Találatok a következő kifejezésre: A számítógépen kell csatlakoztatni (19 db)

Hogy kell a mikrofont a számítógép hangkártyájába csatlakoztatni?

Legjobb válasz: Mindig a legjobb ha a rózsaszín lyukba dugod ;) Ez a mikrofon esetében sincs másképp, Rózsaszín dugó a rózsaszín lyukba ;)

Mindig a legjobb ha a rózsaszín lyukba dugod ;) Ez a mikrofon esetében sincs másképp, Rózsaszín dugó a rózsaszín lyukba ;)
A kérdező hozzászólása: a vezérlõpult / hang / felvétel / mikrofon tulajdonságainál ez látható http://kepfeltoltes.hu/view/120614/1040592196mikrofon_www.ke.. az jó ha itt beállítom az egyik 48 000 HZ fölöttit? és mit jelent a két csatorna? (a feltételek: legyen a felvétel 48 khz, mono WAW)
Ehhez több dolog is elengedhetetlen. A gépben levõ audiochiptõl és a beépített illetve a külsõ mikrofon minõségétõl is függ, hogy mire képes. De ezt elõször szoftveresen is be kell állítani. A realtek HD audio esetében itt: http://kepfeltoltes.hu/120614/mikrofon_www.kepfeltoltes.hu_... Hogy ez után pedig, milyen audio programot használsz, az a saját ízléseden múlik :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! elvileg van valami beépített mikrofon is, mert mikrofon csatlakoztatása nélkül is felvette a hangom. igazából arra lenne szükségem, hogy jó minõségû (48 KHZ, MONO WAV) hangfelvételt készítsek. ezt hol tudom beállítani (audacity vagy windows hangrögzítõ), és ezzel a beépítettel is lehet ilyen minõségût csinálni?
Ja, hát most hogy nem szinezve van, hanem jelölve... Egyremegy.
Laptopon nem biztos, hogy színnel van jelölve, viszont ha jelölve van akkor ahogy az elõbb is írták rózsaszín csatlakozót keress. Egyébként 3.5 jack dugónak keress bemenetet mikrofon jellel, és ott kell lennie a fülhallgató csatlakozó mellett.
Látod látod, ez sem mindig igaz, engem is most világosított fel egy kedves ismerõsöm, hogy neki csak dupla fekete lyuka van ... Nem akartam félreérteni, még akkor sem ha kedves hölgyrõl van szó.. :D Szóval, elképzelhetõ hogy csak nyomtatott rajzolt vagy valamilyen formában megírt (MIC)jelöléssel látták el ;)
Két "lyuk" mindig van, néha 3. Zöld-vonalkimenet, kék-vonalbemenet, piros/rózsaszín-mikrofonbemenet.
Számítógépet írtál, Laptopoknál elképzelhetõ, igen. De olyankor meg van "nyomtatva" egy mikrofon forma egy kis kerek fémszínû vagy fekete lyuk fölé alá mellé, valahol a gép oldalán, a különbözõ csatlakozó pontok mellett :)
A kérdező hozzászólása: az elképzelhetõ, hogy nincs rózsaszín lyuk? (laptopról van szó, nem értek hozzája)
Ez annyit jelent, hogy 2 hangszórós mono. Mert ugye, eredeti jelentése szerint a mono az egy hangszóróra vonatkozna, tehát vagy jobb vagy bal oldalában szólna egy stereo készüléknek. Ez esetben mindkét hangszórón (ugyanaz) jelenik meg :) Szóval igen, jó lesz így :)

A számítógépre hogyan lehet csatlakoztatni az 5.1-es hangfalamat? Számítógépen ügye 3bemenet van hátúl. Hogyan tudom rácsatlakoztatni a hangfalat? Mi kell hozzá?

Legjobb válasz: 3 bemenet. front, mikrofon, line in. szerintem csak 2.1es hangfalat tudsz rakotni. 5.1hez tobb kell(csatlakozo) front, rear, side, center/sub, mikrofon, line in,

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:04 Érdekes, mert az ASUS A7N8X-X alaplapom, ami onboard AC97 5.1 és legalább 7 éves, még hírbõl sem hallott 7.1-et és köszöni szépen elvan a hat csatlakozójával, a fentebb felsoroltakkal!
természetesen sztereó jack aljzatokkal!
3 bemenet. front, mikrofon, line in. szerintem csak 2.1es hangfalat tudsz rakotni. 5.1hez tobb kell(csatlakozo) front, rear, side, center/sub, mikrofon, line in,
6 csatlakoztató a 7.1-es hangkártyáknál van. Kérdezõ, nem tudom milyen hangkártyád van, de általában mikor 3 van, a hangkártya programjában be lehet állitani, hogy a két bemenetet (line-in és microfon) kimenetként használd. Ez pontosan 5.1-es hangfalokhoz jó. Ha nincs ilyen opció, akkor sajnos nem tudod rákötni, esetleg jack elosztókkal, de nem fog jól szólni...
Az érintett ASUS alaplap (A7N) hangkari beállítási lehetõségei: 5+1: http://kephost.hu/image-1452_4D31D099.gif 7+1: http://kephost.hu/image-A25D_4D31D099.gif
"front, rear, side, center/sub, mikrofon, line in" Ezekkel? Már bocs, de 5.1nél 6 darab hangszóró van: 2 elõl, 2 hátul, egy középen, és a mélynyomó. Angolul: 2 front, 2 rear, 1 center, 1 subwoofer. 7.1-esnél pedig 8: 2 elõl, 2 hátul, egy középen, a mélynyomó, és kettõ oldalt. Angolul: 2 front, 2 rear, 1 center, 1 subwoofer and 2 side Neked ott van a side csatlakozó, ami oldalt jelent, és az 5.1-es hangfalaknál NEM kell. Esetleg ha valami spéci hangkártyád van, lehet rajta még egy bemenet, de nem ez az elterjedt, és ha az áll rajta, hogy side (azaz oldalsó hangszórók) akkor az kimenet és mégis tudsz rá 7.1-et kötni. Próbáld ki.
Lehet úgy is, és lehet így is. Vannak olyan 5.1 integrált hangkártyák amiknek csak 3 csatlakozója van. Mint ahogy feljebb már említették, annak a driverében lehet beállítani, hogy a line in, és a mikrofon bemenet, center, sub, vagy rear legyen. Ezekhez a kártyákhoz általában ilyen rca-s elosztókat is adnak.
Kell hozzá minimum 5.1-es hangkártya.
úgy értem "mikor 3 jack be/kimenet van" :P
Ha csak 3 "bemenet" van akkor el is felejtheted. Egy 5.1-es hangkártyán általában _hat_ "bemenet" van. Amúgy meg színkódolt, tehát semmi mást nem kellene csinálnod mint zöld dugót a zöld csatlakozóba, kéket a kékbe stb. dugni. Kivétel ha a hangfalszetted valami olcsó kínai ami nem rendelkezik ilyen megkülönböztetéssel.
nekem pedig még az lenn a kérdésem hogy ugye kell a jack kimenetekhez egy átalakító? ami 2 RCA kábelbõl csinál 1 jack et

Hogy kell csatlakoztatni számítógéphez a Nokia Lumia 625-ös telefont?

Legjobb válasz: Hogy érted, hogy hogyan? Adatkábellel. :)

Hogy érted, hogy hogyan? Adatkábellel. :)
A kérdező hozzászólása: igen, de valamiért nem csatlakozik:( csak a fájlokat szeretném megtekinteni
Ha XP-d van, akkor le kell tölteni a SP3-as frissítést, ha Win7/8-ad van, akkor csak simán rá kell dugni, és a Sajátgépben / intézõben ott lesz, mint hálózati meghajtó.


SÜÜRGÕÕS Az iPhone 3G-m nem akar csatlakoztatni a számitógéphez. Már vettem új USB-et és próbáltam vagy száz gépen de egyiken sem megy. Csak tölti. Ilyenkor mit kell csinaálni?

Kérlek ha tudjátok a választ válaszoljatok mert nagyon kellene két nap múlva megyek kirándúlni és a havereimnek meg akarom mutatni mert megigértem !!!! GYORS válaszokat.. KÉRLEK!!!

Legjobb válasz: Eddig igen csak rá úgy egy hónapra nem ment cask tölti nem jelez ki semmit az iTunes se csak tölti nem tudom kell valami Progi vagy mi?

A kérdező hozzászólása: Eddig igen csak rá úgy egy hónapra nem ment cask tölti nem jelez ki semmit az iTunes se csak tölti nem tudom kell valami Progi vagy mi?
Eddig mûködött? A telefon magában jól mûködik? Ha rádugod a gépre a gép felismeri az USB eszközt? Itunes dob hibát?
A kérdező hozzászólása: A telefon megy semmi baja sincs..
Az addig jó hogy tölti.. de a gép probál valami dirvert keresni hozzá? egyáltalán a gépen látszik hogy rádugtál valamit? (backupod van hozzá? lehet érdemes lenne megprobálni dfu ban restorolni egy gyári frimware-el persze csak ha látja a telefont)
A kérdező hozzászólása: Nem ismeri fel a gép nem jelenik meg semmi csakk TÖLTI !
Ahogy írtad már más géppel és kábellel megpróbáltad szóval valószínûleg nem azokkal van a baj Próbáld meg a recoveryt vagy a DFU-t ha úgy sincs semmi eredmény akkor szerintem szerviz. http://iphoneclub.hu/oldclub/2010/08/13/recovery-es-dfu-mod-..
A kérdező hozzászólása: Gábor nagyon hálás vagyok neked nem is tudom hogy köszönjem meg.. Nagyon köszi ezért hálás vagyok..de nagyon !!
Nincs mit
Mert le kell tölteni az iTunes-t a gépedre, és azzal szinkronizálni az iphone-t. Úgy sikerülni fog.
A kérdező hozzászólása: biztos?:) köszönöm akkor.!
Részletesebben: Letöltöd az itunes-t, szinkronizálod a telódat vele. Ha megvan, a zenéket, vidiket, amit akarsz, társítod az itunes-hoz, majd ha hozzátársítottál mindent ami kell, akkor rányomsz egy szinkronizálást megint, és rárak mindent.
A kérdező hozzászólása: és ezt hogy kell?:o szinkronizálni stb? társitani? letöltöttem.
Hát, akkor minek vettél ilyen bonyolult sz.art?! BLOWjobs forog a sírjában...
jobb klikk a zenére, ott van h társítás, kikeresed az itunest és katt... szinkronizálni meg itunes-on belül: fájl, ott eszköz (asszem), és ott szinkronizálás. De én is azt kérdezem, mint itt az elõttem lévõ, hogy minek vettél iphone-t, ha nem értesz hozzá, és ennyire meghaladja a képességeidet?

Samsung UE32E5500 SMART TV-hez hozzá szeretném csatlakoztatni a számítógépet, mint monitort. Hogyan kell?

Csak az a probléma, hogy a tv nem abban a szobában van, mint a gép, de van internetkábel hozzá.Úgy szeretném beállítani, hogy azt mutassa, mintha egyenesen a számítógéphez lenne kötve. Memóriakártyám neve: NVDIA Quadro FX 3450/4000 SDI Memóriája:256 MB Valaki tud segíteni?

Legjobb válasz: Leméred hány méter kábel kell. Megnézed milyen kimenetek vannak a kártyán és milyen bemenetek a tvn. Elmész egy elektros üzletbe és veszel kábelt a megfelelõ áttalakitókkal.

Leméred hány méter kábel kell. Megnézed milyen kimenetek vannak a kártyán és milyen bemenetek a tvn. Elmész egy elektros üzletbe és veszel kábelt a megfelelõ áttalakitókkal.
az internetkábel csak internetre van, neked valószínû hogy a HDMI kábel kell. mérd meg pontosan hány méter mert a HDMI létezik 5m, 7, 5m, 10m és 15m hosszban is de lehetõleg minél rövidebb kell
A kérdező hozzászólása: köszönöm az információt, ezt eddig is tudtam de én úgy szeretném összeköttetni, hogy ne használjak kábeleket, mert valahogyan lehet Mivel a menûben látom a számítógépem nevét, rákattintok és bejönnek képek. videók, filmek , ami a gépemen van. Vezetékek nélkül (internet kábelen)szeretném összeköttetni...
A PC-d, hálózat irányába (akár belsõ hálózat, akár internet, akár vezetékes, akár wifi) csak egy media szerver program által kiküldött információt tud a TV-den megjeleníteni. Ezek az információk lehetnek képek, zenék, filmek. Amiket a media szerver programnak megengedtél. Ettõl eltérõ információkat a PC rõl csak akkor látsz ha a PC-t és a TV-t kábellel kötöd össze! Olyan kábellel amelyikhez mind a két eszközön megtalálható csatlakozó, pl. VGA-VGA, HDMI-HDMI. Ekkor mindent láthatsz a TV-n ami megjelenne a PC monitorán is. Erre rádiós megoldás nincs, vagy horror drága.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, ezzel sokat segítettél
Én firewire kábelt használok. De ahhoz kell venni egy ilyen kártyát vagymi és beszerelni a gépbe.
én meg usb kábelt használok

Hogyan kell sony xperia z telefont a számítógéphez csatlakoztatni?

Miután az usb kábelt bedugom az új hardver varázsló jön be és a szokásos módon kérdezi, hogy csatlakozzon-e a windows update webhelyhez, hogy szoftvereket keressen. Innentõl akárhogyan is próbálom telepíteni a telefont a vége az, hogy: MTP Device, a következõ probléma lépett fel az eszköz telepítése alatt: a megadott szolgáltatás nincs telepítve. Mit tegyek? Köszi a segítséget elõre is.

Legjobb válasz: Telepítsd a pc companion progit .

Telepítsd a pc companion progit .


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!