Találatok a következő kifejezésre: A számitógép hangszoróját hogy (4 db)

Hogyan kapcsoljam ki a számítógépem belső hangszóróját?

Tehát az lenne a gondom hogy a bels? hangszóróm folyamatosan ugyanazzal a hanger?vel szól pl amikor a küls? hangfalamba fülest dugok akkor is és így nem tudok éjszaka multizni mert felkeltem a csajom.Szóval hogy lehet egyszer?en kikapcsolni hogy kussoljon örökre???

Legjobb válasz: Húzd ki az alaplapbol a kábelt

Húzd ki az alaplapbol a kábelt
tiltsd le eszközkezelõben... vagy ahogy elõttem is írták húzd ki a kábelt az alaplapból...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!!! Mentek a Zöldek :)
A kérdező hozzászólása: *hallgatásra
Nem hinném, ha lehet is, akkor ilyen régi játék stílusú sípolásokból állna.
a hangszóró technikailag ugyan olyan mint bármelyik másik...csak azt a kimenetet amire rá van kötve nem erre találták ki. ha minden áron arról akarod hallgatni, ahhoz a hangkártyára kell kötni, de nem éri meg a fáradságot hacsak neked nem égetõen fontos hogy valami hangkimenet legyen mert más nincs:D
Nálunk minden gép (lenovo) a ep beépített speekerét használja hangszórónak tehát elvileg lehet bár lehet hogy ezt a kimenetet úgy tervezték nálam pl nem menne de nem tudom

Van lehetőség arra, hogy a számítógép hangkártyáját használva a gép mikrofonját és hangszóróját bluetoothon megosszuk?

Lusta vagyok tartani a telefont a fülemhez, és szeretnék valami olyan programot feltelepíteni a gépemre, aminek a segítségével bluetothon keresztül fel tudok csatlakozni telefonnal a gépre, és a telefon úgy ismerné fel a gépet mint egy headsetet, és tudnék vele telefonálni. Az lenne a legjobb, ha ilyen programot találnánk mac-re, mert mac-et használok, de ha csak windowsra van az sem probléma.

Legjobb válasz: Ez nem oldható meg. Viszont van két kiváló alternatíva: 1. Veszel egy headsetet. Elég evidens, nem is egy egetrengetõ költség. 2. Lehet telefonálni Skype-on. Még olcsóbb is, mint a mobil számla. Skype van OSX-re is, meg windows-ra is.

Ez nem oldható meg. Viszont van két kiváló alternatíva: 1. Veszel egy headsetet. Elég evidens, nem is egy egetrengetõ költség. 2. Lehet telefonálni Skype-on. Még olcsóbb is, mint a mobil számla. Skype van OSX-re is, meg windows-ra is.


A számitógép beépitett hangszoróját hogy lehet kiiktatni?

Sem fülhallgató,sem a monitor hangszorója nem szól csak a gép beépitett hangszorója.Már minden beállitást kiprobáltam amiröl tudok.

Legjobb válasz: Start -> Futtatás, ide beírod: regedit aztán baloldalon elkezded nyitogatni a mappákat: HKEY_CURRENT_USER / Control Panel / Sound és jobb oldalon a "Beep" értékét átírod "no"-ra aztán egy restart után már nem fog csipogni az alaplapi hangszóró :)

Start -> Futtatás, ide beírod: regedit aztán baloldalon elkezded nyitogatni a mappákat: HKEY_CURRENT_USER / Control Panel / Sound és jobb oldalon a "Beep" értékét átírod "no"-ra aztán egy restart után már nem fog csipogni az alaplapi hangszóró :)
A kérdező hozzászólása: Nem csak csipog, minden hang bentrõl jön.Olyan mintha bent lenne egy hangszoró.
Hát, szoftveresen az elõttem szólónak van igaza, a regisztrációs adatbázisban kell kiiktatni. De fizikailag is van a gépekben egy kis hangszóró, amit ha szétszeded a pc házat, akkor általában alul vagy elöl találsz meg. A kábel mentén megkeresed hogy hova van csatlakoztatva, és onnan kihúzod.
fogod a bicskát és kivágodXD amugy az elõzõeknek igaza van nem írom le mostmár


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!