Találatok a következő kifejezésre: A számitógép hangszoróját hogy lehet (2 db)

A számitógép beépitett hangszoróját hogy lehet kiiktatni?

Sem fülhallgató,sem a monitor hangszorója nem szól csak a gép beépitett hangszorója.Már minden beállitást kiprobáltam amiröl tudok.

Legjobb válasz: Start -> Futtatás, ide beírod: regedit aztán baloldalon elkezded nyitogatni a mappákat: HKEY_CURRENT_USER / Control Panel / Sound és jobb oldalon a "Beep" értékét átírod "no"-ra aztán egy restart után már nem fog csipogni az alaplapi hangszóró :)

Start -> Futtatás, ide beírod: regedit aztán baloldalon elkezded nyitogatni a mappákat: HKEY_CURRENT_USER / Control Panel / Sound és jobb oldalon a "Beep" értékét átírod "no"-ra aztán egy restart után már nem fog csipogni az alaplapi hangszóró :)
A kérdező hozzászólása: Nem csak csipog, minden hang bentrõl jön.Olyan mintha bent lenne egy hangszoró.
Hát, szoftveresen az elõttem szólónak van igaza, a regisztrációs adatbázisban kell kiiktatni. De fizikailag is van a gépekben egy kis hangszóró, amit ha szétszeded a pc házat, akkor általában alul vagy elöl találsz meg. A kábel mentén megkeresed hogy hova van csatlakoztatva, és onnan kihúzod.
fogod a bicskát és kivágodXD amugy az elõzõeknek igaza van nem írom le mostmár
A kérdező hozzászólása: *hallgatásra
Nem hinném, ha lehet is, akkor ilyen régi játék stílusú sípolásokból állna.
a hangszóró technikailag ugyan olyan mint bármelyik másik...csak azt a kimenetet amire rá van kötve nem erre találták ki. ha minden áron arról akarod hallgatni, ahhoz a hangkártyára kell kötni, de nem éri meg a fáradságot hacsak neked nem égetõen fontos hogy valami hangkimenet legyen mert más nincs:D
Nálunk minden gép (lenovo) a ep beépített speekerét használja hangszórónak tehát elvileg lehet bár lehet hogy ezt a kimenetet úgy tervezték nálam pl nem menne de nem tudom


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!