az ha a fal véres, h hogyan került oda a vér...
Engem nem a fal érdekelne -.-
mond el neki és ha nagyon dühös vagy rá (és egy bunkó) mond hogy szar volt de majd írd le mi történt. ugyan én még szûz vagyok de ha beszól vágd pofán nem a te hibád ez ezzel jár (legalábbis így olvastam)
A kérdező hozzászólása: Koszi utolsó kommentelõ:)
Az õ hibája, nehogy magadat hibáztasd! Nem csináltál semmit rosszul! :)
A kérdező hozzászólása: Ez az õ hibája vagy inkább nekem szégyen?
Nem, nem gáz... ez szexnél mindennapos dolog... Persze, hogy GÁZ!!!
A kérdező hozzászólása: Szerintetek is nagyon gáz hogy a fal is véres lett?
dobd ki az ilyen önzõ alakot keress olyat, aki legalább tisztel
A kérdező hozzászólása: De ez most tényleg ennyire szégyen, gáz hogy a fal is véres lett?
A kérdező hozzászólása: Azt mondta még a szex elõtt, hogy azt akarja h nekem jó legyen, de pont nem így sült el.
a "pasid " csak arra figyelt hogy neki legyen jó téged meg magasról leszart -.-" #3 as voltam
A kérdező hozzászólása: Fogalmam sincs hogy hogy történhetett, de tényleg eléggé véreztem. Nem volt túl gyengéd... 16
Mármint a szoba fala lett véres? Azt meg hogy csináltátok? O.o Persze, hogy mondd el! Hány évesek vagytok?
Tapló -.-"
A kérdező hozzászólása: Igen. És nagyon rosszul esett. De õ ezt nem veszi észre. Elmondjam neki hogy rosszul esik?
hát ha anyi vé folyt volna ki hogy a falis is véres let akor nem tudom hogy mert kevés lene ha mindeketten elvéreztetek volna :q
Semmi. Fertozesed lehet ha barátod nem volt úgymond tiszta
A kérdező hozzászólása: gumival csináltuk, csak olyan szarul érzem magam hogy én elõbb vesztettem el a szüzességem mint ahogy menstruáltam volna :// és amúgy ettõl nem jöhet meg hamarabb mondjuk ??
F2000 BNO a kódod!
Nem fog tõle se hamarabb, se késõbb megjönni. Nincsen gond ezzel.
15 évesen nem menstruálsz és éreztél nemi vágyat, hogy le kell feküdnöd egy férfivel? Éreztél te valamit egyáltalán aktus közben, azt te tudod, hogy a felnõttek, az érett, kifejlett nõk meg férfiak azért csinálják, mert jó, mert kielégülést hoz, mert megnyugtat? Nem lehetsz túl érett meg fejlett, ha 15 évesen még nem jött meg, hiszen a 12 éves lányok menstruálnak. Egyébként - a válaszolóktól kérdem - az ivaréretlen példányok éreznek nemi vágyat?
Utolsó, mekkora kalap idióta vagy te. Igen, az ivaréretlen "példányok" is éreznek nemi vágyat, vannak olyan egészen kis kislányok is, akik rájönnek, hogy pl a párna dörzsölgetése kellemes. Nem az ivarérettséggel alakulnak ki azok az idegvégzõdések, amelyek ott vannak...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!