Találatok a következő kifejezésre: A szülésznőt kell megfogadni, (2 db)

A szülésznőt hogyan kell megfogadni, honnan tudhatom meg, hogy kit lehet felkérni?

Legjobb válasz: Nekem a dokim ajánlotta a terhesség vége felé. Õ általában mindig ugyanazzal a szülésznõvel dolgozik együtt. A szülésznõt megkérdeztem, hogy vállalna-e. Majd megbeszéltünk mindent és megkaptam a telefonszámát és megegyeztünk, hogy mikor kell hívnom.

Nekem a dokim ajánlotta a terhesség vége felé. Õ általában mindig ugyanazzal a szülésznõvel dolgozik együtt. A szülésznõt megkérdeztem, hogy vállalna-e. Majd megbeszéltünk mindent és megkaptam a telefonszámát és megegyeztünk, hogy mikor kell hívnom.

Mikor érdemes a Jahn Ferenc kórházban megfogadni a szülésznőt? Személyesen kell, vagy elég telefonon? Hogyan működik ez?

Legjobb válasz: Igaz, nem a Jahn Ferenc kórházban, de én a 32. héten kerestem fel a szülésznõt személyesen. Õ akkor elmondta, hogy s mint szokta 'lebonyolítani' a dolgot, mit vigyek, mit szedjek, stb.

Igaz, nem a Jahn Ferenc kórházban, de én a 32. héten kerestem fel a szülésznõt személyesen. Õ akkor elmondta, hogy s mint szokta 'lebonyolítani' a dolgot, mit vigyek, mit szedjek, stb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!