Találatok a következő kifejezésre: A számítógépem kamerával (25 db)

A számítógépem beépített kamerával rendelkezik, de ha be akarom kapcsolni, azt írja, nincs hardver. Vajon miért és mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Attól, hogy "beépített" még nem azt jelenti, hogy "automatikusan ismeri" a Windows. (Már ha Win oprendszered van) A kamera használatához a kamera driverét telepíteni kell a számítógépre, ezt követõen fogja tudni a Windows kezelni a hardvert. A kamerához (PC-hez) adott lemez segíthet, amennyiben laptop vagy brand gép, akkor a gyártó honlapján tudod letölteni a szükséges drivert hozzá, aminek a telepítését követõen mûködnie kell a kamerának.

Attól, hogy "beépített" még nem azt jelenti, hogy "automatikusan ismeri" a Windows. (Már ha Win oprendszered van) A kamera használatához a kamera driverét telepíteni kell a számítógépre, ezt követõen fogja tudni a Windows kezelni a hardvert. A kamerához (PC-hez) adott lemez segíthet, amennyiben laptop vagy brand gép, akkor a gyártó honlapján tudod letölteni a szükséges drivert hozzá, aminek a telepítését követõen mûködnie kell a kamerának.

Van 1 JVC GR-D720E (mini DV-s) kamerám, szeretném számítógépre, ill. dvd-re menteni a felvételeket. Milyen kábelre van szükségem, ill. milyen bemenetre a számítógépen? Utolsó kérdés: hol lehet beszerezni? Köszi.

Legjobb válasz: Ha van rajta; FireWire vagy(és) USB csatlakozó ezeken keresztül csatlakoztatható a sz.g. FireWire csatlakozójába(fontos a kártyának tepítve, benne kell lenni a gépben). A megfelelõ kábelt általában adni illik a kamerához, de ha nincs, nem vészes 500-1000 Ft közti áron számtech. üzletekben megvásárolható

Ha van rajta; FireWire vagy(és) USB csatlakozó ezeken keresztül csatlakoztatható a sz.g. FireWire csatlakozójába(fontos a kártyának tepítve, benne kell lenni a gépben). A megfelelõ kábelt általában adni illik a kamerához, de ha nincs, nem vészes 500-1000 Ft közti áron számtech. üzletekben megvásárolható
akkor lehet, hogy valami miatt a telefon úgy érzékeli, hogy csatlakozva van, vagy akkor szofthibás


Hogy tudnám ezt meg oldani (Össze kötni a kamerám a számitógéppel)?

Úgy szeretném hogy egyb?l a számitógép memóriájába a vegye fel a videót és lássám is a képerny?n.Van Sony vegas pro 9-em és abban láttam is olyan funkciót azthiszem de nem tudtam meg oldani.El?re is kössz a válaszat!

Legjobb válasz: Mondjuk a kamera típusának a közlése és a számítógépeden elérhetõ bemeneti csatlakozóaljzatok felsorolása sem hátrány de ez is megteszi. Talán van itt látnok és majd segít.

Mondjuk a kamera típusának a közlése és a számítógépeden elérhetõ bemeneti csatlakozóaljzatok felsorolása sem hátrány de ez is megteszi. Talán van itt látnok és majd segít.
A kérdező hozzászólása: Látom elég sok idõd van.Sony(nem tudom milyen tipus) kamerám van és HP 625-ös laptopom.Ennyit tudok segiteni mert .urvára nem értek az ilyenekhez.
Hát ha nem tudod milyen típus akkor nem tudni milyen kimenetei vannak. Így ugye elég nehéz lenne a mutatványt kitalálni neked a zinterneten keresztül. Csatolhattál volna akár egy fotót is az eszközrõl, a kimeneteirõl de ez csak egy tipp. A jó tanácsom, hogy vidd be egy elektronikai üzletbe, ha esetleg még nem gondoltál volna rá.

Ezt a térfigyelőt kamerát hogy kell rátenni számítógépre?

Av-n lehet rákötni tv-re, de számítógépen hova és milyen átalakítóval kell rátenni? Milyen progi kell hozzá?

Milyen progival tudnál megőrizni egy analog kameram NTSC: 976 x 494, PAL: 976 x 582 felbontását, ha felviszem a számítógépre?

Van tv tuner kártyám, de az jóval kisebb minőséget tud és az aviba vagy mpegbe tömörít.(és mozgásnál kicsit szétesik a kép, digitális csík keletkezik). Nekem az kellene, hogy a tökéletes kihasználjam a a kamerám tudását és ugyanazt a formátumot kapjam ntsc, avgy pal.t Ha valaki tudna segíteni azt nagyon emgköszönném.

Legjobb válasz: vegyél erõsebb gépet vegyél egy drágább videó digitalizálót, nem tunert.

vegyél erõsebb gépet vegyél egy drágább videó digitalizálót, nem tunert.
A kérdező hozzászólása: Kicsit konkrétabban ha lehet, mert vágom, h van digitalizáló, de amiket találtam azok is áttömörítenek és 760x es felbontás alattiak
Ha a digitálizód már eleven létrehoz egy végleges fájlt azt nem érdemes megint átalakítani a te kívánt eredeti bevitt értékeidre mert marhaság egyszerûen, azt javasolnám hogy használd pl. a nero vision 8-ast ott át lehet rakni dvd-be és a sortörések jórészét is kiszedi neked. Vagy kell egy erõs digitalizáló tv tuner (hardveres vagy szoftveres) ami kapásból tudja amit akarsz az ilyen kódolásokhoz én legalább 4 magos gépet javasolnák de persze kisebbekkel is is elmegy csak egész nap csinálja és mellette semmit se tudsz csinálni.

Kültéri kamerát szeretnék, hogy bírnám a számítógépemen megnézni a felvételt? Élő közvetítésre gondolok

Első kültéri kamerát szeretnék.Hogy bírnám esetleg a felvételt a gépemen megtekinteni.Fontos .Lécci segítsetek. Le kell töltenem egy programot? ha igen melyiket? Válaszaitokat előre is köszönöm

Legjobb válasz: Kell neked egy ip kamera.vaterán pl sok ilyen cuccot találsz olcsón. Kell hozzá egy szoftver, és egy gép. kb ennyi. Ha bõvebb info kell, tudok segíteni

Kell neked egy ip kamera.vaterán pl sok ilyen cuccot találsz olcsón. Kell hozzá egy szoftver, és egy gép. kb ennyi. Ha bõvebb info kell, tudok segíteni
Kezeli W7 alatt: Sony Vegas, Adobe Premiere, Pinnacle Studio 12 (ez kicsit régebbi de még stabil)

Hogyan tudnék egy Sony HD kamerát a számítógépre csatlakoztatva webcamként használni (chatelésre)? Megoldható ez egyáltalán?

Ha USB-n a csatolom, a gép nem ismeri fel mint kamera, csak a benne lévő memóriakártyát észleli.

Legjobb válasz: Elsõ körben fel kellene telepíteni az illesztõprogramját. Azzal lehet meg is oldódik a dolog.

Elsõ körben fel kellene telepíteni az illesztõprogramját. Azzal lehet meg is oldódik a dolog.
Mit is mondtál, mi a típusa?
A kérdező hozzászólása: Sony HDR-CX190 a pontos típus.
"Elsõ körben fel kellene telepíteni az illesztõprogramját. Azzal lehet meg is oldódik a dolog." Nem oldódik meg.
""Elsõ körben fel kellene telepíteni az illesztõprogramját. Azzal lehet meg is oldódik a dolog." Nem oldódik meg." Lehet.
A kérdező hozzászólása: Nos az illesztõprogram már régesrég feltelepítve, csak ott a gond, hogy a program nem kínál fel ilyen lehetõséget, csak a memóriakártyát ismeri fel.
Veszel egy ilyet és már megy is vele: http://www.ebay.com/itm/USB-VHS-TV-To-DVD-S-VIDEO-Capture-Ad..
Mert le kell tölteni az iTunes-t a gépedre, és azzal szinkronizálni az iphone-t. Úgy sikerülni fog.
A kérdező hozzászólása: biztos?:) köszönöm akkor.!
Részletesebben: Letöltöd az itunes-t, szinkronizálod a telódat vele. Ha megvan, a zenéket, vidiket, amit akarsz, társítod az itunes-hoz, majd ha hozzátársítottál mindent ami kell, akkor rányomsz egy szinkronizálást megint, és rárak mindent.
A kérdező hozzászólása: és ezt hogy kell?:o szinkronizálni stb? társitani? letöltöttem.
Hát, akkor minek vettél ilyen bonyolult sz.art?! BLOWjobs forog a sírjában...
jobb klikk a zenére, ott van h társítás, kikeresed az itunest és katt... szinkronizálni meg itunes-on belül: fájl, ott eszköz (asszem), és ott szinkronizálás. De én is azt kérdezem, mint itt az elõttem lévõ, hogy minek vettél iphone-t, ha nem értesz hozzá, és ennyire meghaladja a képességeidet?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!