Találatok a következő kifejezésre: A szülés napokban lehet már érezni, (3 db)

A szülés előtti napokban lehet már érezni, hogy készülődik valami?

Nem a szülés megindulásának konkrét jeleire gondolok (mint pl. nyákdugó távozása, rendszeres összehúzódások, magzatvíz elfolyása), mert ezekr?l tudok. Arra lennék kíváncsi, hogy valami egyéb testi vagy lelki jelb?l észre lehet-e venni.

Legjobb válasz: Szerintem nem!Én kétszer szültem,de nem volt különösebb elõérzetem.

Szerintem nem!Én kétszer szültem, de nem volt különösebb elõérzetem.
Szia! Nem tudom, hogy bebeszéltem e magamnak, de én tudtam, hogy idõben fog jönni. Egy nappal a szülés elõtt kerültem be a kórházba vérzés miatt, amirõl kiderült vizsgálat során sérült meg a hüvely és nem szültem. Ez elõtt azonban én a terhesség alatt végig azt éreztem, hogy a kiírt idõre fogok szülni és be is jött, pedig csak körülbelülre tudtuk kiszámolni. szeptember 15-re voltam kiírva és 15-én este megindult a vajudás. Reggel szültem meg 8.20-kor.
Én 1 nappal szültem hamarabb, mint ahogy ki voltam írva. Féltem a túlhordástól, ezért elõzõ nap sokat cipekedtem, lépcsõztem stb. Már hajnalban éreztem is valamit. Aztán napközben csk néha fájt picit a hasam, du.-án kijött a nyékdugó. Este kb. 7 körül már görnyedtem, de nem vettek fel a szülõszobára, csak az osztályra. Este 10 körül bementem "vajúdni", reggel 5:40-re lett meg. Jó hosszú volt, de életem legszebb élménye. A végeredmény pedig csodálatos!:)
szia, Én túlhordtam a kiscsajszitb1 héttel, úgyhogy már nagyon vártam az "idulást". De konkrétan nem éreztem, hogy melyik nap indulunk. Úgy volt, hogy szombatom megindítják, de én éreztem, hogy addig már nem fogjuk kibírni és kedden szültem. Sok sikert, kitartás. Jön amikor jönni akar a kis magzatka. :) )

A szülés megindulását mennyi idővel előbb lehet érezni? Van olyan, hogy csak úgy hirtelen beindul a vajúdás, vagy minden esetben vannak sejtető jelek mondjuk már előző nap?

37 hetes vagyok, és a férjemnek nemsokára el kell utaznia egy napra. Jelenleg egyáltalán nem érzem, hogy közeledne a szülés.

Legjobb válasz: Szia! Nekem a szülés beindulása elõtt egy héttel, és a szülés elõtti éjszaka is elment a nyákdugó.Elõször csak egy kevés, majd a szülés elõtti éjszaka elég sok.Ez elég észrevehetõ, mert kicsit rózsaszínes nyálka. De van akinél nem megy el. Nekem az arcom is bedagadt az utolsó héten, most néztem vissza a fényképeimet és ...szörnyû ahogy kinéztem.A szám és az orrom is megdagadt. Ja és majd leszakadt a derekam, annyira fájt. Hát kb. ennyi jele volt nálam.

Szia! Nekem a szülés beindulása elõtt egy héttel, és a szülés elõtti éjszaka is elment a nyákdugó.Elõször csak egy kevés, majd a szülés elõtti éjszaka elég sok.Ez elég észrevehetõ, mert kicsit rózsaszínes nyálka. De van akinél nem megy el. Nekem az arcom is bedagadt az utolsó héten, most néztem vissza a fényképeimet és ...szörnyû ahogy kinéztem.A szám és az orrom is megdagadt. Ja és majd leszakadt a derekam, annyira fájt. Hát kb. ennyi jele volt nálam.
Hát nekem semmi jele nem volt.A kiírt napon mentem vizsgálatra és közölték 3 újjnyira nyitva vagyok mehetünk szülni.De nekem maga a szülés sem fájt.Én csak kellemetlennek mondanám nem fájdalmasnak.Neked is ilyen könnyû szülést kívánok!
Szia! Semmi elõjel nem volt. Hirtelen erõs két szorítás a pocimban és már folyt is el a magzatvíz, mehettünk szülni.:)
A 10.29-es vagyok.Szerintem ne görcsölj rajta, mert a végén mér tényleg megszülsz!Inkább beszéld meg a picúrral, hogy várja meg apát amíg hazajön!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ha így áll a dolog, megmondom a férjemnek, hogy csak szülés után menjen, addigra már itt lesznek a rokonok.

A szülés előtti napokban mit érezni? Ma egésznap lehangolt vagyok, sokat mocorog a baba.. a 36. hetet már be tőltöttem, hány napom lehet még hátra?

Legjobb válasz: Akar tul is hordhatod a babadat, ilyenkor a hormonok tombolnak, attol lehetsz lehangolt, de akar a szulest is jelentheti. Minden terhesseg mas.

Akar tul is hordhatod a babadat, ilyenkor a hormonok tombolnak, attol lehetsz lehangolt, de akar a szulest is jelentheti. Minden terhesseg mas.
a baba elvileg a szülés elõtti idõben nem mocorog olyan aktívan sõt nekem semmi jele nem volt egyszercsak elkezdõdtek a 10 perces fályások mind a két kislányomnál aztán mentünk szülni ne aggódj minden megy a maga utján mi 4 perces fályásokkal indultunk el a választott kórháznkba ami 60 km-re van tõlünk, másodszorra pedig 2 percesekkel igaz hogy akkor csak fél órát voltunk a szülõszobán de akkor is átértünk úgyhogy ne aggódj nyugi majd eljön az ideje ja és mind a kettõvel ráhúztm 6 napot holott én is úgy gondoltam hogy elõbb meglezsnek aztán....
Mért gondolod, hogy csak néhány nap lehet már csak hátra?
Szia.Nekem szülés elött 3-4 nappal nagyon feldagadt az arcom.A számról nem is beszélve.Elötte meg már 3 hónappal vizesedtem.A babámat 5 nappal túlhordtam.A hasad leereszkedett ma´r???Nekem szülés elött 4 héttel. szerintem van még idöd.nekem a babám egész idö alatt mocorgott, talán me´g jobban is a szülés elött.Sokszor olyan aktív volt, hogy még feküdni sem bírtam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!