Találatok a következő kifejezésre: A szülés mennyivel lehet újra (3 db)

Szülés (hüvelyi) után mennyi idő után nem fáj a szex? Mikor lehet ujra a régi?

Tapasztalatokat várok.Köszi

Legjobb válasz: Az elsõ szülésem után kb. 2 hónapig elég kellemetlen volt, és utána még vagy fél évig síkosítót kellett használni. A második szülés után egyáltalán nem fájt. Érzetileg nálam mindkettõnél beletelt úgy 1 évbe, hogy újra a régi legyen.

Az elsõ szülésem után kb. 2 hónapig elég kellemetlen volt, és utána még vagy fél évig síkosítót kellett használni. A második szülés után egyáltalán nem fájt. Érzetileg nálam mindkettõnél beletelt úgy 1 évbe, hogy újra a régi legyen.
Szia! Én 12-hete szültem és a 7.hét után voltam elöször együtt a párommal, azt gondoltam hogy kelemetlen lesz de nem, nagyon jó volt. Azóta majdnem minden nap együtt vagyunk vagyis akkor amikor a picurka engedi. :)
Szia. Én 8hete szültem, a 6hetes vizsgálat után már együtt voltunk. A dokim mondta, hogy vegyünk síkositot, de szerencsére nincs rá szükség. Az elsõ 3-4alkalommal voltunk csak óvatosak, és egyáltalán nem fáj az együtlét
Nekem durva szülésem volt ezért csak szülés után három hónappal adott engedélyt a doki a házasélet újrakezdésére, de a mai napig nagy fájdalommal jár a dolog, és a fájdalmon kívül õszintén szólva semmi jót nem érzek. Ja és fél éves a babánk.
Szia. Mi szülés után 8 héttel voltunk együtt és nem fájt.
Sziasztok Mi is 8 héttel a szülés után voltunk együtt , nekem nagyon kellemetlen volt!! De a második már jó volt!! üdv egy 9 hetes gyönyörû kisfiu anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy megosztottátok a tapasztalatokat!

A szülés után mennyivel lehet újra szexelni?

Legjobb válasz: Én 5 hétel utána szexeltem elöször és olyan volt mindha szûz lettem volna nagyon fájt.... 28/L:)

Én 5 hétel utána szexeltem elöször és olyan volt mindha szûz lettem volna nagyon fájt.... 28/L:)
6 HÉT UTÁN A KONTROLLVIZSGÁLATON A DOKTOR MEGMONDJA, HOGY VAN E GYULLADÁS VAGY NEM.HA NAM AKKOR LEHET.A 6 HÉT ALATT AZÉRT NEM ÉRDEMES MERT NYITOTT MÉG A MÉHSZÁJ ÉS RETTENETES FERTÕZÉSEKET LEHET ÖSSZESZEDNI.
Hat hetet mond a szakirodalom, de persze attól is függ, milyen nehéz volt a szülés, azaz mennyire jön helyre odalent a hölgyemény.
Szia!háát azt mondják 6 hét, szerintem attól függ:lessz e rá idõd, kívánod e és hogy mennyire vérzel!mert ugye azt tudod hogy szülés után egy jó pár hétig vérezni fogsz :(
Egyén függõ. Vkinek sok idõ kell, vkinek nem .
A pontos válasz érdekében rendes szülés esetében 6 hét császárnál 3-4 hét.
SZIA SZERINTEM AMIKOR KIVANOD HA NRM VERZEL NAGYON
Ezerrel! ~B
Ahánnyal nem szégyellsz a férjed háta mögött...
anál és orál mehet mindenképpen... oldd meg
9 hónap vagy 9 hét

Császáros szülés után mennyi idő után lehet újra teherbe esni? Hallottam olyat hogy 5 évig nem ajánlják, mert szétszakadhat a varrat. Mi az igazság? Befolyásolja e ezt az hogy valaki hány kiló?

Legjobb válasz: Én 2007 novemberében szültem császárral, most megint terhes vagyok, augusztusban szülök. A dokim nekem azt mondta, hogy jó, ha 2 év eltelik, de nálam sem lesz semmi gond. Megint császárral fogok szülni egészségügyi okok miatt. Azt, hogy a kilók hogy befolyásolják, pontosan nem tudom, talán az, aki nagyon molett, nehezebben gyógyul. De ezt nem tudom. Miért a kérdés (ha lehet tudni..) ?

Én 2007 novemberében szültem császárral, most megint terhes vagyok, augusztusban szülök. A dokim nekem azt mondta, hogy jó, ha 2 év eltelik, de nálam sem lesz semmi gond. Megint császárral fogok szülni egészségügyi okok miatt. Azt, hogy a kilók hogy befolyásolják, pontosan nem tudom, talán az, aki nagyon molett, nehezebben gyógyul. De ezt nem tudom. Miért a kérdés (ha lehet tudni..) ?
Szia!Én 3-rom éve szültem császáral és most nem sokára ujra szülünk és talán spontán, nem kell 5 évet várni.Az orvosok folyamatosan figyalik ilyenkor a mütéti heget és ha minden rendben van lehet spontán szülni, ha nem akkor császár ujra.Persze nem javasolt rögtön párhónap elteltével teherbeesni, de nem kell 5évet várni ha nem akarsz!
Az én unokanõvérem császár után 1, 5 évre esett teherbe, és nem császárral szülte a 2. babát.
Egy ismerõsömnek 3x volt császára. A gyerekek 4, 2és fél, és 4 hónapos. Semmi problémája nem volt vele.
Nõvérem az elsõ babáját császárral szülte. Rá 9 hónapra újra terhes lett, és mikor a második baba születése elõtt pár nappal befektették (mert túl nagy volt a baba), akkor még nem voltak biztosak benne, hogy császár lesz az is. Szóval akár természetes úton is szülhetett volna, de aztán mire a szülés beindult volna, már több, mint 5 kiló volt a becsült súlya, így maradtak a császárnál. Amúgy a kilók szerintem ezt nem befolyásolják, inkább az egészséget befolyásolják, azért lenne jobb minél hamarabb lefogyni, mert a kilok nem tesznek jót se a szívednek, sem a csontjaidnak, izmaidnak, és még egy terhesség csak még jobban megviseli a szervezeted. (ezt nem bántásként írom, hanem csupán aggódásból!!!)
Császár után nem hogy nem javasolt néhány hónappal teherbe esni, hanem tilos.Ugyanis életveszély miatt abortuszra kerül sor.
A kérdező hozzászólása: Augusztusban szültem, és jövö év végére terveznénk a köv babát, azaz akkor szeretnék pocakos lenni. Szülés után nagyon megugrott a sulyom, most 110 vagyok, szeretnék majd fogyni, de ha mégse sikerülne, kiváncsi vagyok mennyire ajánlatos ilyen "gyorsan" újra terherbe esni. Vannak orvosok akik 5 évet mondanak a biztonság kedvéért, de annyit nem szeretnénk várni.
A néhány hónap mit takar?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!