Találatok a következő kifejezésre: A szüzek használhatnak tampont (2 db)

A szüzek is használhatnak tampont?

Fáj az els? felhelyezés? olyan nem fordulhat el? h elszakad az a cerna és nem birom kihúzni?

Legjobb válasz: Hasznalhatnak, nem faj(max kellemetlen, de megszokod), elofurdulhat, de akkor erosen kikell nyomni, es kijon az hidd el.

Hasznalhatnak, nem faj(max kellemetlen, de megszokod), elofurdulhat, de akkor erosen kikell nyomni, es kijon az hidd el.
sziasztok én egy 15 éves lány vagyok és az a kérdésem hogy el lehet ugy vesziteni a szuzeséged! mivel én nem kis tamponla keszetem hanem asziszem nagyal normálal ! és én még szuz vagyok ás mopst félek hogy igy elveszitettem a szuzeségem igy el veszitettem ??????
Persze...szerintem ez termeszetes..:) csak nyugodtan
A kérdező hozzászólása: de úgy könnyeb a felhelyezés, ha felteszem a lában vhova? és befelé dõltsem meg egy kicsit?
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek...:D
szia...én is szüz vagyok még, és használok tampont..nem a minivel kezdtem el, hanem már a normallal..nem fájt es semmi bajom nem volt...tehát sztem mind1 milyen az elso...de te tudod...mindenki más!!!! sok sikert
Szerintem amit itt leírtak az elöbbiek azt mind elmondta a 2. ill. 3. hozzászóló aki mellesleg ugyanaz.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek...egy kicsit nehézkesen állok neki...de megpróbálom...:D
Szia, nem fáj, csak elõször nehéz max. Arra figyelj, hogy akkor van jó helyen, ha egyáltalán nem érzed. Utána pedig fontos, h 4-5 óránként cseréld.
Szia! én is szûz vagyok és minivel kezdtem, de az nekem max 1 óráig elég, vagy még annyira sem, úgyh én normalt hsználok, semmit problémám nincs vele ;) Sok sikert
Használhatsz , persze, minit. 4-5 óránként cseréld. Én még sosem hallottam olyat, hogy elszakadt a madzagja, pedig 10 évig használtam tampont. De igen, ha eléggé átázik ki tudod nyomni, de a ujjaddal is ki tudod venni, végszükségben meg kiveszi a doki, semmi szégyen nincs ebben. De ne ettõl félj, nyudotan hazsnáld.
Ha meg gyenge a vérzésed vagy már az utolsó napokban jársz akkor nyílván kicsit nehezebben megy föl, mert nincs annyi "nedvesség". Ha meg kiakarod szedni, akkor is megtudod nézni, hogy mikor van tele. Fogd meg a madzagot és kezd el húzni, ha nagyon könnyen kijön szinte fájdalom mentesen, akkor tele van és cserélhetsz. Ha még kicsikét nehézkes a csúszás, akkor még hagyd bent 1-2 órát. De egész napra sose hagyd bent a fertõzések elkerülése végett. Minimum 4-5 óránként cserélj. Persze a vérzés mennyiségétõl is függ. Üdv:elõzõ hozzászóló:)
A szûz lányoknak a mini tampont javasolják. A normális az még túl "nagy" nekik. Nyugodtan lehet használni, semmi bajod nem lesz belõle, max kicsit kellemetlen az elsõ pár alkalom. A lányeg, hogy addig dugd fel amikor már nem érzed, hogy ott van. Ha elszakad a cérna, akkor leguggolsz és nyomod (mintha székelnél) és ha tele van a tampon akkor könnyen kicsusszan. Ha nem jön még ki úgysem, akkor orvoshoz kell menni. Nem kell parázni... Nyugodtan használhatod ;)
A kérdező hozzászólása: Akk elõször a legkisebbet használojam? ami gyenge vérzés esetén is könnyedén felcsúszik??h érted h kinyomni?
kedves utolsó. fájdalmasan sötét vagy. a szüzességed akkor veszted el ha megdugnak.

Szüzek használhatnak normal méretü tampont? Vagy csak minit lehet hazsnálni? A normal átjukasztja a hártyát?

Legjobb válasz: Ha olyan erõs a vérzésed lehet használni. És nem LYukasztja át.

Ha olyan erõs a vérzésed lehet használni. És nem LYukasztja át.
Nem jukasztlya át... vagy nem lukassza át e...
Ezt hívják iróniának... És ha ezt írom, hogy a malymok bojgólya? Szerinted?
Az iróniádból egy szót sem értett a kérdezõ. Mindent a maga helyén, szerintem :D
Ha erõs a vérzésed, és a szûzhártyád nyílása akkor, hogy átfér rajta a normál tampon, akkor nyugodtan használd.
2. Ennek ugorj neki még egyszer, mert rosszabb, mint a kérdezõ nyelvtana...
*akkora. Elõzõ voltam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!