Találatok a következő kifejezésre: A szívemre, az (1142 db)

Ha rajzolok egy szívet és abba rajzolok egy rózsát ami bele van szúrva a szívbe az azt jelenti h valaki meg bántott?

mert mondták már lányok hogy ha a szívbe egy nyilat rajzolok az azt jelenti h valaki meg bántott

Legjobb válasz: céltalanul rajzolgatsz?

céltalanul rajzolgatsz?

Ha már régóta nagyon keveset eszegetek és fáj a szivem az minek a jele lehet?

Legjobb válasz: honnan tudod hogy a szíved fáj? a szív nagyon ritkán szokott fájni.. szerintem csak a levegõ szorult be.. DE akkor se jó ha nem eszel sokat! pár óra koplalástól még nem, de 3-4-5 napos 500 kcal alatti bevitel esetén raktározásra áll a szervezet, vagyis mindent zsírrá alakít, szóval tökre nem éri meg koplalni.. koplalással fogysz heti 1 kg-t úgy, hogy szendvedsz alatta is, aztán utána is, mert a kétszeresét visszaszedted.. egy egészséges fogyókúrával mozgással szintén leadsz heti 1 kg-t, nem szendvedsz, és tartós marad a fogyás!

honnan tudod hogy a szíved fáj? a szív nagyon ritkán szokott fájni.. szerintem csak a levegõ szorult be.. DE akkor se jó ha nem eszel sokat! pár óra koplalástól még nem, de 3-4-5 napos 500 kcal alatti bevitel esetén raktározásra áll a szervezet, vagyis mindent zsírrá alakít, szóval tökre nem éri meg koplalni.. koplalással fogysz heti 1 kg-t úgy, hogy szendvedsz alatta is, aztán utána is, mert a kétszeresét visszaszedted.. egy egészséges fogyókúrával mozgással szintén leadsz heti 1 kg-t, nem szendvedsz, és tartós marad a fogyás!
A kérdező hozzászólása: köszi
Fáj a szíved a finom falatok után...:D
A kérdező hozzászólása: jajj nem dehogy is :) )
Hát, jót semmiképpen nem jelent. Tudod, a szervezet általában csak így tudja jelezni, ha baja van valamivel, ezzel ösztönözve a változásra... gondold át, hogy megfogadod-e a tanácsát, mert szerintem okosabb mint te:) ))

Gyorsan és nagyokat ver a szívem az baj?

Legjobb válasz: Azt orvostól kellene megtudni, van-e a szívednek szervi baja.Ha nincs, akkor ez lehet idegi alapon is.

Azt orvostól kellene megtudni, van-e a szívednek szervi baja.Ha nincs, akkor ez lehet idegi alapon is.


Miért lehet az hogy amikor el akarok aludni (ez lehet délitán vagy este) Beindul a szivem és nem birok elaludni? . De álitolag nincs baja a szivemnek, az orvos azt mondta

Legjobb válasz: :O Ilyen velem is elõfordult... Nem az, hogy hirtelen gondoltál valami ami felzaklatott, és már félálomban voltál?:S

:O Ilyen velem is elõfordult... Nem az, hogy hirtelen gondoltál valami ami felzaklatott, és már félálomban voltál?:S
nekem is szokott ilyen lenni és a doki nekem is azt mondta, h nincs semmi bajom, ill. még annyit, h a pulzusom egy kicsit gyors, de nem kell félni. bár néha bepánikolok
A kérdező hozzászólása: a pulzusom általában mindig 102 vagy több.De nagyon rossz mert alig alszok

Lehet baja a szívemnek? Az m1 h h de életembe több mint 1 l ablaktisztítót ittam már. Semmi bajom, de lehet még?

Kérlek nem kell szidni és rossz komikra se vok kivi :/ segítségre van szükségem

Legjobb válasz: Ne a szíved miatt aggódj, hanem a májad miatt, amit az ablaktisztítóban lévõ méreganyagok kicsinálhatnak. És igen, lehet bajod. Menj el laborvizsgálatra, ahol megnézik a májfunkciódat. Ott majd kiderül, hogy mennyi kárt okoztál.

Ne a szíved miatt aggódj, hanem a májad miatt, amit az ablaktisztítóban lévõ méreganyagok kicsinálhatnak. És igen, lehet bajod. Menj el laborvizsgálatra, ahol megnézik a májfunkciódat. Ott majd kiderül, hogy mennyi kárt okoztál.

A szívem azt súgja, hogy szeretnék egy testvérkét a kislányomnak, de az eszem meg az ellenkezőjét. Mire hallgassak? A szívemre vagy az eszemre?

Szeretnék tesót neki, mert nekem is vannak testvéreim és tudom, hogy milyen jó érzés ez. Viszont anyagi lehet?ségeim nagyon sz?kösek.

Legjobb válasz: Hát ennyibõl elég nehéz megítélni... Én 2 gyerkõc után már mentem volna vissza dolgozni, megvolt a helyem, amikor kopogtatott a harmadik. Akit szerettünk volna, bár gyõzött a józan ész. nem tudtuk, hogy lesz, mégis élünk, ha szûkösen is, de ami kell, az megvan.

Hát ennyibõl elég nehéz megítélni... Én 2 gyerkõc után már mentem volna vissza dolgozni, megvolt a helyem, amikor kopogtatott a harmadik. Akit szerettünk volna, bár gyõzött a józan ész. nem tudtuk, hogy lesz, mégis élünk, ha szûkösen is, de ami kell, az megvan.
A kérdező hozzászólása: Anyukámmal lakunk egy lakásban, mert még albérletre sincs pénzünk. 1 éve mentem vissza dolgozni, hogy valahogy kijöjjünk a kis fizetésbõl. A gyerek még csak 2 éves volt mikor visszaálltam a munkába.
Azon ne emészd magad, hogy a gyerek két éves korában visszamentél dolgozni, szerintem a legtöbben akkor mennek vissza, hiszen gyes-bõl megélni elég nehéz, gyed-bõl sem könnyû, de azért az mégis több. Én a helyedbe nem vágnék bele mégegy baba-projektbe, gondolom anyukád sem örülne neki, hogy mégegy baba lenne ott nála. Amúgy mi is anyukámnál lakunk, és nagyon hálás vagyok, hogy ezt megengedi, de tudom, hogy nem így kéne lennie. Így aztán mégegy babát csak akkor vállalnék, ha már rendezõdik a helyzet, legalább annyira, hogy külön lakunk.

Szülés közben megrepedhet a szív? (az anyának)

Legjobb válasz: Még nem hallottam ilyenrõl. Nyilván akinek szívproblémái vannak azt császározzák.

Még nem hallottam ilyenrõl. Nyilván akinek szívproblémái vannak azt császározzák.
Erõsen kétlem, hogy olyan embert, akinél szívizom probléma van, engednek simán szülni. Ezért van az elõzetes belgyógyászati vizsgálat, hogy kiszûrjék, ha gond van.
Nem hallottam ilyenrol, de ettol fuggetlenul lehet, hogy volt ilyen eset.
Igen! Miért kipróbálnád?
A kérdező hozzászólása: Dehogyis!Csak kíváncsi voltam rá..
Ha megáll a szíve, helyben meghal, úgyhogy valószínûleg fáj, de utána már mindegy
Pár másodpercbe azért bele kerül... és addig fáj. De nem olyan könnyû ám kideríteni milyen körülmények között fog bekövetkezni. Lásd a finnek, szauna után befagyott tóba ugranak... Bár sejtem, hogy a szaunának is lehet ehhez köze.
Hol tanultál írni?
De jó kis helyesírásod van :D
Szakíts vele, ne verd át egy rendes pasi fejét!
Ha az exed felé húz a szíved, miért jöttél össze az újjal? Elég furcsa. Na mindegy, én a helyedben várnék vele 1 hetet, mert lehet, hogy ez csak hirtelen hiányérzet, és elmúlna, de ha ezek után is úgy érzed, hogy nem szereted, akkor mondd meg neki... Nem lennék szegény srác helyében, gondolom azt hiszi, szereted. Úgy tedd, ahogy a szíved súgja.

Ha baj van a szívemmel azt az EKG kimutatja?

Minden szív betegséget kimutat az EKG? Vagy kérjem az orvosomat, hogy küldjön el szívultrahangra?

Legjobb válasz: Nem mindent, de nagyon sok mindent kimutat.

Nem mindent, de nagyon sok mindent kimutat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!