Találatok a következő kifejezésre: A számítógépemen egy (1176 db)

Olyat lehet hogy van a számítógépemhez, egy 2.1-es hangfalszett, és lehet külön valahogy hozzá venni, rakni, egy mélynyomót? Vagy hogy lehet géphez kötni, és milyen mélynyomót lehet?

Legjobb válasz: ha a számítógépet egy erõsítõhöz kötöd, és az erõsítõhöz kötsz egy hangváltót, és ahhoz kötöd a mélynyomót.

ha a számítógépet egy erõsítõhöz kötöd, és az erõsítõhöz kötsz egy hangváltót, és ahhoz kötöd a mélynyomót.

Hány órát mehet a számítógép egy nap ami még egészséges?

Legjobb válasz: nekem nem megy sehova a számítógépem. nem képes önmagától, beavatkozás nélküli helyváltoztatásra.

nekem nem megy sehova a számítógépem. nem képes önmagától, beavatkozás nélküli helyváltoztatásra.
24 órát. Max nem ülsz a gép elött:D
Szerintem is mehet bármennyit, csak ne ülj elõtte!
Én nem kapcsoltam ki az enyémet már hónapok óta.. Jó oké, ha valahova 1 napnál tovább megyek, akkor kikapcsolom (ha reggel megyek este jövök akkor nem). De amúgy nem szoktam.
én kb hetente 1x kapcsolom ki, és semmi bajom:) mondjuk elektroszmoggátló takarón alszok, ha erre irányul a kérdés, h mennyit árthat, de annak meg olyan jele nincs h most az ember meg tudná határozni h mennyit romlott az állapota 1heti gép mellett alvásnál. de kérdésed irányulhat a szem fáradására is, vagy a sok ülés okozta betegségekre, de ezt nem fejtetted ki...
Én reggel bekapcsolom az otthonit kb.1 órára.Aztán kilövöm.Aztán elmegyek munkahelyre, ott 8 órát lehúzok.Addig az OTTHONI gép NEM megy. Aztán hazamegyek(gyalog, sétálva, kb.5 km-re van a munkahelyem a lakásomtól, a város egyik végén van az egyik, a másik végén a másik), aztán mikor hazaérek, benyomom.Amíg letusolok, eszek, meg ilyenek, addig feláll a rendszer, betöltõdnek a programok.Utána odaülök, rendezem a dolgaimat, és este kikapcsolom.
nekem reggeltol estig megy, 11tol hajnali 4ig kb de ez egy laptop. annak is lehet menni egesz nap amugy?
"mikor hazaérek, benyomom.Amíg letusolok, eszek, meg ilyenek, addig feláll a rendszer, betöltõdnek a programok" És addig ki cserélgeti a lyukszallagokat? :-P
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Max 14 órát van bekapcsolva a gépem. Nem ülök mellette.Letöltés miatt megy.

Mi fogyaszt több áramot? A számítógép vagy a tv? A tv szeptemberben lesz 8 éves. A számítógép egy használtan vett, állítólag felújított gép. (név"nincs rajta) egy fehér-kékesszürke háza van)

Legjobb válasz: A TV hátulján v. a kézikönyvében benne van a fogyasztás adat. A PC-nek a táp méretébõl a maximumot meg lehet mondani (annál többet nem fogyaszt). Egyébként pedig fogyasztás mérõvel mindkettõ megmérhetõ.

A TV hátulján v. a kézikönyvében benne van a fogyasztás adat. A PC-nek a táp méretébõl a maximumot meg lehet mondani (annál többet nem fogyaszt). Egyébként pedig fogyasztás mérõvel mindkettõ megmérhetõ.
Igazából egy számítógép fogyasztását nem tudod pontosan lemérni, max átlagolni. A táp méretének semmi köze a fogyasztáshoz. Attól hogy beleraksz egy 2 kilowattos tápot egy p3-mas gépbe, nem felvenni annyit. Egy átlag asztali számítógép 2-300 wattot fogyaszt. A TV-re meg rá van írva a felvett teljesítmény.


A számítógépem egy ideje nem ismeri fel a TDK-R -es dvd lemezeimet minden másfélét visz eddig nem volt ilyen probléma. Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: A hiba nem a számítógépben van, és márkafüggetlen. Rosszak a lemezek, gyárilag.

A hiba nem a számítógépben van, és márkafüggetlen. Rosszak a lemezek, gyárilag.

A számítógépet és a tv-t össze lehet kötni valahogyan? Pl hogy a számítógépen egy filmet lejátszok és az a tvn megy.

Legjobb válasz: Össze lehet kötni ha a videókártyádon van videó vagy S-videó kimenet. A TV-n pedig kell Scart, vagy RCA esetleg S-videó bemenetnek lenni.

Össze lehet kötni ha a videókártyádon van videó vagy S-videó kimenet. A TV-n pedig kell Scart, vagy RCA esetleg S-videó bemenetnek lenni.
Elõzõ! A DVI-t és a HDMI-t kihagytad! Tudnod kell, hogy milyen a videókártyád kimenete és a tv bemenete. Ehhez kell egy kábelt venned. Aztán beállítanod a másodlagos monitort, és kiterjeszteni az asztalt. Nem egy bonyolult feladat. Én is így nézek filmeket.
A kérdező hozzászólása: Hol tudom megnézni a kimentet meg a bemenetet?
Az összekötés függ a PC kimenetétõl ill. TV bemenetétõl. "Hol tudom megnézni a kimentet meg a bemenetet?" 1, az alaplapod-videokártyád adatainál, leirásában vagy 2, a számitógép, illetve TV hátulján :)
A kérdező hozzászólása: Ati Radeon Xpressz 1200-as a videókártyám. A tvn meg csak olyan kimenetet találtam, ahova pl a videót tudom bedugni. Nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz...:S

Mi alapján tud a számítógép egy névsort, egy számsort növekvő, vagy csökkenő sorrendbe rendezni?

Legjobb válasz: Hát... kb asszerint hogy hogyan jönnek sorba... mint minden más

Hát... kb asszerint hogy hogyan jönnek sorba... mint minden más
Emelkedõbe teszi a karakterek alapján, mert azok is ABC-ben emelkedõen vannak az ASCII kódtáblában - ezt használja a gép - leírva. Nulla a legkisebb értékû egészen kilencig, aztán jön az ábécé emelkedõ sorrendben... valahogy így...

Olcsó külső eszköz amit a számítógép egy funkció gombként kezel, lehetséges?

Repüléshez szeretném használni,nem a billentyűzeten nyomok meg egy gombot hanem egy kapcsolón és azt a pc érzékelné valahogyan. Ez megoldható,létezik ilyen?

Miért van az, hogy újabban a számítógépem egy letöltést sem fejez be?

Ez csak programok letöltésénél érvényes, minden böngészőnél. Letölti 99 százalékig, és ennyi. Nem megy tovább. Vírus lehet?

Legjobb válasz: Mióta csinálja? Mit csinálhattál akkor amikor elkezdte? Telepítettél víruskeresõt?

Mióta csinálja? Mit csinálhattál akkor amikor elkezdte? Telepítettél víruskeresõt?
A kérdező hozzászólása: nem rémlik, hogy bármi különöset csináltam volna. víruskeresõm nincs, mert legutóbbi formatáláskor nem lett telepítve, és múltkor mikor utólag telepítettem, akk leblokkolt szinte mindent a gépemen.. Meg ugye nem is tudom letölteni. online víruskeresõvel próbálkoztam, de el sem indul..

Ha a számítógépen egy új fiókot szeretnék létrehozni akkor milyen adatokat kér?

Káros a számítógépre? és akkor mit kell csinálni ha egy másik gépbe megyek (de egy jó távol az enyémtől) és be szeretnék lépni az otthoni fiókomba akkor ott milyen adatokat kér?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!