Találatok a következő kifejezésre: A szédülés lehet a terhesség (20 db)

A szédülés lehet a terhesség előjele?

Legjobb válasz: Lehet, bár elég ritka. Mindenkinél más-más elõjelek vannak, ha vannak egyáltalán. Nem lehet, hogy csak meleg/fülledt volt a levegõ vagy csak hirtelen álltál fel?

Lehet, bár elég ritka. Mindenkinél más-más elõjelek vannak, ha vannak egyáltalán. Nem lehet, hogy csak meleg/fülledt volt a levegõ vagy csak hirtelen álltál fel?
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, lehet az is. Reggel már mikor felkeltem akkor éreztem, és tart még mindig. Lehet csak az idõjárás változás miatt, mert itt kicsit lehült a levegõ.

Fejfájás, szédülés lehet a terhesség jele ha negativ a teszt?

Legjobb válasz: Nekem az elsõ két terhességem fejfájással, alacsony vérnyomással, szédüléssel kezdõdött. Próbálj még pár nap múlva egy tesztet. Mikor (nem)kell megjönnie?

Nekem az elsõ két terhességem fejfájással, alacsony vérnyomással, szédüléssel kezdõdött. Próbálj még pár nap múlva egy tesztet. Mikor (nem)kell megjönnie?
Ha negatív a teszt, akkor nem!
A kérdező hozzászólása: 11. dpo-n vagyok

Lehet terhességi tünet a szédülés és a rossz közérzet? Többi lent.

Mostanában,pl:tegnap szinte egész este szédültem,bár aznap napközbe emeltem is,nem sokat,mert vasat pakoltam,amit elvittem leadni!

A reggeli huzamosabb ideig tarto szédulés, gyomorfájás, tovabbá az alacsony vérnyomás és a székrekedés lehet e terhességre utalo jel (tunet)?

válaszaitokat elore is koszonom

Legjobb válasz: szerintem inkábbvmi betegség. hányinger nem volt?

szerintem inkábbvmi betegség. hányinger nem volt?
vagy ki vagy száradva gyomorsav is lehet dehát tesztet kellene csinálnod elsõ körben mert lehet h tényleg beteg vagy!
igen, lehet.nekem is szédelgéssel kezdödött és székrekedéssel.
Lehet, de sokminden más is okozhat ilyen tüneteket. A gyógyszertárban vény nélkül vehetsz terhességi tesztet, amivel vizeletbõl nagy biztonsággal házilag megállapítható a terhesség.
Lehetsz terhes is, de lehet, hogy valamilyen betegséged van.
A kérdező hozzászólása: kihagytam a hanyingert , foleg ha ragondoltam a dohanyzasra, undorodtam tole, vagy elsem birtam xivni 1 xal cigit

Ha a fog. Gátlónál jön a 7napos szünet, és késik 3 napot, utána meg csak 2-3 napig van vérzésem, közben vannak olyan "tüneteim", hogy szédülés, hányinger, egyszer rengeteg eszek, máskor semmit se kívánok, meg stb. Lehet a terhesség jele?

Volt aki azt mondta, hogy attól még lehet terhes hogy megjön, mivel a gyógyszer miatt van a vérzés. Nem tudom, hogy kire hallgassak:S Tudom, menjek dokihoz, fogok is, de kíváncsi vagyok a véleményetekre is.

Legjobb válasz: ha rendesen szedted, akkor szerinted mi a nyavalyától lennél terhes? nem az az alapeset hogy teherbe esel és ennek ellenére vérzel, hanem hogy véd a gyógyszer, nem leszel terhes és vérzel. ne képzelõdj!

ha rendesen szedted, akkor szerinted mi a nyavalyától lennél terhes? nem az az alapeset hogy teherbe esel és ennek ellenére vérzel, hanem hogy véd a gyógyszer, nem leszel terhes és vérzel. ne képzelõdj!
Na várj, megpróbálom értelmezni amit írtál. A hét napos szünet harmadik napján jött meg és csak három napos volt? Ez az elsõ levél és még sosem szedtél? Mert ez esetben normális, és mostantól a továbbiakban is ilyen menstruációra számíthatsz. Egyébként gyógyszer mellett álltalában azok szoktak teherbe esni, akik néha-néha kihagynak pár szemet stb.
Ez lehet a gyógyszer mellékhatása is, lehet, hogy a szervezeted így reagál rá. Lehet hogy teljesen más miatt vagy rosszul.. Stb.. Erre mi neked nem tudunk válaszolni, pont azért mert számtalan oka lehet.. :/
A kérdező hozzászólása: nem, már egy jó ideje szedem a gyógyszert, és gyógyszer nélkül is mindig pontos volt, ezért ijedtem meg picit, hogy késett, sosem szokott. rendesen szedem a gyógyszert, akkor biztos nincs semmi gond. köszönöm a válaszokat!
Lehet, hogy csak a gyógyszernek a mellékhatása, de ha nagyon nem vagy biztos a dologban, esetleg kérdezz meg egy nõgyógyászt.

Az eros szedules, fejfajas lehet a terhesseg velejaroja? Erre a doki ad betegszabit?

Legjobb válasz: Szerintem simán elmehetsz táppénzre. Gondolom nem hiányzik, hogy megszédülsz, és elesel. Bármi megtörténhet. A saját és a babád egészségét tartsd szemelõtt.

Szerintem simán elmehetsz táppénzre. Gondolom nem hiányzik, hogy megszédülsz, és elesel. Bármi megtörténhet. A saját és a babád egészségét tartsd szemelõtt.
A kérdező hozzászólása: 7 hetes vagyok
Igen, ez a terhesség velejárója, velem is szokott pörögni a konyha...És a fejfájás is detto... Szerintem, kiír a doki, beszéld meg vele!

A szédülés is lehet a terhesség jele?

Legjobb válasz: Lehet, de ez magában még elég kevés. A szédülést bármi okozhatja, nem feltétlenül csak a terhesség. Esetleg nem vagy aluszékony, nem érzékenyebbek a melleid, szagérzékenység, kívánósság? Ezek a tünetek biztosabban mutatnák a terhességet. Ha biztosra akarsz menni, akkor csinálj egy terhességi tesztet.

Lehet, de ez magában még elég kevés. A szédülést bármi okozhatja, nem feltétlenül csak a terhesség. Esetleg nem vagy aluszékony, nem érzékenyebbek a melleid, szagérzékenység, kívánósság? Ezek a tünetek biztosabban mutatnák a terhességet. Ha biztosra akarsz menni, akkor csinálj egy terhességi tesztet.

Lehet a hasmenés, (itt-ott széduléssel)a terhesség jele?

Legjobb válasz: A hasmenést mint tünetet nem olvastam még kismama könyvekben.Nekem nem volt,de lehet más már találkozott vele a terhességekor.

A hasmenést mint tünetet nem olvastam még kismama könyvekben.Nekem nem volt, de lehet más már találkozott vele a terhességekor.
hát amikor fiatalabb elkezdtem fiúzni / úgy /, és anyu is tudott róla, akárhányszor hasmenésem volt a dokihoz akart vinni, mert terhes vagyok.ezek szerint lehet tünet :) a szédülés mindenképp
fiatalabb voltam és elkezdtem

Újra előjöttek a terhesség eleji rosszulléteim, émelygés, szédülés stb.32 hetes terhes vagyok. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Egyrészt a baba nyom már mindenfelé, így újra elõjöhet simán az émelygés. Illetve elvont tõled sok vitamint, így te is legyengülhetsz (szédülhetsz pl. vashiány miatt vagy mert alacsony a vérnyomásod). Szedsz valamilyen vitamint?

Egyrészt a baba nyom már mindenfelé, így újra elõjöhet simán az émelygés. Illetve elvont tõled sok vitamint, így te is legyengülhetsz (szédülhetsz pl. vashiány miatt vagy mert alacsony a vérnyomásod). Szedsz valamilyen vitamint?
nekem a doki májfunkciót csinált rögtön, ahogy visszajöttek a panaszaim.
Bocs, hogy kérdezek, második válaszoló mi lett az eredmény? Az volt a baj?
A kérdező hozzászólása: Persze szedek c-vitamint és vasat is!
Mért a májfunkcióprobléma okozhat effajta tüneteket? És ha az a baj, akkor mitõl jön az ki? Nagy bajt jelent? Bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok.
szerencsére nekem nem az volt, 1-2 hét alatt el is múlt. Gondolom ha a baba nyomja a májat, akkor az nem tud jól mûködni vagy felszaporodhatnak a méreganyagok... szerencsére nem mentünk bele, mert jó lett az eredmény, de ahogy szóltam a rosszullétek miatt, már másnap reggel mehettem vérvételre.

Hányinger, émelygés, szédülés lehet terhesség jele? Mostanában sűrűn fájt a fejem is.

Viszont nincs mellérzékenység. Ezt egy pár napja érzem, és nem tudom mi lehet. Viszont meg volt a mensim. Lehet, hogy kés?n fogant?

Legjobb válasz: Elõfordulhat, de van olyan is, hogy valakinek meg van akkor is ha van baba. Milyen volt a mensid? Nem volt kevesebb, meg más? TEszteltél már? Mikor volt peteérésed? Hány naposak a ciklusaid?

Elõfordulhat, de van olyan is, hogy valakinek meg van akkor is ha van baba. Milyen volt a mensid? Nem volt kevesebb, meg más? TEszteltél már? Mikor volt peteérésed? Hány naposak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: Nem teszteltem, mert nem akartam csalódni. A mensim valamivel rövidebb ideig volt, de nem jelentõs az eltérés. Azt viszont nem tudom megmondani, hogy mikor volt peteérés, mert most rászántam magam, hogy nem figyelem folyamatosan magam, mivel eddig nagyon szerettem volna babát. Tehát a peteérés idejét nem tudom. Viszont napok óta ilyen panaszom van, mint amit írtam. Elõször azt hittem, hogy beleestem ebbe a hasmenéses, hányásos járványba. De nem. Hál'Istennek. Valami más is okozhatja ezeket a tüneteket?
Lehet, hogy túl kimerült vagy feszült vagy.Sajnos sokmindentõl lehetnek ezek a tünetek.
A kérdező hozzászólása: Megmondom õszintén, hogy nem érzem magamon, hogy feszült, vagy fáradt lennék, de lehet, hogy igazad van. Köszönöm szépen, hogy válaszoltál.
Ezt egy teszttel hamar kiderítheted, ha nem mersz tesztelni, akkor rágódj csak egész nyugodtan....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!