Találatok a következő kifejezésre: A számítógépemen egy (1233 db)

Olyat lehet hogy van a számítógépemhez, egy 2.1-es hangfalszett, és lehet külön valahogy hozzá venni, rakni, egy mélynyomót? Vagy hogy lehet géphez kötni, és milyen mélynyomót lehet?

Legjobb válasz: ha a számítógépet egy erõsítõhöz kötöd, és az erõsítõhöz kötsz egy hangváltót, és ahhoz kötöd a mélynyomót.

ha a számítógépet egy erõsítõhöz kötöd, és az erõsítõhöz kötsz egy hangváltót, és ahhoz kötöd a mélynyomót.

Hány órát mehet a számítógép egy nap ami még egészséges?

Legjobb válasz: nekem nem megy sehova a számítógépem. nem képes önmagától, beavatkozás nélküli helyváltoztatásra.

nekem nem megy sehova a számítógépem. nem képes önmagától, beavatkozás nélküli helyváltoztatásra.
24 órát. Max nem ülsz a gép elött:D
Szerintem is mehet bármennyit, csak ne ülj elõtte!
Én nem kapcsoltam ki az enyémet már hónapok óta.. Jó oké, ha valahova 1 napnál tovább megyek, akkor kikapcsolom (ha reggel megyek este jövök akkor nem). De amúgy nem szoktam.
én kb hetente 1x kapcsolom ki, és semmi bajom:) mondjuk elektroszmoggátló takarón alszok, ha erre irányul a kérdés, h mennyit árthat, de annak meg olyan jele nincs h most az ember meg tudná határozni h mennyit romlott az állapota 1heti gép mellett alvásnál. de kérdésed irányulhat a szem fáradására is, vagy a sok ülés okozta betegségekre, de ezt nem fejtetted ki...
Én reggel bekapcsolom az otthonit kb.1 órára.Aztán kilövöm.Aztán elmegyek munkahelyre, ott 8 órát lehúzok.Addig az OTTHONI gép NEM megy. Aztán hazamegyek(gyalog, sétálva, kb.5 km-re van a munkahelyem a lakásomtól, a város egyik végén van az egyik, a másik végén a másik), aztán mikor hazaérek, benyomom.Amíg letusolok, eszek, meg ilyenek, addig feláll a rendszer, betöltõdnek a programok.Utána odaülök, rendezem a dolgaimat, és este kikapcsolom.
nekem reggeltol estig megy, 11tol hajnali 4ig kb de ez egy laptop. annak is lehet menni egesz nap amugy?
"mikor hazaérek, benyomom.Amíg letusolok, eszek, meg ilyenek, addig feláll a rendszer, betöltõdnek a programok" És addig ki cserélgeti a lyukszallagokat? :-P
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Max 14 órát van bekapcsolva a gépem. Nem ülök mellette.Letöltés miatt megy.

Mi fogyaszt több áramot? A számítógép vagy a tv? A tv szeptemberben lesz 8 éves. A számítógép egy használtan vett, állítólag felújított gép. (név"nincs rajta) egy fehér-kékesszürke háza van)

Legjobb válasz: A TV hátulján v. a kézikönyvében benne van a fogyasztás adat. A PC-nek a táp méretébõl a maximumot meg lehet mondani (annál többet nem fogyaszt). Egyébként pedig fogyasztás mérõvel mindkettõ megmérhetõ.

A TV hátulján v. a kézikönyvében benne van a fogyasztás adat. A PC-nek a táp méretébõl a maximumot meg lehet mondani (annál többet nem fogyaszt). Egyébként pedig fogyasztás mérõvel mindkettõ megmérhetõ.
Igazából egy számítógép fogyasztását nem tudod pontosan lemérni, max átlagolni. A táp méretének semmi köze a fogyasztáshoz. Attól hogy beleraksz egy 2 kilowattos tápot egy p3-mas gépbe, nem felvenni annyit. Egy átlag asztali számítógép 2-300 wattot fogyaszt. A TV-re meg rá van írva a felvett teljesítmény.


A számítógépem egy ideje nem ismeri fel a TDK-R -es dvd lemezeimet minden másfélét visz eddig nem volt ilyen probléma. Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: A hiba nem a számítógépben van, és márkafüggetlen. Rosszak a lemezek, gyárilag.

A hiba nem a számítógépben van, és márkafüggetlen. Rosszak a lemezek, gyárilag.

A számítógépet és a tv-t össze lehet kötni valahogyan? Pl hogy a számítógépen egy filmet lejátszok és az a tvn megy.

Legjobb válasz: Össze lehet kötni ha a videókártyádon van videó vagy S-videó kimenet. A TV-n pedig kell Scart, vagy RCA esetleg S-videó bemenetnek lenni.

Össze lehet kötni ha a videókártyádon van videó vagy S-videó kimenet. A TV-n pedig kell Scart, vagy RCA esetleg S-videó bemenetnek lenni.
Elõzõ! A DVI-t és a HDMI-t kihagytad! Tudnod kell, hogy milyen a videókártyád kimenete és a tv bemenete. Ehhez kell egy kábelt venned. Aztán beállítanod a másodlagos monitort, és kiterjeszteni az asztalt. Nem egy bonyolult feladat. Én is így nézek filmeket.
A kérdező hozzászólása: Hol tudom megnézni a kimentet meg a bemenetet?
Az összekötés függ a PC kimenetétõl ill. TV bemenetétõl. "Hol tudom megnézni a kimentet meg a bemenetet?" 1, az alaplapod-videokártyád adatainál, leirásában vagy 2, a számitógép, illetve TV hátulján :)
A kérdező hozzászólása: Ati Radeon Xpressz 1200-as a videókártyám. A tvn meg csak olyan kimenetet találtam, ahova pl a videót tudom bedugni. Nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz...:S

Mi alapján tud a számítógép egy névsort, egy számsort növekvő, vagy csökkenő sorrendbe rendezni?

Legjobb válasz: Hát... kb asszerint hogy hogyan jönnek sorba... mint minden más

Hát... kb asszerint hogy hogyan jönnek sorba... mint minden más
Emelkedõbe teszi a karakterek alapján, mert azok is ABC-ben emelkedõen vannak az ASCII kódtáblában - ezt használja a gép - leírva. Nulla a legkisebb értékû egészen kilencig, aztán jön az ábécé emelkedõ sorrendben... valahogy így...

Egy iskolában a számítógépek egy IP címhez tartoznak?

Legjobb válasz: Kívülrõl nézve igen, a belsõ hálózaton önálló címeket kapnak. De visszakövethetõ egy esetleges feljelentés esetén hogy melyik géprõl történt és mikor egy adott cselekmény.

Kívülrõl nézve igen, a belsõ hálózaton önálló címeket kapnak. De visszakövethetõ egy esetleges feljelentés esetén hogy melyik géprõl történt és mikor egy adott cselekmény.
Az elõzõ jól mondja, kiegészíteném azonban, mert elképzelhetõ, hogy van 2-3 publikus IP címe a sulinak, alhálózatokra, vagy terhelés függvényében elosztva, így akár kívülrõl is lehet más az IP. Illetve a visszakövetés is csak megfelelõ naplózás esetén valósítható meg.
A kérdező hozzászólása: az mit jelent, hogy kívülrõl nézve?

Menyyit javiana a szamitogepemen egy 512 mb nvidia geforce 8400 gs?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Játékok terén sokat.

Játékok terén sokat.
A kérdező hozzászólása: a need for speed , gta sanandreas hogy menne ? mert most szarul mennek ....lagolnak vagy valami olyasmi!

Mért készít a számítógép egy mappából exe fájlt?

A gondom az, hogy a számítógépem egy mappán belül magától létrehoz egy másikat ugyanazzal a névvel amire ha rákattintok, felugrik egy másik ablak amin az egész menü látszik.Ha törlöm kiírja,hogy biztos törölni akarom ezt az exe fájlt. Hiába törlöm mindig létrehoz egy másikat.

Legjobb válasz: Vírus.

Vírus.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!