Találatok a következő kifejezésre: A szülés nem kívánom (27 db)

Szerintetek feljogosítja a férjet a megcsalásra az hogy a nő nem kívánja a szexet annyira szülés után már fél éve?

Legjobb válasz: Nem.Ketten vállalták,ketten viseljék az esetleges következményeket is! Jó,fél év hosszú idõ,de akkor is tekintettel kell lenni arra,hogy a nõ min ment keresztül. Ha nem tud a nõ valamit feldolgozni és ezért nem megy a sex,akkor pedig meg kell beszélni a problémát(pl.gátszakadás bármi,ami miatt félelem maradt) vagy ha nem ilyen oka van,csak fáradt a nõ,akkor segítsen többet a férfi,amikor otthon van.

Nem.Ketten vállalták, ketten viseljék az esetleges következményeket is! Jó, fél év hosszú idõ, de akkor is tekintettel kell lenni arra, hogy a nõ min ment keresztül. Ha nem tud a nõ valamit feldolgozni és ezért nem megy a sex, akkor pedig meg kell beszélni a problémát(pl.gátszakadás bármi, ami miatt félelem maradt) vagy ha nem ilyen oka van, csak fáradt a nõ, akkor segítsen többet a férfi, amikor otthon van.
Nem. Fél év hosszú idõ, de nem jogosít fel semmire sem. A problémákat meg kell beszélni és nem másoknál keresni megoldást.
Szerintem sem! Mióta babát várok, a párom nem mer hozzám érni, nehogy kárt tegyen a babában. Lassan 5 hónapja nem voltunk együtt. Én kívánnám nagyon, de õ nem bírja elhessegetni a gondolatot, hogy ott a kislánya, és nem akarja. Akkor kedves utolsó, most csaljam meg a párom, mert nem akar kielégíteni? Ennél nagyobb marhaságot! Milyen kapcsolat ez akkor? De most komolyan? Inkább segíteni kell a nõnek, megbeszélni vele a dolgokat, megkeresni a probléma okát. Ki tudja szegénybõl mit hozott ki a szülés lelkileg, vagy testileg, és akkor még cserben is hagyja a társa, akivel elvileg jóban, rosszban...?
Nem jogosítja fel. Ellenben a nõt sem jogosítja fel arra, hogy semmibe vegye a férje igényeit. Én ugyan még nem szültem, de átestem olyan idõszakon, amikor a szex gondolatától is rosszul voltam. NB meg is csalt a párom. Azóta igyekszem a párom igényeit is figyelembe venni. Maximálisan önzõ az a hozzáállás, hogy ha nekem egy évig nincs kedvem a szexhez, akkor õ egy évig nyomja el. Ad egy, lehet szexelni úgy is, hogy éppen nem vagy a helyzet magaslatán. Nyilván nem túl sokszor, de mondjuk egy hónapban egyszer igazán belefér. Ad kettõ, vannak a pároddal való foglalkozásnak alternatív módszerei is. Most ez csúnyán hangzik, de például sok pasi amúgy is jobban szereti, ha a nõ szájjal csinálja. Szerintem elsõsorban azokat a nõket szokták megcsalni, akik a saját szeszélyük szerint szexelnek vagy nem szexelnek. Muszáj elfogadni, hogy a "házastársi kötelesség" igenis létezik ma is. Mindkét felet kötelezi jó esetben arra, hogy figyelembe vegyék a másik igényeit.
Nõ vagyok. De szerintem a házasság része a szex is. Nem mondom, hogy feljogositja a megcsalásra, mert jobb lett volna, ha elmondja, milyen gondja van, és hogy már nem birja tovább, de meglepõdni sem kell rajta. A férfiaknak akár fizikai fájdalmat is okozhat a szex hiánya, hol a határ, meddig kell tolerálnia. Tehát egyáltalán nem meglepõ, ha megcsal, ha nem segitesz neki semmilyen módon levezetni a feszültséget.
11:16 Magának lehet, hogy használja, nekem nem. Az ok, hogy olvasta, hogy az orgazmus méhösszehúzódásokat okozhat, ezért õ nem akar kockáztatni. Majd itt lesz az ideje, de nem akarja zaklatni a babát, értsem meg. Én megértettem. Ki lehet bírni, nem halunk bele. Vannak házastársi kötelezettségek az igaz, de nem feltétlenül kell egy házasságot emiatt felrúgni. Nem beszélve a kérdezõ kommentjérõl, ahol leírta, hogy van baja bõven elég... Lehet, ebben az idõben apukának is egy kicsit többet kellene vállalnia, hátha...
Úgy gondolom igen, sõt, én nem is megcsalásnak nevezném az ilyen esetet, csupán a biológiai szükségletei kielégítésének. Ha nem is kívánja egy nõ a szexet, attól még kézzel, szájjal kielégítheti a párját. Ha netán ez megvan, akkor nem tartom helyesnek a félrelépést ilyen rövid idõ után. Még ha évekrõl lenne szó, az más, de fél év, nem nagy idõ, ilyenkor a férfinak megértõnek kell lennie. Kivéve ha a párja sehogy sem akarja kielégíteni.
Elõzõ: Gondolom a párod azért használja a kezét, száját, szükség esetén.
6-7 alkalomnak szerintem elégnek kell lennie!!! Nálunk a terhességem java része alatt nem is lehetett szex, mert veszélyeztetett voltam, HÓNAPOKIG nem volt szex, aztán az utolsó pár hétben 3-4 alkalom, hogy beinduljon a szülés! Szülés után 8 hétig semmi, mert egy óriási gátsebem volt, ami nem akart gyógyulni, azóta heti kb 2 szex van, bõven elég nekünk, estére már eléggé elfáradunk, kimerülünk :) Most 10 hónapos a babánk!
Jaj, imádom...ha valaki azt írja, hogy normális férje van és nem feltétlen megye el más nõhöz, akkor máris le lesz pontozva. Elszomorító, hogy néhányan milyen bután gondolkoznak. Nem állatok vagyunk, hanem emberek, épp ezért képesnek kell lennie a pasinak is arra, hogy visszafogja magát, ha már gyereket vállalt közösen a párjával. De ha valaki nem bírja egy kicsit sem szex nélkül...hát nem is érdemel családot.
Tiéd a pont utolsó! Engem is lehúztak. :)
Én ismertem olyan férfit amelyik a felesége terhessége alatt és szülés után is megcsalta folyamatosan. Ilyen típus, nem függött össze a feleségétõl kapott szex mennyiségével. A feleség tudta, hogy másfelé is jár, de soha nem szólt neki így vele maradt. Szerintem a havi 6-7 akkor is jó, ha még nincs gyerek. Sajnos mostanában nagyon könnyû a félre lépés.
NEM!
S a másik oldalról nézve? Ha a pasinak van valami baja, és õ miatta nincs szex? Hosszú történet, de párom 8 hónapig nem tudott...és eszem ágában sem volt megcsalni. S még mielõtt valaki azt írná, hogy na de biztos segített nekem kézzel, szájjal...hát nem. Mert nem tudott. Mindegy. Nem hagytam el, nem csaltam meg, türelmes voltam, és láss csodát, még mindig együtt vagyunk, szeretjük egymást, sõt már gyerekünk is van, és még egy csoda: õ is türelmes volt, amikor nekem nem ment a szex terhesség alatt. Vagy mondjuk a barátnõm párja rákos lett! 5 évig ápolta, ott volt mellette, szex meg nuku...de nem csalta meg, és nem is érdekelte õt más pasi, mert nagy volt a szeretet köztük!!! (Sajnos a srác meghalt idejekorán, így barátnõmnek pont nem az volt a legnagyobb baja, hogy van-e szex vagy sincs...) Egy olyan eseménykor pedig, amit ketten "generáltak", vagyis gyerekvállaláskor igenis türelmesnek kell lenni egymással. Még senki nem halt bele abba, ha egy ideig nem volt szex az életében. Most pedig nagyon kedves türelmetlen, szexmániás, empátiás készséggel nem rendelkezõk, hajrá, le lehet pontozni. Mint, ahogy tettétek azokkal is, akik szerint egy férfi lehet normális, megértõ és önfeláldozó!
Látom visszajáró lepontozók vannak! :) Csak tudnám mifenét akartok az élettõl? Aki terhes, azt csalja meg a párja? Vagy, aki nem tud egy ideig szexelni, azt el kell hagyni? Sok a buta tök.
Egy volt évfolyamtársam örömlányként dolgozik. Még anno õ mesélte, hogy nem is hinném, hány olyan pasi jár hozzá, akinek terhes a felesége, vagy éppen friss a baba a háznál, és anyus nem kívánja otthon a szexet...
Utolsónak: hát büszke lehet magára az a férfi, aki a pénzét egy örömlányra költi, és nem a gyerekére. Biztos vannak ilyenek is. Csak gratulálni tudok nekik. Ahelyett, hogy közölnék a problémát a nõvel, inkább elmennek egy prostihoz. Igazi férfi, igazi apa az ilyen, hogy rohadjon meg.
Havi 6-7? Nem is rossz! De ha ez neki vagy neked nem jó, azért beszéljetek róla! Nektek kell kialakítani a saját igényeiteknek és persze körülményeiteknek (baba stb.) megfelelõen!
havonta 1*vagyunk egyutt, egyikunk sem lep felre. ha ennyi mellet megcsal akkor egy hulye.
A kérdező hozzászólása: A szülést fizikailag már nagyon régen kihevertem(császármetszés), semmi gond nincs ezzel, csak valahogy a megváltozott élethelyzet a babával járó "gondok"(hasfájás, tejelapadás), a családi gondok, a nehéz anyagi helyzet, az hogy teljesen egyedül kell ellátnom a babám, az édesapám és még az öcsémet is sajnos-ezek mind olyan dolgok amik bennem vannak és nem tudok felszabadult lenni!!! A férjem eddig nagyon megértõ de nem tudom hova vezethet ez a helyzet...!
A kérdező hozzászólása: Azért félreértés ne essék, nem teljesen szexmentes az életünk, havonta 6-7szer azért együtt vagyunk, ami ugye hetente többször alkalmat jelent...! De neki ez nagyon kevés:-(
Hú, ez nagyon sok, ennyi elég kellene, hogy legyen. Ha mégsem, akkor csinálja magának.
Nem tudna esetleg segíteni ellátni a kicsit az öcsédet és az apukádat? Õ nem kap elég szexet, te nem kapsz elég segítséget. Tehát mindkettõtöknek hiányzik valami a másiktól. De ez rövid távon egyikõtöket sem jogosít fel megcsalásra.
A kérdező hozzászólása: Reggeltõl estig dolgozik sajnos, nem tud segíteni. De gondoljátok hogy soknak vagy elégnek számít a havonta 6-7 alkalom? Nálatok hányszor van havonta?
hát én mióta szültem ha heti 1 összejön akkor már jók vagyunk, és 8 hós a fiunk.persze volt 1 héten többször is volt, de az csoda számba ment, én is kívánom, õ is. baba elõtt szó szerint m inden nap volt, volt h több is! de megérti a férjem a helyzetet, õ is melózik egész nap, 7 végén is, éjjel is, így elég kevés alkalom adódik, és ha van is helyzet h anh akkor, akkor tutui h fiunk akkor kel :) vhogy megérzi :) és hát akkor baba az elsõ, futás hozzá, ellszáll az ihlet. én is fáradt már este, õ is fáradt, van olyan h mikor hazajön hajnal 2kor akkor vmi, de én oylankor már alszok és nem mindíg tudok felkelni. szóval nem egydi az estetek persze mi csak 2en vagyunk itthon a babával, nincs papa, meg tesó...de férjem emgérti h most ez van, majd ha már nem szoptatok, átaludja az éjjelt a gyerke... amdj akkor visszatértünk rá, és mint a nyulak :) addig vegetálunk picit :( most már 2 hete nem volt és enmtudom mikor elsz legközelebb mert mûtétem volt, és lesz is mégegy :( mind2en készek vagyunk :(
Három gyerekünk van, a legkisebb három és fél hónapos. Én sem mindig kívánom a szexet, de azért mi is havi 6-7x vagyunk együtt. Ez nekünk egyenlõre ideális. Persze régebben nálunk is heti 3x volt, de az az idõ elmúlt.
Nekem terhesség alatt piszok kényelmetlen volt a szex, szülés után meg baba mellett jöttek az egyéb kényelmetlenségek...babuci alig alszik, ha véletlen el is alszik, alig 20-30 percre csak, és az idõzített szex valahogy nem megy, nem beszélve arról, hogy az elején tök sok tejem volt, és megindult szex közben...hát nagyon illúzióromboló érzés volt. Nem vagyunk sokszor együtt, de elmondtam a páromnak, hogy mit érzek, és szerencsére megéri, mert neki sem jó, ha én csak úgy kényszerbõl vagyok vele. Mondtam neki, hogy azon leszek, hogy minden helyre álljon, és kértem, hogy szóljon, ha már nagyon szükségét érzi, minthogy máshoz menjen. Erre õ azt mondta, hogy neki a baba és én vagyok a legfontosabb, nem pedig más nõ, és nem is a szex. Párommal mindent nagyon alaposan átbeszélünk, elmondom mindig neki mit érzek, hogy megtudja, nem azért nem megy a szex, mert nem szeretem, hanem a sok-sok hormonális változás összezavart... Ha pedig egy pasi a baba születése után képes megcsalni a párját, akkor ott már nagyon sok más probléma is van. Amúgy olvasgattam már itt is sok olyan választ, hogy ha nem is gyorsan, de azért idõvel rendezõdött a szexuális élet. S igen, a babát ketten vállalták, minden következményét együtt kell vállalni.
Hát ha havi 6-7 alkalommal tudtok együtt lenni, ÉS nem ellenzed, hogy a többi alkalommal megoldja magának, akkor szerintem nem csalhat meg a szex hiánya miatt.
Utolsónak: én is hasonlóan érzek, mint te. Fõleg így, hogy én is terhes vagyok. És ilyen történetek után (fõként, mert ismerõstõl hallottam elsõ kézbõl) bármennyire próbálok is megbízni a páromban, azért csak ott motoszkál az az átkozott kétely.

Mért van az szulés után, hogy nem kívánom olyan surun a szexet? Már 4honap eltelt a szulés ota. és még mindíg fáj a szex.

Legjobb válasz: Én gátvédelemmel szültem, nekem nem fáj, de sokkal kevésbé kívánom a szexet, mint régen. Ezért a hormonok felelõsek, mert a szervezetünk szerint most az utódgondozás ideje van, nem a párzásé. Remélem, azért fog alakulni. Ha szexelünk, akkor élvezem, de régebben kezdeményezõbb voltam, most meg nagyon nem....

Én gátvédelemmel szültem, nekem nem fáj, de sokkal kevésbé kívánom a szexet, mint régen. Ezért a hormonok felelõsek, mert a szervezetünk szerint most az utódgondozás ideje van, nem a párzásé. Remélem, azért fog alakulni. Ha szexelünk, akkor élvezem, de régebben kezdeményezõbb voltam, most meg nagyon nem....
Én császáros voltam, nekem leginkább a hegem fájt. Kikapcsolni nagyon nehéz, meg nekem gátlásaim vannak szülés óta. És igen, én sem kezdeményezek mostanában. Lefoglal a gyerek, mire ágyba kerülünk, hulla vagyok. Nehéz kikapcsolni az "anya funkciót". Nekünk a félhomály és egy kis bor segített ellazulni. A párom pedig extra figyelmes és gyengéd volt. Amúgy a hormonok felelõsek az egészért. Fájni meg attól fájhat, h esetleg nem tudsz annyira fellelkesülni, kikapcsolni, "rágörcsölsz". Akár tudat alatt is. Próbáljatok hangulatot teremteni, síkosítót használni, ...! Ha ezek után sem megy, akkor nézesd meg magad a dokival, mert szerintem már elég idõ eltelt szülés óta ahhoz, h testi problémák legyenek a fájdalom okozói (normál esetben).
A kérdező hozzászólása: koszi szépen agyors válaszokat.na mindíg begorcsolok, hogy most biztosfájni fog.mert amikor nekem is van kedvem akkor nagyon jo.csak az nincs surun, hogy kitudok ugy lkapcsolodni.

Az normális, h öt hónappal a szülés (császár volt) még mindig nincs házaséletünk? Miattam, mert nem kívánom és egyébként sem működik. Első gyerek után a 6hét letelte után újra ment minden, pedig akkor is szoptattam.

Legjobb válasz: Biztos lenéznek majd azok, akik képesek voltak nagyon hamar visszaállni, és nem volt gondjuk a szexszel, de bevallom nekem olyan 9-10 hónap kellett mire újra kívántam. S igen, volt tõle lelkiismeret-furdalásom, sajnáltam a férjemet, de ki nem állhattam a szexet. Ha belekezdtünk fájt, olyannak éreztem magam minden alkalommal mint egy szûzlány. Ami nem segített: mikor itt azt olvastam, hogy szülés után 4 hétre már szexistennõ voltam, és a férjed el fog hagyni, ha nem csinálsz valamit... (hozzáteszem nem hagyott el) Ami segített: kettesben töltött idõ, beszélgetés a problémáról, hosszabb elõjáték, és a síkosító! Egy áldás a síkosító, hidd el. :) Adj magadnak idõt, és párodnak mondd el az érzéseidet, hogy õ is megértse, hogy ez nem arról szól, hogy nem szereted vagy hogy nem kívánod. Van akinél a visszaállás hosszabb ideig tart. Rossz benne lenni, de lesz ez jobb is. Ja, és esetleg nézesd meg magad dokival. Lehet van valamilyen lappangó fertõzésed, ami lelombozza a vágyat! Ez úgy is elõfordulhat, hogy nincs panaszod! Ezért érdemes dokival megnézetned magad.

Biztos lenéznek majd azok, akik képesek voltak nagyon hamar visszaállni, és nem volt gondjuk a szexszel, de bevallom nekem olyan 9-10 hónap kellett mire újra kívántam. S igen, volt tõle lelkiismeret-furdalásom, sajnáltam a férjemet, de ki nem állhattam a szexet. Ha belekezdtünk fájt, olyannak éreztem magam minden alkalommal mint egy szûzlány. Ami nem segített: mikor itt azt olvastam, hogy szülés után 4 hétre már szexistennõ voltam, és a férjed el fog hagyni, ha nem csinálsz valamit... (hozzáteszem nem hagyott el) Ami segített: kettesben töltött idõ, beszélgetés a problémáról, hosszabb elõjáték, és a síkosító! Egy áldás a síkosító, hidd el. :) Adj magadnak idõt, és párodnak mondd el az érzéseidet, hogy õ is megértse, hogy ez nem arról szól, hogy nem szereted vagy hogy nem kívánod. Van akinél a visszaállás hosszabb ideig tart. Rossz benne lenni, de lesz ez jobb is. Ja, és esetleg nézesd meg magad dokival. Lehet van valamilyen lappangó fertõzésed, ami lelombozza a vágyat! Ez úgy is elõfordulhat, hogy nincs panaszod! Ezért érdemes dokival megnézetned magad.
Sajnos a férfiak megoldják máshol ezt a problémát!Attól még elmennek máshová ha bedugjuk a homokba a fejünket....Nézz utána mi növelhetné a libidódat

Miért csodálkoznak azon a férfiak, hogy szülés után egy nő nem kívánja már úgy a sexet? Remélem nem velem van a baj, de én szülés után még egy évvel sem kívánom annyira.26L

Legjobb válasz: ez természetes hormonjáték. a hormonjaid gondoskodnak arról, hogy csak a babával tudj foglalkozni (szerezz be vicky iovine könyveket, azok poénosan írják le ezt az egészet). itt a jelszó a türelem (meg esetleg némi síkosító). kezdd a csókolózással: legyen egyre szenvedélyesebb, aztán jöhetnek a simogatások (akár ruha nélkül) és egy idõ után áttérhettek a szexre is. szerintem pedig a párodnak akkor a legkönnyebb elfogadni a dolgot, ha elmeséled neki, mi is van veled, és persze hogy mit szeretnél.

ez természetes hormonjáték. a hormonjaid gondoskodnak arról, hogy csak a babával tudj foglalkozni (szerezz be vicky iovine könyveket, azok poénosan írják le ezt az egészet). itt a jelszó a türelem (meg esetleg némi síkosító). kezdd a csókolózással: legyen egyre szenvedélyesebb, aztán jöhetnek a simogatások (akár ruha nélkül) és egy idõ után áttérhettek a szexre is. szerintem pedig a párodnak akkor a legkönnyebb elfogadni a dolgot, ha elmeséled neki, mi is van veled, és persze hogy mit szeretnél.
Hogy nem lehet a szexet kivánni, mikor az az egyik legjobb dolog a világon? Ha nem kívánod a szexet, akkor azt jelenti nem kívánod a párod sem. Akkor meg nem sok értelme volt gyereket csinálni egy olyan emberrel, akit nem kívánsz.
Hogy a fenébe ne csodálkoznának, nekik nem változik a hormonrendszerük, természetes, hogy ezt nem tudják úgy megélni, mint egy nõ. A gond akkor van, amikor tudatosan nem is akar valaki szexelni, mert mostmár csak a gyerek számít. Ebbe majdnem minden házasság belerokkan. Rengeteg ilyenrõl olvasni. Az, hogy a libidód kisebb nem probléma.
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló: nem a páromat nem kívánom hanem az alakom meg változott és saját magamat nem érzem kívánni valónak érted? elmondtam neki, de azt mondja õt nem zavarja, de engem igen
"nem a páromat nem kívánom hanem az alakom meg változott és saját magamat nem érzem kívánni valónak érted? elmondtam neki, de azt mondja õt nem zavarja, de engem igen" Látom elõled is értelmes szülõ fog válni. Basszus, sportolj, fogyj le, vegyél pár új cuccot, menj el fodrászhoz, stb. Attól, hogy gyereked szültél még nem dölt össze a világ és lehetsz jó nõ. Már bocs, de rinyálni tudom, hogy egyszerûbb, de ez csak rajtad múlik, hogy teszel is valamit. De ha nem akkor elég hülyén állsz a kapcsolatodhoz, mert nem elég hogy részedrõl elszarod a szexuális életed, de egy másik embert is kinzol a lustaságoddal és a hanyagságoddal, aminek majd a gyerek issza meg a levét. Mert ez a hangulat rá fogja idõ után nyomni a kapcsolatra a bélyegét, jön a folytosnos feszkó, veszekedések, elégedetlenkedések és hidd el elég szar olyan családban felnõni, ahol semmi sincs rendben és az apa eljár kur.vázni, mert otthon nem kapja meg, ami egy kapcsolatban elvárható. Szóval, ha fontos valamennyire is a családod, azért tenni is kell. És ez a te lustaságodon fog állni vagy bukni. Egy év alatt le lehetett volna már rég fogyni és visszaváltozni. És nem a pasi kell csodálkozzon, hogy nem kivánod a szexet, hanem neked kellene csodálkoznod, hogy hogy lehetsz ennyire bal.fasz. Örülj, hogy a férjed még szóba áll egy ilyen igénytelen nõvel, mint amilyen vagy.
A kérdező hozzászólása: köszönöm kedves, ezt a választ, igazán jól esett hogy lehordtál a sárgaföldig. nem vagyok kövér csak a hasamon a bõr eléggékitágult sajnos ezen nem tudol változtatni. vyan köztünk sexuália kapcsolat, de nagyon szégyelem magam
Mindenen lehet változtatni, ha nem természetes úton, plasztikai sebész megoldja. :) Persze könnyebb hazudni önmagunknak, meg a párunknak, hogy minden rendben van, legyen szex látszólagosan éljük a tökéletes család mindennapjait, közben meg mindenki romokban hever belül, mert nem vagy képes ezt megbeszélni a pároddal vagy egymással és megoldani. És ezt életed végéig játszani akarod? Nagyon felnõtt gondolkodásmód. Ha egy ilyen apró problámát nem tudsz megoldani, szerinted képes leszel felnevelni egy gyereket?
A kérdező hozzászólása: igen képes vagyok felnevelni a gyerekem, ha nem így lenne nem szültem volna meg. plasztikai mûtétre meg nincs anyagi keretem.
Akkor szenvedjél egy hazugságra épülõ kapcsolatban és sajnáltasd magad itt a gyk-n.

Nők, akiket nem kívánt a férjük terhesség alatt! Nektek helyre állt a ritmus szülés után?

Legjobb válasz: Én is egyetértek a négyessel. Attól függetlenül, hogy szex nincsen, még lehet orálisan is kényeztetni a férfiakat...Legyen a férfi is megértõ, hogy az nõ esetleg olyan állapotban van, hogy nem kívánja. De legyen a nõ is megértõ. Attól, hogy õ nem kívánja, a férfi igen, és elég sok módon lehet ezen segíteni, kézzel, szájjal. Én nem értem azokat a párokat, akik a terhesség miatt nem érnek egymáshoz hónapokig.

Én is egyetértek a négyessel. Attól függetlenül, hogy szex nincsen, még lehet orálisan is kényeztetni a férfiakat...Legyen a férfi is megértõ, hogy az nõ esetleg olyan állapotban van, hogy nem kívánja. De legyen a nõ is megértõ. Attól, hogy õ nem kívánja, a férfi igen, és elég sok módon lehet ezen segíteni, kézzel, szájjal. Én nem értem azokat a párokat, akik a terhesség miatt nem érnek egymáshoz hónapokig.
4essel értek egyet! Mást nem írok, mert csak sárdobálás lenne...
El nem bírom képzelni, hogy 9 hónapig ne érjünk egymáshoz a párommal. Ezért (is) félek a szüléstõl annyira... 32/N
Kedves #8 A férfiakat is meg lehet érteni, amiért nem kívánják a feleségüket: Gondolj bele, hogy volt eddig egy NÕ, akit kívánt. Aztán elkezdett gömbölyödni a hasa, és egyre inkább az anyát látja benne és nem a NÕT. Egy terhes nõre sokkal nehezebb ráizgulni. Tovább romlik a helyzet szülés után. Pl. azok a mellek, amikért a férj eddig megveszett, most egy babát szoptatnak. Tudom, hogy fájó ez egy kismamának, de szexuálisan segyáltalán nem kívánatosak.
Én megértem, ha egy terhes nõ nem kívánja a szexet, vagy esetleg orvos tiltja. Azt is megértem, ha szülés után is így megy még egy darabig. De azt nem értem, hogy miért kell elvárni a férfitõl, hogy akkor õ is legyen aszkéta? A nõ nyugodtan kényeztetheti más módokon is.
9 hónapja szültem, nem igazán voltunk együtt a terhesség alatt, és ez a szám csak csökken mióta megvan a fiunk...
De azt nem értem, hogy miért kell elvárni a férfitõl, hogy akkor õ is legyen aszkéta? A nõ nyugodtan kényeztetheti más módokon is. 1vagyok.Náunk nem én voltam az aki elitasitotta.Mivan akkor ha a férfi nem akarja?erõszakoljam rá magam, vagy mondjam neki hogy attól azért kényeztethetne? ez a dolog oda vissza kell hogy mûködjön de ez sajnos nem ilyen egyszerû.
Szülés elõtt 2hónapig, szülés után 9hónapig nem voltunk együtt.Mostanra kezd helyreállni a dolog, a gyerek 3éves. Mondjuk nálunk más tényezõk játszottak közre, nem a hizás és ilyesmik.
A kérdező hozzászólása: Azért ennyi valaszt ne...:)
Nálunk is a leendõ apuka nem kívánta a dolgot, de amikor már lehetett szülés után, na az aztán szuper volt! Igen, helyre állt, bár a gyerek mind2-nket lefáraszt, úgyhogy ritkult egy kicsit.

Miért van, hogy szülés óta (15 hónap) nem kívánom a szexet? Én ellenék nélküle hónapokig, de a férjem nem. Már egyre több vitánk is van emiatt. Mit tegyek, hogy olyan legyen mint régen?

Legjobb válasz: Tényleg tedd le egy idõre a picit - olyannál, aki ért hozzá - és erre az idõre NE foglalkozz vele! Ne azon töprengj, hogy vajon jól ellátják-e - hanem foglalkozz a pároddal! Sok-sok nõ megoldotta már elõtted: jól. Ha te nem is kívánod: elsõre hagyjál neki néhány dolgot. Ha ügyes, te is kedvet kaphatsz.

Tényleg tedd le egy idõre a picit - olyannál, aki ért hozzá - és erre az idõre NE foglalkozz vele! Ne azon töprengj, hogy vajon jól ellátják-e - hanem foglalkozz a pároddal! Sok-sok nõ megoldotta már elõtted: jól. Ha te nem is kívánod: elsõre hagyjál neki néhány dolgot. Ha ügyes, te is kedvet kaphatsz.
Hogy olyan legyen mint régen? Hát tégy úgy mint régen. Anyának, feleségnek, nõnek lenni egyszerret nem egyszerû, de van remény, sokaknak sikerült már. :) Ha nem elégíted ki minden téren a férjedet, hamar egyedül találhatod magad a babóddal és az hosszú távon nem lenne egészséges, pedig gyerkõccel nagyon nehéz ismerkedni. No, de ne szaladjunk ennyire elõre. Néha tedd le nagymamánál a picit és csak a párodra figyelj, kényeztesd. Ha szereted, ennek nem kéne áldozatnak lennie a részedrõl, reméljük nem is az. Ha érzed, hogy szereted, de valahogy mégse kívánod, beszélj vele a dologról, ha ezután se mûködik nem árt felkeresni egy szexuál pszichológust. Sok sikert!
Szia! Ne felejtsd el h nem csak anya vagy hanem feleség! Törõdj a férjed szükségleteivel is, ilyen miatt már nem 1 kapcsolat romlott meg.
Magyarázd el neki, hogy még nem kívánod a szexet annyira, de légy nyitott, had kényeztessen kicsit, de csak ameddig jól esik. Ha a szexet még nem kívánod, kielégítheted kézzel, szájjal, esetleg anál, ha nem áll tõled távol. Légy kreatív, nyitott, de ne hagyd, hogy bármit is ráderõltessen. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat! A nagymamás verziót már próbáltuk. A vacsiig és a moziik minden rendben volt. De mikor elértünk az ágyig, inkább csak hagytam magam és azt vártam, hogy mikor lesz vége. Pedig arról szó sincs, hogy azért mert nem szeretem. Imádom õt és szülés elõtt nagyon jókat szeretkeztünk, sõt terhesség alatt is. A technikája most sem változott, Szerintem velem vannak komoly bajok. Próbálok ezen változtatni, de eddig nem sikerült!:((

Nem kívánom a szexet. Meg fog ez változni szülés után?

A férjem kint dolgozik külföldön, és kb. 5 hetente egy hétre jön haza. Ha itthon van akkor is csak max. 2x szeretkezünk. Nappal még csak lenne hozzá kedvem, de hát itt van a 3,5 éves csemete, este pedig alig várom, hogy bezuhanjak az ágyba aludni. Nagyon megért?, és türelmes a férjem, de már kezdem ez miatt kellemetlenül érezni magam. El fog ez múlni valaha, leszek még a régi önmagam?

Legjobb válasz: Persze, csak valószínû, hogy a terhesség elnyomja a libidódat. Az elsõ gyermeknél nem volt ilyen? Amúgy nálam is ez volt, egyáltalán nem kívántam, mikor néha csináltuk, akkor sem igazán élveztem. De a szülés után helyreállt, és bepótoltunk mindent. :)

Persze, csak valószínû, hogy a terhesség elnyomja a libidódat. Az elsõ gyermeknél nem volt ilyen? Amúgy nálam is ez volt, egyáltalán nem kívántam, mikor néha csináltuk, akkor sem igazán élveztem. De a szülés után helyreállt, és bepótoltunk mindent. :)
A kérdező hozzászólása: Emlékeim szerint az elsõ terhességemnél azért hetente egyszer szeretkeztünk. A pláne pedig az az egészben, hogy ha szeretkezünk, akkor veszettül élvezem. Ez nekem már magas!! :)
Szerintem az estével van a baj. A terhesség fáradékonnyá tesz. Picit próbáljátok a babát nagyira bízni 1-1 reggel és akkor lehet jobban fog menni.
terhesen mi sem szeretkeztünk, a párom nem akarta. Nekem meg nem hiányzott. 4 hónapja szültem, még mindig alig-alig jön össze a dolog, esténként alig várom h hulla fáradtam az ágyba dõljek.
Mi se szexelünk sûrûn, pedig minden nap lenne rá lehetõség.Nekem meg a párom nem akar, mert nem érdekli a szex annyira.Szerintem a férjed nem a szex miatt szeret téged, tehát ne aggódj!Máshogyan is törõdhetsz vele, nem csak szexel.
Én a 2. babát várom, nekem semmi libidom nincs és az elsõnél is ugyanez volt. Azért hetente 1x együtt vagyunk, de nekem az is kínszenvedés....:( Abban bízom hogy az elõzõ szülés után helyrejött a dolog, remélem most is helyre fog!
Szia!Velem is ugyanaz a helyzet, mint veled, hogy egyáltalán nincs kedvem a szexhez, viszont ha sikerül rászánni magam, akkor nagyon élvezem.Nálunk csak annyi akülönbség, hogy a párom naponta könyörög egy kis szexért, de valahogy nagyon nehezen tudom rászánni magam, pedig nálunk még nincs nagyobb gyerkõc se, aki lefárasztana, egyszerûen csak nincs hozzá kedvem és kész.A férjemet nagyon sajnálom, mert neki velem ellentétben most is az egekben van a libidója és nagyon nehezen birja ki, heti 1-2 szexel.Én abban reménykedem, hogy idõvel változni fog a dolog, bár ha a te példádat veszem, akkor kélsõbb sem lesz jobb a helyzet.:) 15 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm lányok! Jó tudni, hogy nem vagyok ezzel a problémával egyedül! Remélem, hogy szülés után rendbe jön a libidóm!
Hm.Én 4 hónapja szültem, terhesség alatt nem volt gond a dolog, de a szülés után nagyon is az. Gátmetszést végeztek rajtam. Az elõírt 6 hét után kezdtünk újra együtt lenni, de minden alkalommal iszonyatosan fájt, feszült a gátsebem.Mostanra kicsit jobb lett, de libidó az nulla :( Tudom, ez nem jó, de teljessen rá vagyok hangolva a picire. Én is sajnálom szegényt, de tényleg nincs hozzá kedvem, meg estére, mire a kicsit leteszem aludni, már mindketten jó fáradtak vagyunk. :( Remélem ez változni fog.Nem tudom a menstruáció visszatérése befolyásol-e majd bármit is ez ügyben.

Mi lehet a magyarázata annak, hogy szülés óta nem kívánok semmilyen gyümölcsöt (zöldséggel nincs gond), mert savanyúnak érzem mindet, még a gondolatától is összefut a nyál a számban?

Nagyon édesszájú lettem, mindig süti+csoki ehetnékem van :-S Lehet ennek köze a szoptatáshoz? Ezel?tt szerettem minden gyümölcsöt, de most még az almát sem tudom megenni. Kivétel a bef?ttek, dehát azok cukrozottak. Már 1 éves a fiam, de nem változott semmi, igaz, még mindig sokat szopizik.

Legjobb válasz: Szerintem azért kívánod csak az édességet, mert a gyermek még szopizik, és a te szervezeted töb kalóriát kíván, és ezt tömény szénhidrát formájában. valószínû változik a helyzet, ha már nem szoptatol.

Szerintem azért kívánod csak az édességet, mert a gyermek még szopizik, és a te szervezeted töb kalóriát kíván, és ezt tömény szénhidrát formájában. valószínû változik a helyzet, ha már nem szoptatol.
A kérdező hozzászólása: Akkor valószinüleg ezért. Köszi

Szülés után 3 hónappal még mindig nem kíváno a szex-et, mi lesz a vége?

két naponta együtt vagyunk de nem igen van hozzá kedvem, máskor minden rendben volt.

Legjobb válasz: Ha nem kívánod az együttléteket, próbáljátok meg kicsit ritkítani. Szerintem pár alkalom kimaradna, sokkal jobban kívánnád, visszajönne a kedved. Mi néha szoktunk olyat "játszani", hogy pajzán email-eket írogatunk egymásnak, no ezektõl garantáltan megjön a kedv, illetve nem kell minden egyes alkalommal eljutni a végéig, lehet olyat is, hogy csak incselkedtek egymással. Ez is garantáltan ahhoz vezet, hogy meghozza a kedvet. Illetve ha neked nincs kedved, nézd végig, hogy a párod csinálja magának. Mi is szoktunk ilyet és másnap nem tudnám azt mondani, hogy nincs kedvem a szexhez. Sok sikert! Egyébként még nagyon az elején vagy! 18 hós kislány anyukája.

Ha nem kívánod az együttléteket, próbáljátok meg kicsit ritkítani. Szerintem pár alkalom kimaradna, sokkal jobban kívánnád, visszajönne a kedved. Mi néha szoktunk olyat "játszani", hogy pajzán email-eket írogatunk egymásnak, no ezektõl garantáltan megjön a kedv, illetve nem kell minden egyes alkalommal eljutni a végéig, lehet olyat is, hogy csak incselkedtek egymással. Ez is garantáltan ahhoz vezet, hogy meghozza a kedvet. Illetve ha neked nincs kedved, nézd végig, hogy a párod csinálja magának. Mi is szoktunk ilyet és másnap nem tudnám azt mondani, hogy nincs kedvem a szexhez. Sok sikert! Egyébként még nagyon az elején vagy! 18 hós kislány anyukája.
Sajna a hormonok, amik a "szenvedélyhez" kellenek még nem tértek vissza. Szoptatsz még? Menstruálsz már? Én is így vagyok sajna, csak 8 hónapja, de nem parázom, mert néha már egészen jó, csak elkezdeni nehéz.
Ez teljesen normális, látod nem vagy egyedül a problémáddal. Én 4 hónapig nem kívántam a szexszet, de megbeszéltem a férjemmel a dolgot. Õ megértet, idõt adott és rá két hétre már teljesen ki voltam éhezve!!!:) )) Lehet, hogy neked is csak idõre és megértésre van szükséged, ha nem kívánod, attól még megoldható a dolog máshogy is...:) )) Az idõ mindent megold, nálunk bevált!:) )
Én 10 hónapja vagyok így. Sajnos!!! Remélem visszaáll minden a régire majd.
A kérdező hozzászólása: sziasztok köszi a válaszokat, jó érzés hgoy nem vagyok egyedül :)
Lehet, hogy túl fáradt vagy, reméljük hamar elmúlik. Próbáld kipihenni magad. Nekem segített. Vigye vki el a gyereket sétálni, te meg aludj egyet.
Szerintem azért nem kívánod, mert megváltoztál.Anyává lettél, és most ez a Te szenvedélyed.Én is így vagyok ezzel.Mi mondjuk ritkán tudunk együttlenni mert a párom sokat dolgozik, de ennek ellenére én sem érzem azt a szenvedélyt most úgy mint zülés elõtt.A kisbaba minden idõdet lefoglalja , nem gyõzõl pihenni, hogy legyen tejed, ha persze szoptatsz még.És valahogy egy nõ ilyenkor átszellemül.Minden gondolata a kisbabája körül forog.Nem csoda ha nehéz így lázba jönni.Szerintem ahogy nagyobb lesz a kicsi, visszatérnek majd a jó kis szenvedélyes esték.Mi úgy vészeljük át ezt az idõt, hogy sokat beszélgetünk, és együtt babázunk, sétálunk.Nézünk valami jó kis filmet, persze ha a picurka hagyja.;)Kicsit olyan öregesen vagyunk, de nem aggódunk, és nem görcsölünk rajta, mert az nem jó.Majd jönni fog magától az a szenvedély, és akkor mindent bepótolunk. Szóval ne izgulj.Beszélj a pároddal, hogy neked hogy lenne a jobb, és hogy te mit szeretnél.
Bocsi "szülés" elõtt ;)
én alig vártam hogy elmúljon az a bizonyos 6 hét, annyira kivántam, bár 3. héten már próbálkoztunk, de csak játszadoztunk, még nem lehetett. én nagyon kivánom. nem fáraszt le a baba, alszom eleget, szoptatom. van idõma férjemre is. de szerintem ez ideális eset, én sem értem miért vagyok ilyen szerencsés, rosszabbra vártam. 10 hetes kisangyal anyukája:D

Szülés óta 6 hónap telt el és még mindig nem kívánom a szexet! Valaha visszatér a vágy?

Legjobb válasz: vannak olyan készitmények, amik visszahozzák a libidót - mondjuk azt nem tudom, hogy szoptatás közben is lehet-e szedni. (de gondolom igen, mivel fõként szülés után szokott ez gond lenni)

vannak olyan készitmények, amik visszahozzák a libidót - mondjuk azt nem tudom, hogy szoptatás közben is lehet-e szedni. (de gondolom igen, mivel fõként szülés után szokott ez gond lenni)
ja bocs, a link lemaradt: http://www.bioszallito.hu/Female-RX-PLUS--Szexualis-serkento.. egyébként pont itt a gyk oldalon volt ez a hirdetés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!