Találatok a következő kifejezésre: A szívemre, az eszemre hallgassak (60 db)

Ha lehet olyan lehetőségem hogy elköltözök a szívemre vagy az eszemre hallgassak?

Legjobb válasz: Ha nagyon más területekre akarsz költözni,akkor az eszedre.Ha nem,akkor a szívedre. Én GYMS megyében élek,és itt kevesebb a munkanélküliek száma,mint lentebb,vagy mondjuk Szilvásvárad-Eger környékén(mondom a környékén). Nos javaslom,hogy költözz oda,ahol találsz munkát.Szóval elõbb keress munkát,s aztán költözz a munkahelyedhez közel. Ha a szívedre hallgatnál mégis,akkor pedig találd ki,hogy hogyan fogsz ott megélni. Ha az anyagi vonzat nem számít,akkor CSAK IS KIZÁRÓLAG A SZÍVEDRE HALLGASS!

Ha nagyon más területekre akarsz költözni, akkor az eszedre.Ha nem, akkor a szívedre. Én GYMS megyében élek, és itt kevesebb a munkanélküliek száma, mint lentebb, vagy mondjuk Szilvásvárad-Eger környékén(mondom a környékén). Nos javaslom, hogy költözz oda, ahol találsz munkát.Szóval elõbb keress munkát, s aztán költözz a munkahelyedhez közel. Ha a szívedre hallgatnál mégis, akkor pedig találd ki, hogy hogyan fogsz ott megélni. Ha az anyagi vonzat nem számít, akkor CSAK IS KIZÁRÓLAG A SZÍVEDRE HALLGASS!
Is. Olyan helyre menj, ahol vannak lehetõségeid is, de jól is érzed magad.
Eszedre, mert a szíved nem fog kaját adni Neked...
Külföldre csak akkor készülj, ha már felkerested - elõzetes idõpont-egyeztetéssel - a Nemzeti Foglalkoztatási Hivatal nemzetközi fõosztályát, bemutatva nekik a jövendõ munkáltatód ajánlatát.
Csakis az eszedre !
Szia az eszedre mindenféleképp hallgass, jól válaszd ki a helyet ahova költöznél.Nézd meg a területet, hogy mire alkalmas a környék is fontos.
Mindíg az eszedre hallgass. Ésszel hozott döntések ritkán rosszak.

A szívemre vagy az eszemre hallgassak? Korkülönbség kérdés

9-10 év korkülönbség. régimódi család, többi privátba.

Legjobb válasz: Nemtudom a tortenetet, de sajat tapasztalatbol mondom hogy esz..mindig esz. Az esz egy gondolkodo szerv, a sziv csak erzo.(ami persze nem igaz, ez csak kozhely hogy faj a szivunk) na de a lenyeg h az esz hozza a helyes donteseket

Nemtudom a tortenetet, de sajat tapasztalatbol mondom hogy esz..mindig esz. Az esz egy gondolkodo szerv, a sziv csak erzo.(ami persze nem igaz, ez csak kozhely hogy faj a szivunk) na de a lenyeg h az esz hozza a helyes donteseket
Irj rám és mesélj szerintem tudok segiteni
Nem a kor számít, hanem az, hogy egymásnak teremtett-e kettõtöket a sors, vagy a Jó Isten. (Kinek mi.) A férfiakat általában fitten, fiatalosan tartja fizikailag és szellemileg is a lányuk korabeli feleség. Több ilyen példa fordul elõ a környezetemben. Vannak, akik között 25 év a különbség, azóta már hat gyerekük van. Boldogok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek.
Írhatsz nekem is! :)
Na igen, a szívével lát, de az esze dönt, hogy merre néz.
Szerintem pedig a szívedre, mert csak úgy érdemes igazán élni, abból tanulsz. Késõbb csak vádolni fogod magad, hogy nem próbáltad meg, járj utána, tapasztald meg, és ha rosszul is döntöttél, akkor sincs semmi baj. Life goes forward, ahogy a pudingfejek mondanák :) "Jól csak a szívével lát az ember." Antonio de Saint-Exupéry
Eszed legyen, szíved van.
Szívedre! Ha az eszedre hallgatsz akkor késõbb meg is bánhatod!
Nálunk 30 év van:) )
Igazából tökmindegy, csak a saját döntésed legyen, és ne kifogásokat keress. 9-10 év simán belefér.
mindig észre!! N
áthelyezték :(
Ha csak a korkülönbség kérdés, akkor hallgass a szívedre! De ha más is van, pl. az egyik házas, a másik nem (stb.) ez már komoly probléma lehet.

A szívemre vagy az eszemre hallgassak?

Minek a nagyobb a valószínűsége hogy megbánjuk, ha a szívünkre, vagy az eszünkre hallgatunk?

Legjobb válasz: Az eszedre hallgass! 28/F

Az eszedre hallgass! 28/F
Eszedre.
Tudom, hogy nehéz, de az észre kell hallgatni.
Is-is, helyzete válogatja.
ha szerelmes is vagy, az eszed soha ne kapcsold ki, akkor jársz a legjobban, N
élj a mának, de ne menj neki az elsõ fának
Az eszedre hallgass.
hallgass a Pajzsmirigyedre
Szívedre hallgass és élj a mának! :-)
szívre
Tanuld meg használni mindkettõt, a racionalitás és az emocionalitás nem áll olyan messze egymástól, mint gondoljátok.
Nagyobb a valoszinusege, hogy megbanod ha a szivedre hallgatsz. De van, hogy semmi akadalya ha a szivedre hallgatsz, es az agyad is ugyanazt uzeni. De ha ellent mondanak inkabb az eszedet valaszd.
anyádra
A logika legyõzhetetlen.
A kérdező hozzászólása: Arra nem tudok mert nincs ;)
Nem ettõl függ, hanem a helyzettõl. Például ha van egy férfi, aki családos és téged szédít, akkor az eszedre kell hallgatni. Ha viszont egy egyedülálló férfi csábítgat, és neked is tetszik a dolog, hallgass a szívedre, és ha szereted, lépj vele tovább.
A többség úgyis azt mondja, hogy az eszedre hallgass, de szerintem sokkal nagyobb az esélye, hogy jobban megbánod. Sokkal õszintébb az, amit érzel, mit sem amit gondolsz.
Olyan döntést hozz amit nem bánsz meg !:)
a farkadra
Általában az eszedre hallgatni jobban megéri.
ha a szivemre hallgatnék, most egyáltalán nem tanulnék, hanem a barátommal lennék valahol, viszont akkor 2 hét múlva nem tudnék leérettségizni, és csalódnék saját magamban, csalódna bennem a családom, és félig szétesne az életem. Tehát, nem árt ha legtöbbször az eszedre hallgatsz:D
Ha a szívedre hallgatsz fájni fog. Ha az eszedre hallgatsz valószínüleg az is fájni fog, de legalább nem hoz kellemetlen helyzetbe.


A szívemre vagy az eszemre hallgassak?

szerelmes vagyok egy nálam 20évvel id?sebb férfiba,másél éve már. az eszem azt mondja,hogy el kell felejtenem,lehetelen,hogy ? is úgy érezne,gondolna rám,ahogy én ? rá .lehetetlen az egész,mit szólnának az emeberek,lehet ennek jöv?je? a szívem pedig azt sugja,hogy ? az a férfi akivel boldog lehetnék,és harcoljak érte,ne adjam fel.sokban hasonlítunk,tudom érzem,hogy kedvel.más férfi nem is érdekel,vele alszom el,mindig ott van a gondolataim közt,ha már csak rá gondolok,vagy arra amir?l beszéltünk utóljára akkor már mosolygok.ha rosz kedvem van felvídít,ha roszat tett elenem,hibázott,akkor probálja felyrehozni,javítani a dolgokon,tetek kel.nem szereti ha szomorú vagyok. mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha õt szereted, akkor mellette a helyed. A szivedre hallgass. Kit érdekel, mit mondanak mások? Úgy éld az életedet, ahogy neked a legjobb, és ne aszerint, hogy másoknak mi a véleménye. Te tudod a legjobban, hogy neked mi a jó. Ha õ számodra az igazi, akkor mással nem is lennél boldog.

Ha õt szereted, akkor mellette a helyed. A szivedre hallgass. Kit érdekel, mit mondanak mások? Úgy éld az életedet, ahogy neked a legjobb, és ne aszerint, hogy másoknak mi a véleménye. Te tudod a legjobban, hogy neked mi a jó. Ha õ számodra az igazi, akkor mással nem is lennél boldog.
Nem kellesz neki, nincs kapcsolatotok, akkor hol itt a dilemma? Mit jelent "harcolni érte"? Felkínálod a testedet, vagy hogy gondolod? pff...
A kérdező hozzászólása: jav. nem szoktam bulizni
A kérdező hozzászólása: én szoktam, szórakozni discoba járni, utolsó.
Ha barátnõje van, akkor felejtsd el! Ne rondíts bele mások kapcsolatába!
Nagyon ritka, hogy ekkora korkülönbséggel jó, tartós kapcsolat maradjon. Ha te szeretsz bulizni pl. akkor már lehetnek ebbõl gondok. Neki más az értékrendje, mint egy fiatalnak. Természetes, hogy figyelmes veled. 40 körül már értett férfi, nem kamasz, Hízeleg a hiúságának, hogy képes meghódítani egy fiatal nõt. Gondolj arra, hogy te 50 évesen még csak középkorú nõ leszel, õ viszont már 70 éves lesz. Te még szórakoznál, társaságba járnál, õ viszont már nem. Kevés férfi marad fiatalos 70 éves korában. A legtöbbnek komoly egészségügyi problémái vannak. Azonkívül ekkora korkülönbségnél a férfiak többsége féltékeny is. Okosabb a józan észre hallgatni, de nem mások kedvéért. Ha a szívedre hallgatsz inkább, akkor számolj a kockázatokkal is.
A kérdező hozzászólása: õ a fõnököm.de nem a megszokott, fõnök beoszott viszony a miénk, nincs meg az a távolság köztünk.
Nekem az derült ki a leirásodból, hogy nincs kapcsolat köztetek, és részedrõl ez a szerelem egyoldalú dolog. Attól hogy rád mosolyog, beszélget veled, stb. még nem biztos hogy érez is irántad valamit. Ha ez igy van, akkor az eszedre hallgass, és felejtsd el. Vannak jól müködõ kapcsolatok ekkora korkülönbséggel is, de a többsége sajnos válással végzõdik.
A kérdező hozzászólása: ma 16:17 nem házas, nincsen neki gyereke.de barátnõje az van.
A ferfi nem is tud rola hogy "szrelmes" vagy bele? Milyen kapcsolat van/ Barati, csaladi vagy a buszon latod mindig Ot. Szerintem nem szereted, hanem balvanyozod, ki tudja miert.
Szerintem az a legfontosabb kerdes, hogy miert tartod lehetetlennek? Csak a kor miatt vagy hazas, gyerekei vannak? Mert ha igen, akkor persze, hogy ne menj bele, de ha facer, miert ne mukodhetne? En mindenkepp megprobalnam a helyedben, ha szabad a ferfi. Miert ne? Veszteni valod nincs. Ha jol kijottok, akkor van jovotok, ha meg nem illetek ossze, ki fog derulni es legalabb nem ugy fogod leelni az eletedet, hogy "mi lett volna, ha...".
Most baráti kapcsolatban vagytok?
A kérdező hozzászólása: ma 16:09 hogy deítsem ki hogy mit érez írántam?
Korotok?
Hány éves vagy?
Csak a kérdésedet olvastam végig, de én az eszemre hallgatnék. Neked is ezt tanácsolom. Az ilyen kapcsolatok ritkán végzõdnek jól, pláne ha az se biztos, hogy ugyanúgy érez irántad.

Szívemre vagy az eszemre hallgassak a párkapcsolatomban?

A Szív szerint: hisz szereted(22F) és az elmúlt 3 évben rengeteg mindenen átmentetek, túléltétek a távolságot,meg ,ahogy rád néz és megmosolyogtat és ahogy vágysz az ölelésére.Nagyon tud szeretni és h?séges.Kár lenne ha vége lenne, mert 3 éve dolgozol érte és nem tudod mással elképzelni.

Legjobb válasz: ajjaj ha ilyen kérdések foglalkoztatnak egy lányt, az a párjának nem sok jót jelent. ha ennyire akarod, megerõsitelek. az eszedre hallgass

ajjaj ha ilyen kérdések foglalkoztatnak egy lányt, az a párjának nem sok jót jelent. ha ennyire akarod, megerõsitelek. az eszedre hallgass
jézusom ez tudathasadás! és ha ugy gondolod hogy te jobbat érdemelsz magadnak akkor hol itt a kérdés? amúgy ez nem szí és ész harca hanem egy elõny-hátrány lista:D
Romantikus feltételezés ez a Szív vs. Ész párharc, de azt gondolom, sokkal nehezebb megmondani, mit akar IGAZÁBÓL a szíved. Pl. nem lehetséges, hogy a szíved, a lelked igazából szabadságot kíván és nem azt a meleg kötöttséget? A gyengédség, amit átélsz a pároddal egy érzés, egy érzelem, de ettõl még vágyhatsz szabadságra, ami 22 évesen idõszerû egy hároméves kapcsolatban/után. Volt nekem is ilyesmi kapcsolatom, szerencsére nem vártam 3 évig vele... 24f
Én 17 évig hallgattam a szivemre, az eszem helyett és nagyon ráfáztam. Most már a szivem is összetörte, ígyaztán könnyû volt hallgatni az eszemre. Sajnos késõ volt, korábban kellett volna. Szóval hallgass az eszedre, és ne várd meg azt, amikor már nem lesz lehetõséged sem hallgatni a szívedre.

Ha az ember két ember közül választ, akkor a szívére vagy az eszére hallgasson? Melyikkel jár jobban?

Legjobb válasz: Ha biztosra akarsz menni, akkor az eszedre...sajnos sokan rosszul választanak...másrészrõl viszont ha a szívedre hallgatsz, akkor lehet h nagyot koppansz, de ha összejön, akkor extázis :D

Ha biztosra akarsz menni, akkor az eszedre...sajnos sokan rosszul választanak...másrészrõl viszont ha a szívedre hallgatsz, akkor lehet h nagyot koppansz, de ha összejön, akkor extázis :D
A helyzettõl függ... Sokszor jobb a szívre hallgatni, de az eszedet se zárd ki! Egyeztesd a kettõt, úgy 100%
Ha pedig két ember közül kell választani akkor válaszd a másodikat, mert ha az elsõt igazán szeretted volna nem lenne második.
Ha rám hallgatsz azt csinálsz, amit akarsz!:D
az eszemre hallgattam, és azóta sem vagyok boldog. Az a tudat, hogy a körülmények miatt nem lehet két ember együtt boldog, egyszerûen felemészt. Utólag minden átláthatóbb, a szívem után kellett volna menni... max nem mûködik a dolog, de legalább próbáljátok meg. ha mégse menne a dolog együtt még mindig jobb tudni mint ha meg se próbálod és a miérteken jár az eszed évekkel késõbb is.
Ha boldog akarsz lenni akkor csakis a szívedre
Az eszedre, a szív átbasz.
Az ésszel jár jobban. Ha választani kell, hogy az eszére, vagy a szívére hallgasson az talán már rég rossz.Ha késõbb jön egy olyan, ahol a szív és az ész döntése azonos, na az a jó:)
Ha az eszedre hallgatsz, akkor azért jársz jól, mert lesz egy gondolom biztosnak tekinthetõ kapcsolatod, ha ez a cél, mert neked fontosabb az állandóság, biztonság stb, mint a lángoló érzelmek, akkor ezt válaszd. Ha megér a boldogságod egy kis kockázatot, akkor pedig a szívedre hallgass. Te tudod mi a fontosabb, ez személyenként eltérõ. Én a szívemre szoktam, és eddig még nem szívtam meg emiatt, bár ez a szerencsén is múlik. 21L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
, , Ha kételkedsz valamiben, csak a szívedre hallgass!"

A szívem azt súgja, hogy szeretnék egy testvérkét a kislányomnak, de az eszem meg az ellenkezőjét. Mire hallgassak? A szívemre vagy az eszemre?

Szeretnék tesót neki, mert nekem is vannak testvéreim és tudom, hogy milyen jó érzés ez. Viszont anyagi lehet?ségeim nagyon sz?kösek.

Legjobb válasz: Hát ennyibõl elég nehéz megítélni... Én 2 gyerkõc után már mentem volna vissza dolgozni, megvolt a helyem, amikor kopogtatott a harmadik. Akit szerettünk volna, bár gyõzött a józan ész. nem tudtuk, hogy lesz, mégis élünk, ha szûkösen is, de ami kell, az megvan.

Hát ennyibõl elég nehéz megítélni... Én 2 gyerkõc után már mentem volna vissza dolgozni, megvolt a helyem, amikor kopogtatott a harmadik. Akit szerettünk volna, bár gyõzött a józan ész. nem tudtuk, hogy lesz, mégis élünk, ha szûkösen is, de ami kell, az megvan.
A kérdező hozzászólása: Anyukámmal lakunk egy lakásban, mert még albérletre sincs pénzünk. 1 éve mentem vissza dolgozni, hogy valahogy kijöjjünk a kis fizetésbõl. A gyerek még csak 2 éves volt mikor visszaálltam a munkába.
Azon ne emészd magad, hogy a gyerek két éves korában visszamentél dolgozni, szerintem a legtöbben akkor mennek vissza, hiszen gyes-bõl megélni elég nehéz, gyed-bõl sem könnyû, de azért az mégis több. Én a helyedbe nem vágnék bele mégegy baba-projektbe, gondolom anyukád sem örülne neki, hogy mégegy baba lenne ott nála. Amúgy mi is anyukámnál lakunk, és nagyon hálás vagyok, hogy ezt megengedi, de tudom, hogy nem így kéne lennie. Így aztán mégegy babát csak akkor vállalnék, ha már rendezõdik a helyzet, legalább annyira, hogy külön lakunk.

A szívemre vagy az eszemre hallgassak?

Az eszem aztmondja és a legjobb barátom hogy hagyjam ott a csajt (nemszépen bánt velem egy hétig, és még utána se ismerte el, csak okot hozott), de a szívem aztmondja nemszabad otthagyni, mégha mostis én alázom meg el?tte magamat, és hajtok utána akkorse szabad otthagyni.

Legjobb válasz: én általában a szívemre hallgatok, de a te esetedben az eszemre hallgatnék...

én általában a szívemre hallgatok, de a te esetedben az eszemre hallgatnék...
Akárhányszor a szívemre hallgattam, mindig megszívtam. Mára megtanultam, hogy az eszemre kell hallgatni, még ha nehéz is!
én a szivemre szoktam... de állt azért mert forrofejü vagyok.. és utólag rájövök az eszemre kellet volna.. halgass az eszedre. könnyebb lesz. hidd el..
a szívedre.
Elõször a szívedre. Én is tettem már úgy nem bántam meg, barátnõm is és õ se:) 1, 5 év:) Eddig...:)
en is pontosan igy vagyok vele csak en lany vagyok.csak velem ez mar majdnem egy eve igy megy.es nem tudom hogy mit csinaljak....a korulottem levok azt mondjak hogy hadjam ott a szivem pedig hogy ne......es en a szivemre halgatok es szenvedek mert szeretem......mar az ongyilkossagot is megprobaltam.....szerintem te hallgass az eszedre es jobban jarsz.Ne legy olyan hulye mint en!!!
A kérdező hozzászólása: nehéz döntés, egyszer erre másszor másik irányba hajlok persze a szívemre mikor vele vagyok vagy vele beszélek... :S
A kérdező hozzászólása: Vagy inkább várjak még ? Ne tegyek semmit vagy csak finom mozdualotkat, hogy azért érdekel és nem mondtam le róla, de Õ is tegyen valamit...
Szerintem azt kellene tenned, amit magad is leírtál utóbb.Akkor kicsit hallgatsz mindkét tanácsadódra.A szívedre és az eszedre is.

A szívemre vagy az eszemre hallgassak? Nagyon szeretem a barátomat! Másfél éve vagyunk 1ütt! Szívem szerint nem szakítanék mert nagyon szeretem! De az eszem szerint igen! Mert nem bírom a sok veszekedést! Belefáradtam! Mit tegyek?

Legjobb válasz: beszéljétek meg a dolgokat, h mért veszekedtek, és idövel minden meg oldoddik, ez egy nehéz idöszak számotokra, de tul foglyátok élni, tarcsatok ki:D

sajnos azt kell mondanom, nem fog megváltozni. Ha féltékenykedik és nem bízik Benned, akkor ez nem lesz jobb. Persze hogy szeret Téged, de Magadra is gondolj. El tudod ezt viselni éveken keresztül? Megpróbálhatod megbeszélni vele, hogy Te ezt az örökös bizalmatlanságot nem bírod hosszú távon elviselni, de kevés esélyt látok a változásra.
beszéljétek meg a dolgokat, h mért veszekedtek, és idövel minden meg oldoddik, ez egy nehéz idöszak számotokra, de tul foglyátok élni, tarcsatok ki:D
Én anno az eszemre hallgattam. Nagyon megbántam. És még mindíg fáj, pedig már 8 hónapja volt. Tanulj az én hibámból így ismeretlenül is: hallgass a szívedre!
énis pont így vok ezzel..vagyis mi.mindig veszkszünk, de mindig ki is békülünk.sztem egy kapcsolatban normális dolog a veszekedés, mert különbözõek vunk.énis ha az eszemre hallgatok, hú...már rég lapátra tettem volna õt, de sztem inkább hallgass a szívedre, ha nem egy hazudós csirkefogó a barátod.:P
ha nem bízík meg benne és ezután sem szándékozik akk mi értelme az egésznek? már bocsi de a kapcsolat alapja a bizalom.. vagy maradi vagyok? szal sztem egy beszélgetés a barátoddal, és majd kitaláljátok 1ütt. :)
Az eszedre hallgass!Ha állandóan veszekedtek, ez csak rosszabb lehet késõbb.
Egyértelmû, csak azért mert barátok vagytok ne maradjatok együtt. Ha tényleg olyan jó barátod, mint amennyire hiszed akkor utána is lehettek barátok, de szakítanod kellene vele.
A kérdező hozzászólása: nem csirkefogó!! eggyáltalán nem!!! egyszer em csalt meg!! azt mondja én vagyok az mindene!! de nem bízik bennem!! és amiatt van a sok veszekedés!! :S:S:S
A kérdező hozzászólása: mit tehetnék én hogy bízzon bennem???
Mit tehetnél? A bizalmat lehet erõsíteni. Vannak erre "játékok". Elsõ azonban az õszinte kommunikáció. Tudd meg, mi a baja? Az is lehet, hogy nem is Veled van a baj. Pl. lehet, hogy nem mutatja, de belül kevés az önbizalma, és ezért hiszi azt, hogy nem bízhat meg Benned. Ez gyakori eset.Ekkor az Õ önbizalmát kell beállítani egy "helyes" szintre. Tehát: MIÉRT NEM BÍZIK BENNED?
én is ezt mondtam. aztán az lett belõle, hogy összevert. :S

Melyiket kellene választanom? A szívemre vagy az eszemre hallgassak?

Jöv?re (2013.-ban) fogok érettségizni, és ezután 2 szak között vacilálok. A szívem vágya, hogy szülészn? lehessek ( az egészségügy mindig vonzó volt számomra és ez az els? szakma, amihez ragaszkodni tudok)vagy még a közlekedés mérnökön gondolkodtam. Szülészn?ként a magyar egészségügy helyzete+kevés fizetés, stb tántorít el, viszont ezt úgy érzem, szívesen csinálnám.

Legjobb válasz: Szerintem az eszedet helyezd elõnybe. Vedd úgy, hogy ha már megvan a munkád, lesz autód, pénzed, lakásod és minden ami egy jó élehtez kell még mindig elmehetsz szülésznõnek. :)

Szerintem az eszedet helyezd elõnybe. Vedd úgy, hogy ha már megvan a munkád, lesz autód, pénzed, lakásod és minden ami egy jó élehtez kell még mindig elmehetsz szülésznõnek. :)
A kérdező hozzászólása: :) Köszi
csak az élet nem olyan hosszú, hogy egybõl két ilyen nehéz szakmád legyen... én a szívemre hallgattam és nem bántam meg eddig.
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Én is jövõre érettségizem és nekem több, mint 2 éve az volt a célom, a vágyam, hogy pénzügy, számviteli karra menjek fõiskolán, mert nagyon érdekel. Sajnos önköltségessé tették mindenhol, így esélytelen, de annyira vágyom erre, hogy most ugyanebben az irányban felsõoktatási szakügyintézõben gondolkodom. Úgy érzem, hogy így vagy úgy, de maradok ennél, mert ezt szeretem. De mellette mindenképpen lesz még valami más végzettségem, valamilyen szakma, hogy több lábon álljak a földön. Én a helyedben utánajárnék, hogy szülésznõként milyen lehetõségeim vannak és hogy pár éven belül fel lendül-e az egészségügy, meg úgy maga az ország. Bár ugyanezek kérdésesek akkor is, ha közlekedés mérnöknek mennél. Amit az elsõ írt még mindig járható út, de leginkább akkor, ha elvégzed a közlekedés mérnöki szakot és rögtön el is tudsz helyezkedni és igen szép fizetést kapnál, amibõl tudnál spórolni. Így pár év múlva elmehetnél szülésznõnek tanulni és még az anyagi háttered is meglenne valamilyen szinten. 17/L
mérnökire csak akkor menj, ha valóban el is akarod végezni, mert kemény
A kérdező hozzászólása: Ha valamit elkezdek azt befejezem, a tanulással nincs problémám. :) ) (szerencsére) Köszönöm a válaszokat :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!