Találatok a következő kifejezésre: A szülés a szex rosszabb (3 db)

Szülés után változik-e a hüvely mérete? Rosszabb lesz a szex, mint annak előtte?

Legjobb válasz: Szülés után biztos kell idõ, amíg összehúzódik és minden begyógyul. Ha vágták, azért - ha csak magától repedezett, akkor meg azért. Lehetséges az is, hogy tágabb marad. Csakhogy a nõi hüvely rendkívül alkalmazkodó szerv! Van, akinek nyugalomban csak 4 cm hosszú! Szüléskor meg úgy kitágul, hogy a baba 10 cm-es feje kifér rajta. Közösüléskor valahol e két méret között van: általában elõször kitágul - majd annyira húzódik össze (a bejárat körül), hogy éppen jól fogja a hímvesszõt. Ki van ez találva, kérem...

Szülés után biztos kell idõ, amíg összehúzódik és minden begyógyul. Ha vágták, azért - ha csak magától repedezett, akkor meg azért. Lehetséges az is, hogy tágabb marad. Csakhogy a nõi hüvely rendkívül alkalmazkodó szerv! Van, akinek nyugalomban csak 4 cm hosszú! Szüléskor meg úgy kitágul, hogy a baba 10 cm-es feje kifér rajta. Közösüléskor valahol e két méret között van: általában elõször kitágul - majd annyira húzódik össze (a bejárat körül), hogy éppen jól fogja a hímvesszõt. Ki van ez találva, kérem...
En 5 honapja szultem es nekem nem tudom miert de lenyegesen jobb a szex mint elotte. A parom szerint semmivel sem tagabb a huvelyem es en sem erzem annak.
Hallottam azt is, hogy valaki tágabb lett, de azt is, hogy szûkebb. Azt is, hogy rosszabb lett a szex és nem is annyira kívánta és azt is, hogy sokkal jobb lett. Azt gondolom, ez egyénfüggõ. Én császárral szültem, de a lányom beszorult a szülõcsatornába, tehát tágított rajta valamennyit. Nálam semmilyen változást nem észleltünk és ugyangy kívántam a szexet, mint szülés elõtt.
10 hete szültem, férjem szerint minden ugyanolyan, mint volt. Nem tágabb, nem rosszabb, nem csúnyább, a vágás is alig látszik már, szinte nem is... Ne félj ettõl, nem lesz semmi baj:-)
van akitõl azt hallottam hogy szükebb lett de ezt nem tom mért de nálunk meg általába amit olvastam az az volt hogy a szex is jobb lett a nõ részérõl meg a puncija is aranyosabb lett a féfinak ez meg csak jol esett a nõk nél az valahogy azért mert a hüvej kitágult jobbaan és a g pontot vagy améhnyakrészt nem tom de azt jobb szögben éri a pénisz és jobban izgatja ezért jobban élveznek el a nõk szülés után
Én 8 hete szültem és nekem is lényegesen jobb a szex, mint elõtte! Mondjuk nekem repedt a hüvelyem, varrni kellett, és talán jól vartak...

Szülés után rosszabb volt a szex a feleségetekkel / barátnõtökkel?

Egy kicsit félek a szüléstõl,ezért is többek közt. Mi van ha utána már nem lesz olyan jó a szex mint eddig,most még szûk,de mi van szülök? észre lehet venni a különbséget fiúk? Rosszabb úgy? A szülés elõtt jobban élveztétek vele?

Legjobb válasz: Vissza tágul és ugyan olyan lesz mint régen.

Vissza tágul és ugyan olyan lesz mint régen.
A kérdező hozzászólása: '3-as! Miqueltõl kérdeznám, hogy felesége szült neki egy gyereket, õ meg otthagyta h utána egy friss hussal szexelhessen.Mert akkor nagyon szemét.
Ez a két utolsó paraszt inkább ne szólt volna bele. Remelem kedves utolsó nem lesz olyan szánalmas nõ az életedben, aki szüljön neked!
Ha nagyon fész tõle hogy lötyögni fog akkor ne csináld föl. Szánalmas vagy.
Nem, miután a feleségem szült, a barátnõmmel ugyanolyan jó volt a szex...:)
Ne aggódj, nem lesz rosszabb. A nõk nagyon ki tudnak tágulni, és vissza. Akiket megöklöznek bizonyos filmekben...., hát ne gondold, hogy már szültek. Ha igényes vagy a testedre, te is visszafogysz, akkor a férjed ugyan azt a nõt kapja vissza. 3 gyerek után sincs gond hidd el, csak a nõ maradjon csinos, adjon magára. A testmozgást nem szabad elfelejteni, annak életformává kell váljon, akkor rugalmas marad a tested. Természetesen ha a következõ egy évben még marad rajtad egy pár kiló a szoptatás miatt, akkor sem aggódj, a férjed egy csodálatos nõnek fog látni, hisz megajándékoztad egy gyermekkel....és utána le fog menni minden. Nekem kettõ után is tökéletes alakom volt, jó szex-el...:)
Én is rögtön intim tornára gondoltam. Nem sírni kell, a test más részeit is tök jól karban lehet tartani szülés után, meg... mindig. Ezt is.
Mint írták: intim torna. Ez egyébként is mûvelhetõ, szüléstõl függetlenül. A kellemes mellékhatása az, hogy jobban tudod kényeztetni majd a párod.
A kérdező hozzászólása: Hát remélem igazatok van , mert még egy foghuzást is nehezen élek meg, nem hogy még egy szülés utáni rossz szexet.Nekem se lenne jó ha lötyögne odabent.
Fenét. Intim tornával is teljesen jól visszahozható.
Azért érdekelne, hogy az elõzõ válaszolók szültek is már, vagy csak elképzelik? :) ) Alapból tágabb eleinte természetesen, de napi pár perc intimtornával eredeti állapotban hozható.
Szülés után sosem lesz már olyan szûk a punci mint azelõtt. Határozott különbség van egy szülés elõtt álló csaj szûk puncijába élvezni, mint egy kitágult punciba...
Egy idõ után " begyógyúl" . Ne stersszeld magad mert a babának nem jó .
A kérdező hozzászólása: Bocsi: *is *hely gyorsan gépeltem, még mielõtt vki belekötne
A kérdező hozzászólása: De azt belül akkor i érezni fogod hogy nagyobb a hej nem?
"visszatágul"?????? WTF? Amúgy lehet csináltatni úgynevezett "korrekciós mûtétet" szülés után, melynek során tudnak az igényeidnek megfelelõen szûkíteni a hüvely külsõ részén...
Természetesen csak a kérdés félreérthetõségére szerettem volna felhívni a figyelmet. A gyermekeim még az én húszas éveimben születtek, amikor még nagyon idelista az ember. Soha nem fért volna bele egy szeretõ.

A szülés után a szex rosszabb lesz?

Legjobb válasz: Nekem sokkal jobb lett!

Nekem sokkal jobb lett!
Hát nem tudom, nekem jobb lett. Szerintem ez teljesen változó.
Nem is olyan régen szültem meg a kislányom a sex csodálatos, sõt...de ha éppen nem éri el a szülés utáni állapotot a nemi szerved akkor van intim torna is. Segíthetsz rajta
Dehogy! a hüvely fala nagyon rugalmas! Izom, amit edzeni és karbantartani lehet-és kell is egy Nõnek! Ha nem hanyagolja el, akkor a szex SOKKAL jobb is lehet!
Én meg kérdeztem anyut és azt mondta, h nem lett jobb! Pedig van egy öcsém is... (3 év van köztünk) Szerintem ez változó!
Nekem sokkal jobb lett ! Szekszuálissan érzékenyebb lettem .De egy kis hüvelytornával biztos lehet javíttani a dolgon.Na meg az se mindegy hogy menyire varják össze a hüvelyt szülés után.
Hát hidd el sokkal rosszab lessz gondold el egy gyerekfej jõn ki rajta és aztán egy kis futykoske kellene járhon benne én mint apuka buszkén ki jelntem amiota szûlt aza szony azóta igen is roszeb lett a sex. Legalábbis szerinte. :P
Nälunk jobb lett a szex mindkèt fèlnek föleg a nö rèszèröl let csodälatos
Igen! mer még mikor nem szültél gyereket eléggé szûk a hüvej már akinek de ha 1 gyerek kijön a hüvejeden nagyon ki tágul és van akinél nem húzódik vissza és elég nezém még 1 elég nagy himveszõnek is egy ekkora hüvejt kielégiteni
szülés után a sex tágabb lessz
Nálunk jó volt elõtte is de azután még jobb :) N
Inkább csak kevesebb lesz:)
már 2006-ban is volt gyakori kérdések?
nahjah:)
De régi kérdés már.
dehogyis!! nekem sokkal jobb lett!! 17/L
Hát én egy hónapja szültem, és igazából szinte semmit sem éreztem, rá kellett segíteni.
Na jó, én 5 hónapja szültem egy 4, 20 kg babát! Sokkal de sokkal jobb a szex mint az elõtt. Pedig a mi kicsink igazán nagy baba volt, de rugalmas a hüvely fala és visszanyeri az alakját!!!! Ezerszer jobb a szex most a párom szerint is!
de régi kérdés :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!