Találatok a következő kifejezésre: A szülés mennyi idővel mocorog (2 db)

A szülés előtt mennyi idővel mocorog kevesebbet a baba? Megváltozik a mocorgás jellege is?

Legjobb válasz: Szerintem változó, a lányom még vajúdás alatt is szétrugdosta a hasamat...

Szerintem változó, a lányom még vajúdás alatt is szétrugdosta a hasamat...
Egyetértek az elõttem szólóval. Az én lányom az utolsó pár hétben többet és intenzívebben mozgott, mint elõtte. És vajúdás alatt is rugdosott. Megjegyzem azóta is ilyen kis élénk...:-)
Az én kislányom szülés elõtti nap kimondottan élénk volt .Vajúdáskor nem igazán éreztem, vagy nem arra figyeltem.
Nekem a 36-37. hét óta kevesebbet mozog a fiam. Vagyis...másabbak a mozgásai. Inkább már mozdulatok, nem azok a ficánkolások. Valószínûleg kevesebb a helye odabent. De azért ha beindul tud alkotni. :) Néha olyan tereprendezést csinál, hogy egy-egy mozdulatnál csillagokat látok! :) De neki biztos jó utána! :) 38 hetes kismama
Szia! Én most 33 hetes vagyok uh szerint 35 most kevesebb az ütögetés rugdosás viszont inkább forog és a fenekét teszi jobbra balra.Ja és nállunk is fiú.
A kérdező hozzászólása: Ja 39.hetes vagyok.
Nekem nem lassultak le szülés elõtt sem, ugyanolyan élénkek voltak, mint azelõtt.Még vajúdás alatt is.
nekem utolsó nap is nagyon aktív volt!
Az enyém az egyik nem lassult le, a másik nagyon. Vajúdás alatt meg sem mozdult szegény. Amúgy elötte nap.
Nekem egyik babám se lassult be, még vajúdás alatt is mozgott.
nekem se lassul be...nekem szó szerint mintha egyre jobban pörögne(kb.2napja) 39hetes
Ha érzed, az jó, de nekem a védõnõ azt mondta, hogy a babák nem lassulnak le, és ha nem érzed, biztos, ami ziher, irány az orvos! Szerencsére te azért érzed, de figyelj rá (bár azért ne ijedj meg, csak tartsd figyelemmel). Jó tanácskéánt általában azért leírnám, hogy azt is mondta, hogy ha nagyon ne érzed, nem kell rögtön hívni az orvost, hanem elõször igyál-egyél valami jéghideget (jeges víz, fagyi, stb.), és ha egy órán belül nem mocorog, akkor inkébb menj el megnézetni, nehogy baj legyen, inkább feleslegesen aggódj, mint utána bánd. Egy kalappal! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!