Találatok a következő kifejezésre: A szúró lehet terhességre (26 db)

Nagyon szúr az alhasam, ami kisugárzik a derekamra, lehet terhesség?

Egy hét a mensiig...

Legjobb válasz: Annyit tudok mondani, hogy lehet felfázás is és petefészekgyulladás is. A terhesség is lehetõség, de egy hét múlva tudod meg. A beágyazódás lehetne mostanság ami szúr, de az nem fájdalmas szúrás, inkább apró szurka.

Annyit tudok mondani, hogy lehet felfázás is és petefészekgyulladás is. A terhesség is lehetõség, de egy hét múlva tudod meg. A beágyazódás lehetne mostanság ami szúr, de az nem fájdalmas szúrás, inkább apró szurka.
Nekem is napokig fájt a derekam és szurkált a hasam.Lehet, hogy a derékfájás is a beágyazódás jele. 7 hetes kismami

16 napja tartó gyengébb vérzés, alhasi erõs szúró görcsök, Dienille fogamzásgátlót szedek az 5. tabletta beszedése után feküdtem le védekezés nélkül a barátommal. Lehet terhesség? Többi lent

Dienille nevû fogamzásgátlót szedek most fog elfogyni az elsõ levél 4 nap múlva. Mikor az 5. tablettát szedtem be akkor feküdtem le barátommal és belém ment el. A doktor úgy mondta hogy ahogy megjön szedjem be az elsõ tablettát, be szedtem a menstruációm elmúlt 4 nap alatt utána feküdtem le barátommal és rá 2 napra elkezdtem vérezni és még mindig tart lassan 3 hete, nem olyan erõs mint a menstruáció de azért elég erõs. Hasam pontosan mindennap reggel 11 fele kezd görcsölni egészen estig majd másnap újra... Szúró göcsös fájdalom lever tõle a víz és iszonyú. Úgy vettem észre hogy nõtt lent a hasam, de szerintem csak kicsit felszedtem bár nem tudom ,feszült, stresszes vagyok, émelygek is néha. Szerintem a fogamzásgátló hatása, sokaknak hasonló a panaszuk de én mégis nagyon félek hisz 3 hete megvan most fog elfogyni az elsõ levél tehát még csak majd most fog megjönni. Szerintetek mi lehet ez? A terhességet kizárhatom?

Legjobb válasz: Szia! Én is Dienillet szedek. Mikor elkezdtem az elsõ pár hónapban ugyanezek voltak nálam. Mondjuk mi kivártuk az elsõ hónapot kiegészítõ védekezéssel. Én is nagyobbnak éreztem a hasam, mert felpuffadtam tõle. Az elsõ két hónapot végig véreztem. Utána ezek elmaradtak. A betegtájékoztató szerint amúgy az elsõ szemtõl véd. Nem tudom ez mennyire valós, de szerintem nem lehet probléma. Ha most kezdted, akkor azok annak a tünetei, ahogy a szervezeted hozzászokik a tabihoz....sajnos van akinél ez keservesebb. De ha logikusan belegondolsz, mivel vérzel, szerintem a méhnyálkahártya nem is alkalmas beágyazódásra sem, ha esetleg valami bibi mégis becsúszott. Szerintem megnyugodhatsz! :)

Szia! Én is Dienillet szedek. Mikor elkezdtem az elsõ pár hónapban ugyanezek voltak nálam. Mondjuk mi kivártuk az elsõ hónapot kiegészítõ védekezéssel. Én is nagyobbnak éreztem a hasam, mert felpuffadtam tõle. Az elsõ két hónapot végig véreztem. Utána ezek elmaradtak. A betegtájékoztató szerint amúgy az elsõ szemtõl véd. Nem tudom ez mennyire valós, de szerintem nem lehet probléma. Ha most kezdted, akkor azok annak a tünetei, ahogy a szervezeted hozzászokik a tabihoz....sajnos van akinél ez keservesebb. De ha logikusan belegondolsz, mivel vérzel, szerintem a méhnyálkahártya nem is alkalmas beágyazódásra sem, ha esetleg valami bibi mégis becsúszott. Szerintem megnyugodhatsz! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez most megnyugtatott. De kicsit azért durva hogy 2 hónapig tartott remélem nekem nem mert nagyon rossz.
Megint elsõ: és a feszült, émelygõs, stresszes tünetek is megvoltak. Normális, nyugi. :)
Igen sajna kb. addig. A 3. levél után normalizálódott nálam.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm még egyszer :)
Nincs mit, örülök ha megnyugodtál. :)

A szúró fájdalom lehet terhességre utaló jel? Ha terhes lettem, akkor az ébredési hőmérséklet hogyan változik meg?

A menstr. utolsó napján védekezés nélkül szeretkeztünk. 3 nap múlva szúró fájdalmat éreztem a petefészek irányából, ami azóta minden nap megjelenik, majdnem egész nap érzem, hol jobban, hol kevésbé. 1 hét telt el azóta.

Legjobb válasz: Ha nem félidõben van peteérésed, hanem ilyenkor mit írtál,volt akkor teherbe lehet esni, de mivel minden nap érzel szúró fájdalmat sztem ez más lesz.lehet kis fertõzés is, ha nem múlik el sztem beszélj egy dokival.

Ha nem félidõben van peteérésed, hanem ilyenkor mit írtál, volt akkor teherbe lehet esni, de mivel minden nap érzel szúró fájdalmat sztem ez más lesz.lehet kis fertõzés is, ha nem múlik el sztem beszélj egy dokival.
Szerintem nem terhesség.Menj orvoshoz.Amúgy a hõd fent marad nem esik le.pl.37°

Már egy ideje érzek, hányingert, émelygést, meg mintha híztam volna hasra, és az alkoholtól undorodom (ritkán fogyasztok), és gyakran szúr a hasam alul, terhesség lehet?

Igazsság szerint megjött a héten, de hallottam róla, hogy ritkán ez is el?fordulhat, de mennyi rá az esély? Mert mikor megjött el?ször csak barnás volt, aztán már rendes, de er?sebb, mint szokott, és a hasam is görcsölt, pedig nem szokott. Álmatlanság is gyötör, meg éhes is vagyok gyakran, de nem kívánom a kaját. Mi lehet? Terhesség?

Legjobb válasz: Ha megjött a mensid és erõsebben is mint szokott,akkor nem sok esélye lehet a terhességnek!Megnyugtatásképp csinálhatsz egy tesztet,bár szerintem felesleges.A tüneteid mástól is lehetnek.

Ha megjött a mensid és erõsebben is mint szokott, akkor nem sok esélye lehet a terhességnek!Megnyugtatásképp csinálhatsz egy tesztet, bár szerintem felesleges.A tüneteid mástól is lehetnek.
Hát valószínüleg csak a hormonok játszanak veled, sajna.

Lehet terhesség ha rendesen vérzek-bár 3 nappal késõbb jött meg- de közben szúr a hasam, émelygek, hányingerem van nem tudok enni stb?

Vannak gyerekeim ezek teljesen terhességi tünetek, de mint írtam, normálisan vérzek.Az mondjuk tény h vagy 5 napig erõsen görcsöltem mire megjött.Lehet h terhes voltam de elvetéltem? Vagy méhen kívüli? Szaladjak dokihoz vagy elõbb vegyek tesztet?

Legjobb válasz: nem lehet hogy influenza?

nem lehet hogy influenza?
A kérdező hozzászólása: be vagyok oltva és lázam meg ilyenek nincs..
A kérdező hozzászólása: a hasam lent szúr a császár helyén
elöbb evygél egy tezstet de szeritnem nem avgy babaás, de arra van esély hogy korai vetélés volt. De ezt az orvos sem fogja tudni megállapitani már. de a tezst még kimutathatja, de az sem biztos.

Nekem nem olyan érzésem van hogy mindjárt megjön, hanem inkább szur, vagyis olyan mintha éreznem, hogy ott a petefészkem. lehet ez terhesség? ma kéne megjönnie.

Legjobb válasz: meg kellene jönnie, vagy nem szeretnéd? Hát ez lehet mensisi érzés is. lehet megjön, de lehet nem, tehát 50-50% esélyed van a babára.

meg kellene jönnie, vagy nem szeretnéd? Hát ez lehet mensisi érzés is. lehet megjön, de lehet nem, tehát 50-50% esélyed van a babára.
A kérdező hozzászólása: nem kéne jönnie.remélem nem is jön.a melleim is olyan furcsán fájnak.
Szerintem is 50-50%. Várj egy pár napot és tesztelj, akkor már biztosabb az eredmény!
Az túl rövid idõ. Szerintem csak velemi olyat ettél amitõl felpuffadtál.. :)
terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Hirtelen elmúlt az a szúró, viszketõ érzés, csak a köldököm környéki fájdalom maradt. Lehet az idegesség jele is ? mert nagyon aggódom ... vagy már lehet az hogy bebeszélem magamnak ?
bebeszéled.. nyugi
nem vagy terhes.:)
A kérdező hozzászólása: a 2. hét lassan kezdõdik, 2 nap múlva tesztelek, jelentkezhetnek már ilyenkor valamilyen tünetek ?

Mit gondoltok, ez lehet terhesség? +OVUteszt után ápr.8. -án kellene megjönnie, igaz még van időm a tesztig, de nem tudom, mit gondoljak. Folyamatosan szúr a baloldalam, viszont ritkán, de enyhén, érzem a mintha"megjönne" érzést.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is ápr. 8-án kellene megjönnie. Én is ugyanezeket érzem, de van egy kis véres folyásom ezek mellé. Drukkolok, hogy összejöjjön Neked is!

Szia! Nekem is ápr. 8-án kellene megjönnie. Én is ugyanezeket érzem, de van egy kis véres folyásom ezek mellé. Drukkolok, hogy összejöjjön Neked is!
ha érzékeny a teszt, lehet, hogy már mutat. de persze nem 100%
én is holnapra várom, szurkolok:D
tesztelj és látogasd meg a háziorvosod
agydaganat is lehet... a legjobb lenne orvost kérdezni errõl (az agydaganat nem volt komoly xD de bármi megtörténhet :O)

Lehet terhesség jele, hogy nyomó-szúró (de nem nyilaló, mint pé-kor) érzés van a petefészkeimben, naponta többször? Emellett néha a méhem is feszül, mintha szét akarna húzódni, szakadni!

nem rendszeres a mensim, de azt tudom, hogy a pé-em 18 napja volt.

Legjobb válasz: Az elsõ árulkodó jelek szinte mindenkinél a mellek érzékenysége. Majd a szagundor, és egy-két hét múlva az álmosság, reggeli vagy egésznapos émelygés. Van akinél jobban van akinél kevésbé de a " forgatókönyv" szinte ugyanaz. Ha tesztet csináltál volna akkor már régen tudnád is hogy terhes vagy-e vagy sem.

Az elsõ árulkodó jelek szinte mindenkinél a mellek érzékenysége. Majd a szagundor, és egy-két hét múlva az álmosság, reggeli vagy egésznapos émelygés. Van akinél jobban van akinél kevésbé de a " forgatókönyv" szinte ugyanaz. Ha tesztet csináltál volna akkor már régen tudnád is hogy terhes vagy-e vagy sem.
Szió!Nekem rendszeresen szurkált ahasam, még néha görcsölgetett is.Már azt hittem, meg fog jönni, de aztán mégsem!Csinálj egy tesztet, drukkolok neked! Puszi:egy 9 hetes pocakos

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!