Találatok a következő kifejezésre: A szülés nem kívánom a szexet (22 db)

Elnézést, hogy ebben a kategóriában kérdezem ezt, de itt fordul meg a legtöbb anyuka. Normális az, hogy szülés óta egyáltalán nem kívánom a szexet?

3 hónapja szültem.Már a terhesség alatt sem élhettünk a férjemmel házas életet,22 hetes koromtól el lettünk tiltva tőle görcsök és keményedések miatt.Addig is csak összesen 3x voltunk együtt.Azt hittem,ha megszülök,akkor rögtön visszaáll minden a régi kerékvágásba.De nem.Nem kívánom a szexet,néha még a gondolatától is hányingert kapok.Annyira a kisfiamra összpontosítok amióta megszületett,hogy a gondolataimban is csak ő van.Meg félek is az első együttléttől,mert állítólag fáj.Félek,hogyha bele is kezdenék a párommal,hamar elmenne a kedvem,mert nem tudnék a szexre koncentrálni,hanem akkor is a kisfiam járna az eszembe,hogy vajon alszik-e,meg ilyesmi.Viszont a párom már mondta párszor,hogy neki már jó lenne,mert már 8 hónapja nem volt köztünk testi kapcsolat!!Depressziós nem vagyok,én arra gondolok,hogy még lelkileg most is összeköttetésben állok annyira a kisfiammal,hogy még most is csak az övé vagyok mint még amikor a pocimban volt.Ez normális??Mikorra fog ez elmúlni,és mikor fogok tudni ,,foglalkozni,, a férjemmel is szex terén?Nektek hogy volt??

Legjobb válasz: Nekem kellett vagy 7 hónap a szülés után,hogy kívánjam,bár még mindig (10 hónappal utána) sem vagyok a régi. Mi 16.héttõl nem szexelhettünk,addig is csak 1x voltunk együtt onnantól,hogy pozit teszteltem. Egyébként nagyon nehezen találtunk vissza egymáshoz,sokat sírtam is emiatt. Szex közben nem gondolok a fiamra,szerintem te sem fogsz :) ha sír,hát sír,akkor úgyis meghallod,ezen nem kell gondolkodni (max reménykedni,hogy nem kel fel :) )

Nekem kellett vagy 7 hónap a szülés után, hogy kívánjam, bár még mindig (10 hónappal utána) sem vagyok a régi. Mi 16.héttõl nem szexelhettünk, addig is csak 1x voltunk együtt onnantól, hogy pozit teszteltem. Egyébként nagyon nehezen találtunk vissza egymáshoz, sokat sírtam is emiatt. Szex közben nem gondolok a fiamra, szerintem te sem fogsz :) ha sír, hát sír, akkor úgyis meghallod, ezen nem kell gondolkodni (max reménykedni, hogy nem kel fel :) )
Én is úgy éreztem a fiam születése után mintha megcsalnám a kusfiamat. Nem szó szerint persze, de valami ilyesmi volt. Elmúlt, most a lányom 4 hetes, még nem szexelhetünk, de most nem érzem ezt. Kicsit fájt az 1. együttlét, de nem annyira mint amennyire rákészültem. El fog múlni. Lehet hogy fokozatosan kellene közelednetek.
Elõször is, még amiatt ne aggódj hogy fel kel..még nem érti mi van, meg nem is fogja fel..lelki sérülést biztos hogy nem okozol neki.Mi is együtt alszunk a 7 hónapos fiammal és a lányom a másik szobában van úgy hogy nyitva van az ajtó..így érzi biztonságba magát..õ 2 éves.A fiam kiságyának az oldalát letakarom ha akció van, és halkan vagyunk.. Nekem is most kezd visszajönni a kedvem a dologhoz, de egész terhesség alatt nem volt hozzá kedvem, pedig eltiltva se voltam.Ez teljesen normális.Az is hogy nem tudod elengedni magad.Ezt meg kell tanulni...minden gondolatod a fiadé..ezért egyáltalán ne érezd rosszul magad, de a párodnak is kell törõdés.A kapcsolatodat is ápolni kell, mert csak ekkor lesz az egész kerek!! Én mikor a lányommal voltam terhes akkor le se lehetett lõni..állandóan be voltam indulva..szülés után is alig vártam hogy leteljen az a 6 hét..most meg..pff..botrány..de ez van.El fog múlni ne aggódj. :)
Hallod??Veled mi van???Azért senki nem lesz meleg, mert csecsemõ korában szeretgeti az anyja..neked komoly problémáid vannak...menjél orvoshoz te idióta...a kommented meg még trollkodásnak is gyenge.. jesszusom...
Hát én a férjed helyében jól elkapnálak.Elõszõr is ha az anyukák sokat babusgatják a kisfiukat akkor nagy a valoszínûsége hogy meleg lesz.Ezen gondolkodj el.Máskor pedig vedd azt is figyelembe, hogy ha az a férfi nem lenne akkor a kisfiad se született volna meg.
A kérdező hozzászólása: 41 nm-es albiban lakunk, és itt egy nagy szoba van..egy szobában alszik velünk a kisfiúnk, és félek attól is, hogy felébresztjük..lehet, hogy én vagyok a hülye, de kajak úgy nézek a kisfiamra, mintha értené, hogy mi zajlik körülötte(most már mindent megfigyel ami körülötte zajlik), és elõtte nem akarok a párommal szexelni, mert nem szeretném, hogy lelki sérülést szenvedjen emiatt, hogy õ fültanúja lesz az együttlétünknek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!!! :) ) Igyekszem a férjemmel is törõdni, mert nem szeretném, hogy megromoljon a házasságunk, meg azt sem, hogy én hajszoljam bele abba, hogy megcsaljon!!Elég fiatalok vagyunk, én 24, õ 27, szomorú lenne, ha már is ilyen gondjaink lennének! Mindenkinek ment a zöld kéz :)
Szia.. nekem nem volt ezzel gondom, akartam a dolgot, de am tényleg fájt... de emiatt nem kell parázni, ne görcsöjl rá ennyire.. szép lassan kell, és akkor tök jó lesz.. de ha ez így marad, akkor elveszítheted a párodat, hisz mindegy, h mennyire szeret, attól szexre még szüksége van, és rád is.. ne hanyagold el.. ha másképp nem megy, akkor szervezz meg, egy jó romantikus estét, el altatod a picit, és ellazulsz.. ;)

Szülés után 3 hónappal még mindig nem kíváno a szex-et, mi lesz a vége?

két naponta együtt vagyunk de nem igen van hozzá kedvem, máskor minden rendben volt.

Legjobb válasz: Ha nem kívánod az együttléteket, próbáljátok meg kicsit ritkítani. Szerintem pár alkalom kimaradna, sokkal jobban kívánnád, visszajönne a kedved. Mi néha szoktunk olyat "játszani", hogy pajzán email-eket írogatunk egymásnak, no ezektõl garantáltan megjön a kedv, illetve nem kell minden egyes alkalommal eljutni a végéig, lehet olyat is, hogy csak incselkedtek egymással. Ez is garantáltan ahhoz vezet, hogy meghozza a kedvet. Illetve ha neked nincs kedved, nézd végig, hogy a párod csinálja magának. Mi is szoktunk ilyet és másnap nem tudnám azt mondani, hogy nincs kedvem a szexhez. Sok sikert! Egyébként még nagyon az elején vagy! 18 hós kislány anyukája.

Ha nem kívánod az együttléteket, próbáljátok meg kicsit ritkítani. Szerintem pár alkalom kimaradna, sokkal jobban kívánnád, visszajönne a kedved. Mi néha szoktunk olyat "játszani", hogy pajzán email-eket írogatunk egymásnak, no ezektõl garantáltan megjön a kedv, illetve nem kell minden egyes alkalommal eljutni a végéig, lehet olyat is, hogy csak incselkedtek egymással. Ez is garantáltan ahhoz vezet, hogy meghozza a kedvet. Illetve ha neked nincs kedved, nézd végig, hogy a párod csinálja magának. Mi is szoktunk ilyet és másnap nem tudnám azt mondani, hogy nincs kedvem a szexhez. Sok sikert! Egyébként még nagyon az elején vagy! 18 hós kislány anyukája.
Sajna a hormonok, amik a "szenvedélyhez" kellenek még nem tértek vissza. Szoptatsz még? Menstruálsz már? Én is így vagyok sajna, csak 8 hónapja, de nem parázom, mert néha már egészen jó, csak elkezdeni nehéz.
Ez teljesen normális, látod nem vagy egyedül a problémáddal. Én 4 hónapig nem kívántam a szexszet, de megbeszéltem a férjemmel a dolgot. Õ megértet, idõt adott és rá két hétre már teljesen ki voltam éhezve!!!:) )) Lehet, hogy neked is csak idõre és megértésre van szükséged, ha nem kívánod, attól még megoldható a dolog máshogy is...:) )) Az idõ mindent megold, nálunk bevált!:) )
Én 10 hónapja vagyok így. Sajnos!!! Remélem visszaáll minden a régire majd.
A kérdező hozzászólása: sziasztok köszi a válaszokat, jó érzés hgoy nem vagyok egyedül :)
Lehet, hogy túl fáradt vagy, reméljük hamar elmúlik. Próbáld kipihenni magad. Nekem segített. Vigye vki el a gyereket sétálni, te meg aludj egyet.
Szerintem azért nem kívánod, mert megváltoztál.Anyává lettél, és most ez a Te szenvedélyed.Én is így vagyok ezzel.Mi mondjuk ritkán tudunk együttlenni mert a párom sokat dolgozik, de ennek ellenére én sem érzem azt a szenvedélyt most úgy mint zülés elõtt.A kisbaba minden idõdet lefoglalja , nem gyõzõl pihenni, hogy legyen tejed, ha persze szoptatsz még.És valahogy egy nõ ilyenkor átszellemül.Minden gondolata a kisbabája körül forog.Nem csoda ha nehéz így lázba jönni.Szerintem ahogy nagyobb lesz a kicsi, visszatérnek majd a jó kis szenvedélyes esték.Mi úgy vészeljük át ezt az idõt, hogy sokat beszélgetünk, és együtt babázunk, sétálunk.Nézünk valami jó kis filmet, persze ha a picurka hagyja.;)Kicsit olyan öregesen vagyunk, de nem aggódunk, és nem görcsölünk rajta, mert az nem jó.Majd jönni fog magától az a szenvedély, és akkor mindent bepótolunk. Szóval ne izgulj.Beszélj a pároddal, hogy neked hogy lenne a jobb, és hogy te mit szeretnél.
Bocsi "szülés" elõtt ;)
én alig vártam hogy elmúljon az a bizonyos 6 hét, annyira kivántam, bár 3. héten már próbálkoztunk, de csak játszadoztunk, még nem lehetett. én nagyon kivánom. nem fáraszt le a baba, alszom eleget, szoptatom. van idõma férjemre is. de szerintem ez ideális eset, én sem értem miért vagyok ilyen szerencsés, rosszabbra vártam. 10 hetes kisangyal anyukája:D

Miért van, hogy szülés óta (15 hónap) nem kívánom a szexet? Én ellenék nélküle hónapokig, de a férjem nem. Már egyre több vitánk is van emiatt. Mit tegyek, hogy olyan legyen mint régen?

Legjobb válasz: Tényleg tedd le egy idõre a picit - olyannál, aki ért hozzá - és erre az idõre NE foglalkozz vele! Ne azon töprengj, hogy vajon jól ellátják-e - hanem foglalkozz a pároddal! Sok-sok nõ megoldotta már elõtted: jól. Ha te nem is kívánod: elsõre hagyjál neki néhány dolgot. Ha ügyes, te is kedvet kaphatsz.

Tényleg tedd le egy idõre a picit - olyannál, aki ért hozzá - és erre az idõre NE foglalkozz vele! Ne azon töprengj, hogy vajon jól ellátják-e - hanem foglalkozz a pároddal! Sok-sok nõ megoldotta már elõtted: jól. Ha te nem is kívánod: elsõre hagyjál neki néhány dolgot. Ha ügyes, te is kedvet kaphatsz.
Hogy olyan legyen mint régen? Hát tégy úgy mint régen. Anyának, feleségnek, nõnek lenni egyszerret nem egyszerû, de van remény, sokaknak sikerült már. :) Ha nem elégíted ki minden téren a férjedet, hamar egyedül találhatod magad a babóddal és az hosszú távon nem lenne egészséges, pedig gyerkõccel nagyon nehéz ismerkedni. No, de ne szaladjunk ennyire elõre. Néha tedd le nagymamánál a picit és csak a párodra figyelj, kényeztesd. Ha szereted, ennek nem kéne áldozatnak lennie a részedrõl, reméljük nem is az. Ha érzed, hogy szereted, de valahogy mégse kívánod, beszélj vele a dologról, ha ezután se mûködik nem árt felkeresni egy szexuál pszichológust. Sok sikert!
Szia! Ne felejtsd el h nem csak anya vagy hanem feleség! Törõdj a férjed szükségleteivel is, ilyen miatt már nem 1 kapcsolat romlott meg.
Magyarázd el neki, hogy még nem kívánod a szexet annyira, de légy nyitott, had kényeztessen kicsit, de csak ameddig jól esik. Ha a szexet még nem kívánod, kielégítheted kézzel, szájjal, esetleg anál, ha nem áll tõled távol. Légy kreatív, nyitott, de ne hagyd, hogy bármit is ráderõltessen. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat! A nagymamás verziót már próbáltuk. A vacsiig és a moziik minden rendben volt. De mikor elértünk az ágyig, inkább csak hagytam magam és azt vártam, hogy mikor lesz vége. Pedig arról szó sincs, hogy azért mert nem szeretem. Imádom õt és szülés elõtt nagyon jókat szeretkeztünk, sõt terhesség alatt is. A technikája most sem változott, Szerintem velem vannak komoly bajok. Próbálok ezen változtatni, de eddig nem sikerült!:((

Nem kívánom a szexet. Meg fog ez változni szülés után?

A férjem kint dolgozik külföldön, és kb. 5 hetente egy hétre jön haza. Ha itthon van akkor is csak max. 2x szeretkezünk. Nappal még csak lenne hozzá kedvem, de hát itt van a 3,5 éves csemete, este pedig alig várom, hogy bezuhanjak az ágyba aludni. Nagyon megért?, és türelmes a férjem, de már kezdem ez miatt kellemetlenül érezni magam. El fog ez múlni valaha, leszek még a régi önmagam?

Legjobb válasz: Persze, csak valószínû, hogy a terhesség elnyomja a libidódat. Az elsõ gyermeknél nem volt ilyen? Amúgy nálam is ez volt, egyáltalán nem kívántam, mikor néha csináltuk, akkor sem igazán élveztem. De a szülés után helyreállt, és bepótoltunk mindent. :)

Persze, csak valószínû, hogy a terhesség elnyomja a libidódat. Az elsõ gyermeknél nem volt ilyen? Amúgy nálam is ez volt, egyáltalán nem kívántam, mikor néha csináltuk, akkor sem igazán élveztem. De a szülés után helyreállt, és bepótoltunk mindent. :)
A kérdező hozzászólása: Emlékeim szerint az elsõ terhességemnél azért hetente egyszer szeretkeztünk. A pláne pedig az az egészben, hogy ha szeretkezünk, akkor veszettül élvezem. Ez nekem már magas!! :)
Szerintem az estével van a baj. A terhesség fáradékonnyá tesz. Picit próbáljátok a babát nagyira bízni 1-1 reggel és akkor lehet jobban fog menni.
terhesen mi sem szeretkeztünk, a párom nem akarta. Nekem meg nem hiányzott. 4 hónapja szültem, még mindig alig-alig jön össze a dolog, esténként alig várom h hulla fáradtam az ágyba dõljek.
Mi se szexelünk sûrûn, pedig minden nap lenne rá lehetõség.Nekem meg a párom nem akar, mert nem érdekli a szex annyira.Szerintem a férjed nem a szex miatt szeret téged, tehát ne aggódj!Máshogyan is törõdhetsz vele, nem csak szexel.
Én a 2. babát várom, nekem semmi libidom nincs és az elsõnél is ugyanez volt. Azért hetente 1x együtt vagyunk, de nekem az is kínszenvedés....:( Abban bízom hogy az elõzõ szülés után helyrejött a dolog, remélem most is helyre fog!
Szia!Velem is ugyanaz a helyzet, mint veled, hogy egyáltalán nincs kedvem a szexhez, viszont ha sikerül rászánni magam, akkor nagyon élvezem.Nálunk csak annyi akülönbség, hogy a párom naponta könyörög egy kis szexért, de valahogy nagyon nehezen tudom rászánni magam, pedig nálunk még nincs nagyobb gyerkõc se, aki lefárasztana, egyszerûen csak nincs hozzá kedvem és kész.A férjemet nagyon sajnálom, mert neki velem ellentétben most is az egekben van a libidója és nagyon nehezen birja ki, heti 1-2 szexel.Én abban reménykedem, hogy idõvel változni fog a dolog, bár ha a te példádat veszem, akkor kélsõbb sem lesz jobb a helyzet.:) 15 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm lányok! Jó tudni, hogy nem vagyok ezzel a problémával egyedül! Remélem, hogy szülés után rendbe jön a libidóm!
Hm.Én 4 hónapja szültem, terhesség alatt nem volt gond a dolog, de a szülés után nagyon is az. Gátmetszést végeztek rajtam. Az elõírt 6 hét után kezdtünk újra együtt lenni, de minden alkalommal iszonyatosan fájt, feszült a gátsebem.Mostanra kicsit jobb lett, de libidó az nulla :( Tudom, ez nem jó, de teljessen rá vagyok hangolva a picire. Én is sajnálom szegényt, de tényleg nincs hozzá kedvem, meg estére, mire a kicsit leteszem aludni, már mindketten jó fáradtak vagyunk. :( Remélem ez változni fog.Nem tudom a menstruáció visszatérése befolyásol-e majd bármit is ez ügyben.

Szülés óta 6 hónap telt el és még mindig nem kívánom a szexet! Valaha visszatér a vágy?

Legjobb válasz: vannak olyan készitmények, amik visszahozzák a libidót - mondjuk azt nem tudom, hogy szoptatás közben is lehet-e szedni. (de gondolom igen, mivel fõként szülés után szokott ez gond lenni)

vannak olyan készitmények, amik visszahozzák a libidót - mondjuk azt nem tudom, hogy szoptatás közben is lehet-e szedni. (de gondolom igen, mivel fõként szülés után szokott ez gond lenni)
ja bocs, a link lemaradt: http://www.bioszallito.hu/Female-RX-PLUS--Szexualis-serkento.. egyébként pont itt a gyk oldalon volt ez a hirdetés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!:)

Szerintetek is orvosi eset vagyok amiért szülés óta nem kívánom a szexet?

kisfiam 15 hónapos de amióta megszületett már nem kívánom a szexet emiatt sokat veszekszünk a férjemmel.a férjem azt mondja menjek orvoshoz mert ez nem normális.de én nem gondolom hogy ilyen miatt orvoshoz kellene fordulnom

Legjobb válasz: Néma gyereknek anyja sme érti a szavát. Nem akarlak megbántani Kedves Kérdezõ! Lehet csak a hormonok miatt volt ez akkor a legelején de mivel nem beszéltétek meg ezért megmaradt és még mindig nem léptetek túl. Tessék feladatokat adni a párodnak. Ha fent van a gyermeketek és te el akarsz menni fürdeni akkor tessék nyugodt szívvel rá bízni a csemetét. Lehet õ meg azt érzi, hogy nem igényled a segítséget. A férfiak védelmében mondom azért nekik ez az eset nem egyszerû. Mert idáig õk voltak az elsõ az életünkbe aztán megszületik a gyermekünk és õk mnáris hátrébb kerülnek. Persze ezt az esetek nagy részében elnézik ha tapasztalják és érzik is, hogy figyelünk rájuk és kényeztetjük õket. A másik az, hogy nekik nincs 9 hónapjuk úgy mond, hogy tudatosuljon bennük, hogy apák lesznek Az én párom is nagyonb várta a lányunkat de igaziból akkor tudatosult benne, hogy Apa lett amikor hazavittük a lányunkat a kórházból. Viszont én éreztetm vele, hogy fontos és nélküle nem boldogulnék. Atán vannak még azok a férfiak akik ilyen pici gyerekkel nem tudnak mit kezdeni. Sokan csak nagyobb gyerekkel tudnak kapcsolatot kialakítani. Tessék õt is bevezetni a gyermek körüli ellátásban. Nálunk például nagyon bevált, hogy a hétvégi fürdetések és akkor amikor õ itthon van akkor az az õ feladata. Másik. Hódítsátok meg egymást. Udvaroljon újra a férjed és te is lepd meg apró dolgokkal. Biztosan volt a szülés elõtt olyan amit a férjed szerettet. Szerep játék simogatás vagy eseteg van amit õ kipróbálna akkor lepd meg vele. De ennek minden képen kölcsönösnek kell, hogy legyen. De ezt az egészet egy kiadós kettesben eltöltött beszélgetésnek kell megelõznie, hogy utána tiszta lappal induljatok és semelyikõtökben ne maradjon tüske az eddig elkövetett hibákért.

Néma gyereknek anyja sme érti a szavát. Nem akarlak megbántani Kedves Kérdezõ! Lehet csak a hormonok miatt volt ez akkor a legelején de mivel nem beszéltétek meg ezért megmaradt és még mindig nem léptetek túl. Tessék feladatokat adni a párodnak. Ha fent van a gyermeketek és te el akarsz menni fürdeni akkor tessék nyugodt szívvel rá bízni a csemetét. Lehet õ meg azt érzi, hogy nem igényled a segítséget. A férfiak védelmében mondom azért nekik ez az eset nem egyszerû. Mert idáig õk voltak az elsõ az életünkbe aztán megszületik a gyermekünk és õk mnáris hátrébb kerülnek. Persze ezt az esetek nagy részében elnézik ha tapasztalják és érzik is, hogy figyelünk rájuk és kényeztetjük õket. A másik az, hogy nekik nincs 9 hónapjuk úgy mond, hogy tudatosuljon bennük, hogy apák lesznek Az én párom is nagyonb várta a lányunkat de igaziból akkor tudatosult benne, hogy Apa lett amikor hazavittük a lányunkat a kórházból. Viszont én éreztetm vele, hogy fontos és nélküle nem boldogulnék. Atán vannak még azok a férfiak akik ilyen pici gyerekkel nem tudnak mit kezdeni. Sokan csak nagyobb gyerekkel tudnak kapcsolatot kialakítani. Tessék õt is bevezetni a gyermek körüli ellátásban. Nálunk például nagyon bevált, hogy a hétvégi fürdetések és akkor amikor õ itthon van akkor az az õ feladata. Másik. Hódítsátok meg egymást. Udvaroljon újra a férjed és te is lepd meg apró dolgokkal. Biztosan volt a szülés elõtt olyan amit a férjed szerettet. Szerep játék simogatás vagy eseteg van amit õ kipróbálna akkor lepd meg vele. De ennek minden képen kölcsönösnek kell, hogy legyen. De ezt az egészet egy kiadós kettesben eltöltött beszélgetésnek kell megelõznie, hogy utána tiszta lappal induljatok és semelyikõtökben ne maradjon tüske az eddig elkövetett hibákért.
Az tényleg nem normális, ha ennyi idõ után sem kívánod a szexet...túl sok idõ telt el a szülés óta. Terhesség elõtt rendben volt a szexuális életetek?
Szerintem érdemes lenne szakemberhez fordulnod. Több, mint egy éve szültél már! A párodnak igaza van. Úgy gondolom párosban kellene felkeresnetek egy pszichológust, aki aztán majd tovább tud küldeni, ha más, esetleg orvosi segítségre van szükségetek, ha pedig a gát oka lelki, õ maga is tud segíteni. A kapcsolatotok is rámehet a szexuális élet problémáira, ezt bizony komolyan kell venned! Nem hiszem, hogy szerinted normális, hogy nem kívánod a férjed, párod! Tõle sem lehet elvárni, hogy így éljen! Tenned kell, és ki kell mondanod, hogy bizony probléma merült fel, csak akkor tudsz tenni is ellene valamit! Légy õszinte, fogalmazd meg, hogy gond van, és tegyetek ellene együtt! Sok sikert és boldogságot kívánok nektek a jövõben! Gratulálok a picihez!
Ahogy olvasom a kommentjeidet, neked nem a szexuális vágyad döglött meg, hanem a kapcsolatod a férjeddel. Ezen kellene változtani. Ezen viszont egyedül nem fogsz tudni változtatni.
Hát ha ez a helyzet, itt inkább a lelki dolgok miatt nem kívánod a szexet úgy gondolom. Nem vagy orvosi eset, egyszerûen nem kívánod a párod, hiszen nem jó a kapcsolatotok. Ezért nem kell orvoshoz menni, elég ha rendezed az életed valahogy. Találj megoldást, mert ez a kapcsolat így úgysem fog sokáig "mûködni". 22:06-os
A kérdező hozzászólása: 22:06 már nem szoptatok
Ja és az hogy a párodnak egyéb problémái is vannak, amiatt ne maradj vele. Sajnálatból nem szabad párkapcsolatban élni, annak sosincs jó vége! 22:06
Szeretet, szerelem nélkül szexszelsz egy pasival, akit már nem is tisztelsz (mert akkor legalább megmondanád neki), csak azért, hogy a gyerekednek ne kelljen apa nélkül felnõnie??? Milyen példát mutatsz így a gyerekednek? Alkudj meg, a boldogságod nem olyan fontos, hogy küzdj érte? Vagy azt akarod mutatni, hogy anyuci k*rvulni is képes a kényelméért? Mert szerelem nélkül a szex csak dugás. Szerintem ez szomorú. 1 éves a gyerek és ezt látja??? Miért? Vagy beszéld meg vele, vagy válj el! De ne tedd tönkre ennyi ember életét csak azért, mert gyáva vagy lépni! A gyereknek se lesz jó, neked se, és a férjednek se! Akkor meg minek látványosan szenvedni?
Nem szoptatsz még esetleg? Mert ha igen, akkor amiatt van.
A kérdező hozzászólása: "kedves" utolsó hozzászóló.a gyermekem nem azt látja hogy anya kurvul.ahogyan te fogalmazol.sõt a gyermekem semmit nem vesz ebbõl észre, mert elõtte mindig mosolygok és sohasem veszekszünk elõtte.ha így lenne már rég elköltöztünk volna a kicsivel itthonról.a másik dolog az hogy te azt írtad hogy nem tisztelem a párom.ezt honnan vetted?sok mindent megpróbáltam már annak érdekében hogy a kapcsolatunk helyre jöjjön.csak amikor azt érzed állandóan hogy a párodat nem érdekled, de közben azt mondja hogy nagyon szeret és neki nem kell senki más csak én mert én vagyok a gyermeke anyja.mindig azt érzem hogy nem érdeklem aztán jön azzal a dologgal hogy szexeljünk.mond neked így lenne kedved bármihez is?csak tudd nem gyávaságból nem lépek hanem azért mert a gyermekem apja és nem szeretném egyedül hagyni mert az édesapja most halt meg az anyja meg a testvére kimentek angliába.és tudom ha elmennénk a kicsivel akkor valami hülyeséget csinálna magával.emiatt próbálom még mindig helyrehozni a kapcsolatunkat.hiába mondom neki hogy segítsen vagy hetente legalább egyszer fürdesse meg a kicsit vagy pelenkázza be de mindig azt mondja hogy õ nem.egyszerûen nem tudok mit kezdeni vele.ja és a gyávaságra csak annyit még hogy nem vagyok gyáva elköltözni mert jobb életem is lehetne a kicsivel.
Ülj le, és beszéld meg vele mit szeretnél, mit vársz tõle, õ mit szeretne, ki miben tudna segíteni a másiknak!
A kérdező hozzászólása: már kb 1 éve van ez hogy próbálom helyrehozni a dolgokat.szexelünk akkor is ha nem akarom de ezt azért teszem hogy ne kelljen a gyerekemnek apa nélkül felnõni.persze ha külön mennénk akkor jönne a kicsihez amikor akarna.soha nem tiltanám el õket egymástól.én is egyre inkább azt érzem hogy a végtelenségig nem lehet próbálkozni
Ha nem mükõdik a kapcsolat, válj el!
A kérdező hozzászólása: igazából én már nagyon sokszor gondolkoztam ezen.de lehet hogy amiatt is van ez mert terhesség alatt és szülés után sem éreztem azt hogy a párom mellettem van és számíthatok rá.mindketten szerettük volna a babát, fõleg én.nekem õ a mindenem.nekem sosem segít a párom semmiben ami a babával kapcsolatos.nagyon ritka amikor kicsit figyel rá amíg gyorsan elmegyek lezuhanyozni, vagy megvárom inkább amíg elalszik a fiam és akkor megyek.és szerintem emiatt is romlott meg a viszonyunk meg talán ezért is nem kívánom a szexet.már nem érzem úgy hogy annyira szeretem mint régen.mit tegyek?ti mit tennétek?
Márpedig, ha nem szeretnéd, hogy rámenjen a házasságod, valóban orvoshoz kellene fordulnod.Lehet, hogy a hormonháztartásod borult fel.Nekünk holnap lesz 6 hetes a 3. babánk, jövõ héten megyek vissza kontrollra.Remélem mindent rendben talál majd, és aztán együtt is lehetünk... Az valóban nem normális dolog, hogy 15 hónappal a szülés után nem kívánod a szexet.
A kérdező hozzászólása: igen.még a terhesség alatt is minden rendben volt.heti kb 2szer akkor is volt szex.esetleg van valami hatásos vágyfokozó tabletta?
Bár az egyik válaszoló keményen fogalmazott, de ne gondold, hogy a kisfiad ebbõl nem érez semmit.Attól, hogy elõtte mosolyogsz, a belsõ feszültséged mégis "kisugárzik".Azt se felejtsük el, hogy a kicsik ösztönlények, ami annyit tesz, hogy az érzelmeikkel kommunikálnak.

Normális, hogy szülés után 2-3 hónappal még egyáltalán nem kívánom a szexet?

Az az igazság, hogy elég nehezemre esik eleget tenni "házastársi kötelességemnek". Tehetek valamit, hogy jobban legyen kedvem a dolghoz? Más is van ezzel így, vagy én lettem frigid?

Legjobb válasz: Nem te lettél frigid,csak neked most a baba az elsõ,és te még mindig elég erõs hormonkezelést kapsz a kicsitõl,míg a párod ebbõl semmit nem érez.Én még szülés elõtt elõtt vagyok,de nálunk pont fordított a helyzet.Úgy érzem a párom nem akar kárt tenni a kicsiben.Próbálok vele beszélni róla,de tiszteletben tartom a félelmeit. Megteheted azt is,hogy beszélsz vele errõl.Szerintem tuti meg fogja érteni.És mondjuk ritkábban,és figyelmesebben fog közelíteni hozzád.Próbáljatok kellõ hangulatot teremteni,és arra az 1-1,5 órára,mert többre nem nagyon lehet idõtök kizárni a kicsit a buksidból,és csak a másiknak élni.Amúgy a párod nem veszi észre,hogy nem jó neked?

Nem te lettél frigid, csak neked most a baba az elsõ, és te még mindig elég erõs hormonkezelést kapsz a kicsitõl, míg a párod ebbõl semmit nem érez.Én még szülés elõtt elõtt vagyok, de nálunk pont fordított a helyzet.Úgy érzem a párom nem akar kárt tenni a kicsiben.Próbálok vele beszélni róla, de tiszteletben tartom a félelmeit. Megteheted azt is, hogy beszélsz vele errõl.Szerintem tuti meg fogja érteni.És mondjuk ritkábban, és figyelmesebben fog közelíteni hozzád.Próbáljatok kellõ hangulatot teremteni, és arra az 1-1, 5 órára, mert többre nem nagyon lehet idõtök kizárni a kicsit a buksidból, és csak a másiknak élni.Amúgy a párod nem veszi észre, hogy nem jó neked?
Ne aggódj, ezzel én is így vagyok, pedig nekem már 4 hónapos a picim. És pedig másra is tudok gondolni - egyszer már el is tudtam menni a barátnõimmel szórakozni picit este -, de valahogy a szexhez nem fûlik a fogam. Nem tudom miért lehet ez, de állítólag teljesen normális. Bennem egy olyan érzés van, hogy úgy meg lettem háborgatva a hüvelyem környékén, hogy még kell egy kis idõ, amíg regenerálódom.
Teljesen normális, ne aggódj!!
Uramatyám! Erre köpni-nyelni sem tudok...
Ebben az esetben nem anyukával van a baj...
KAMU!
A férfiak maximum második nõt szeretnének bevenni ha normálisan gondolkoznak, és nem férfit. Akkor itt a pasi látens homoszexuális vagy biszexuális és ennek nincs ahhoz köze, hogy az anyuka hányszor akarja vagy nem akarja a szexet.
Mond neki, hogy vegye be ö ha akarja!
Szerencsétlen anyuka a férjével nem kívánja a szexet, de az még beszervezne mást... micsoda hülyeség.
Teljesen normális ötlet. Mindent a nõkért! :) )
Egyikõtök sem normális!
Hát az valami mintaapuka lehet :D

Nem kívánom a szexet. Szülés után visszatér a vágyam?

Vagy valaki így maradt? Előtte állandóan szexeltem volna.

Legjobb válasz: NEm maradsz igy nyugi. :) Én is így vagyok most a másodikkal, nekem azt mondták az öregek, hogy azért mert fiam lesz. Nem tudom van-e benne valami doki nem tudta meg nézni még. 22hkm

NEm maradsz igy nyugi. :) Én is így vagyok most a másodikkal, nekem azt mondták az öregek, hogy azért mert fiam lesz. Nem tudom van-e benne valami doki nem tudta meg nézni még. 22hkm
Idõvel visszatér (bár valószínûleg nem gybõl)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! Én is remélem hogy nem marad így.:-)))
Tuti lanyom lesz, es egyaltalan nem kivanom a szexet. De nekem elotte is a beka feneke alatt volt a libidom. :(
2 kisfiam van.Az egyik terhességnél megnõtt a libidóm, a másodiknál a béka feneke alatt volt: :D Nem marad úgy! ;)
Hát ez érdekes. :) Én is kívánom a szexet és kislányt várok. :) 30 hkm
Szia! Nekem két kislányom van, velük végig nagyon kívántam a szexet:) Most fiam lesz, de egyátalán nem kívánom, a hetedik hónapban vagyok, de talán ötször, ha szexeltünk, annyira nem kívánom...
A kérdező hozzászólása: kérdõjelet nem akartam 17 hetes után:-)))
A kérdező hozzászólása: Nekem meg eddig azt mondták azért mert lány lesz..... Izgi, még én sem tudom a nemét. 17 hetes vagyok?:-)))
Mindkét terhességem alatt kívántam a szexet (egy fiam és egy lányom van). Azonban egyszer nagyon rosszul jártam az utána kapott fogamzásgátlómmal, teljesen lenullázta a libidómat! Szerintem most a terhességi hormonjaid blokkolják a szexuális vágyadat de ez szülés után elmúlik szóval ne aggódj.

Más is van úgy, hogy szülés óta nem kívánja a szexet?

A kapcoaltunk elején nagyon aktív volt a szexuális életünk,majd ritkultak az együtt létek,terhesség alatt csak petting volt,szülés óta viszont én nagyon ritkán kívánom a szexet! Férjemet ez nagyon zavarja,és mindig veszekedések vannak belőle!

Legjobb válasz: Talán a kimerültség is közrejátszik, de mi is így voltunk , vagyunk.

Talán a kimerültség is közrejátszik, de mi is így voltunk , vagyunk.
Sajnállak, mert szerintem minél többször vagytok együtt úgy, hogy te nem élvezed, annál késõbb fogod magadtól kívánni, hisz egyre több negatív élményed lesz.
A kérdező hozzászólása: Én meg is mondom a férjemnek, hogy csak az õ kedvéért megyek bele, zavarja a dolog de annyira azért nem, hogy azt mondja : "ha ennyire nem akarod, akkor nem erõltetem" :(
13.22-es vagyok - de a férjeteket nem zavarja, hogy igazából nem is kívánjátok a szexet, csak belementek? mert gondolom azért észreveszik?! Egyébként én is próbáltam, hogy a kedvéért belemegyek, de egyszerûen annyira rossz volt még az érintése is, hogy rájöttem, azzal csak rosszat teszek, ha erõltetem.
Az én kisfiam már 13 hónapos és én még mindig nem kívánom a szexet. Sõt... Csak a férjem miatt vagyunk együtt.
A kérdező hozzászólása: De szerencsés vagy, nálunk meg mindig veszekedés van :( Ha együtt vagyunk akkoris csak az õ kedvéért, de "szerencsére" még csak 2szer került rá sor!
Nem vagy egyedül! - én már terhesség alatt sem kívántam a szexe, 6. hónaptól nem is voltunk együtt, mert egyszerûen nem ment. Szerencsére párom emiatt nem veszekedett soha, inkább én éreztem rosszul magam amiért nem tudom boldoggá tenni , és sajnos szülés után is folytatódott, 3 hónapos volt a kislányom mikor elõször szeretkeztünk. Hálás vagyok a páromnak amiért ilyen türelmes volt, és a mai napig az, mert messze nem vagyunk annyit együtt mint korábban - most 6 és fél hónapos a lánykánk.
A kérdező hozzászólása: két hónapos! Igazából már terhesség alatt elkezdõdött, hogy nem kívántam már annyira!
Mennyi idõs a baba?
A kérdező hozzászólása: Pontosan így vagyok vele :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!