Találatok a következő kifejezésre: A szülési teljes fizetés jár Vagy (2 db)

A szülési szabadságra teljes fizetés jár? Vagy csak x százalék? 168 nap, ugye?

Legjobb válasz: 70% ez biztos! Annyi hogy kiírás elõtt egy hónappal már kiveheted! :) tehát beadhatod az igényt a helyi TB-hez! Sok sikert!

70% ez biztos! Annyi hogy kiírás elõtt egy hónappal már kiveheted! :) tehát beadhatod az igényt a helyi TB-hez! Sok sikert!
Szia Egyetértek az elõttem szólóval, viszont szerintem jobban jársz, ha szülésig táppénzen maradsz ( az is 70%). Így kicsit még ki tudod tolni a GYES idejét. :-))

Az apának 5 nap szülési szabadsága van, amire úgy tudom távolléti díj jár. Az a fizetésnek hány %-a? Annyi jár, mint pl. betegállományban, vagy a teljes fizetés?

Legjobb válasz: Szia! A teljes fizetés jár arra az öt napra. Két hónapon belül lehet kivenni, és a munkáltató nem szabhatja meg, hogy mikor! :)

Szia! A teljes fizetés jár arra az öt napra. Két hónapon belül lehet kivenni, és a munkáltató nem szabhatja meg, hogy mikor! :)
Szia, Teljes összeg, és nem a munkáltatót terheli, õk visszamenõleg megkapják az államtól, van erre egy formanyomtatvány, amit a könyvelõ tölt ki és küld be az Államkincstárnak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!