Találatok a következő kifejezésre: A szülésnél kell bevinni a (3 db)

39. hetes vagyok. Ebben a melegben milyen ruhát kell a kicsinek bevinni a korházba? A szülésnél kell még az apának olyan védőruha?

Legjobb válasz: D:Én is 39+1 hetes vagyok és Gyõrben fogok szülni,remélem már minél elõbb:)Apának kell a védõruha,én a kicsinek raktak plüss rugit és pamutot is,hosszú meg rövid ujjú badyt,egy vékony sapit meg egy vékony takarót..Majd kombinálom õket,illetve pár db-t kikészítettem itthonra ha esetleg hideg lenne apa behozza.Kocsikabátot vastagabb plédet.Könnyû szülést!!!

D:Én is 39+1 hetes vagyok és Gyõrben fogok szülni, remélem már minél elõbb:) Apának kell a védõruha, én a kicsinek raktak plüss rugit és pamutot is, hosszú meg rövid ujjú badyt, egy vékony sapit meg egy vékony takarót..Majd kombinálom õket, illetve pár db-t kikészítettem itthonra ha esetleg hideg lenne apa behozza.Kocsikabátot vastagabb plédet.Könnyû szülést!!!
Attól függ, hogy hol szülsz. A Szent Imrében a kicsinek adnak ruhát, apukának kell mûtõsruha.
A kérdező hozzászólása: Gyõrben fogok
A kérdező hozzászólása: Köszi!Neked is.

A szülésnél miket kell bevinni a kórházba?

Legjobb válasz: Amit semmiképp se hagyj otthon: kiskönyv,személyi iratok,taj kártya,és az utolsó lelet mindenbõl,amit nem a kiskönyvben vezetnek(vérkép stb.) A többi már pótolható!Kórháza válogatja,hogy melyiknek mi kell,így amikor mész az utolsó UHra,vagy valamelyik CTG/NTSkor ugorj fel a szülészetre és kérdezd meg,hogy mi kell nekik,mert van ahol kérnek pelit,van ahol nem stb..meg hogy mit vihetsz be szülõszobára. Amúgy a korházi cuccba,ami mindenhova kellhet:hálóing,vagy nagy bõ póló,papucsok,egy fürdéshez egy jövésmenéshez,tisztálkodócuccok,kéztörlõ és fürdõlepedõ(lehetõleg sötét),tányér,evõeszközök,pohár szalvéta,konyharuha sem árt.No meg valami,ami leköt abban a néhány napban,könyv ilyesmi.Aztán betétet,már van ahol adnak,van ahova te viszed,a gátseb ápolása hasonlóan megy..ezt mind érdemes megkérdezni ott.

Amit semmiképp se hagyj otthon: kiskönyv, személyi iratok, taj kártya, és az utolsó lelet mindenbõl, amit nem a kiskönyvben vezetnek(vérkép stb.) A többi már pótolható!Kórháza válogatja, hogy melyiknek mi kell, így amikor mész az utolsó UHra, vagy valamelyik CTG/NTSkor ugorj fel a szülészetre és kérdezd meg, hogy mi kell nekik, mert van ahol kérnek pelit, van ahol nem stb..meg hogy mit vihetsz be szülõszobára. Amúgy a korházi cuccba, ami mindenhova kellhet:hálóing, vagy nagy bõ póló, papucsok, egy fürdéshez egy jövésmenéshez, tisztálkodócuccok, kéztörlõ és fürdõlepedõ(lehetõleg sötét), tányér, evõeszközök, pohár szalvéta, konyharuha sem árt.No meg valami, ami leköt abban a néhány napban, könyv ilyesmi.Aztán betétet, már van ahol adnak, van ahova te viszed, a gátseb ápolása hasonlóan megy..ezt mind érdemes megkérdezni ott.
Szia. A két legfontosabb az a vércsoport megállapításról kapott leleted és a hepatitiszrõl kapott leleted. Ez mindenképpen legyen nálad, mert különben automatikusan beoltják a babát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Sehogy. Minden úgy csinálok mint azelõtt, (nem hagyom el magam). Jövök megyek, autót vezetek, még ki akarom takarítani a házat.
Én is 34hetes vagyok.Elejétõl megfogadtam, hogy nem hagyom el magam.És igy is tettem.Reggel kelek, fõzõk, mosok, takaritok, vasalok.Délután irány a város, sétálgatok vagy barátnõzõk.De ez nem jelenti azt, hogy könnyebben fogok szülni.Sétálgass egy kicsit, lassan, tyuklépésben, nem sietve.
A kérdésed elsõ felére tudok csak válaszolni.Én heti 2x jártam kismama jógára, naponta 10 percet intim tornát végeztem, a szülés elõtt 2 héttel hagytam csak abba a melót(saját cég, nincs szigorú munkaidõm), addig úgy éltem, mintha nem lennék pocakos(az alap-szabályokat persze betartottam, úgy mint nem erõltettem magam, ha fáradt voltam lepihentem, nehezet nem emeltem stb.)2 gyerekes anyuka
hát, terveztem mindenfélét, torna, séta stb, de a doki szigorúan rámparancsolt, hogy FEKVÉS, még sétálnom se nagyon lehet, max a sarki boltba lemehetek és ennyi :((( sokat keményedek, szinte folyamatosan, ha mozgok, és fél, hogy koraszülött lesz a bébi 33 hetes km
Szia. 34 hetes vagyok én is és ugyanettöl tartok, hogy a szülést hogy fogom bírni..merthogy elég keveset mozgok, bár az elején megfogadtam, hogy járni fogok kismamatornára-végül csak itthoni torna lett belöle, a tv elött, és az is egyre ritkábban... sétálni viszont mindennap szoktam, boltba, postára stb.ahova tudok, gyalog megyek.de intenzívebb mozgásra valahogy nem tudom rávenni magam. azért reméljük, ez nem fogja nehezíteni a szülést. állítólag a sportoló nöknek sokszor még nehezebb szülni, mert annyira erösek, kötöttek az izmaik. ki tudja. további jó babavárást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!