Találatok a következő kifejezésre: A születési alapján (29 db)

A születési kalkulátor helyett hagyatkozz az orvosodra. Õ mit mond?
A kérdező hozzászólása: A a papiromra azt irta hogy embrió árnyék jelenleg nem látható!maegkérdezte ismét hogy mikor jött meg a havim utoljára és azt monda hogy korai?amugy Április 17 jöttem meg utoljára!Elvileg nagyon jó orvos!
Szia! Nálam 6 hét 4 naposan egy 8 mm-es embrió csücsült a petezsákban. Akkor már a papíron is élõ embrió szerepelt, sejthetõ életjelenségekkel. Ránézésre a petezsák kb, kétszer akkora volt mint a baba, úgy 18 mm-re saccolom, a kép alapján. Szerintem a dokidnak látnia kellett volna már valamit, ha tényleg 25 mm-es a petezsák, legalábbis egy pacnit, amibõl baba lesz. Csináltass mással is UH-ot!
Nem tudom, lehet, hogy korán voltál, bár nekem a 19 mm-es petezsákban is már élõ embrió volt, szívdobogással. Én a helyedben elmennék egy másik dokihoz UH-ra!
De azt sem mondta, hogy mekkor a szikhólyag? MErt én 5 hét 6 naposan voltam ultrahangon és 14, 4 mm volt a petezsák és 3, 4 mm a szikhólyag! Azt mondta még nem lehet embriónak nevezni, mert ugye nincs szívverése, de abból fejlõdik a baba! :)
Én tegnap voltam dokinál elõször a 8.hétben vagyok. UH-on már látszott a baba is, a szívdobogás is. és 10mm a "mérete" Szerinetm csak korán mentél, pár nap és látszik majd a te kicsikéd is. Ha a doki nem mondott semmit, az jót jelent! az elsõvel én is elrohantam 4-5hetesen és szinte besértõdtem amiért nem írták le rögtön, hogy ott van az én gyönyörû kisfiam! :) )) Sok sikert és boldog babavárást nektek is!
A kérdező hozzászólása: "lehet hogy korai" azért nem látszik ennyit mondott
Olyan nincs, h nem mondott semmit! Mikorra rendelt vissza? Nem mondta, h mar kene ott lenni embrionak, semmit??
A kérdező hozzászólása: Õ nem mondott semmit, ez itt a baj!
Szia! Akkor ma vagy 6hetes 1napos, szerintem semmi okod az aggodalomra, ilyenkor petezsák látszik meg szikhólyag. Gratulálok, boldog babavárást!

Teljes lakcím és név alapján ki lehet derítteni valakinek a születési dátumát? Hol keressem?

megvan a név lakcím de születési dátum is kellene!

Legjobb válasz: Remélem nem személyiséglopáshoz kell!

Remélem nem személyiséglopáshoz kell!
A kérdező hozzászólása: jajj dehogy!

Meg tudja mondani valaki, hogy a születési dátum alapján összeillenek-e?

férfi 1985.11.26. nő 1977.10.11.

Legjobb válasz: Nem, túl öreg hozzá a nõ.

Nem, túl öreg hozzá a nõ.
Horoszkóp soha nem fogja megmondani, hogy az életben kik illenek össze, érted már?
Én azt mondanám, hogy a számok alapján a nõ eléggé férfias jelenség... És ez a pasi nem biztos hogy meg tudná neki adni azt amit akar, valószínûleg nem eléggé behódoló. A nõ pedig zsarnokoskodásra hajlamos, erõs személyiség, akihez egy gyengébb pasi kellene mint a fent említett.
Horoszkop 100 % megmondja h mivan, de ahoz keress fel egy asztrologust aki már 10 éve csinálja, és egy 60 ezres programmal dolgozik. Neki megmondod a születési adatokat, de óra perc fontos! És akkor megmondja h összeilletek e Ám kronobiologiával is meglehet mondani.
Szia! Párkapcsolati horoszkópot az asztrokalendarium kukac pont hu oldalon rendelhetsz
én már láttam nyilasokat Budapesten akik szerették a mérleget
Pontos idõpont (óra, perc) és hely nélkül még aszcendenst sem lehet számolni. Nem tudom, mit vársz. Nem döntenek helyetted a csillagok! Mutatnak irányokat, de nem ezen múlik a kapcsolat, hanem kettõtökön.
Miért rontasz meg kiskorúakat? Egyébként a nyilas jól kijön a mérleggel!
A kérdező hozzászólása: Nem életkor alapján, félreérthetõen tettem fel a kérdést, hanem horoszkóp vagy szinesztria szerint ha jól írom
nem
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszát


Beírnátok pár oldalt ahol a születési dátumom alapján megtalálom a jellemzésemet?

jó lenne megtudni már ki is vagyok meg mi is vagyok. :-DDDDD

Legjobb válasz: beteg egy társadalom...

beteg egy társadalom...
Csak annyit mondj hányadikán születtél és kapsz egy jellemzést : )
http://mbti.tarhely.biz/node/1 Ez egy nagyon megbízható személyiség teszt, 4 kérdésre elég válaszolnod.
Megnézed nekem is? Október 10.
július 12. írd le légyszi nekem is. :D
A kérdező hozzászólása: mibajod 9 21? elhiheted hogy ...... nem olvasom aztán utána úgy élek aszerint hanem éltem és most olvasom...... és elég kegyetlenül igazak a dolgok nem vagyunk ám belebetegedve annyira hhaha:-DD
Én 18.-án születtem, nekem is leírod?(július)
Nem a válasz nem a 24-ben rejlik...de naggyából igen..de a jegy is fontos amiben születtél...azzal tovább lehet finomitani a jellemzést.: )
A kérdező hozzászólása: persze sokminden igen tényleg akkor most minden 24edikei ilyen ???? naneee :-)))
Nha igaz rád? amit küldtem?
A kérdező hozzászólása: kössz megtaláltam félelmetes :-OOOOOO
A kérdező hozzászólása: Tõled????? JELLEMEZZZZ!!!!! :-DDDD 24
A kérdező hozzászólása: ez az utolsó elég komoly aztamindenit :-O még a végén megtudom ki vagyok :-))))

Mit tudtok mondani rólam a születési dátumom alapján?

1993.05.09.

Legjobb válasz: http://www.astronet.hu/szemelyre-szabott-horoszkop/

Hol születtél? (A település nevét keresem.)
Kérdezõ! Nekem nincs idõm rá, de ha kikeresed az ascendensedet, akkor pár dolgot könnyebb behatárolni.
Én úgy tippelem, hogy 1993.05.09.-én születettél.
Uh-.- szted itt jósok, meg minden féle varázslók vannak itt, akik csak úgy megmondják ki vagy?SZánalom, de van egy tippem 1993.05.09. ekkor születtél, de nem biztos....
Homo vagy ez 100%, még akkor is ha te még nem tudod
öcsém mennyi bolond ember van...most ezt komolyan gondoljátok, hogy a születési dátumból már mindent meglehet tudni???kb csak azt, hogy hány éves vagy, meg ha vmi atomkatasztrófa történt akkoriba, akkor még azt, hoyg lehet visszavagy maradva:D ismerek nem 1 olyan embert, akik 1 napon születtek, sõt még olyat is, akik egymás mellett voltak a kórházba, és teljesen ellentétek....nem véletlenül nem ismeri el a tudomány ezt az ágat, és nem használják ki, mert ha elismernék, és mindenkirõl megmondanának sokmindnet, akkor szerintem már majdnem minden helyen alkalmaznák....pl aki 78 szeptember 5én született nem mehet bankba, mert meg van benne az öszötön, hogy kirabolja??? nevetséges...
"nem véletlenül nem ismeri el a tudomány ezt az ágat" Figyelj, a horoszkóp csak érdekel, de nem értek hozzá... Azt viszont tudnod kell, hogy a hetvenes években még kuruzslás miatt elvették volna az orvosi diplomámat és börtönbe csuktak volna, ha kiderül, hogy akupunktúrával kezelek embereket. Ma akupunktúrás szakorvos vagyok ! Hogy a hivatalos tudomány mit ismer el és mit nem, arról tudnék mesélni. Persze mindenütt vannak kóklerek...
Ne foglalkozz a s.eegfejekkel! Ha egyszer is meghallanák, amit a pontos szül. dátumukból egy képzett asztrológus megállapít, leesne az álluk!! De inkább hagyjuk meg õket a boldog tudatlanság homályában!! :D Idióták!
kérdezõnek üzenem, hogy ne higgyen már az ilyen hülyeségekben!!!!akkor mindenki, aki aznap született, mint te, az ugyanolyan ember, csak külsõleg nem?hát ez elég érdekes lenne, meg akkor a munkahelyeken is születési dátum alapján választanák ki, hogy ki az ideális arra a szakmára... kérlek ne rohaszd az agyad ilyen hülyeséggel...
17 éves vagy.
A kérdezõnek: Hosszú az elemzés (nem engedi elküldeni a gép), ráadásul ma már nincs idõm részletekben elküldeni. Holnap azonban megteszem.
Kötekedõ utolsó, te sem lehetsz valami okos, ha ennyire nem tudod elfogadni, hogy van, akit ez érdekel.
Hát...a kérdésed alapján pedig az vagy...sajnálom kedves kérdezõ, de buta vagy és igaza van a válaszolónak;)
A kérdező hozzászólása: 14:04-nek üzenem: Nem vagyok se buta, se balek, csak kíváncsi.
Ez az astro oldal nem rossz egyébként, amit vki belinkelt. Még 4-5 éve voltam fent, de akkor csak az ascendenst adta ki.
Békéscsaba :D ennyi :) Ott a link adott a feladat.
Mit tudunk mondani?! 17 éves vagy és buta. Miért? Mert képzeld el, veled pontosan egy idõben a Földön születhetett még több tucat gyerek, mégsem vagytok hasonlók, nem lehet beskatulyázni titeket. Egyébként nyugodtan add meg a település nevét, a nevedet is (hátha a betûk is kirajzolják a BALEK szót), hadd keressenek rád idióták.
A kérdező hozzászólása: Békéscsabán.
A kérdező hozzászólása: Pontosabban 1993.05.09-én, 16:20-kor.
A kérdező hozzászólása: Te meg hülye vagy! 100%, még ha nem is tudod.
Nagyon ostobák vagytok, dühöngõ okoskodók... egybõl lefüstöl az agyatok, ha szembesültök egy olyan dologgal, ami titeket nem érdekel. Elképesztõen nevetségesek vagytok, ugye tudjátok? Lejáratjátok itt magatokat, de ezen kívül semmi eredménye nincs a hõzöngéseteknek. Mire jó ez? Szándékosan szereztek magatoknak egy idegbeteg napot. Normálisak vagytok egyáltalán?

Mit tudtok elmondani a születési időm alapján? Nem linkeket kérek!

1989.05.08. 08:50, számmisztika és asztrológia is érdekel.

Legjobb válasz: elmondhatom, hogy 21 éves vagy, és ehhez a korhoz képest némileg infantilis

elmondhatom, hogy 21 éves vagy, és ehhez a korhoz képest némileg infantilis
De aztán az is lehet, hogy csak megházasodsz :D - asztrofizikus
Születési dátumod összege 2015 Születési dátumod összegének és születési éved különbsége 26 Születési dátumod átlaga 197, 916666667 A születési dátumod szimetrikus, amely azt jelenti, hogy lakik még benned valaki önmagadon kívül. Továbbá a sok hatos miatt én azt olvasom ki, hogy 2015 ben, vagy amikor betöltöd a huszonhatodik évedet, a pokolra kerülsz! - asztrofizikus
és reggel születtél
nemrég volt a szülinapod
Szerintem terhes vagy!
Ennyi rosszindulatú embert... majd én megmondom akkor a jó választ: bika vagy. Remélem, tudtam segíteni. :)
Miért nem tudod beírni a Google-be, hogy "számmisztika"? Kijön egy csomó minden...
Elõzõnek: ....tényleg, hogy te mennyit tudsz.....ez fantasztikus....így születtél....én is akarom tudni.....ezt az összeget hogy számoltad.....mi az az átlag? ezotériákus
link
Egy nap híján, 3 évvel hamarabb születtél mint én...
Rengeteg titkod és titkolnivalód van, és egészségügyileg sem állsz a helyzet magaslatán. Biztos hogy sokszor kényszerít majd az élet magányra/bezártságra/kórházi kezelésre. Esetleg élethosszig tartó vmilyen betegségre/rendellenességre. Persze csak ha nagyon tiltakozol a magány ellen akkor kényszerít. Anyukáddal vagy rossz a kapcsolat, vagy meghalt, vagy neki is súlyos betegsége van. Mindez akkor ha Budapesten születtél, mert helyet nem írtál.

Hol találok olyan internetes oldalt, ahol ki tudom számítani a születési adataim alapján, hogy melyik házban melyik bolygó áll, és ezt jellemzi is nekem?

már meggugliztam,de nem találok semmi

Legjobb válasz: Pedig van pár... pl: http://femina.hu/horoszkop az oldal közepe felé nagy betûkkel ott lesz, hogy "Készíts személyre szabott horoszkópot!" Ez eléggé részletes.

Pedig van pár... pl: http://femina.hu/horoszkop az oldal közepe felé nagy betûkkel ott lesz, hogy "Készíts személyre szabott horoszkópot!" Ez eléggé részletes.
A kérdező hozzászólása: hû, köszönöm, pont erre vágytam!

Hol tudom a neten megnézni a születési dátumom alapján az erőteremet?

Legjobb válasz: Kérdezd meg Frabatot a mágust.

Kérdezd meg Frabatot a mágust.
A kérdező hozzászólása: erõvonalra vagyok kíváncsi!
Orvos mit mondott?
Az enyhén hihetetlenebb kérdésekre inkább keres rá a netten itt elég kevés az olyan ember aki egyáltalán el gondolkodna az ilyesmik hallatán hogy mirõl is van szó
Ha itt akarod megtudni a választ, nincs.
úúúú remélem nincs gyereketek, mert a kapcsolatszámotok 666 és ez a sátán jele a gyermeketek a sátán fia lesz, és fel kell áldoznod az elsõ adandó alkalommal vagy õ öl meg!
Csak egy dolgon múlik, hogy van-e jövõje a kapcsolatotoknak, ha az megvan, és tartósan megtartjátok, akkor lesz jövõtök, ellenkezõ esetben tönkre is tehetitek egymás életét... Szeretitek egymást?
A kérdező hozzászólása: Én szeretem, de benne nem vagyok biztos.
keress rá a neten, úgy, hogy számmisztika de szerintem badarság, csak rajtatok múlik :)
Ikrek és vízöntõ. Mivel mindketten levegõ jegyek vagytok, ennyi közös minimum lesz bennetek...:)

Kiderült, hogy van egy báttyám. Tudom a nevét és a születési dátumát. Probáltam megkeresni facebookon hasonlo helyeken de semmi. Hogyan lehetne felvenni vele a kapcsolatot ezek adatok alapján?

SEGITSETEK KÉRLEK!!!!

Legjobb válasz: Mennyi idõs vagy? Amugy az bátyám és nem báttyám. Vöröskeresztnèl is lehet emvert kerestetni de érdemes a rokonoktol érdeklõdni elõbb. Hogy hogy csak most tudtad meg?

Mennyi idõs vagy? Amugy az bátyám és nem báttyám. Vöröskeresztnèl is lehet emvert kerestetni de érdemes a rokonoktol érdeklõdni elõbb. Hogy hogy csak most tudtad meg?
A kérdező hozzászólása: 14 éves vagyok.Azt is tudom már, hogy Los Angelesben lakik. bonyolult, hogy miért csak most tudtam meg.. apuék sem tudnak róla semmit sem csak ennyit amennyit le is írtam
Yellow pages?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!