Találatok a következő kifejezésre: A szülés meg (1736 db)

Meg mik az elő jelek a szülésnek? Honnan tudom hogy mikor indul meg a szülés? Meg ha korábban akkor mit lehet tenni? A második babámat várom, csak az elsővel 7 hetesen elvetéltem sajnos! Emiatt is érdekelne, hogy milyen lesz a szülés?

Legjobb válasz: nekem 5 perces fájásokkal kezdõdött de még takaritottam meg ilyenek.aztán du jöttek az egypercsesk és 40 perc múlva megvolt a baby.de ez nem mindenkinél van ilyen gyorsan.bennem olyan élményt hagyott hogy ha lehetne holnap újra szülnék uh nyugi sok sikert

nekem 5 perces fájásokkal kezdõdött de még takaritottam meg ilyenek.aztán du jöttek az egypercsesk és 40 perc múlva megvolt a baby.de ez nem mindenkinél van ilyen gyorsan.bennem olyan élményt hagyott hogy ha lehetne holnap újra szülnék uh nyugi sok sikert
Nálam mensi görcsökkel indult, csak alul görcsölt a hasam, és nagyon gyorsan (kb. 1 óra alatt) rendszeressé vált. Mivel 2 hete már kórházban voltam, kéznél volt a doki, megvizsgált, így átküldött a szülõszobára. 2, 5 óra múlva már meg is született a kislányom. Elsõ szülés volt, tehát nem mindenkinél tart 12 órát, ahogy írják!
Szia! Ne idegeskedj, fogod tudni, hogy ez már a szülés lesz. Én is azon aggódtam, hogy mi lesz, ha nem fogom tudni, hogy mikor kell menni. Nekem reggel fél 7 körül(38 hetesen) menstruációs görcseim voltak, és a derekam is rettentõen fájt. Tíz percenként jöttek a fájások, kb. 10 óráig. Akkor felhívtam a dokimat, aki azt mondta, hogy induljunk a sürgõsségi ambulanciára, ott megvizsgálnak, és ha szülés lesz máris jön. Megvizsgáltak és közölték, hogy egy pár órán belül meglesz a baba. 12 órakor felfeküdtem a szülõszobára, és háromnegyed ötkor megszületett a kisfiam. Nem akarlak ijesztgetni, de a szülés elmondhatatlanul fájt, de megérte. Az a lényeg, hogy mindig azt csináld amit mondanak. Minden jót, és könnyû szülést kívánok!
Szia!Nekem is 7 hetesen ment el az elsõ babám... NEkem a szülés magzatvíz elfolyással kezdödött-irány a kórház, de mivel fájásom nem volt, kaptam ágyat.8 órával késöbb indultak a 3 perces fájások.Nem könnyû, de gondolom Te is végig idegeskedted ezt a terhességed, ugyhogy nagy megkönnyebbülés lesz tudni, hogy kinn van és egészséges! Könnyû szülést kívánok Neked!
Az ember már 36-dik héttõl fájogat és várja mikor lesz már durva fájása. Biztos rájössz amikor beindul mert nagyon erõs fájás lesz, ez majd bevillan az agyadba "húha ez lesz az"... Ezeket mérjed, mennyi idõ telik el a fájások között ha 3-4 fájás ugyan ilyen erõs és rendszeres akkor szülni fogsz. Persze elfolyhat a víz is, ilyenkor menjetek be a korházba a fertõzésveszély miatt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszait, nekem nagyon hasznosak voltak!!!!:)

Honnan tudom biztosra hogy megindult a szülés? Még 1 hetem van, de már most vannak fájásaim, ott lent, milyenek ezek a fájások? Menstruációs fájásokhoz nem tudom hasonlítani mert soha nem fájt.

Legjobb válasz: Elsõ gyerekedet várod, ugye? Ez természetes, hogy fáj itt-ott szülés elõtt, de a szülési fájások másabbak. Határozottan érezni fogod, hogy "ez már az". Legjobbakat nektek!

Elsõ gyerekedet várod, ugye? Ez természetes, hogy fáj itt-ott szülés elõtt, de a szülési fájások másabbak. Határozottan érezni fogod, hogy "ez már az". Legjobbakat nektek!
Ejnye! Hát ez meg miféle válasz? Ha nem tudsz hasznosat mondani, akkor minek írsz?!! Nem mindig folyik el a magzatvíz, kedves nagyokos válaszoló!
Kedves elsõ válaszoló! Nem mindenkinél folyik el a magzatvíz. Minden szülésemnél burkot kellett repeszteni, tehát arra nincs mit várni, hogy folyjon, mert lehet, hogy nem fog.
Kedves elsõ, ha nem tudsz valamit akkor ne okoskodj, fõleg ne ilyen stílusban.
6.25! Azt a választ levették, így az én válaszom került az elsõ helyre.
, Honnan ismered fel-nagyon sok jele lehet!föleg az utolsó hétben vagy.nem mindenkinek egyforma(4x szültem)3magzatviz szivárgással, 4dik nyákdugo távozása után derékfájással, rozsaszin folyással tolofájáskor repesztettek burkot(nem minden esetben repesztenek)ha elfolyt akkor elfolyt...Nah lényeg, erõs hányingerrel, derékfájás, comb illetve csipõd egyhe görcsöléssel, hidegrázás és az izgatottság, fogod tudni hogy itt az idõ!Nálam volt olyan érzésem(azt még nem irtam h mind a négy kincsem érkezése elõtt jóslófájások jelenkeztek napokkal elõtt), hogy szél csend van nyugod voltam, baba ruhácskáit átnézegettem éjjel be is indult 3terhességemnél, 4nél reggel! Nagyon nagyon sok erõt és könnyû szülést kivánok! 4gyermekes anyuka 36hkm :)
Valamit nem értek.... Legtöbb válaszoló az 1-est szólta le, meg amit "írt" magzatvíz elfolyást!!!! De most vagy én nem olvastam el jól vagy a többiek, mert sehol nem említette!! Csak annyit írt hogy a szülési fájdalmakat fel fogja ismerni a kérdezõ. És bocsi kérdezõ, de te is elég "durván" írtál vissza neki, pedig teljesen igaza volt!!!! És senki nem írta, hogy hülye vagy.... Ha itt az idõ, tudni fogod, hogy ez már bizony az a fájás!!!
Elsõ vagyok, és ha már így megkérdezted eszembe jutott, hogy akár egy-két tanácsot is adhatok, talán majd hasznát veszed. A szülési fájás a legkorrektebb fájdalom, mert mindig hagy egy kis idõt pihenésre és erõgyûjtésre. Tehát ne úgy fogd fel, hogy ez most ellened van, hanem úgy, hogy együttmûködik veled. Ne görcsölj már az elején, hogy maradjon erõd mindvégig. És tudod ez a legelsõ út amit együtt jártok végig te és a gyermeked. Jó egészséget kívánok nektek!
Nagyon féltem a szüléstõl, na és persze attól, hogy honnan a fenébõl fogom felismerni a fájásokat. Egyik pillanatról a másikra jött az a bizonyos fájás, már az elsõnél tudtam h EZ AZ :) Az meg csak megerõsítette a gyanúmat, hogy 5-7 percenként követték egymást. Nyugi, fel fogod ismerni, bár aki nekem szülés elõtt ezt mondta, nem hittem neki. Pedig ez így van, nem lehet összetéveszteni semmivel :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) ûNeked meg csak annyit kedves 1es, hogy ugy tudom hogy nem mindig folyik el a magzatvíz. Akkor ki is a hülye gyerek????
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos tanácsokat. :-) igen az elsõ választ levették. Úgyhogy én nem szóltam meg senkit ok nélkül, úgy gondolom.

Milyen színű a magzat víz? Mikor megindul a szülés? Meg ha néha fáj a derekam az baj? Meg tegnap a bal ágyékomnál néha szúró érzés szerűt éreztem, de lehet azért mert egy picit többet gyalogoltam?

De mikor haza értem akkor, lepihentem nem volt utána semmi bajom! Most vagyok 22 hetes!

Legjobb válasz: Ha nincs baj, akkor szinte színtelen. Ha rosszabbul van a baba, akkor van barnás-zöldes színe lehet, mert a magzatszurok (béltartalom) a vízbe ürülhet. De ez csak 18 hetesen kezd "termelõdni", 22 hetesen nem tudom üríthet-e ilyet. 22 hetesen kizártnak tartom egyébként hogy a magzavízfolyással induljon a szülésed. (késõbb is kevés szülés indul ezzel!) A leírt fájdalmaim nekem is megvoltak, normálisaknak tûnnek, a benti átalakulástól vannak. Azért a dokinak mindenrõl számolj be, figyeld hogy nem keményedik-e a pocakod, (doki!)és pihenj!

Ha nincs baj, akkor szinte színtelen. Ha rosszabbul van a baba, akkor van barnás-zöldes színe lehet, mert a magzatszurok (béltartalom) a vízbe ürülhet. De ez csak 18 hetesen kezd "termelõdni", 22 hetesen nem tudom üríthet-e ilyet. 22 hetesen kizártnak tartom egyébként hogy a magzavízfolyással induljon a szülésed. (késõbb is kevés szülés indul ezzel!) A leírt fájdalmaim nekem is megvoltak, normálisaknak tûnnek, a benti átalakulástól vannak. Azért a dokinak mindenrõl számolj be, figyeld hogy nem keményedik-e a pocakod, (doki!)és pihenj!

3-4napja nagyon durva méh össze húzódásaim vannak.5-10percenként is. Ez utalhat a szülésre? Még 21napom lenne. Hogy fogom felismerni ha menni kell?

Az els? babámat programozott császárral szültem farfekvés miatt 5nappal a kiírt dátumhoz képest.vele semmi gondom nem volt.Ez a baba be van fordulva minden rendben vele,de egyszer?en pár napja,nem ,hogy keményedik ,begörcsölgetek,de sokszor már a könnyem folyik..van,hogy fé l napig semmi van,hogy 5-10percenként.Nagyon durva.nem félek a term.szülést?l,mert én szeretném így,de ezt 20napig kibírni nem tudom,hogy fogom..mit lehet ilyenkor tenni,ez normális??-normális terhességnél?Ma voltam nst-n ott is kilengtek a fájások mégsem mondtak semmit...tegnap voltam orvosnál ott is szóltam,jól megvizsgált azt hittem leugrok az asztalról-zárt a méhszáj ,mégsem mondott semmit,csak jöv?hétre vissza hívott..

Legjobb válasz: 2-3 hétig voltak ilyen 10 perces fájásaim. Amint rendezõdtek, rögtön kimaradt 1-2 óra, így tudtam, hogy ez még nem a szülés. Nekem is iszonyatosan fájtak, gyakorlatilag napokig "vajúdtam" itthon éjszakánként és féltem, hogy ha beindul rendesen majd nem veszem észre, ezért elhatároztam, hogy ha 1-másfél órán át szabályosak a fájások és lemennek 6-8 perc alá, akkor bemegyek. Így is lett, szülni 6 percesekkel vettek fel, de ezek már másképp fájtak, erõsebbek voltak és a derekamba sugároztak nagyon erõsen, így ebbõl is egyértelmû volt, hogy valami elindult végre. Ki kell bírnod, mert nincs más választásod :) Remélem hamar beindul neked rendesen!

2-3 hétig voltak ilyen 10 perces fájásaim. Amint rendezõdtek, rögtön kimaradt 1-2 óra, így tudtam, hogy ez még nem a szülés. Nekem is iszonyatosan fájtak, gyakorlatilag napokig "vajúdtam" itthon éjszakánként és féltem, hogy ha beindul rendesen majd nem veszem észre, ezért elhatároztam, hogy ha 1-másfél órán át szabályosak a fájások és lemennek 6-8 perc alá, akkor bemegyek. Így is lett, szülni 6 percesekkel vettek fel, de ezek már másképp fájtak, erõsebbek voltak és a derekamba sugároztak nagyon erõsen, így ebbõl is egyértelmû volt, hogy valami elindult végre. Ki kell bírnod, mert nincs más választásod :) Remélem hamar beindul neked rendesen!
A kérdező hozzászólása: bementünk tegnap a khba , mert nekem az elsõnél nem voltak ilyenek..csak jóslóak.Ma kicsit ritkábbak, de ez borzalmas lesz még 2-3 hétig ha bent marad addig...:(a derekam ritkán fáj , fõleg este, de gondolom a fáradtságtól.

Enyhén görcsöl, és csipked a hasam, a szülésig még 20 napom van. Ez jelent valamit?

Nem rendszeresek a görcsök,és nem er?sek csak pár másodpercig tartanak,bár vasárnap este volt egy nagyobb,akkor nem tudtam felállni,és az kb.2 percig tartott.

Legjobb válasz: Úgy tûnik, hogy jósló fájás. Ez ilyenkor természetes. Ha erõsödik, és rendszeressé válik, akkor lesz itt az idõ:) Könnyû szülést és jó babázást neked!

Úgy tûnik, hogy jósló fájás. Ez ilyenkor természetes. Ha erõsödik, és rendszeressé válik, akkor lesz itt az idõ:) Könnyû szülést és jó babázást neked!
Jóslók.... na akkor kb. egy idösek vagyunk.Márc 13 ra vagyok kiírva. Nekem is vannak.Igaz 2.baba.Teljesen normális. Azt tudni fogod mikor lesz itt az idö.Azt nem lehet összekeverni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Remélem még nem akar elõbújni.

11 hetes vagyok tehát a szülés még odébb van de nagyon érdekel van olyan, hogy dokit nem, csak szülésznőt fogadok?

Legjobb válasz: Elsõ válaszoló vagyok,hát sajnos azt nem tudom hogy ott engedik-e de érdeklõdj minnél elõbb utána. Szerintem ha lehet nyugodtan válasz csak szülésznõt,mert tényleg csak õ van veled ha meg esetleg dokira van szükség ott az ügyeletes,és hidd el õ is ugyanugy ellát.gondolj arra,hogy lehet a fogadott orvosod besem megy majd a szülésre,mert épp nyaral.Én nagyon sok ilyet hallottam már.Azt a pénzt amit a dokinak adnál tudod a babára költeni.Én is fogadni akartam orvost de lebeszéltek róla és nem bántam meg.

Elsõ válaszoló vagyok, hát sajnos azt nem tudom hogy ott engedik-e de érdeklõdj minnél elõbb utána. Szerintem ha lehet nyugodtan válasz csak szülésznõt, mert tényleg csak õ van veled ha meg esetleg dokira van szükség ott az ügyeletes, és hidd el õ is ugyanugy ellát.gondolj arra, hogy lehet a fogadott orvosod besem megy majd a szülésre, mert épp nyaral.Én nagyon sok ilyet hallottam már.Azt a pénzt amit a dokinak adnál tudod a babára költeni.Én is fogadni akartam orvost de lebeszéltek róla és nem bántam meg.
Szia!Attól függ hol szülsz, mert vannak kórházak ahol nem engedik, de pl.Szent István kórházban lehet.Én is ott szültem 2, 5 hónapja és csak fogadott szülésznõm volt.Gratulálok a babához.
Igen, van, de én személy szerint nem ajánlanám. Ha nincs gond, akkor van ott a szülésznõ, ha gond van, már úgyis az orvosnak kell veled foglalkozni. Ezért én, ha választanom kellene, inkább orvost választanék, mint szülésznõt.
A kérdező hozzászólása: Szent Imrében szülök majd. Még nem jártam utána mi ott a szülési protokoll de hallottam már olyat (Szfehérvár), hogy doki nélkül nem lehet szülésznõt fogadni.
Én Gyõrben szültem: ha szülésznõt választasz kötelezõ dokit is választanod.

Lányom 6 hónapos terhes volt, amikor hüvelyfolyással orvosához fordult (megjegyzem: megbízott orvosa volt, aki megtermékenyüléstől a szülésig meg volt fogadva), aki citológiai vizsgálatot végzett -gyorsítás miatt fizetett 1.000, - Ft-ot és 5 hét után közöl

Lányom 6 hónapos terhes volt, amikor hüvelyfolyással orvosához fordult (megjegyzem: megbízott orvosa volt, aki megtermékenyüléstől a szülésig meg volt fogadva), aki citológiai vizsgálatot végzett -gyorsítás miatt fizetett 1.000,- Ft-ot és 5 hét után közölte orvosa, hogy P3-HPV vírusfertőzése van és meg kell ismételni ugyanígy a vizsgálatot. Ez megtörtént és közvetlen utána még haza sem értek folyt a magzatvize lányomnak. Bedobták egy szobába, rákötötték az infúziót és mindenféle segítség nélkül megindult a szülés. A kislány a lepedő alatt volt. Orvosa mindentől elzárkozott. Nem tudjuk mi történt a babával. Mindenféle vizsgálat után teljesen normális terhességet állapítottak meg. T. Doktor úr! Kérem adjon tanácsot, hogy mitévők legyünk ezügyben? Megjegyezni kívánom, hogy a második citológiai vizsgálat eredménye P2. Lányom az események óta nyugtatókon él és mellette így látja el 3 gyermekét. Azóta nem megy közösségbe, mert mindenhol sírógörcsöt kap. Ez a dolog a veszprémi kórházban történt. “Egy aggódó nagymama” jelige

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az esetek többségében sajnos nem lehet megállapítani, hogy miért indult meg korábban a szülés, mi váltotta ki a magzatburok megrepedését. Az biztos, hogy nem a citológiai kenetvétel okozta ezt a problémát, ezért orvosát ne hibáztassa! Amennyiben a második citológiai vizsgálat normális, emiatt nem kell aggódniuk. Sajnos egy gyermek elvesztése óriási fájdalmat okozhat, ezért …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Az esetek többségében sajnos nem lehet megállapítani, hogy miért indult meg korábban a szülés, mi váltotta ki a magzatburok megrepedését. Az biztos, hogy nem a citológiai kenetvétel okozta ezt a problémát, ezért orvosát ne hibáztassa! Amennyiben a második citológiai vizsgálat normális, emiatt nem kell aggódniuk. Sajnos egy gyermek elvesztése óriási fájdalmat okozhat, ezért … Olvass tovább »
naná! ha nem indulhat be tõle a szülés :) grt
Szerintem is menjetek el! :) Nagyon jó ötlet! Ha mégis épp eljönne az idõ, legfeljebb félbehagyod a filmet, de nem hinném, hogy pont akkor indulna. Egy kis kikapcsolódás nem árt, mostanában egy jó ideig nem nagyon fogsz moziba menni, így ne hagyd ki! :) Jó szórakozást, boldog babavárást, könnyû szülést kb. 3 nap múlva! Majd írd meg, hogy mit néztek! :)
Persze miért ne??Mondjuk ha a mozi egy órás autútra van akkor nem biztos hogy megkockáztatnám, de ha egy városban vagy a mozival én simán elmennék!
Miért ne? Nem megy olyan gyorsan a szülés, hogy egy mozi miatt gond lehetne :)
Jó szórakozást! Egy ideig úgyse nagyon fogsz tudni menni, élvezd ki, míg lehet! :D Könnyû és gyors szülést kívánok!
Persze! Utána egy jó ideig úgysem jutsz el moziba!
Én a kiirt nap után is mentem Tescoba vásárolni busszal stb. Menj nyugodtan!
noná..jó szórakozást!
Nálunk is úgy volt, hogy szombat este elmegyünk kettesben vacsizni, megünnepelni a szülinapomat, aztán este moziba megyünk, meg szerettem volna nézni az Újholdat:-). De reggel 6-kor elkezdett folyni a magzatvizem, és délután 2:05-kor megszületett a kisfiunk. Nekem 23-án van a szülinapom, a Manónak 28-án. Menj el nyugodtan, ha véletlenül megindul a szülés, akkor is lesz idõd bemenni a kórházba. Gyors és könnyû szülést!!!!!
Honnan tudod hogy 3 napod van a szülésig??? Nyugodtan menj moziba, mert lehet hogy csak 1 hét múlva szülsz!!Vagy az is lehet hogy még ma...:)
A kérdező hozzászólása: Koszi lanyok!megkockaztatom akkor. nektek is minden jot!
Igen, csak ha elfogadsz egy jó tanácsot, nem az Avatart nézitek(-:
Szerintem nyugodtam menj el! Igaz én 34 hetesen néztem meg az Avatart 3d-ben és semmi gondom nem volt! Mielõtt bementünk elmentem wc-re, ki is bírtam, pedig amúgy sûrûn járok!
moovie.hu clubgen.net netmozi.com Ha a moziig nem jutnál el, alternatívák online
Nah voltál?:)
A kérdező hozzászólása: persze jan 4-en szultem
A kérdező hozzászólása: bocsi *baja
Nekem is a 30. hét környékén nõtt meg a víz mennyisége és úgy is maradt. Semmi gond nem volt.

26 hetesen nem várom a szülést. Még kb.1 év kellene ahhoz, hogy minden meglegyen. Ti is féltetek?

Ti éreztetek már ilyent? 3. babámat várom, el?z? kett? tervezett volt. A 2. és 3. babám között volt egy 19 hetesen elhalt ikerterhességem, Akik 12 hetesen leálltak a fejl?désben. Imádom a mostani Magzatomat is. F?leg amikor mozog az isteni érzés. Kár, hogy olyan ritkán van Vele UH-om. Jelenleg 26 hetessek vagyunk és egyre jobban nem várom azt, hogy kint legyen szegénykém. Még kb. 1 év kellene ahhoz, hogy minden meglegyen, ami betervezett, apával sem vagyunk a legjobban, sajnos ezt a Babyt már nem együtt vártunk, kapcsolatunk az ikrek után teljesen megromlott. Félek az id?t?l, mindent?l. Még nem szeretnék szülni, mert még legalább 1 év kellene ahhoz, hogy minden kész legyen ahhoz, hogy a lehet? legjobb helyre kerüljön! Ti mit tennétek? Ti is féltetek ilyenkor ilyesmit?l? Én ezt a félelem érzést nem éreztem az el?z? kett?nél, Õket ilyenkor már nagyon kartam látni, de most nagyon kevés volt az id?, ami villámgyorsan megy...

Legjobb válasz: Ezen változtatni nem tudsz. Még félidõ után vagy, lesz idõd sok mindent megoldani. Kevés gyerek érkezik a lehetõ legjobb körülmények közé, vagy ezek akkor vesznek el, amikor a gyerek már két éves, tíz éves, stb. Ahogy látom, mindent megteszel érte is, jó lesz neki egy ilyen Anyával, ne aggódj! :)

Ezen változtatni nem tudsz. Még félidõ után vagy, lesz idõd sok mindent megoldani. Kevés gyerek érkezik a lehetõ legjobb körülmények közé, vagy ezek akkor vesznek el, amikor a gyerek már két éves, tíz éves, stb. Ahogy látom, mindent megteszel érte is, jó lesz neki egy ilyen Anyával, ne aggódj! :)
Miért vállaltad be a 3. babát ha a pároddal már nem jöttök ki olyan jól? Bocsánat, én nem bántani akarlak, de gondolom 26 héttel ezelött is megvoltak a gondok, bajok. Amúgy meg próbálj ezektõl a félelmektõl tágítani, mert hidd el, amint kibújik már örülni fogsz neki. Fölösleges azon rágnod magad hogy még maradjon bent a pocakban egy évig, mert úgy sem fog bent maradni. :) Csak stresszeled magad. Van még idõd a babáig, próbáld a pároddal rendezni a dolgokat, készüljetek a babára együtt. Sok boldogságot kívánok nektek!:)
2. vagyok. Tényleg ne haragudj, nagyon sajnállak, de most hogy leírtad a helyzetet még inkább megkérdezem, hogy miért vállaltad be a 3.-at? Mert nekem úgy tûnik az írásod alapján, hogy a másik két gyerekeddel is nehezen bírkózol meg, a párod nem ér rá semmire, anyagi gondjaitok vannak stb...
A kérdező hozzászólása: Azért vállaltam be a 3.-at, mert vallásos vagyok és nem tudtam volna a tükörbe nézni, ha megöltem volna, mert Õt is imádom!!! Sajnos a párom valóban nem ér rá semmire.
A félelmeidet teljesen megértem. Sokkal rosszabb körülmények között is bevállalta egy barátnõm a 3. gyereket (elhagyta közben a férje, anyagilag sem támogatja, stb stb) és nagyon örül hogy megtartotta. Nehéz az életük, de valahogy mindig túljutnak rajta, és tükörbe tud nézni, és örömét leli bennük. Próbálj nyugalmat sugározni magadba és a külvilágba, és akkor megoldódnak a gondok. Sokszor egy baba helyre tud billenteni egy kapcsolatot is, mert megértik a felek, hogy itt komoly dologról van szó. Tudom ezt leírni könnyebb, mint megvalósítani.
Nemrég szóltam hozzá... Valószínû nem a külön szobák miatt aggódsz, hanem az érzelmi instabilitás miatt. Vagy ha azok miatt, az gond. Mert mi 4en nõttünk föl egy szobában, és nagyon boldog gyerekkorom volt!!!!
Én azzal kezdeném, hogy nincs autónk és jön a második babó. Gyûlölöm, hogy más furikázik minket nagybevásárlásra, az IKEA-ba ha kell egy fadarab, az ügyeletre a gyerekkel és még sorolhatnám. Sehova nem fogok tudni eljutni tömegközlekedéssel egy 2 évessel és egy csecsemõvel! Apósom meg át nem adná a volánt másnak...remélem idén sikerül venni egy kocsit. Mind1 milyet. Már látom ahogy körberöhög mindenki, hogy milyen szart vettünk, de legalább lesz. A többi említésre se méltó, tavaly költöztünk új lakásunkba 35 év hitelre, nincsenek redõnyök, sokminden hiányzik, kellene egy festés, mert minden diszperzitfehér. Július elejére vagyok kiírva. Férjemmel meg mindig a pénzen megy a vita. Ha abból lenne elég, semmi bajunk nem lenne:S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!