Találatok a következő kifejezésre: A szülést fájások kezdetkor is (3 db)

A szülést jelző fájások kezdetkor is már minden esetben erősnek mondhatóak, vagy mire lehet számítani?

Nekem 37 hetesen vannak olyan fájások közbe ami enhye menstruációs görcsre emlékeztet. Attól félek, ha korábban jönne mint 40. hét akkor el tudom majd dönteni, hogy AZOK a fájások a jövetelét jelz?ek-e amiket érzek?

Legjobb válasz: Ne aggódj, meg fogod õket ismerni. Mivel egyre jobban fog fájni, és sûrûsödni is fognak. Lehet elfolyik közben a magzatvíz, vagy eltávozik a nyákdugó. Tehát ne félj. Ha pedig mégis vak lárma, hm hát elõfordul az ilyen, akkor sem kell szégyenli magad más is tévedett már. Jó babavárást, és szép szülést kívánok.

Ne aggódj, meg fogod õket ismerni. Mivel egyre jobban fog fájni, és sûrûsödni is fognak. Lehet elfolyik közben a magzatvíz, vagy eltávozik a nyákdugó. Tehát ne félj. Ha pedig mégis vak lárma, hm hát elõfordul az ilyen, akkor sem kell szégyenli magad más is tévedett már. Jó babavárást, és szép szülést kívánok.
Én úgy mentem be a kórházba, hogy elkezdett folyni a magzatvizem, és egyáltalán nem voltak fájásaim. Pár óra múlva elkezdõdtek, majd egyre erõsödtek, sûrûsödtek. Mindenki írja, de tényleg hidd el, ezt a fájdalmat fel lehet ismerni és nem téveszted össze semmivel. Sokkal erõsebbek és intenzívebbek a menstruációs görcsöknél. Kitartást kívánok!
Szia! Biztos, hogy fel fogod ismerni, de az erõssége egyénenként változó. Én már az elsõ fájásnál biztos voltam benne, hogy EZ AZ, alig vártam, hogy leteljen az idõ (ami aztán 19 perc lett) és jöjjön a következõ. Viszont olyan erõs volt már az elejétõl kezdve a fájás, hogy bár korábban semmi félelem sem volt bennem, mégis eszembe jutott, hogy mindenki azt mondta, a kezdethez semmi a végéhez képest. Úgyhogy eléggé beijedtem, hogy mi jöhet még, mert hosszan tartó erõs fájásaim voltak. Utólag már tudom, hogy ezek az erõs és hosszú fájások meg is hozták az eredményt, a végére sem lett rosszabb, csak sûrûbb, és 6 óra múlva már a hasamon pihegett a babám. Szép szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek.
nekem is mocorgott a vajúdás alatt:)

38 hetes vagyok, 2 hete jósolgatok. Ma jobban fáj a hasam, és a derekam is fáj, meg a combomba is sugárzik a fájás. Ez lehet a szülés kezdete? A rendes fájás mindig keményedéssel jár?

Legjobb válasz: szia, Ne pánikolj!! Vegyél egy kellemes fürdõt, lazíts, pihenj! Igen a fájások keményedéssel járnak, de amikor már annyira fáj, hogy indulni kell a kórházba akkor már nem fogod érezni a keményedést. Ha sûrûsödnek a fájások és erõsebben is fáj akkor nyomás... Remélem már össze vagytok pakolva??? A lényeg, hogy csak nyugi, mert körülötted mindenki pánikolni fog amikor menni kell, legalább te legyél észnél...:)))) Könnyû szülést kívánok.

szia, Ne pánikolj!! Vegyél egy kellemes fürdõt, lazíts, pihenj! Igen a fájások keményedéssel járnak, de amikor már annyira fáj, hogy indulni kell a kórházba akkor már nem fogod érezni a keményedést. Ha sûrûsödnek a fájások és erõsebben is fáj akkor nyomás... Remélem már össze vagytok pakolva??? A lényeg, hogy csak nyugi, mert körülötted mindenki pánikolni fog amikor menni kell, legalább te legyél észnél...:) ))) Könnyû szülést kívánok.
ezek meg csak joslo fajasok ez meg nem szules!!!
Én is így voltam egy hete, de jóslók folyamatosan vannak, és lesznek is. A rendes fájások erõsebbek, hosszabbak és azt már tudni fogod. Most a második babámmal vagyok 39 hetes. Remélem minden rendben lesz. Ne izgulj, csak türelem, nyugalom és ha menni kell, akkor elõtte azért tusolj le...:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!