Találatok a következő kifejezésre: A szívem súgja, hogy (2 db)

2 hónapja vásároltam egy 120L-es villanybojlert, felfűtés alatt a bojler súg, a szerelő azt mondta, hogy kemény a víz azért van így, és mióta az új bojler van felszerelve a vízvezeték rendszer kopog, pl. ha a mosógép szívja a vizet. Mi a megoldás?

Legjobb válasz: Hogy a bojlerrel mi lehet azt nem tudom.De általában a mosógépnek nem sok köze van a bojlerhez,mert az a hideg vizes vezetékrõl szívja a vizet.Tehát a bojler olyankor nem funkcionál semmit.

Hogy a bojlerrel mi lehet azt nem tudom.De általában a mosógépnek nem sok köze van a bojlerhez, mert az a hideg vizes vezetékrõl szívja a vizet.Tehát a bojler olyankor nem funkcionál semmit.
A bojler általában akkor sistereg, ha sok vízkõ van a fûtõbetéten. A szerelõ alighanem jót mond. esetleg még lehet repedt a fûtõbetét, és abba víz kerül. de ahhoz is szerelõ kell. pláne, ha garanciális...De azért gyanús... 2 hónap alatt nem hiszem, hogy annyi vízkõ lenne. Hogy miért pattog a vízcsõ az rejtély számomra, ha levegõs a csõ, akkor szokott pattogni, de az a fûtéscsõre jellemzõ. A mosógép nem szívja a vizet, csak beengedi, ürítéskor szívja, de akkor a gépbõl teszi és nem a vízcsõbõl.
Valami még eszembe jutott...ha túl nagy a víznyomás, és a bojler anyaga "gyengécske" akkor lehet, hogy a tartály tágulása pattogással recsegéssel jár, és ha a mosógép töltõdik akkor a nyomás leesik, a bojler vissza áll az eredeti méretére, ha a töltõdés megszûnik a bojler megint "felfúvódik" ami hanggal jár. Nemmondom, hogy ez van, de ez is egy lehetõség.
Akkor pattog a vízcsõ, ha levegõs a rendszer. Az lehet a szolgáltató hibája is.
A 10:49-es is jót ír. Eshet a nyomás a rendszerben, ha a mosógép vizet vesz.

A szívem azt súgja, hogy szeretnék egy testvérkét a kislányomnak, de az eszem meg az ellenkezőjét. Mire hallgassak? A szívemre vagy az eszemre?

Szeretnék tesót neki, mert nekem is vannak testvéreim és tudom, hogy milyen jó érzés ez. Viszont anyagi lehet?ségeim nagyon sz?kösek.

Legjobb válasz: Hát ennyibõl elég nehéz megítélni... Én 2 gyerkõc után már mentem volna vissza dolgozni, megvolt a helyem, amikor kopogtatott a harmadik. Akit szerettünk volna, bár gyõzött a józan ész. nem tudtuk, hogy lesz, mégis élünk, ha szûkösen is, de ami kell, az megvan.

Hát ennyibõl elég nehéz megítélni... Én 2 gyerkõc után már mentem volna vissza dolgozni, megvolt a helyem, amikor kopogtatott a harmadik. Akit szerettünk volna, bár gyõzött a józan ész. nem tudtuk, hogy lesz, mégis élünk, ha szûkösen is, de ami kell, az megvan.
A kérdező hozzászólása: Anyukámmal lakunk egy lakásban, mert még albérletre sincs pénzünk. 1 éve mentem vissza dolgozni, hogy valahogy kijöjjünk a kis fizetésbõl. A gyerek még csak 2 éves volt mikor visszaálltam a munkába.
Azon ne emészd magad, hogy a gyerek két éves korában visszamentél dolgozni, szerintem a legtöbben akkor mennek vissza, hiszen gyes-bõl megélni elég nehéz, gyed-bõl sem könnyû, de azért az mégis több. Én a helyedbe nem vágnék bele mégegy baba-projektbe, gondolom anyukád sem örülne neki, hogy mégegy baba lenne ott nála. Amúgy mi is anyukámnál lakunk, és nagyon hálás vagyok, hogy ezt megengedi, de tudom, hogy nem így kéne lennie. Így aztán mégegy babát csak akkor vállalnék, ha már rendezõdik a helyzet, legalább annyira, hogy külön lakunk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!