Találatok a következő kifejezésre: A szülés jár valamilyen (3 db)

8 hónapja munkanélküli vagyok, most teherbe estem, aminek nagyon örülök, de veszélyeztetett terhességem miatt nem dolgozhatok most már akkor sem ha lenne hol, mi lesz ezután? Jár-e valamilyen juttatás a szülésig, s a szülés után? Gyes? Gyed?

Legjobb válasz: A GYES mindenkinek alanyi jogo jár függetlenül attól, hogy dolgotál e szülés elõtt vagy sem. GYED-et csak akkor kaphatál volna, ha a terhesség elõtt legalább egy évig bejelentett munkahelyed lett volna.

A GYES mindenkinek alanyi jogo jár függetlenül attól, hogy dolgotál e szülés elõtt vagy sem. GYED-et csak akkor kaphatál volna, ha a terhesség elõtt legalább egy évig bejelentett munkahelyed lett volna.
A szülés után gyesre leszel jogosult. A terhesség ideje alatt sajnos semmire. Esetleg menj be az önkormányzathoz, hátha kaphatsz szociális segélyt. Boldog babavárást! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget és a jókívánságokat!
A kérdező hozzászólása: Ez azt is jelenti, hogy ha a terhesség alatt kórházi kezelésre szorulok mindenért fizetnem kell?Dacára annak, hogy 20évet dolgoztam eddig?

A szülés előtt jár valamilyen támogatás egyedülállónak?

Legjobb válasz: Nem.Csak az,ami mindenki másnak a TGYÁS.

Nem.Csak az, ami mindenki másnak a TGYÁS.
plusz támogatás, csak azért, mert egyedülálló vagy, nem jár.
Csak a szülés után, emelt családi pótlék. Sajnos ennyi.
Szia!De igen jár, el kell menni a helyi önkormányzathoz ott bejelented, hogy egyedülállo vagy és igen is jár segély nekem azt mondták kb. 30.000-40.000Ft a szülésig illet meg!Ez tuti!Probáld meg!Szép babavárást!
ezt önkormányzata válogatja. nem mindenhol van így.

Az interneten milyen oldalon, fórumon lehet utána olvasni, (ha lehet valamilyen "hivatalosabb" címen) az apáknak járó 5 fizetett szabadnapról, amit a szülés után 2 hónapig vehet ki?

A párom cégénél nem tudnak róla, én meg úgy gondolom, ami jár, az jár! Segítség lehet! Köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: http://www.munkajog.com/szabadsag.html Egyéb munkaidõ-kedvezmények alatt a 4. pontban keresd!

http://www.munkajog.com/szabadsag.html Egyéb munkaidõ-kedvezmények alatt a 4. pontban keresd!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, tökéletes!
http://209.85.135.104/search?q=cache:Y9q0CL-yQGkJ:www.nlcafe.. ...és itt egy fórum is, ha át tudom küldeni...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!