Találatok a következő kifejezésre: A számitogépem indul mindig, ha (4 db)

A számitogépem ujra indul mindig, ha msnezek, ha zenét hallgatok. Mitől van ez?

gyári benne minden sajnos garancia nincsen már.

Legjobb válasz: Ezt a jelenséget okozhatja a tápegység alulméretezettsége, meghibásodása, memóriamodul(ok) hibás mûködése, de nem kizárt, hogy szoftveres probléma. Én is a napokban kénytelen voltam leformatálni a winchesterem és újra felrakni az op.rendszert, mivel nálam is hasonlóak voltak a tünetek. Memória teszt nem talált hibát, a tápegység megfelelõen mûködik, csatlakozókat alaplapon, perifériákon "újradugdostam". Végül csak a friss telepítés segített, azóta kifogástalanul mûködik. Javaslom a memóriatesztet és a tápegység szakemberrel való megvizsgálását.

Ezt a jelenséget okozhatja a tápegység alulméretezettsége, meghibásodása, memóriamodul(ok) hibás mûködése, de nem kizárt, hogy szoftveres probléma. Én is a napokban kénytelen voltam leformatálni a winchesterem és újra felrakni az op.rendszert, mivel nálam is hasonlóak voltak a tünetek. Memória teszt nem talált hibát, a tápegység megfelelõen mûködik, csatlakozókat alaplapon, perifériákon "újradugdostam". Végül csak a friss telepítés segített, azóta kifogástalanul mûködik. Javaslom a memóriatesztet és a tápegység szakemberrel való megvizsgálását.
korrekt válasz, annyit tennék hozzá, hogy valószínõleg nincs köze sem az msn-hez, sem a zenéhez a jelenségnek közvetlenül, ha táp, vagy mamóriahiba van
Újraindul ha kikapcsolod? Egész biztos, hogy a leállítás gombra kattintasz?
A kérdező hozzászólása: Hallod rá megyek hogy leállitás ! és ujra indul az egész ! egy kis ideig nem max 5 mp is leáll azt ujra indul áramtalanitanom kell a gépet ha azt akarom hogy ne induljon ujra
Hardveres hiba: táp, alaplap, memória stb. http://forum.techcorner.hu/index.php?showtopic=12933
A kérdező hozzászólása: De mit kéne át álitaom hogy ne induljon ujra ?
Nem a billentyûzet vagy az egér ébreszti fel? Ezt a funkciót az eszközkezelõben tudod kikapcsolni.
A kérdező hozzászólása: Pontosan mit kell csinálnom az eszköz kezelõbe ?

Mit csináljak ha a számítógépem mindig újra indul?

Bekapcsolás után egy ideig megy utána kék képerny? azt hiszem ez a "kék halál" megjelenik de pár másodperc múlva elt?nik ha jól láttam a memóriáról van szó. Ezután újra indul és csak csökkentett módban nem indul újra. Csináltam rendszer visszaállítást de nem segített. A hiba játék közben(portal)lépett fel el?ször és azóta nem jó. Windows 7 home premium. Sp1

Legjobb válasz: Vagy haldoklik a RAM vagy csak a rendszer.

Vagy haldoklik a RAM vagy csak a rendszer.
Ram vagy ROM hiba lesz. de lehet memória túlmelegedés is. játék közben nézd meg hány fokos a ram ill. rom
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. Kiporszívóztam a koszt belõle és azóta jó lett gondolom túlmelegedhetett a RAM.


Miért indul el a Windows Xp újratelepítése a számítógépemen minden indításkor, ha már van rajta működő Windows Xp?

Van működő Xp a számítógépemen, indításkor azonban felkínálja második lehetőségként az újratelepítést. Ha pár másodperecn belül nem választom ki a már telepített Xp-t, automatikusan elkezdi az új telepítést, amit csak perceken belül tudok leállítani, és visszatérni a két lehetőséghez. Mit kellene átállítanom ahhoz, hogy ez ne történjen meg minden alkalommal?

Legjobb válasz: Állítsd be a BIOSba, hogy a C meghajtóról induljon azaz ahol a windowsod van mert lehet, hogy a CD/DVD rom van beállítva és onnan bootol. De még az is lehet, hogy a telepítõ lemezt is a CD/DVD olvasóban hagytad. Vedd ki onnan.

Állítsd be a BIOSba, hogy a C meghajtóról induljon azaz ahol a windowsod van mert lehet, hogy a CD/DVD rom van beállítva és onnan bootol. De még az is lehet, hogy a telepítõ lemezt is a CD/DVD olvasóban hagytad. Vedd ki onnan.
szerintem is bent van a telepítõ cd a gépben,
ha ez nem megoldás, a következõt tedd: start menü, futtatás , msconfig , majd alapértelmezd a windows xp-t! http://prntscr.com/xd9tp
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de itt még mindig nem tudom pontosan mit válasszak: http://prntscr.com/ym4s8
lépj be a biosba! Általába F2, Del, F1 gombokkal lép be. Mikor újraindítod a gépet, a fenti gombok közül egyesével próbálgasd. Ezeket a gombokat vagyis az aktuális gombot nyomogasd folyamatosan míg be nem lép a Biosba. Ezután lépj egy olyan fülre, hogy BOOT Settings Majd lesz hasonló, hogy first boot second boot third boot Neked jelen esetben így lehet valahogy beállítva! first boot: CD/DVD second boot: HDD third boot: Floppy állítsd ilyen sorrendbe: first boot: HDD second boot: CD/DVD third boot: Floppy
És ha mindent jól beállítottál nincs más dolgod, mint megnyomni az F10et azaz elmenti és automatikusan újraindítja a számítógépedet!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!