Találatok a következő kifejezésre: A szám egy emberi (125 db)

Kolbász és pálinka van a hütömben. Akkor én most paraszt vagyok? Mitöl számít egy ember annak?

Legjobb válasz: A kaukázusi kefír mióta trendi étel? Szerinted a régi idõkben nem fogyasztottak ilyen tejterméket? És a forrásvíz? Kérdezõnek: nem az étel minõsít valakit, ugye a parasztnak is két jelentése van.

divat lett az ásványvizezés??? :D na a paraszt inkább te vagy baaaaz :D igyál cukros édesítõszeres löttyöket akkor... fõleg nyáron ezer fokban bkv-n tényleg nagyon meglepõ hogy 1.5 literes ásványvíz van az embereknél... pff XD
A kaukázusi kefír mióta trendi étel? Szerinted a régi idõkben nem fogyasztottak ilyen tejterméket? És a forrásvíz? Kérdezõnek: nem az étel minõsít valakit, ugye a parasztnak is két jelentése van.
mert a fiatal lányok biztos gondolkodnak is néha hogy jobban megéri a másfél literes mint a feles... és nem hiszem hogy a fél órás út után eldobják, nem csak abban a fél órában szoktak inni az emberek amíg utaznak, a másfél literes meg nem fér bele kényelmesen a nõi táskába :D ugyhogy jó ganyé hányást ;)
A viselkedéstõl lesz valaki az, nem attól, hogy mit eszik.
Nekem is van..sõt, még hagyma is. :) )) Lehet, hogy nem vagyunk elég trendik, mert nem bio kaukázusi kefír van a hûtönkben, és nem sétálgatunk télen-nyáron 1.5 literes ásványvízzel a kezünkben? ;)
A BIO-n van a hangsúly, mint vakításon. :) Persze, iszok én is forrásvizet, csak valamiért eszembe jutott az a látvány, ami minden reggel fogad a BKV-n. Fiatal lányok (bár alig bírják el, és kapaszkodni nem tudnak tõle), 1.5 literes ásványvizet cipelnek a fél órás útra, mintha egyfolytában innának...pedig nem. :) ) Ez amolyan divat lett tavaly nyáron.
pálinkát nem kell hûtóben tartani, és nem is hûtve kell inni, hanem szobahûmérsékleten aki mást mond, az "parasztvakít".... (én nem iszom)
A kérdező hozzászólása: azért tettem hütöbe, mert nem értek hozzá és félek, hogy ha a meleg lakásban van, felfordul vagy nem tudom. Kivegyem, bírja a szobahömérsékletet ? :D
attól, ha a fagyit is bicskával eszi :)
hidegen sokkal jobb... :D
Miért van hûtõben a pálesz? Itthon legalább 20 liter van, de fél deci nem sok, annyi sincs a hûtõben. Tényleg érdekel:D
Ha a gépsonka és a házi sonka közt kellene eldönteni a cikiséget, akkor szerintem a gépsonka a cikibb. De ahogy írták, nem a hûtõben dõl el ez a dolog. Meg ugye ha belegondolsz akkor a "paraszt" miért sértõ? Azért mert földi munkás volt az illetõ, szerény iskolai végzettséggel? Az "Olyan parasztos" beszólás pedig a hasonló intelligencia szinten lévõ gumicsizmában, tornacipõben + szövetkabátban (mert elegánsak vagyunk) járó fiatal [email protected] jellemzõ, azok közül is leginkább a gyökeres nagyvárosiakra. Tudom, ide költöztem vidéki kisvárosból. Nem elég trendi a vidéki, falusi élet. Sajna nagyvárosban sokan gondolják így.
A kérdező hozzászólása: Elnézést ha nem voltam egyértelmü. Nem arra a parasztra gondolok, aki modortalanul viselkedik. Onnan jött a kérdés, hogy egyre több dologra mondják, hogy jaj, ez olyan parasztos... és elgondolkodtam, hogy most akkor ha egy értelmiségi vendég jönne hozzánk, ciki lenne e, hogy nem gépsonka és elörecsomagolt dolgok vannak a hütöben, és hogy nem metaxa mondjuk, hanem ilyen vidéken, háznál termelt dolgok.
11:54-es Szatyor...falun ismerjük (mi parasztok :) ) Bele szokott férni 1.5 literes palack. De sztem jövõre már zsugorral mászkálnak majd :DD Egyébként én a munkahelyemre nem szoktam vizet hozni, mert van... Van egy kút, aztán oda járunk le kannával. :) De tényleg, a lényeg az logikátlan hordozáson van. Érdemes nézni õket, viccesek, ahogy minden fékezésnél próbálnak elesni.
Na mégegyszer! Szóval a 6-os hozzászólónak szólt. Baaaaz...bocsánat, hiszen paraszt vagyok, most használok elõször laptopot (vagy mi ez...)
Bocsánat, az elõzõ a 6/7-nek szólt.
uristen ember XD nem attól leszel paraszt ami a hûtõdbe van... Attól számít valaki annak ha bunkón lekezelõen nagypofájúan beszél, bánik másokkal!!! ez a rosszabik jelentése, a pozitív jelentése pedig a kis önellátó élelemtermelõ emberkék vidéken kb :) minden álmom hogy az legyek és a napi kajánkat családdal együtt meg tudjuk teremteni magunknak, ne kelljen a sok szart vásárolni a hipermarketekben.
Östermelö . de ám nem csak parasztot lehet vakítani hanem az Úrakat is. még ez a jó:)

Miért van az hogy megjelenik egy szám és sokal másnap már nyomatják a telójukon, fél év múlva megismerem a számot és a többi ember azt mondja hogy már xar?

tipikus nemért?s kérdés. az a bajom, amit nem értek hogy miért van az hogy olyan gyorsan megismernek dolgokat ami megjelenik ,mer ha 5 évesen nem tudod hogy a lányoknak p...juk van akkor már nagyon gáz vagy??????:X ezt nemértem.

Legjobb válasz: bocsának, helyesbítve : Miért van az hogy megjelenik egy szám és sokan másnap már nyomatják a telójukon, fél év múlva megismerem a számot és a többi ember azt mondja hogy már xar?

A kérdező hozzászólása: bocsának, helyesbítve : Miért van az hogy megjelenik egy szám és sokan másnap már nyomatják a telójukon, fél év múlva megismerem a számot és a többi ember azt mondja hogy már xar?
Azért, mert mindig más lesz a toplistán, sûrûn változik.
Én a helyedben ilyenekkel nem foglalkoznék.
A kérdező hozzászólása: éppen azért irom, mert nap mint nap megtörténik velem
azért azt hallgatják már másnap, mert éppen az a "menõ"... hallgasd csak azt, amit seretsz, és ne azt, amit mindenki más...
A kérdező hozzászólása: értem, de sokszor ezen dolgok miatt olyan tájékozatlannak hiszem magam:S
Úgy értem, hallgasd azt, ami Neked tetszik, így van. Tehát Én azzal nem foglalkoznék, hogy mi a legújabb sláger. Itt vagyok 15 évesen, fingom nincs a mostani elõadókról. Azt hallgatom, ami Nekem jól esik. Ha az Iggy Pop, akkor Iggy Pop, ha 30Y, akkor 30Y. De ha Buck-Tick, az sem zavar. Tájékozatlanság, ugyan már. Másban meg jobban otthon vagy. Ennyi a történet. :)
húú de utálom az ilyet... Telómon ment a The game how we do (már régi szám), azt beszól az egyik ombre hogy ez már régi, kapcsold le. én meg mondom: mé kapcsolnám le? nem neked akarok megfelelni b+, azt halgatok amit akarok. ne foglalkozz ezekkel. majmok azt annyi...
A kérdező hozzászólása: :D


Nickelback - savin me Nagyon jó szám!
A kérdező hozzászólása: köszönöm =)

Jobban érzem magam a kutyáimmal mint emberek között (kivéve egy-két embert). Ez rossznak számít mások szemében?

Legjobb válasz: Mások szemében igen, de én 45 éves koromra annyit csalódtam az emberekben, hogy már csak a macskámat viselem el, ez van. Hogy más mit gondol, hidegen hagy.

Mások szemében igen, de én 45 éves koromra annyit csalódtam az emberekben, hogy már csak a macskámat viselem el, ez van. Hogy más mit gondol, hidegen hagy.
*logikai
És még van vagy három elgépelés benne, bocs, késõ van már.
teljesen jól érzed, kérdezõ :) Ja, errõl jut eszembe, hogy az egyik exem egy önzõ bunkó volt (persze dobtam gyorsan de nem ez a lényeg), egyszer elkottyintotta, hogy ha én is kibírok vele 8 évet mint a kutyája, akkor az már igazi kapcsolat lesz :D :D basszus olyan bunkó hogy csak egy kutya elviselni :D Persze a legnagyobb érdekemberek (nem mindenki érdekember, ne értsétek félre) általában kutyát tartanak, mert az akkor is puncsol ha bármilyen bunkó a gazdája. Egy macska az már nem ennyire puncsi, mert a macsekoknak érdekeltsége is van ;)
* kutya tudja elviselni, bocsi az elgépelésért
Off: Kutya-gazda kapcsolatban is óriási különbségek vannak. Vannak olyan emberek, akik szolgának tartják (pl. láncon tartják, moslékot etetnek vele, ütik-vágják, csak azért vannak a kutyák, hogy tényleg az embert szolgálják és a kutya igényei el is vannak felejtve), vagy van a másik, amilyen pl. én is vagyok, nálunk a kutya családtag, jön velünk kirándulni, mindenhova, ahova csak lehet, nagyokat sétálok vele, játszunk, kutyasuliba megyünk, viszem kutyák közé is. Szóval boldog élete van. Nálunk oda-vissza alapon mûködik a dolog. On.
És mit csinálsz ha elpusztul a kutyád? Akkor mi lesz??
Nagyon fájni fog, de az élet megy tovább.
Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem az állatokat! Nem vagy rossz, az állatok õszinték, az emberek nem.
Nekem ez a kérdés logika bukfenc. Ha a kutyáidat többre tartod az embereknél, miért, itt, emberektõl kérdezed meg, hogy a más emberek ehhez mit szólnak? Logikusabb lenne egy kutyafalkának feltenni a kérdést.
8/10 Az embert is meg lehet ütni/rugdosni/ le lehet ba*szni, csak van aki visszaüt, vissza szól. De van olyan is, aki ugyanúgy melletted marad mindezek ellenére is.
Én már csak azt nem értem, ha ennyi jó és szeretõ ember van itt, akkor miért van mégis mindenki az állataival?!
Kellemetlen, de ha neked az a jó, hogy csak macskás- bocs, kutyás- nõnek emlegetnek majd, akinek se gyereke, se párja, se barátai, hát tegyed.
Az állatok nem hazudnak, az emberek igen.... Szóval ne érdekeljen az ilyenek véleménye, akár rossznak tartják, akár nem.
A kérdező hozzászólása: Van barátom 5 éve, õ az egyik kivétel. Õ is nagyon szereti a kutyákat...
A kérdező hozzászólása: Én nagyon szeretem a kutyáimat, soha nem bántanám õket, olyan mintha a gyerekeim lennének. Persze szeretnék gyereket akkor biztos fontosabb lesz a gyerekem, de a kutyáimat akkor is ugyanígy fogom szeretni mint most. Az emberekben én is sokat csalódtam, olyan bunkó, lenézõek tudnak lenni, átnéznek a másikon....
En is, ha nem muszáj, már kerülöm az embereket. Nekem is van kutyusom, férjem is, gyerekeim is, de sokat csalódtam. Mindig szeretném megóvni az ujabb csalódásokat, pedig nagyon szeretem a társaságot.
Hát egy kutyával bizony nem fogod megvitatni a problémáidat, nem fogsz lelki életet élni, sem pedig szexuálisat és garantáltan túl fogod élni..
Tudom: lepontoznak. Nekem akkor is ez a véleményem. Nekem nem szimpatikus az olyan ember, aki csak egy olyan élõlénnyel képes kapcsolatot kialakítani, amit megüthet, megrugdoshat, megszidhat, elhanyagolhat, mégis csóválni fogja a farkát örömében, ha legközelebb meglátja. Ezt a legtöbb élõlénnyel - pl. emberek... - nem teheti meg. Talán azért látom így, mert a "vérkutyás" ismerõseim többsége ennek megfelelõen bánik az emberekkel is: bunkó, közönséges, sértõ, vagy agresszív, idõnként ok nélkül. Aztán elvárja, hogy mások kérjenek tõle bocsánatot. Ha nem teszik, akkor ugye milyen rosszak az emberek, bezzeg a kutya. Következõ találkozásnál, ha "nem csóválod a farkad", mert ember lévén emlékezel a bántásokra, akkor is bunkó vagy.
Az a lényeg, hogy vannak emberek, akik fontosak neked és számítanak. Hogy ebbõl kevesebb van, az nem baj. Én is hasonlóképp vélekedek, sokszor szívesebben vagyok a kutyám társaságában, mint egyes emberekkel. Persze a családom és pár barátom ez alól kivételek.
Én is általánosságban többre értékelem az állatokat, mint az embereket... nem is különösebben járok társaságba. Egyre több a képmutató/magamutogató/önzõ/buta ember. Ez nekem sem pálya.
Szia! A szám amire gondolsz Calvin Harris- I'm Not Alone.
A kérdező hozzászólása: jujjj, köszönöm szépen!!:) már vagy 3 hete ezt keresem, köszönöm!!!
esetleg Macklemore - Cant Hold Us? :) http://www.youtube.com/watch?v=2zNSgSzhBfM
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! :D

Van egy olyan telefon szám aminek a száma 116-111 ez egy nemzetközi hívoszám. Ingyenes-e? . Én már kérdezetem az embereket és azt mondták az de beszéltem velük és katam egy sms hogy 31000 forinttal tülléptem az összeget.

Tehát valaki megtudná mondani hogy tényleg ingyenes-e vagy valami más ugrasztotta meg a számlám.

Legjobb válasz: ez a kék vonal, és igen, elvileg ingyenes.:)

ez a kék vonal, és igen, elvileg ingyenes.:)
nekem mindig azt írja hogy foglalt!!
Chuby Checker -re gondolok és Limbo a szám címe. remélem erre gondoltál
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem ez az.Az a szám amit keresek az inkább discos. 1999-ben hallottam volt nagy szám. Azért kösz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!