Találatok a következő kifejezésre: A számítógépen kell csatlakoztatni az (8 db)

A számítógépen hova kell csatlakoztatni az usb-t?

elvileg amit a számítóhoz kéne csatlakoztatni azon a részen egy kis lyuk van, mintha egy kiálló részbe kellene beledugni.de az én gépemen ilyen nincs...akkor hova dugjam

Legjobb válasz: Egy kb. 1.5x0.5 cm-es téglalap alakú csatlakoró az USB, általában a gép hátlapján található, az elõlepon lévõ nem mindég van bekötve.

Egy kb. 1.5x0.5 cm-es téglalap alakú csatlakoró az USB, általában a gép hátlapján található, az elõlepon lévõ nem mindég van bekötve.
A kérdező hozzászólása: de az enyém nem téglalap alakú, hanem kis lyuk van benne, am ez egy mobilcsatlakozó
valami részletesebb leírás? pl. egy kép vagy rajz amit felteszel valamelyik képfeltöltõre, és belinkeled sokat segítene
Hát a bemenetbe. Nem FireWire, vagy micro, mini usb?
Ömm.. tudom, hülye kérdés.. de van hozzá kábeled is? Merthogy az is kell.
Tudom mire gondolsz, hogy egy körmenetû csatlakozó van olyankor kell venni pár 100 ft ért egy usb átalakítót.
A kérdező hozzászólása: köszke szépen:)

Amikor bekapcsolom a számítógépemet akkkor mindig nekem kell csatlakoztatni az internetet ezt hogyan tudnám kijavítani hogy mire bekapcsol a gép addigra csatlakozzon? A Windows 7 van a gépemen.

Legjobb válasz: A Startmenüben, a Minden program-ban találsz egy Indítópult nevû mappát. Nyomsz rá egy jobb klikket, majd megnyitás ! Lekicsinyíted a mappát, és az asztalról belehúzod azt az ikont amivel csatlakozni szoktál a net-re. Ez után a gép indulásakor már elviekben automatikusan megtörténik a csatlakozás.

A Startmenüben, a Minden program-ban találsz egy Indítópult nevû mappát. Nyomsz rá egy jobb klikket, majd megnyitás ! Lekicsinyíted a mappát, és az asztalról belehúzod azt az ikont amivel csatlakozni szoktál a net-re. Ez után a gép indulásakor már elviekben automatikusan megtörténik a csatlakozás.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget

A számítógépre hogyan lehet csatlakoztatni az 5.1-es hangfalamat? Számítógépen ügye 3bemenet van hátúl. Hogyan tudom rácsatlakoztatni a hangfalat? Mi kell hozzá?

Legjobb válasz: 3 bemenet. front, mikrofon, line in. szerintem csak 2.1es hangfalat tudsz rakotni. 5.1hez tobb kell(csatlakozo) front, rear, side, center/sub, mikrofon, line in,

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:04 Érdekes, mert az ASUS A7N8X-X alaplapom, ami onboard AC97 5.1 és legalább 7 éves, még hírbõl sem hallott 7.1-et és köszöni szépen elvan a hat csatlakozójával, a fentebb felsoroltakkal!
természetesen sztereó jack aljzatokkal!
3 bemenet. front, mikrofon, line in. szerintem csak 2.1es hangfalat tudsz rakotni. 5.1hez tobb kell(csatlakozo) front, rear, side, center/sub, mikrofon, line in,
6 csatlakoztató a 7.1-es hangkártyáknál van. Kérdezõ, nem tudom milyen hangkártyád van, de általában mikor 3 van, a hangkártya programjában be lehet állitani, hogy a két bemenetet (line-in és microfon) kimenetként használd. Ez pontosan 5.1-es hangfalokhoz jó. Ha nincs ilyen opció, akkor sajnos nem tudod rákötni, esetleg jack elosztókkal, de nem fog jól szólni...
Az érintett ASUS alaplap (A7N) hangkari beállítási lehetõségei: 5+1: http://kephost.hu/image-1452_4D31D099.gif 7+1: http://kephost.hu/image-A25D_4D31D099.gif
"front, rear, side, center/sub, mikrofon, line in" Ezekkel? Már bocs, de 5.1nél 6 darab hangszóró van: 2 elõl, 2 hátul, egy középen, és a mélynyomó. Angolul: 2 front, 2 rear, 1 center, 1 subwoofer. 7.1-esnél pedig 8: 2 elõl, 2 hátul, egy középen, a mélynyomó, és kettõ oldalt. Angolul: 2 front, 2 rear, 1 center, 1 subwoofer and 2 side Neked ott van a side csatlakozó, ami oldalt jelent, és az 5.1-es hangfalaknál NEM kell. Esetleg ha valami spéci hangkártyád van, lehet rajta még egy bemenet, de nem ez az elterjedt, és ha az áll rajta, hogy side (azaz oldalsó hangszórók) akkor az kimenet és mégis tudsz rá 7.1-et kötni. Próbáld ki.
Lehet úgy is, és lehet így is. Vannak olyan 5.1 integrált hangkártyák amiknek csak 3 csatlakozója van. Mint ahogy feljebb már említették, annak a driverében lehet beállítani, hogy a line in, és a mikrofon bemenet, center, sub, vagy rear legyen. Ezekhez a kártyákhoz általában ilyen rca-s elosztókat is adnak.
Kell hozzá minimum 5.1-es hangkártya.
úgy értem "mikor 3 jack be/kimenet van" :P
Ha csak 3 "bemenet" van akkor el is felejtheted. Egy 5.1-es hangkártyán általában _hat_ "bemenet" van. Amúgy meg színkódolt, tehát semmi mást nem kellene csinálnod mint zöld dugót a zöld csatlakozóba, kéket a kékbe stb. dugni. Kivétel ha a hangfalszetted valami olcsó kínai ami nem rendelkezik ilyen megkülönböztetéssel.
nekem pedig még az lenn a kérdésem hogy ugye kell a jack kimenetekhez egy átalakító? ami 2 RCA kábelbõl csinál 1 jack et


SÜÜRGÕÕS Az iPhone 3G-m nem akar csatlakoztatni a számitógéphez. Már vettem új USB-et és próbáltam vagy száz gépen de egyiken sem megy. Csak tölti. Ilyenkor mit kell csinaálni?

Kérlek ha tudjátok a választ válaszoljatok mert nagyon kellene két nap múlva megyek kirándúlni és a havereimnek meg akarom mutatni mert megigértem !!!! GYORS válaszokat.. KÉRLEK!!!

Legjobb válasz: Eddig igen csak rá úgy egy hónapra nem ment cask tölti nem jelez ki semmit az iTunes se csak tölti nem tudom kell valami Progi vagy mi?

A kérdező hozzászólása: Eddig igen csak rá úgy egy hónapra nem ment cask tölti nem jelez ki semmit az iTunes se csak tölti nem tudom kell valami Progi vagy mi?
Eddig mûködött? A telefon magában jól mûködik? Ha rádugod a gépre a gép felismeri az USB eszközt? Itunes dob hibát?
A kérdező hozzászólása: A telefon megy semmi baja sincs..
Az addig jó hogy tölti.. de a gép probál valami dirvert keresni hozzá? egyáltalán a gépen látszik hogy rádugtál valamit? (backupod van hozzá? lehet érdemes lenne megprobálni dfu ban restorolni egy gyári frimware-el persze csak ha látja a telefont)
A kérdező hozzászólása: Nem ismeri fel a gép nem jelenik meg semmi csakk TÖLTI !
Ahogy írtad már más géppel és kábellel megpróbáltad szóval valószínûleg nem azokkal van a baj Próbáld meg a recoveryt vagy a DFU-t ha úgy sincs semmi eredmény akkor szerintem szerviz. http://iphoneclub.hu/oldclub/2010/08/13/recovery-es-dfu-mod-..
A kérdező hozzászólása: Gábor nagyon hálás vagyok neked nem is tudom hogy köszönjem meg.. Nagyon köszi ezért hálás vagyok..de nagyon !!
Nincs mit
Mert le kell tölteni az iTunes-t a gépedre, és azzal szinkronizálni az iphone-t. Úgy sikerülni fog.
A kérdező hozzászólása: biztos?:) köszönöm akkor.!
Részletesebben: Letöltöd az itunes-t, szinkronizálod a telódat vele. Ha megvan, a zenéket, vidiket, amit akarsz, társítod az itunes-hoz, majd ha hozzátársítottál mindent ami kell, akkor rányomsz egy szinkronizálást megint, és rárak mindent.
A kérdező hozzászólása: és ezt hogy kell?:o szinkronizálni stb? társitani? letöltöttem.
Hát, akkor minek vettél ilyen bonyolult sz.art?! BLOWjobs forog a sírjában...
jobb klikk a zenére, ott van h társítás, kikeresed az itunest és katt... szinkronizálni meg itunes-on belül: fájl, ott eszköz (asszem), és ott szinkronizálás. De én is azt kérdezem, mint itt az elõttem lévõ, hogy minek vettél iphone-t, ha nem értesz hozzá, és ennyire meghaladja a képességeidet?
Mik azok az "apps"-ok?
Hadd kérdjem meg: ez az Iphone telefon, drága készülék?
Itunesból csak ingyenes alkalmazásokat tudsz felrakni vagy fizethet kell értük. Ha ingyen szeretnél alkalmazásokat akkor ott a jailbreak. Nem kell tõle félni kb 5 perc az egész, nyugodtan neki lehet állni otthon is. Arra viszont figyelni kell, hogy, a telefonodnakegfelelõ módon jailbreakeld mert az nem mindegy. :)
Jailbrake nélkül csak az appstore-ban megtalálható dolgokat tudod feltelepíteni. Ha jailbrakelt a telefonod, akkor bármit rá tudsz rakni, sõt még a bluetooth is fog mûködni más telefonokkal.
A kérdező hozzászólása: jailbreakl-es nelkul nem lehet programokat, jatekokat masolni a telefonra? Vagy ha lehet akkor honnan lehet ezeket letolteni?
A kérdező hozzászólása: Koszon a valaszokat!
Szóval. Apple lekorlátozta az IOS-t. Zárt operációs rendszer, ezért nem úgy mûködik a telepítés, mint egy normális telefonnál. Kell jailbrake. Azzal a szoftverébe nyúlsz bele, hogy a feltört játékokat is fel tudd rakni, ill ne csak appstore-ból tudj telepíteni. A jailbrake nem könnyû dolog, ráadásul el is lehet vele cseszni a telefont. Ha nem értesz hozzá, akkor vidd be egy szervizbe. De ne az Apple-hoz, mivel illegális a jailbrake. http://www.szifon.com Itt rengeteg IPhone user van, tudsz tõlük is tanácsot kérni.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt, de meg pontosabban lehetne, mert nem teljesen ertem..
Jailbrake kell, és a cydian keresztül tudsz onnantól másolni rá.
A kérdező hozzászólása: mar felvan telepitve, azzal raktam fel a kepeket es a zeneket de a programokat, jatekokat nem tudom. Miert?
töltsd le a telefonodhoz az Itunes programot.Azzal fel tudsz tenni mindenféle alkalmazást, játékokat.
A kérdező hozzászólása: a PROGRAMOK masolasa nem sikerul
Igen sajnos az, de azért ne hidd el majd amit majd ide fognak írni az ellenzõk, hogy 200.000 forint felett kapható. A T- mobilnál két év hûséggel 117 ezer körül van. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!