Találatok a következő kifejezésre: A szülésfelkészítő ki (3 db)

A szülésfelkészítő tanfolyamot ki szervezi? A védőnőhöz kell fordulnom vagy a Kórházhoz ahol szülni szeretnék?

Ez a tanfolyam mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Kórházak szervezik és ált. ingyenes.

Kórházak szervezik és ált. ingyenes.
A kórházad szülészetét kell felhívnod, ott mondják meg, hogy mikor indul a következõ tanfolyam. Mi március 3-án kezdjük és 4 alkalomból áll. Természetesen ingyenes!
De a védõnõd is tud felvilágosítást adni.Én falun lakom, itt õk szervezik, de a városival is tisztába van, és azzal kapcsolatban is mondta, hogy ahhoz is csatlakozhatom.
Nyíregyházán a kórházban szervezték. Két alkalom volt és 5.000 Ft-ot kellett fizetni érte :-(

Mikor lesz a SOTE II-n szülésfelkészítő? Van róla valahol valamilyen információ? Ki tartja. Stb.

Legjobb válasz: Ez engem is érdekelne, mert most nyári szünet volt idáig és szeptembertõl lenne elvileg, de nem tudok még róla semmit. Nov-ben szülök.

Ez engem is érdekelne, mert most nyári szünet volt idáig és szeptembertõl lenne elvileg, de nem tudok még róla semmit. Nov-ben szülök.
köszönöm az infót! A párotok megy veletek? Bár elég korai idõpontban van.
A kérdező hozzászólása: Igen, már én is mindent tudok. :) 8-án kezdõdik fél 3-kor és a torna csak 15-tõl lesz 1-2-ig. Nem kell fizetni érte. :) Az én szülészõm Tóth Anna lesz. Találkozunk 8-án! :)
köszi.
Kedves elsõ! Én ezt olvastam, itt említi a tornát, hogy milyen, nem tudom még. Majd ezt is megkérdezem kedden. Én úgy tudom, hogy az egész díjmentes, nem kell érte fizetni. Üdv http://www.timmermann.hu/site/letoltesek/szulesrefelkeszito_..
Tudja valaki, kell-e fizetni érte és ha igen, kb. mennyi? Elõre is köszi a választ!
Szia kedves utolsó, elsõ vagyok! Van/szokott elõtte torna lenni? Milyen típusú, úgy értem, relaxáció, légzésgyakorlat vagy inkább fittentartó torna?
Sziasztok! Már négyen leszünk novemberben, bár én csak a végén. Én annyit tudok róla, hogy 8-án kezdõdik, de jövõhéten kedden érdeklõdök majd telefonon. Engem az elõtte való torna is érdekelne. Szülésznõm még nincs, arra gondoltam, majd ekkor megkeresem, egyébként Gönczi Katalint ajánlotta a dokim.
A kérdező hozzászólása: Oksi, akkor jegyzem ezt a szeptembert. Nem is értem miért nem hívom fel a klinikát, hiszen ott tuti megmondják mi van. :) A könnyebb utat választottam. :) Nekem van fogadott szülésznõm, az elsõt is vele szültem. Tóth Anna. Nektek?
Na, akkor már hárman biztosan ott leszünk novemberben. Én annyit bírtam kihámozni hogy szeptember 10 körül kezdõdik és hetente 1 alkalom. Azt számolgattam, nem tudom azt már végéig meghallgatni. Fogadtok szülésznõt?
A kérdező hozzászólása: Én is novemberben szülök. :) Úgy tudom, hogy szeptember 2. keddjén kezdõdik, legalább is itt rákerestem hasonló infóra és ott bejött a SOTE oldala és ott tavaly így volt. 2 Éve mikor a nagyobbikat vártam akkor is így volt, tehát lehet nem változott. Csak kíváncsi voltam hátha vannak friss infók. :)
A kérdező hozzászólása: Az enyém nem, mert dolgozik és a szabijait majd a szülésnél veszi ki. Meg mi már szültünk együtt, én is csak azért megyek, hogy legyen valami programom és ne itthon unatkozzam.

Tudja v-ki, hogy a MÁV (áek) kórházban tartott szülésfelkészítő tanfolyamról hol lehet érdeklődni?

Felhívtam a szül?szobát, de igazából semmi lényegeset nem tudtak mondani. Kit?l lehet érdekl?dni?

Legjobb válasz: Szia, szerintem kb sehol... :) a legrészletesebb tájékoztatást én a szülõszoba elõtt kiragasztva láttam, ma velem sem voltak túl informatívak telefonon, szóval mi odabattyogunk este 3/4 6ra a férjemmel, és megnézzük, hova kell menni pontosan, meg persze h lesz-e egyáltalán ma elõadás.

Szia, szerintem kb sehol... :) a legrészletesebb tájékoztatást én a szülõszoba elõtt kiragasztva láttam, ma velem sem voltak túl informatívak telefonon, szóval mi odabattyogunk este 3/4 6ra a férjemmel, és megnézzük, hova kell menni pontosan, meg persze h lesz-e egyáltalán ma elõadás.
A kérdező hozzászólása: Szia! Ha esetleg megtudtatok v-mit, megírnád? Köszi!
jaj, bocs, rosszul írtam, holnap este battyogunk oda... de persze, majd leírom, mi derült ki... :)
A kérdező hozzászólása: Várom, köszi!
Szia! Bocs a késlekedésért, a rendszer a következõképpen mûködik: minden hónap 1., 3. és 4. szerdáján 13 órától szülõszobalátogatás van, illetve a 3. szerdán ezt követõen 14 órától neonatológiai ismeretekrõl elõadás. A hónap 2. szerdáján este 6 órától pedig a nagy szülésfelkészítõ elõadást tartják meg, szó volt az õssejtfagyasztásról, aztán volt egy aneszteziológiai témájú rész (fõleg eda, kicsit spinál és altatás), végül pedig magáról a szülésrõl beszééltünk, ez utóbbi nem is igazi elõadás volt, hanem inkább kérdezz-felelek, és utána még be lehetett menni szülõszobát is nézni. szerintem érdemes elmenni a nagy elõadásra, elég hosszú, de érdekes és hasznos, fõleg ugye az edás-szüléses rész. Minden pontosan ki van írva a szülõszobán a 3. emeleten is, az elõadás maga a G épületben van a 2. emeleten az elõadóteremben, a Podmaniczky utca felõl kell bemenni, és ott rögtön fel a lifttel. a szülõszoba bejáratán van még egy lista a szülõszobás felszerelésrõl is, amit hozni kell, illetve a látogatáskor meg lehet beszélni a többit is, amit a gyermekágyra javasolnak, a babának pelenka és popsitörlõ kell. Ha gondolod kérdezz még, ha teheted, mindenképp menj/menjetek el az elõadásra, a többség vagy az apajelölttel, vagy az édesanyjával volt, gondolom attól függõen, kivel szeretne szülni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Ép kedden kifogtam egy kedves nõt telefonon, aki szintén ezeket mondta, de örülök, hogy Te is megerõsítetted ezt. Még csak annyi, hogy sokan voltak? Mennyivel korábban érdemes odamenni? Meddig voltatok ott?
Elég sokan voltunk, szerintem az elõadáson volt legalább 25-30 páros, de még a hatkor érkezõknek is volt kényelmesen hely az elõadóban, nem kell sietned... :) Fél tíz körül végeztünk a szülõszobán, de azért volt közben egy kis csúszás, mert a fõorvos épp szülést vezetett le, és az aneszteziológus is késõbb esett be, szerintem olyan szûk két és fél órát számolj azért az elõadásokra, a szülõszoba már gyors volt, olyan fél óra - negyven perc körül.
A kérdező hozzászólása: Köszi! A következõre megyünk!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!