Találatok a következő kifejezésre: A szülés a szex (189 db)

C 3100-as eredménnyel, lehet nemi életet élni? Nem indithatja el a szülést a szex?

Legjobb válasz: Méhszáj értékei: 3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi 2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi 1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi 3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt 2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt 1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt 3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ és középsõ méhszáj, a belsõ méhszáj még zárt 2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ és középsõ méhszáj, a belsõ méhszáj még zárt 1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ és középsõ méhszáj, a belsõ méhszáj még zárt 3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj 2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj 1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj Ha a doki nem szólt külön,hogy nem lehet, akkor nyugodtan. Maga a szex nem fogja beindítani amúgy sem a szülést, csak az ondó tehetné,de csak akkor, ha már magától is beindulna. Nekem a 20. héttõl 310-as volt a méhszáj, de nem tiltott el a dokim semmitõl, csak annyit mondott, hogy lehetõség szerint kíméljem magam, ha keményedek, pihenjek... A 38. héten szültem (4. baba)....

Méhszáj értékei: 3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi 2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi 1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi 3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt 2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt 1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt 3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ és középsõ méhszáj, a belsõ méhszáj még zárt 2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ és középsõ méhszáj, a belsõ méhszáj még zárt 1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ és középsõ méhszáj, a belsõ méhszáj még zárt 3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj 2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj 1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj Ha a doki nem szólt külön, hogy nem lehet, akkor nyugodtan. Maga a szex nem fogja beindítani amúgy sem a szülést, csak az ondó tehetné, de csak akkor, ha már magától is beindulna. Nekem a 20. héttõl 310-as volt a méhszáj, de nem tiltott el a dokim semmitõl, csak annyit mondott, hogy lehetõség szerint kíméljem magam, ha keményedek, pihenjek... A 38. héten szültem (4. baba)....
szia!! Szerintem egész nyugodtan!! Nekem 2100 és nekem sem volt semmi baj, ezzel az értékkel még szabad.
nekem a 2.babával a 24.héten már 3100 volt a méhszáj.és direkt rákérdeztem a dokinál a szex témára, és azt mondta, ha jól esik nyugodtan lehet. 36hetesen már kicsit más a helyzet, akkor már 2111 volt a méhszáj.azóta se voltunk együtt, de így a 38+2hetesen már nagyon nem érdekel semmi, ha beindulna se lenne semmi gond-sõt, nekem talán könnyebb volna :-) meglátjuk mi lesz a holnapi NST-n. Úgyhogy nyugodtan a normál keretek közt élhettek házaséletet :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!!!Jó baba várást mindenkinek!

Szülés után miért kívánják kevésbé a nők a szexet?

A szülés utánt nem úgy értem, hogy 1-2 hónap hanem amikor valaki már elég régóta nem kívánja.

Legjobb válasz: Én jobban kívánom, de többször vagyok fáradt. Ez a kettõ kiegyenlíti egymást, így kb ugyanannyit vagyunk együtt, mint szülés elõtt. Nekem nagyon csúnya maradt a hasam, szétrepedt és lóg az egész, ez azért elég gyakran beleszól ebbe, ha mélyponton vagyok ezügyben, akkor irtó nehéz levetkõzni stb.

Én jobban kívánom, de többször vagyok fáradt. Ez a kettõ kiegyenlíti egymást, így kb ugyanannyit vagyunk együtt, mint szülés elõtt. Nekem nagyon csúnya maradt a hasam, szétrepedt és lóg az egész, ez azért elég gyakran beleszól ebbe, ha mélyponton vagyok ezügyben, akkor irtó nehéz levetkõzni stb.
Szia!Nálunk szülés után 3, 5 hónapig nem volt semmi.Abszolut nem kívántuk a szexet, mivel hulla fáradtak voltunk mind a ketten a picitõl.Én is 2 óránként szoptattam, fájt a mellem és csak az alvás járt mindig az eszembe.Most már 5 hónapós a fiam.mostanra állt helyre a szexuális életünk.
Mi a 6 hetes kontroll után már vágytunk egymásra. Persze, az elsõ pár hónapban ritkább volt, mert örökké hullafáradtak voltunk a 3 órás felváltott etetések miatt, de utána azért szépen visszaállt a régi rend és 10 hónapos volt a "nagy" mikor már jött a kicsi is. 30 hetes km
1. vagyok. Elmondhatom, hogy nagyon nehéz szülésem volt, a végén mûtéttel spékelve és persze, ki kell heverni lelkileg, testileg, de a libidó azért még visszaállhat, nem rögtön, de azért nem kell feltétlenül évekig tartania. Persze ehhez kell egy hiper-szuper pasi, mint az én férjem is, aki ebben segít, nem sûrget, alkalmazkodik, türelmes és nem utolsó sorban elfogadja az esetleges testi változásokat (meg azt, hogy folyik az ember teje szex közben :DDD )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ!:) Ez most kicsit megnyugtatott, mert valaki azt mondta, hogy lelkileg kellett kihevernie a szülést és ezért nem volt kedve. Én meg valahogy nem szeretném , hogy negatívan éljem meg és még utána is rossz élményként maradjon bennem.:)
Én az elején féltem, hogy "lötyögni" fog bennem a párom.. :D Aztán abszolút nem volt kellemes az szülés utáni elsõ együttlét, így utána ezért nem vágytam rá. De a második az nagyon jó volt cserébe :) Azért mi is elég ritkán szexelünk, a baba alvásidejében csak, és sokszor fáradtak is vagyunk.
Szia! Az én babám 15 hónapos múlt......nekem nem hiányzik a szex. Havi 2 van kb. Nem vagyok rá büszke, a párom is szóvá teszi, de nem tudom magam rászánni. Igaz, azóta 2x mûtöttek méhnyakrákkal is, lehet hogy ez miatt lélekben nincs rendben minden, de nem tudom.... nem hiányzik.

Szülés előtt hány héttel elégíthet még ki a párom? A szex már kicsit kényelmetlen, de más módon még igényelném, ha lehet.

Legjobb válasz: szia mi még a szülés napján is voltunk együtt és nem volt semmi gond ha jól esik akkor bármit lehet bármikor de csak addig amíg jólesik

szia mi még a szülés napján is voltunk együtt és nem volt semmi gond ha jól esik akkor bármit lehet bármikor de csak addig amíg jólesik
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. Kicsit megilyedtem, mert nem szeretném, ha emiatt hamarabb szülnék. Valahol azt olvastam, hogy az orgazmuskor lévõ méhösszehúzódások nem ugyanazok, mint amik a szüléskor vannak. Egyébként 37. hetet betöltöttem és +2napos vagyok.
szia én minda két lányommal rávittem 6 napot, amúgy levileg az ondóban van valmi amitõl beindulhata szülés de nekünk nem indult be tõle hanem a doki piszkált meg és utána indultak el a lányok szép szülést kívánok

Kinek nem fájt a szülés utáni szex? Volt valaki, aki esetleg még élvezte is?

Csak kíváncsi vagyok, hogy 10 nőből hánynak van pozitív élménye. Mi majd 9 héttel szülés után voltunk újra együtt, kicsit tartottam tőle,hogy fájni fog, pedig már én is kívántam őt. Legnagyobb meglepetésemre mintha nem is szültem volna! Nagyon élveztem a dolgot!!!! Úgy megnyugodtam!!! :)

Legjobb válasz: 5 hetes kontrol után azonnal ágy...izgultam mintha az elsõ lenne, de rögtön jó volt...szinte jobb mint elõtte:) Örülök, hogy Nálad is jól alakult:) Most szülöm a másodikat...remélem megint így alakul:)

5 hetes kontrol után azonnal ágy...izgultam mintha az elsõ lenne, de rögtön jó volt...szinte jobb mint elõtte:) Örülök, hogy Nálad is jól alakult:) Most szülöm a másodikat...remélem megint így alakul:)
Ú, hát az enyém nem pozitív. Nekem az elsõ kb 5 alkalom fájt. :( Jó neked, h élvezted, a szerencsés kevésbe tartozol. :)
Szülés után 5 héttel estünk egymásnak férjemmel, tovább nem bírtam várni. Nem fájt és természetesen volt orgazmusom, mint mindig.
Szülés után 6héttel volt az elsõ.Az volt talán életem legjobb szexuális élménye:) )
Tenyleg szerencses vagy. Szules utan 12 hettel mertem azt mondani, hogy na jol van essunk tul rajta. Fajt az elso 3 alkalom. Olyan volt mikor elveszitettem a szuzessegem.
Nekem is fájt az elsõ néhány alkalom, de nem csodálkoztam, mert tele voltam kívül-belül varratokkal. Úgyhogy a belsõ varratok is kellemetlenek voltak...sõt... 6. hét után álltunk neki, és már borzasztóan kívántam, mert az elsõ és utolsó 3 hónapban el voltunk tiltva, de az elsõ pár alkalommal meg kellett állni párszor közben...ettõl függetlenül élveztem, csak nagyon kellet figyelni mit hogy :)
Elsõ szülésem után 12 hét telt el mire oda jutottunk - elején éreztem szúró fájdalmat, de pár mozdulat után elmúlt, és isteni volt a szex, jobb mint bármikor szülés elõtt , még a következõ 2-3 alkalommal óvatosan kellett elkezdeni, de utána szuper volt! Második szülésem után 8 héttel voltunk együtt, szintén volt pici kellemetlenség az elsõ percekben, de utána jött a csoda :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az õszinteségeteket! Örülök, hogy nem csak nekem volt pozitív. Meg merem kockáztatni, hogy talán szülés elõtt sem volt annyira jó, mint most! Mindenkinek további szép élményeket kívánok! :)
Mi nagyon, a szülések utáni 1. együttlétet is.Igaz, hogy gátmetszésem, és sérülésem se volt(ennek ellenére kivártuk a 6 hetet), így semmi akadálya nem volt az örömöknek.3 gyerekes

Ha tág vagyok akkor szülés után már nem is élvezi majd velem a párom a szexet?

Edzettek az izmaim és szorítani is tudok,de tágabb vagyok.Így születtem.A páromnak nincs kis méret? pénisze és néha fáj is,de félek mi lesz szülés után.Lehúzhatom magam a wc-n?! :(

Legjobb válasz: dehogyis. ugyanúgy vissza szükül. szép lenne akkora maradna mint amekkora egy gyerek körfogata.... Akkor nem lenne senkinek testvére szerintem.....

dehogyis. ugyanúgy vissza szükül. szép lenne akkora maradna mint amekkora egy gyerek körfogata.... Akkor nem lenne senkinek testvére szerintem.....
A kérdező hozzászólása: Tudom persze, hogy nem marad akkora, ez logius is.Csak olvasom, hogyha valaki szûk annak azt mondják majd ha gyereket szülsz.Miért akkor már annyira szembetûnõbb a különbség?
Visszaszûkül.Nos addig lehet, hogy ne,
legalább nem kell gátat metszeni, és hamarabb gyógyulsz! :-)utána még egy kis edzés, amit most is csinálsz, és utána minden olyan szép, és élvezetes lesz, mint elõtte! :-P
A kérdező hozzászólása: Annyit tudok, hogy ez genetika.Minden nõ a családomban elég tágulékony és könnyen megy a szülés.Csak félek utána mi lesz.Nem bírnám elviselni, ha nem lenne jó velem és , , tágas, , lennék.Nagyon megbántódnék, mert mindenki csak a szûk csajokat szereti
Képzeld, nekem egyáltalán nem volt jó olyan nõkkel a szex, akik még nem szültek, annyira passzos volt.Nem kell aggódnod, mûködni fog a dolog rendesen!
A kérdező hozzászólása: Jolvan köszönöm :)
könnyen tágultat a méhszájra értik nem a hüvelyre. Annak a tágulásával szokott inkább gond lenni. persze sérülhet a túl szûk hüvely is. Viszont hidd el vissza szükül ugyanolyanra esetleg az 5-6. gyereknél már érezhetõ valami de 1-2 szülés után tuti nem.

Szülés után mennyi ideig nem kívánja a no a szexet?

OK! Tudom, hogy egyénfügg?... de kinél mennyi id? kellet elteljen, hogy visszatérjen a szexuális étvágy? Kor?

Legjobb válasz: hát ez szerintem egyéntõl függ.lehet egy pár nap, vagy hét is.

hát ez szerintem egyéntõl függ.lehet egy pár nap, vagy hét is.
Több esetrõl tudok, teljesen egyéni. Pl. egy enyhén szexmániás csaj szülés után egyáltalán nem kívánta a szexet, ennek már lassan 1 éve. Olyat is ismerek, aki szülés után 1 héttel már vígan szeretkezett, de a nagy átlag valahol a kettõ között van. 1-2 hónap szerintem.
Kivártuk a hat hetet, aztán start. A hat hét alatt is kívántam, de kivártuk azt a bizonyos hat hetet.
Az elsõ gyerekem császárral szültem utánna minden rendben volt rá 4évre a második fiamat természetes úton nem igazán a fájdalom miatt hanem pszihés okok miat nem kívántam a szexet 2évig még most sem igazán Viszont van 2 csodálatos fiam akikért bármit megtennék. 36/N
Okos dolog olyan helyen ilyet kérdezni, ahol az átlagéletkor 16 év. Emellett a kérdés teljesen felesleges, mert egyénfüggõ.
A kérdező hozzászólása: Az oldal tetején ez áll: Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fenét átlag a 16, csak max õk fitogtatják legtöbbet magukat, az érettebb korosztály meg csak figyel, és akkor szól ha értelme van. Mi is kivártuk a hat hetet, bár elõbb kívánós voltam, de egy vágás nem gyerekjáték a punin. Utána már nyomtuk elõször finoman, késõbb egyre durvábban lehetett. Mind a két fiam után ilyesmi volt. Bár én szexmániás fajta vagyok. 35/N
A ló?! Te hülye vagy?

Normális dolog, hogy szülés után két évvel még mindíg nem kívánom a férjem/a szexet?

Legjobb válasz: Hát nem hinném,hogy normális lenne,bár szerintem az sem az,ha valaki a 6hetet sem tudja kivárni!Szerintem beszélned kéne egy szakemberrel,mert ez nem tesz jót a párkapcsolatodnaj! Minden jót!

Hát nem hinném, hogy normális lenne, bár szerintem az sem az, ha valaki a 6hetet sem tudja kivárni!Szerintem beszélned kéne egy szakemberrel, mert ez nem tesz jót a párkapcsolatodnaj! Minden jót!
Ha még mindig szoptatsz és nem menstruálsz, akkor normális, egyébként nagyon nem.
Szerintem nem.
szerintem sem normális.
A kérdező hozzászólása: akkor dolgozok rajta, köszi

Mi történik a szülés után? Hány hétig vérzik a nő? Meddig fáj? Nagyon ki van tágulva? Érez úgy szex közbe mint szülés elött? A gátrésznél mi a helyzet?

Legjobb válasz: Szia, hát ez sok kérdés. Én csak a saját tapasztalataimat tudom, de mindenki másképp éli meg. Én nagy babát szültem (53 cm, 4350 gramm), és sajnos nem voltam még teljesen kitágulva, így hiába volt viszonylag nagy metszésem, belül is szakadtam elég rendesen. A doki 1,5 órán keresztül varrt össze. A varratokat 6 nap múlva szedték ki. Az elsõ 3 nap nagyon fájt, nem bírtam ülni, de egy kör alakú ülõpárna vagy úszógumi sokat segít. Azután elkezdtek a varratok húzódni és viszketni, tehát a varratszedés kész megkönnyebülés volt. Nekem a gyermekágyi vérzés 6 hétig tartott, és pechemre rá 4 hétre már meg is jött, pedig szoptatok :(. Én a szexet kicsit elkapkodtam szerintem, mert szülés után 8 héttel próbáltuk elõször. A seb kívülrõl nem fájt, de behatolásnál nagyon. Ekkor szüneteltettük egy kicsit :), és kb. három hét múlva próbálkoztunk megint. Akkor már semmi gond nem volt :). A szex ugyolyan jó, minr terhesség elõtt, és a férjem szerint a doki jó munkát végzett, mert szerinte is ugyanolyan minden. A hegek szépen elhalványultak, alig látszódnak, tehát még az sem igaz, hogy a hegektõl olyan csúnya lesz minden. Tehát saját tapasztalatból mondom, 3 hónap kell a gyógyulsához természetes szülés után, de aztán mindent bele!

Szia, hát ez sok kérdés. Én csak a saját tapasztalataimat tudom, de mindenki másképp éli meg. Én nagy babát szültem (53 cm, 4350 gramm), és sajnos nem voltam még teljesen kitágulva, így hiába volt viszonylag nagy metszésem, belül is szakadtam elég rendesen. A doki 1, 5 órán keresztül varrt össze. A varratokat 6 nap múlva szedték ki. Az elsõ 3 nap nagyon fájt, nem bírtam ülni, de egy kör alakú ülõpárna vagy úszógumi sokat segít. Azután elkezdtek a varratok húzódni és viszketni, tehát a varratszedés kész megkönnyebülés volt. Nekem a gyermekágyi vérzés 6 hétig tartott, és pechemre rá 4 hétre már meg is jött, pedig szoptatok :(. Én a szexet kicsit elkapkodtam szerintem, mert szülés után 8 héttel próbáltuk elõször. A seb kívülrõl nem fájt, de behatolásnál nagyon. Ekkor szüneteltettük egy kicsit :) , és kb. három hét múlva próbálkoztunk megint. Akkor már semmi gond nem volt :) . A szex ugyolyan jó, minr terhesség elõtt, és a férjem szerint a doki jó munkát végzett, mert szerinte is ugyanolyan minden. A hegek szépen elhalványultak, alig látszódnak, tehát még az sem igaz, hogy a hegektõl olyan csúnya lesz minden. Tehát saját tapasztalatból mondom, 3 hónap kell a gyógyulsához természetes szülés után, de aztán mindent bele!
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy mindent leírtál, és kicsit megnyugtattál. Azt hittem hogy sokkal rosszabb válaszokat kapok. Mégegyszer köszi.

Szülés után mikor fogom újra élvezni a szexet?

3 hónapja szültem, elég rázós volt, repedtem szakadtam stb. talán emiatt nem tudom még ma sem élvezni a szexet? Rémes:-( Már eltelt 3 hónap és még mindig semmi, kedvem sincs és orgazmusom sincs. Más is volt vagy van így ezzel? Mondjak le végképp a szexr?l??

Legjobb válasz: Ne mondj le róla, csak légy türelmes magaddal! Én 4 hónap után éreztem úgy, hogy na talán most már jó a szex, de még ekkor sem voltam tõle boldog. Lassan egyre jobb és jobb lett. Most már egy év eltelt, és azt mondom újra tökéletes minden. A testi felépülés mellett sokakat - fõleg - lelkileg visel meg a szülés, és a fájdalomtól való félelem miatt nehezen megy a szex. Illetve az is nehéz, hogy az ember anyából átkapcsolja az agyát nõvé. Idõ kell hozzá. S rossz olvasni, ha valaki azt írja, hogy hát én már szülés után 4 héttel szexistennõ voltam...persze az ember ilyenkor még inkább azt hiszi, hogy baj van vele, holott csak arról van szó, hogy valaki lassabban regenerálódik testileg és lelkileg. Ja, és az elõjátékra tegyetek hangsúlyt!!! Sokat segít!

Ne mondj le róla, csak légy türelmes magaddal! Én 4 hónap után éreztem úgy, hogy na talán most már jó a szex, de még ekkor sem voltam tõle boldog. Lassan egyre jobb és jobb lett. Most már egy év eltelt, és azt mondom újra tökéletes minden. A testi felépülés mellett sokakat - fõleg - lelkileg visel meg a szülés, és a fájdalomtól való félelem miatt nehezen megy a szex. Illetve az is nehéz, hogy az ember anyából átkapcsolja az agyát nõvé. Idõ kell hozzá. S rossz olvasni, ha valaki azt írja, hogy hát én már szülés után 4 héttel szexistennõ voltam...persze az ember ilyenkor még inkább azt hiszi, hogy baj van vele, holott csak arról van szó, hogy valaki lassabban regenerálódik testileg és lelkileg. Ja, és az elõjátékra tegyetek hangsúlyt!!! Sokat segít!
császáros voltam, tehát én nem szakadtam, nem vágtak, semmi, mégis majdnem 4 hónap után kezdtem el újra élvezni... Adj idõt magadnak, és még csak véletlenül se mondj le róla. Ja, és "gyakorolni kell", egyre jobban belejössz majd megint...
Szia en tobb mint 1.5 eve szultem es meg mindig nem elvezem :S de nem adom fel!! biztos egyszer csak lesz egy olyan pont, hogy azt erzem ujra jo erzes a sex!!
én császáros voltam, és csak akkor élvezte igazán, amikor már nem szoptattam..
En is csaszaros voltam ket honappal ezelott es azt vettem eszre hogy szinte nem is gondolok a szexre, egyaltalan nem erdekel.Szoptatok.Valoszinu hogy a hormonok gatolnak ennyire.Majd helyreall idovel
A kérdező hozzászólása: Én is szoptatok. Gondoltam rá, hogy talán van öszefüggés...fene tudja. De ha a párom nem említi, hogy talán összebújhatnánk, nekem eszembe sem jutna. Reméltem, hogy nem egyedi a problémám, és nem lettem valami frigid tyúk. Nincs mit tennem, várok türelmesen, hátha egyszer beindulok:-)

Szex után mennyi idővel indult be a szülés nálatok, ha ez segített?

Legjobb válasz: Kedves elsõ, az már nem a szextõl volt... Nekem csak fájásokat csinált az együttlét, pedig nekem is jó volt. Olyan 2-3 órával utána jöttek mindig, de néhány óra alatt le is álltak. Nekem semmilyen praktika nem segített (bábakoktél is csak erõs fájásokat generált) Orvosom szerint csak akkor segít bármi, ha már amúgy is kb. egy napon belül beindulna a szülés magától. Én a kórházi indítást akartam elkerülni, ezért tényleg MINDENT kipróbáltunk (a lépcsõzést leszámítva, mert az engem nagyon lefárasztott volna, és szülésre azért nem árt, ha marad egy kis energia). Végül a tervezett indítás elõtt megindult magától, csak a kórházban kellett dekkolnom szülés elõtt 5 napot...

Kedves elsõ, az már nem a szextõl volt... Nekem csak fájásokat csinált az együttlét, pedig nekem is jó volt. Olyan 2-3 órával utána jöttek mindig, de néhány óra alatt le is álltak. Nekem semmilyen praktika nem segített (bábakoktél is csak erõs fájásokat generált) Orvosom szerint csak akkor segít bármi, ha már amúgy is kb. egy napon belül beindulna a szülés magától. Én a kórházi indítást akartam elkerülni, ezért tényleg MINDENT kipróbáltunk (a lépcsõzést leszámítva, mert az engem nagyon lefárasztott volna, és szülésre azért nem árt, ha marad egy kis energia). Végül a tervezett indítás elõtt megindult magától, csak a kórházban kellett dekkolnom szülés elõtt 5 napot...
elsõ vagyok 37.hétre lett meg a baba így a szex miatt
Én a kiírás napja elõtt 1 nappal tollasoztam és frizbiztem, aztán próbálkoztunk a szexxel, nem segített. 3 nappal túlhordtam, fájásaim voltak a kiírás utáni 2.naptól, de aztán burkot kellett repeszteni.
Általában, 9 hónap szokott lenni! De volt már rövidebb is, csak az nem éppen egészséges!
Szerintem úgy 9 hónap múlva. De ezt pontosan nem lehet tudni. Amúgy még egy héttel a szülés elõtt is foglalkoztunk a dologgal.
másnap este!
az elejétõl végigszeretkeztük mindhárom terhességemet. mindhármat túlhordtam
Mind a kettõ 12 óra múlva a kezemben volt.
éjjel 2-kor fejeztük be, reggel 6-kor elfolyt a víz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!