Találatok a következő kifejezésre: A számítógépem lévő (103 db)

A számítógépem első bekapcsoláskor csak zúg, és nem indul el. A második bekapcsolásra ellenőrzi a számítógépben lévő dolgokat és elindul. Miért van ez? Hogy lehetne megjavítani?

Legjobb válasz: A tápegység van meghalva rosszul adja az áramot nem tud mindent elindítani ahogyan kéne ezért indul másodjára ezért ellenõriz indulás elõtt mindent. A zúgás az ventilátor baj lehet, vagy már nagyon be van porosodva vagy csapágyas, akkor cserélni kell. Én bevinném egy szervizbe átnézetni mert lehet hogy teljesen más hibája van, de én így látatlanba tápegység hibára tippelek.

A tápegység van meghalva rosszul adja az áramot nem tud mindent elindítani ahogyan kéne ezért indul másodjára ezért ellenõriz indulás elõtt mindent. A zúgás az ventilátor baj lehet, vagy már nagyon be van porosodva vagy csapágyas, akkor cserélni kell. Én bevinném egy szervizbe átnézetni mert lehet hogy teljesen más hibája van, de én így látatlanba tápegység hibára tippelek.
A kérdező hozzászólása: A zúgást úgy értettem, hogy bekapcsol, csak nem ad jelet. Kösz a választ. ;-)
A kérdező hozzászólása: Mas otlet?
"A zúgást úgy értettem, hogy bekapcsol, csak nem ad jelet." Szerintem pontosan érti az elsõ, hogy mire gondolsz... És ez pontosan a tápegység gyengeségének a jele. Egyszerûen nem tud rendesen elindulni, nem tudja (valószinûleg "hidegen") egybõl azt a teljesítményt leadni, ami minden eszköz elindulásához (fõleg a két legnagyobb fogyasztók: proci, videokártya) elindulásához kell. Ilyenkor egy olyan állapotba kerül a gép, hogy a tápfeszültségek a ventillátorok mûködéséhez megvannak (ezért zúg), de a rendes elinduláshoz már nincs. Ha nem a tápegység gyenge, akkor tönkrementek az alaplapon a tápellátást szabályozó áramkörben a kondenzátorok. Ezt abból látod, hogy felpúposodnak a proci körül a henger alakú alkatrészek.
A kérdező hozzászólása: Ha tápegységhiba lenne, mennyi lenne a javítás/kicserélés?
Javítani nem érdemes, egy új és normális tápegység kb 10000Ft.

Hogy lehet a számítógépen lévő androidmarkertről letölteni játékot (ingyeneset)?

Legjobb válasz: nem a telómon lévõ marketre gondolok arról letudok tölteni,hanem errõl,hogy lehet https://play.google.com/store amúgy xperia8-as készülékem van. Kéri az e-mail címet beirom,de akkor sem engedi. Kérlek segítsetek?

A kérdező hozzászólása: nem a telómon lévõ marketre gondolok arról letudok tölteni, hanem errõl, hogy lehet https://play.google.com/store amúgy xperia8-as készülékem van. Kéri az e-mail címet beirom, de akkor sem engedi. Kérlek segítsetek?
A kérdező hozzászólása: ezeket írja ki: You don't have any devices, meg mást is ir csak azt nem tudom másolni talán csatlakoztatni kell az eszközt
A kérdező hozzászólása: meg ezt írja ki: you haven't accessed the google play store app (the white shopping bag app icon) on your device with this email account
ugyan azt a google fiókot használd amit mobilon. egyébként gépröl úgy tölt le hogy rá mész a letöltésre de nem a gépeden hanem a telódon kezdi el a letöltést ez csak egy afféle távoli utasítás
A kérdező hozzászólása: ezt írja ki.ha a gépen rámegyek a telepítésre: ön még nem használta a google play áruház alkalmazást (a fehér bevásárló táska alkalmazásikon) eszköén ezzel az e-mail fiókkal.további információ. most mit csináljak, hogy tudjak letölteni am be vagyok jelentkezve a telómon
A kérdező hozzászólása: meg a telepítés allat azt írja ki nincsenek eszközei
A kérdező hozzászólása: Végre sikerült szinkronizálni a gépet a telómmal most az a problémám, hogy kiírja, hogy az alkalmazás hamarosan megfog érkezni a készülékére és nem érkezik meg....

Hogyan tudnam a szamitogepen levo hangokat, pl ha lejatszok egy zenet vagy pl msn hangjat, szolval a szamitogep hangjat bearkni a mikrofon helyere tenni?

egyszerubben: ha en pl chatroulette hez nem azt akarom hogy a mikrofon haljak, hanem azt amit a szamitogep ad le hangot. bocsi hogy bonyolult voltam:D kosznom nagyon ha valaki tud segiteni.

Legjobb válasz: ha azt akarod h a hangfal is szóljon: a hangkártya kimenetére (ahova a hangfal menne) teszel egy elosztót és az egyik jack aljzatba(az elosztón) bedugod a hangfalat. a másikba pedig egy ilyen kábelt : jack csati-vezeték-jack csati. tehát az egyik csatlakozó(jack) az elosztóra, a másik pedig a hangkártya mokrofon bemenetére ennyi ha a hangfal nem kell h szóljon:akk ugyan ez csak az elosztót és a hangfalat kihagyod

ha azt akarod h a hangfal is szóljon: a hangkártya kimenetére (ahova a hangfal menne) teszel egy elosztót és az egyik jack aljzatba(az elosztón) bedugod a hangfalat. a másikba pedig egy ilyen kábelt : jack csati-vezeték-jack csati. tehát az egyik csatlakozó(jack) az elosztóra, a másik pedig a hangkártya mokrofon bemenetére ennyi ha a hangfal nem kell h szóljon:akk ugyan ez csak az elosztót és a hangfalat kihagyod
*mikrofon
A kérdező hozzászólása: jaa ertem akk sztem ez lez: D koszonom. es esetleg vaslami program?


A számitógépemen levõ egyedi beállitásokat (pl. ikonok elhelyezkedése, stb. ) lehetséges valahogy elmenteni?

Ezt azert kérdem, mivel fontolóra vettem, hogy szeretnék egy SSD-t venni, ahova frissen telepitenék egy windowsot, csak az egyedi beállitásaim szeretném hogy megmaradjonak.

Mit tegyek, ha a számítógépemen levő összes kép nagyobb pixelben jelenik meg?

Sehogy sem tudom visszaállítani az egészet , max egyenként , mivel rengeteg kép van lehetetlen. Légyszi segítsetek !! Előre is köszönöm :)

Hogyan tudom megnézni a számítógépemen lévő összes jelszót?

gondolok itt az emailemre,fb-omra.. stb

Legjobb válasz: Ha Chrome: Beálitások --> Speciális beállítások megjelenítése...(lent) -->Mentett jelszavak kezelése (Jelszavak és Ûrlapok belül)

Ha Chrome: Beálitások --> Speciális beállítások megjelenítése...(lent) -->Mentett jelszavak kezelése (Jelszavak és Ûrlapok belül)
http://ipon.hu/utils/SIW_System_Info Bal oldalt, a Szoftver > Titkok menüpontra klikk! ezután várd meg míg a jobboldalon kilistázza a Windows TELEPÍTÉSE óta MENTETT, jelszavakat.

Hogyan lehet a számítógépemen lévő összes könyvjelző URL címét kimásolni?

Ez lenne a kérdésem és nagyon hálás lennék ha valaki adna választ!

Legjobb válasz: Milyen böngészõ? Chrome: csavarkulcs - Könyvjelzõk -Könyvjelzõkezelõ - Könyvjelzõk exportálása Firefox: Könyvjelzõk - Importálás és mentés

Milyen böngészõ? Chrome: csavarkulcs - Könyvjelzõk -Könyvjelzõkezelõ - Könyvjelzõk exportálása Firefox: Könyvjelzõk - Importálás és mentés
A kérdező hozzászólása: Nekem Operám van.
Operában: Bal felül az opera ikon --> Könyvjelzõk --> Könyvjelzõk kezelése --> Fájl --> Opera könyvjelzõk exportálása (alatta HTML-be is megteheted).

Ha letöltök egy új Windowst, a számítógépen lévő adatok megmaradnak?

http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows-8/release-preview Ezt szeretném. Tudom, hogy még nem a végleges verzió meg ilyenek, de érdekel. Köszi!

Legjobb válasz: nem, formázod akkor nem

nem, formázod akkor nem
attól függ ha partícionálva van a vinyód akkor csak azt a meghajtót kell formázni amin az op rendszer van a többin megmaradnak az adatok, ha nincs partícionálva és csak egy vinyód van, akkor minden elfog veszni ha csak ki nem írod õket vagy háttértárolóra le nem mented õket

Hogy lehet a számítógépen lévő dokumentumokat CD-re másolni?

Legjobb válasz: Cd író program, sima adat cd írása.

Cd író program, sima adat cd írása.
Ha esetleg nem lenne: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ashampoo-burning-studio.. Fájlok ésmappákírása


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!