Találatok a következő kifejezésre: A számban a hátsó (14 db)

A számban a hátsó fogam alatt (ami már volt gyökér kezelve) ciszta keletkezett. Tegnap megnyomogattam ki is folyt, aminek ki kellett, azóta mindig van benne egy kevés. Szerintetek így csókolózhatok a párommal?

Legjobb válasz: Nekem fél év alatt apadt le a cisztám, de még most 8 hónap után is érzékeny. Nyugodtan csókolózhatsz, csak elõtte, ha nyomogattad a cisztádat, akkor várd meg, míg eláll a gennyezés vagy vérzés, és utána moss fogat.

Nekem fél év alatt apadt le a cisztám, de még most 8 hónap után is érzékeny. Nyugodtan csókolózhatsz, csak elõtte, ha nyomogattad a cisztádat, akkor várd meg, míg eláll a gennyezés vagy vérzés, és utána moss fogat.
A kérdező hozzászólása: Orális szex is beleférhet?
Nem. Orális szex már nem fér bele, csak gondolj a kórokozókra, amik egyrészt a sebedbõl a váladékkal távoznak (mivel nyitott, így folyamatosan), másrészt ne akard pluszban befertõzni amit nem kéne... Várd meg míg gyógyul - és használ Corsodylt, vagy egyéb szájvizet ami chlorhexidin tartalmú. Vagy pl. Tantum verde oldatot. Ezzel gyorsíthatod a gyógyulást.
Nem nyitott folyamatosan.
Ja, azért folyik belõle a cucc mert nem nyitott......

Mi a száma a Wartburg hátsó kerékcsapágyaknak?

Tudom 2 van benne, és mindkett?nek más a számozása. Szerel?k válaszát várom!

Legjobb válasz: Kívül 6009, belül 6307

Kívül 6009, belül 6307

Az Uh eredményre az van írva, hogy a placenta a hátsó falon tapad, ez jónak számít. A szonográfus mondta, hogy pihenjek, mert a méhlepény laza, gyenge, ne tornázzak. Ezt akkor miért nincs a leletre írva?

Legjobb válasz: jó helyen van igen, hát ezt tõle kellett volna megkérdezned hogy miért nem irta rá bár mondjuk az lehet hogy nem olyan veszélyes csak azért mondta hogy vigyázz magadra mert ha rosszab lesz akkor lesz gond szerintem ne aggódj

jó helyen van igen, hát ezt tõle kellett volna megkérdezned hogy miért nem irta rá bár mondjuk az lehet hogy nem olyan veszélyes csak azért mondta hogy vigyázz magadra mert ha rosszab lesz akkor lesz gond szerintem ne aggódj
gyenge lepény lepényleválást okozhat. pihenj!!! és beszélj az orvosoddal!
A kérdező hozzászólása: A vicc az egészben, hogy most voltam a nõdokimnál, mondtam neki mit mondtak az Uh-on, erre õ: ne foglalkozzak vele és összevigyorgott az asszisztensével majd megkérdezte, hogy ki csinálta a vizsgálatot xy? mondtam, hogy õ.Válasza: vele nem kell törõdni. Nem értem, hogy lehetnek ilyenek, most akkor kinek higyjek???
a helyedben elballagnék egy másik orvoshoz. ez nem játék. csak nézzen meg Õ is. abból még nem volt baj hogy két orvos látott:-)

A Hátsó Szándék - Fiatalon nincsen szép halál című száma tulajdonképpen kinek szól vagy minek hatására írták?

Csak kiváncsi vagyok rá de paraszt gyik nem engedi úgy megkérdezni hogy valaki tudja e :DDD

90cm-es csípőbőség az milyennek számít? Én olyan nagynak/szélesnek érzem, látom a hátsómat.

Legjobb válasz: Ahol a csípõt le kel mérni, ott nem sokat számít még be a fenék... Amúgy az elvileg tökéletes arányok így jönnek ki: mell:90cm, derék:60cm, csípõ:90cm Szóval ha tényleg a csípõdet mérted, és nem a fenekedet, akkor a tiéd pont jó (ha a derekad vékonyabb, mint a csípõd) 21/L

Ahol a csípõt le kel mérni, ott nem sokat számít még be a fenék... Amúgy az elvileg tökéletes arányok így jönnek ki: mell:90cm, derék:60cm, csípõ:90cm Szóval ha tényleg a csípõdet mérted, és nem a fenekedet, akkor a tiéd pont jó (ha a derekad vékonyabb, mint a csípõd) 21/L
A csipoboseget a fenek legkiemelkedobb pontjanal merik, a 90es nagyon csini.
Elsõ vagyok: már bocsi, de a csípõgatya sem véletlenül van a csípõnél, és nem a fenék közepénél... de mindegy... Nekem még így tanították: mell-derék-csípõ... Nem fenék, ahol mér bõven nincs ott a medencecsont, aminél egyébként a csípõbõséget kell mérni...
A kérdező hozzászólása: Nahát akkor én se tudom h most mi van, én is úgy tudtam h a fenék legkiemelkedõbb pontjánál kell mérni, és ott a 90 cm. Azért köszi.:)
van egy bizonyos álomméret: 90-60-90, nem egyszer hallottam, szóval stimm.:)
Nagyon jo ha ott merted es 90. Igenis a csipoboseget a fenek legkiemelkedobb pontjanal merik. Aki nem igy tudja jarjon utana mielott okoskodni kezdene.http://websiker.hu/kele_fehernemu.html

Tegnap előtt szerelték fel a fogszabályzómat, az normális-e, hogy amiket a hátsó fogaimra szereltek, mosolygásnál vagy nevetésnél nekidörzsölődnek a szám belsejének és egy idő után már zsibbad tőle a szám?

Azt hiszem azok tartják a drótot amik a hátsó fogaimra vannak szerelve., ez ilyen kiálló valami, a nevét nem tudom

Legjobb válasz: Nekem is nagyon érzékeny voltak a fogaim, miután feltették pár hétig, szabályosan fájt szinte az összes. ezenkívül kidörzsölte nekem is a szájnyálkahártyámat, de meg lehet szokni. aztán ezek szép lassan elmúltak. sõt miután leszedték, utána is fájtak a fogaim, meg ínygyulladást is kaptam. kérdezd meg a fogorvost, mit ajánl, egy szájfertõtlenítõs öblögetõ sztem biztos nem árt.

Nekem is nagyon érzékeny voltak a fogaim, miután feltették pár hétig, szabályosan fájt szinte az összes. ezenkívül kidörzsölte nekem is a szájnyálkahártyámat, de meg lehet szokni. aztán ezek szép lassan elmúltak. sõt miután leszedték, utána is fájtak a fogaim, meg ínygyulladást is kaptam. kérdezd meg a fogorvost, mit ajánl, egy szájfertõtlenítõs öblögetõ sztem biztos nem árt.
Szia, igen, normális! Nem tudom, hogy gyûrût kaptál-e (körbefogja a fogad), vagy csak tubust (az csak egy kis alagútszerû vmi :) , de mindkettõt meg fogod szokni! Nekem van mindkettõm, a gyûrû sokkal rosszabb. Én pl. a gyûrû nyelv felöli részén lévõ bigyótól napokig öklendeztem, de aztán egyszer csak elmúlt, megszokta a nyelvem, hogy ott van! Kaptál viaszt? Ha igen, tehetsz rá, picit nehezen marad ott, de sokkal komfortosabb lesz tõle a fogszabályozó. Ha nem kaptál, akkor dm-ben lehet kapni. A fogselymek, fogköztisztító kefék körül kell lennie valahol, 7-800 ft körül van, de az elódok biztos segítenek, ha nem találod. Az elsõ napok nagyon rosszak, de 1-2 hét múlva már minden rendeben lesz!
Igen, teljesen normális. :) Nekem néha még most is fel szokta dörzsölni ha sokat beszélek, vagy nevetek, pedig már 2 éve fennt van.

Számít a "baby on board" matrica az autók hátsó szélvédőjén?

Minden válaszra kíváncsi vagyok. Figyelmesebben vezettek, ha ilyet láttok? Vagy nem ér semmit?

Legjobb válasz: Én akkor is óvatosan és a lehetõ legbiztonságosabban próbálok közlekedni, ha van ilyen matrica, ha nincs. Még az idiótákra is vigyázok.

Én akkor is óvatosan és a lehetõ legbiztonságosabban próbálok közlekedni, ha van ilyen matrica, ha nincs. Még az idiótákra is vigyázok.
nem
Nem ér semmit. Vagyis igen, akinek van gyereke azt hiszi. A "Figyelek rátok" (motorosok) matrica is kint lehet, én elengedem, mondjuk, a lakott területen, mert figyelek rájuk. De mi a francért elõz lakott területen, ha én is 50-el megyek, és az rá is vonatkozik? Ha Õ is 50-el megy, nem kéne hogy elõzzön.. Neki miért szabad?
Én nem figyelek rá különösebben, mint egyébként. Ma már boldog-boldogtalan tesz ki olyan matricát, ha van gyereke, ha nincs.
Fizikailag észre van véve, csak le van [email protected] Így értette.
Már elnézést, hogy közbeszólok, de mi az, hogy "észre sem veszem" meg "nem foglalkozok vele"...? Olvastam egy magát deffenzív vezetõnek valló személy válaszában is. Ezt a vezetési módot én is gyakorlom néhány éve, de én meg észreveszem ezt a matricát, hiszen a deffenzív vezetés számomra azt is takarja, hogy tudatosan foglalkozok a periférikus látómezõmmel.Szóval nem vonja el mindenféle szarság a tekintetemet.Épp ezért figyelem az elõttem haladó hátulját, mert hát ott vagyon a féklámpa, amit nem árt idõben észrevenni. Akkor miért nincs észrevéve?
Engem legefeljebb felbosszant, amikor bébionbórdos matricával (és gyerekkel!) látok felelõtlenül cikázó, piroson még átsuhanó, elsõbbsaéget meg nem adó szülõket. Talán azt képzelik, hogy a matrica plusz védelmet ad? Minden jármûvet alapból úgy kezelek, mintha kint lenne rajta egy "ember on board" matrica. A gyerek nem jogosít fel semmire, de sokan visszaélnek vele.
A "Motorosok-Figyelek rájuk' Matrica megnyugtat:) A bébisset nem szoktam figyelni.
én se foglalkozok a matricával, mivel boldog boldogtalannak kint van ez. Miattam kint lehet hogy isten ül benne, az sem érdekel. de én úgy vagyok vele hogy jobb mögöttem lenni az autónak mint elöttem, így ha tudom megelõzöm.
Én észre sem szoktam venni az ilyen matricát. Nincs is jelentõsége, mert defenzíven vezetek, nem tolok le másokat és a türelmemet csak a kirívóan szabálytalan vezetõk tudják próbára tenni, a tanulóvezetõk vagy az óvatosan haladók nem. És az igazán veszélyes idióták ellen pedig nem véd meg egy matrica. Az pedig jó mese, hogy a mentõsök figyelmét hívja fel. Ha csak a matricán múlik, hogy megtalálnak-e egy sérültet, már rég rossz. (Ha a gyerek maga nem is túl nagy ahhoz, hogy egy roncsban megtalálják, ha sötét van, maga a gyerekülés vagy gyerekkosár már az és ez árulkodó jel. ---de szar ilyesmit leírni :(
Az ilyeneket általában kikerülik, elõzik ha tehetik autósok, mivel az a jellemzõ, hogy óvatosabban haladnak, lassabban kanyarodnak, akinek van matrica.
Egyszer olvastam valahol, hogy ezt a matricát a mentõsök miatt találták ki.Autó baleset esetén , ha a kocsi össze roncsolódott, a matrica tájékoztatja õket, hogy baba lehet a kocsiban.Nem tudom mi az igazság, de amúgy túl sok értelme nincs szerintem.
szerintem igen, én úgy gondolom, hogy ilyen esetben illik toleránsabbnak, türelmesebbnek lenni az adott autóval.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, köszönöm elõre a további válaszokat is.
a rendörörk elnézöbbek szoktak lenni
Ki a búbánatos ménküt érdekel hogy gyerek vna a kocsiban? Nem a gyerek vezet

A számban belül a hátsó fogam fölött lett egy kis hólyagocska, mivel tudnám kezelni? Mitöl múlik el hamar?

elégé fáj.mitöl jön ez elö?

Legjobb válasz: Ha aftád van,arra használj chlorhexamed öblögetõt reggel és este. Most én is ettõl szenvedek. Nem ígérem,hogy elmúlik tõle, mert én ha abbahagyom, vissza is jön. Azt mondták, lehet vashiánytól, stressztõl, kajától, legyengült immunrendszertõl.

Ha aftád van, arra használj chlorhexamed öblögetõt reggel és este. Most én is ettõl szenvedek. Nem ígérem, hogy elmúlik tõle, mert én ha abbahagyom, vissza is jön. Azt mondták, lehet vashiánytól, stressztõl, kajától, legyengült immunrendszertõl.
Meg tudod nézni milyen színû? Ha fehér, akkor afta. Ha sárga, akkor az gennyes és a fogadtól van. Nekem egyszer a foghúzás helyén az ínyemre nõtt afta másnapra, a falat kapartam, annyira fájt. Ha fáj, menj dokihoz, vannak rá szerek, én csak a Corsodylt ismerem vagy van a Septofort ami száj- és torokfertõtlenítõ. Ha gyulladás, akkor meg antibiotikum kell rá. Ezt mi nem tudjuk megállapítani, csak a doki.
A kérdező hozzászólása: én fehérnek láttom.annyira hátul van hogy nem nagyon látni.arra gondoltam kamillával öblögetek aztán csak jobb lessz.meg van valami sárga lögy régebben azt kaptam rá csak nem tudom mi a neve.ha valaki tudja leirná az jó szokott lenni.
Kamilla az jo de még jobb a corsodil innygyulladásra van viszont csip es vigyazz vele meddig van a szadba.jobbulást!
vagy meg a glukoszept 10 csep 1 dl vizbe es oblogesd vele
naponta legalabb 2-szer

Számára fontosabb a hátsó sufni mint egy állat élete?

A Nagyanyám folyton azzal cseszeget minket ,hogy cseréljük ki a hásó udvarban lévõ sufni ajtaját mert nehezen nyilik meg lekopott róla a festék. Ez nem egy nagy cucc. És nem is drága. De az utóbbi 2 hónapban a benti perzsa cicám az oltásait kapta ,meg ivartalanítatva lett. Na szóval épp állatorvoshoz vitük a macsekot és összefutottunk a nagyival aki épp a boltból jött haza. Mondtuk neki ,hogy visszük oltatni a cicát. Õ meg erre:-Arra bezzeg van pénz!!!Az ajtó most fontosabb nem???

Legjobb válasz: Neki igen. Ne feledd nagyanyád idõs, más korban nevelkedett, máshogy áll az állatokhoz. neki a macska csak macska aki egeret fog, és a kölykeit agyon kell csapni, kivéve azt az egyet aki azért kell, hogy hátha az anya elpusztul.

Neki igen. Ne feledd nagyanyád idõs, más korban nevelkedett, máshogy áll az állatokhoz. neki a macska csak macska aki egeret fog, és a kölykeit agyon kell csapni, kivéve azt az egyet aki azért kell, hogy hátha az anya elpusztul.
A kérdező hozzászólása: Jól mondod elõzõ. Amikor ivartalanítattam a cicát akkor meg azt mondt , hogy õ ezt egyszerûbben elrendezi. Mindenki tudja , hogy mire gondolt...Ez egy gusztustalan ás primitiv szokás.
A kérdező hozzászólása: Nem kaptam választ csak egyet.
De trágya unalmas életed lehet bazzee, ha ilyeneken ráérsz fennakadni -.-"
Nem kell ám mindent megmagyarázni, közös nevezõre hozni, értelmezni. Akinek ajtaja van, annak az ajtó a fontos. Akinek macskája van, annak a macska a fontos. Ilyen a világ és benne az ember. Az ajtót meg kell csinálni, mert egyrészt rossz, másrészt illik, harmadrészt a nagyinak fontos. De ha meg lesz csinálva, akkor lesz helyette más - ablak, zár, apróságok. Mert nem az ajtón van a hangsúly, hanem a törõdésen. Ezen gondolkozz el és messzire juthatsz.

Maradandó sérülésnek számít e a hátsó keresztszallag-szakadás? Mit lehet ilyen ügyben tenni? Kihez lehet fordulni?

keresztszallag-szakadást szenvedtem, biztosító felé kárigény be lett adva, hivatalos zárójelentés beadva, biztosító visszautasította mert hogy nem történt maradandó sérülés(?), csonttörésre viszont fizetnek, jelenleg nem értem a dolgot...

Legjobb válasz: nekünk azt mondták, hogy egy év után tudják csak megállapítani, hogy maradandó-e a sérülés, vagy nem...tehát ha egy éve fennáll a helyzet, akkor ítélik meg

nekünk azt mondták, hogy egy év után tudják csak megállapítani, hogy maradandó-e a sérülés, vagy nem...tehát ha egy éve fennáll a helyzet, akkor ítélik meg
A kérdező hozzászólása: azért érdekes, mivel ha a keresztszallag elszakad, az nem forr õssze, se nem tudják összevarrni, pótolni tudják...
A szabályzatban pontosan le van írva milyen sérülés hány % jelent, illetve természetesen csak akkor fizet ha hivatalosan megállapítják a maradandó egészségkárosodást!!! Melyik társaságról van szó?
A kérdező hozzászólása: union és etalon típusú biztosítás
Kötöttél bele rokkantsági kiegészítõt? mert alaból nincs benne!
A kérdező hozzászólása: lett fizetve valami külödíjas dolog, abban benne van a %os kiegészítés...
Valami különdíjas dolog??? Ne haragudj de fogalmad sincs mire kötöttél biztosítást?
A kérdező hozzászólása: egyrészt cafeteriaból kötöttem, mint pénzügyi szolgáltatás, elsõsorban megtakarítás, 9000Ft pluszért biztosítás, abban van maradandó egészségkárosodási része, ne haragudj h nem tudom h mi maradandó dolog, ahogy elsõsorban a kérdésem is szólt, szóval Te ne haragudjál

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!